20 Professionele 3DS Reviews
3DS Reviews Lees onze reviews! De reviews op Mario 3DS geven antwoord op de vraag: Is dit 3DS spel leuk voor mij? Je leest de review in 3 minuten en krijgt in de kaders leuke extra informatie!

Mario 3DS wil de beste website voor de Nintendo 3DS worden. Daarom vind je hier de beste 3DS reviews. Kun jij ook goede reviews schrijven, doe dan mee en begin hier!

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

 
A
Asphalt 3D6,5
 
B
  
 
C
  
 
D
Driver: Renegade 3D5,0
 
E
Etrian Odyssey IV: Legends of the Titan Review Ster9,0
Etrian Odyssey Untold: The Millennium Girl8,5
 
F
Fire Emblem: Awakening Review SterReview Ster9,4
 
G
Green Lantern: Rise of the Manhunters4,5
 
H
Harvest Moon 3D: A New Beginning7,8
 
I
  
 
J
  
 
K
Kid Icarus: Uprising Review Ster9,0
 
L
  
 
M
Mario en Sonic op de Olympische Spelen: Londen 20126,8
Mario Kart 7 Review SterReview Ster9,5
Monster Hunter 3 Ultimate Review Ster8,8
 
N
  
 
O
  
 
P
Pilotwings Resort7,5
Professor Layton en het Masker der Wonderen8,7
 
Q
  
 
R
Rayman 3D6,3
 
S
Skylanders Giants8,0
Sonic Generations6,5
Super Street Fighter IV 3D Edition8,7
 
T
Tales of the Abyss8,0
The Legend of Zelda: A Link Between Worlds Review SterReview Ster9,5
Tomodachi Life8,5
 
U
  
 
V
  
 
W
  
 
X
  
 
Y
  
 
Z
  
Mario 3DS Mario 3DS review cijfer uitleg
Cijfers....eeeeh....ik zit nu toch niet op school! Maar als je wilt weten wat je bij een review cijfer op Mario 3DS kan verwachten, kijk dan in onderstaand lijstje. En inderdaad: net als op school is een onvoldoende niet best. Dus als je je zuurverdiende/gespaarde geld alleen wilt uitgeven aan topgames, check dan onze reviews!

Cijfer:Betekenis:Uitleg:
10.0Goddelijk Dit spel heeft alles wat een spel moet hebben en is Geweldig met de hoofdletter G! Lees: de absolute top. Zonder dit spel is je game verzameling voor je 3DS niet compleet.
9,5Wow! Heb je dit spel nog nooit gespeeld? Dan moet je dat zeker gaan doen. Dit is een echte topper. Waar wacht je nog op, ga naar de winkel!
9.0Exceptioneel Niet helemaal volmaakt, maar toch een spel dat in ieders collectie niet zou misstaan. Mario 3DS kan het iedereen aanbevelen.
8,5Super Dit spel is erg goed en niet te versmaden. Je kunt zeuren over een paar minpunten, maar waarom zou je? Het speelt lekker weg en je hebt er veel plezier van.
8,0Indrukwekkend De meeste mensen zullen hier een hoop plezier aan beleven. Het is niet de absolute top, maar wel een aanrader.
7,5Prima Lekker 3DS spel en een tijdje goed te doen, maar zeker geen klassieker waar je iedereen over gaat vertellen.
7,0Goed Ondanks dat het spel prima is, is dit spel niet voor iedereen een aanrader. Kijk of jij tot de doelgroep behoord voor je het spel koopt.
6,5Gemiddeld Het speelt lekker weg, maar dat was het dan ook.
 
6,0Acceptabel Je moet echt een hardcore fan zijn van het genre wil je dit 3DS spel spelen. Er zitten vaak een hoop minpunten aan, maar jij zult je daar als echte fan niet aan storen.
5,5Mwa Ach ja, wat moet je ermee. Als je het spel voor weinig ziet liggen in de budgetbak....waarom niet?
5,0Onvoldoende Niet doen, het is niet voor niets een onvoldoende. Eigenwijs hè, toch kopen?? Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben!
4,5Zwak Dit spel is er om andere spellen er goed uit te laten zien. Slaat de plank zo vaak mis dat je je afvraagt of er wel een plank is.
4,0Beroerd Pfffffff van dit spel ga je zelfs uit je zelf (!) afwassen, strijken en de wc poetsen. Nadien ga je ook nog je kamer opruimen.
3,5Zwaar onvoldoende Had de maker van dit 3DS spel geen vak kunnen leren... Vóór het spel gemaakt was, nu is het te laat. Spelen van dit spel is echt geen optie.
3,0Jammer Er was eens een programmeur met een idee... Maar voor een idee koop je geen spel. Het spel werkt niet, is niet leuk en is niet de moeite waard.
2,5Niet te pruimen Het lijkt misschien leuk, de kaft ziet er misschien goed uit en de voorgaande titels waren het spelen waard. Schijn bedriegt: dit 3DS spel gaat linea recta de prullenbak in.
2,0Bedroevend slecht Heb je geld teveel en wil je het besteden aan iets waar je later spijt van krijgt? Koop dan dit spel. Gegarandeerd succes. Je kunt beter je geld aan een goed doel doneren.
1,5Waardeloos Als het zwaar genoeg was geweest was het nog te gebruiken als boekensteun. Nu kan hij dienen als..... eeeeeh..... eeeeeeh.....
1,0Om te janken De maker van dit spel moeten ze opsluiten en daarna de sleutel weggooien. En tegen niemand, en dan bedoel ik ook niemand, vertellen waar hij zit. Voor je het weet komt er nog een spel van deze mafkees.
0,5Dramatisch Als je echt iemand wil pesten, geef hem dit spel voor je verjaardag. Dit spel gun je je ergste vijand niet. Dit is geen spel, maar een slechte grap, een héle slechte grap.
0,0...... Dit spel is zo slecht dat.... Nee, het is het niet waard om hier ook maar iets over te zeggen! Mocht je dit spel in een winkel tegenkomen, verstop dit 3DS spel dan voordat iemand anders het per ongeluk kan kopen!

Mario 3DS © 2013 - 2017