Nintendo 2DS afbeeldingen

In Europa zijn er nu twee verschillende edities van de Nintendo 2DS beschikbaar.
In Europa zijn er nu twee verschillende edities van de Nintendo 2DS beschikbaar.

De 2DS kun je NIET inklappen. Je zet het systeem in de slaapstand met de schakelaar.
De 2DS kun je NIET inklappen. Je zet het systeem in de slaapstand met de schakelaar.

Het heeft dezelfde functies als de <a href = http://www.mario3ds.nl/Nintendo-3DS-spel.php?t=Nintendo_3DS>3DS</a> (XL), alleen speel je alle games in 2D.
Het heeft dezelfde functies als de 3DS (XL), alleen speel je alle games in 2D.

Wist je dat de 2DS maar één scherm heeft? Door de behuizing lijken het er twee te zijn.
Wist je dat de 2DS maar één scherm heeft? Door de behuizing lijken het er twee te zijn.

Nintendo 2DS - 3DS Hardware All in 1!

Banner Nintendo 2DS

Wanneer weer op voorraad?
Nintendo 2DS: Beoordelingen
5 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,2

Permeabletech
9279
16 jaar
Goed apparaat voor niet veel geld
De 2DS is wat zijn naam al doet vermoeden: simpelweg een Nintendo 3DS zonder het 3D-effect. Je kunt dus gewoon alle games spelen die je ook op de originele 3DS kan spelen. Het grote voordeel aan deze handheld is natuurlijk de aanschafprijs die een stuk lager ligt dan die van een normale 3DS. Het enige nadeel is dat je hem niet in kan klappen waardoor er snel stof en ander vuil op het scherm komt. Dit maakt het kopen van een opbergtasje bijna verplicht. De 2DS ligt trouwens heerlijk in de hand; beter dan een gewone 3ds naar mijn mening. Al met al is de 2DS een goede aanschaf als je niet zoveel geeft om het 3D-effect en liever niet al te veel geld uitgeeft aan een handheld.
Cijfer:
8,0

timtamtomg
2162
15 jaar
De 2DS lijkt op de 3DS, maar dan onhandig...
De 2DS is een raar geval, je moet het eigenlijk zien als een 3DS die je niet open en dicht kunt klappen en die geen 3D kan weergeven. Dit heeft Nintendo gedaan zodat ze hem goedkoper in de winkel konden leggen en hij aantrekkelijker is voor jonge kinderen, de doelgroep van deze handheld. De 2DS ligt verder wel erg lekker in de hand, de L en R knoppen zijn ook heel fijn om te gebruiken omdat ze veel comfortabeler zijn. Wat wel jammer is, is het geluid. De 3DS (XL) had een heel goede geluidskwaliteit door de stereo speakers. De 2DS heeft helaas maar 1 speaker waardoor het geluid mono is. Een ander nadeel is dat hij minder compact is en de schermen kwetsbaarder zijn doordat hij niet kan worden dichtgeklapt. Je bent dus wel verplicht een beschermetui te kopen.
Ik zou de 2DS echt alleen aanraden als je heel graag 3DS spellen wil spelen maar niet de paar tientjes extra over hebt voor een 3DS.
Cijfer:
6,0

destroymichelle
7476
21 jaar
Plastic en nog eens plastic
Ik was hier erg nieuwsgierig naar en heb deze eens geleend van iemand. Hij voelt vrij stevig aan, maar oogt vrij goedkoop. Hij ligt gemiddeld voor 110 euro in de winkel, dan zou ik toch even door sparen voor een 3DS of 3DS XL. De 2DS lijkt mij vooral handig voor jongere kinderen, want bij hen willen de scharnieren nog wel eens lam worden of kapot gaan. Qua beeld is de 2DS helemaal gelijk aan een 3DS.
Cijfer:
7,0
Lees meer beoordelingen.

midyro
30
15 jaar
De 2DS is een geweldig apparaat
Ik vind de Nintendo 2DS er niet zo mooi uit zien maar dat verpest de plezier niet. De 2DS had ik eigenlijk speciaal gekocht voor Pokemon Omega Ruby, maar ik vond al gauw andere spellen die mij aanspraken.
Cijfer:
7,0

lars12345
1140
14 jaar
Leuke DS voor een leuke prijs
De Nintendo 2DS ziet er best bijzonder uit omdat je hem niet dicht kan klappen. Gelukkig kan je de 3DS spellen op de 2DS spelen. De 2DS is wel goedkoper maar de 3DS heeft meer toevoegingen.
Cijfer:
8,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 25 tot 60 muntjes.

3DS Hardware beschrijving Nintendo 2DSNintendo 2DS: Beschrijving
1 beschrijving

Wesleye98
20075
Thema's voor je Nintendo 2DS-systeem!
Als je de laatste update (9.0.0-20E of hoger) hebt gedownload op je Nintendo 2DS, heb je toegang tot de themawinkel in het HOME-Menu van je Nintendo 2DS (/ 3DS / 3DS XL). Hier kun je thema's kiezen voor het HOME-menu, zodat je het kunt opleuken. Met deze thema's kun je je handheld-systeem een persoonlijk tintje geven door een thema te kiezen met eigen achtergrondmuziek, afbeeldingen, pictogrammen en geluiden. Regelmatig komen er nieuwe thema's in de themawinkel, dus zorg dat je af en toe een bezoekje brengt. Voor ieder wat wils!

Hoe schaf ik thema's aan?
Het werkt vrij eenvoudig. Je kunt thema's kopen met je eShop tegoed. Heb je te weinig tegoed, dan kun je het aanvullen met een eShop Card of een Creditcard. Thema's kosten €0,99 of €1,99. Dit hangt af van het thema. Kies je thema en tik op 'Naar aankoopscherm'. Volg hier de instructies op je scherm. Als je eenmaal klaar bent met downloaden, ga je naar het HOME-Menu en klik je op het icoontje voor HOME-Menu-instellingen, wat linksboven op het touchscreen te vinden is. Kies dan voor 'Thema kiezen'. Hier kun je één van je (gekochte) thema's kiezen.

Heb ik al meteen thema's tot mijn beschikking?
Ja, je kunt direct enkele thema's kiezen voor je HOME-Menu. Dit zijn: Rood, blauw, geel, roze, zwart en standaard. Deze thema's geven je HOME-Menu enkel een ander kleurtje. Ze bevatten dus geen achtergrondmuziek, afbeeldingen, pictogrammen en geluiden. Zie het als de standaard witte stijl, maar dan een ander kleurtje.
Mist er iets in deze beschrijving? Voeg jouw beschrijving toe en verdien 33 tot 99 muntjes.

Mario 3DS © 2014 - 2017
Hardware: Nintendo 2DS

Boxshot Nintendo 2DS

Onze Garantie

 Fantastisch tweedehands!

 6 weken garantie!

 Snelle verzending!


Retourneren

 Geen probleem bij ons!

 Retour / teruggavebeleid
 
Onze betaalmogelijkheden

iDEAL
Betaal met iDEAL bij $univ_web


Factuur
Billink: Bij ons kunt u achteraf uw $univ_one Games betalen.


Contant bij ophalen
Zie onze openingstijden.

 
Game trailer Nintendo 2DS