Nintendo 3DS XL afbeeldingen

De grotere broer van de <a href = http://www.mario3ds.nl/Nintendo-3DS-spel.php?t=Nintendo_3DS>Nintendo 3DS</a> is er in verschillende kleuren.
De grotere broer van de Nintendo 3DS is er in verschillende kleuren.

De grootste schermen ooit op een handheld; 90% groter dan die van de <a href = http://www.mario3ds.nl/Nintendo-3DS-spel.php?t=Nintendo_3DS>3DS</a>!
De grootste schermen ooit op een handheld; 90% groter dan die van de 3DS!

Geen opgepopte pixels, maar zuiver beeld met een beter 3D-effect dan de <a href = http://www.mario3ds.nl/Nintendo-3DS-spel.php?t=Nintendo_3DS>3DS</a>.
Geen opgepopte pixels, maar zuiver beeld met een beter 3D-effect dan de 3DS.

Accessoires genoeg, maar wel even koppie erbij: er zit geen oplader bij de 3DS XL!!
Accessoires genoeg, maar wel even koppie erbij: er zit geen oplader bij de 3DS XL!!

Nintendo 3DS XL - 3DS Hardware All in 1!

Banner Nintendo 3DS XL

Wanneer weer op voorraad?
Nintendo 3DS XL: Beoordelingen
4 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,9

timtamtomg
2162
15 jaar
Wat een geweldig apparaat!
De originele 3DS vond ik al de beste Nintendo handheld tot nu toe, helaas had ie nog wel enkele probleempjes: het onderste touchscreen maakte bijvoorbeeld krasjes op het bovenste scherm en de stylus zat op een onhandige plaats. Deze kleine probleempjes zijn bij de 3DS XL verholpen. Maar natuurlijk de grootste verandering zijn de schermen, door de 90% (!) grotere schermen komt het 3D effect namelijk veel beter uit de verf. Het is echt een genot om in 3D te spelen, iets wat ik niet echt had bij de normale 3DS. Op de 3DS XL kun je alle 3DS en DS spellen spelen dus er zijn verschrikkelijk veel leuke spellen om uit te kiezen! Ook zijn er veel speciale edities met bijvoorbeeld Luigi op de voorkant of een gouden versie met een triforce van Zelda, er zit vast wel een leuke bij voor jou.
Cijfer:
9,5

katjabombo
1093
12 jaar
Super!
De 3DS XL is echt super! Toen ik een keer bij een neefje op bezoek was zag ik pas het verschil: da's echt een groter scherm! De Nintendo 3DS XL heeft ook meer weg van de oude DS-reeks, met een iets rondere vorm en een stylusingang aan de (inmiddels vertrouwde) rechterkant. En dan dat 3D-effect: wauw! Ik geef eerlijk toe dat ik liever in 2D speel, maar een 2DS XL bestaat nog niet:-)

Én je krijgt er twee keer zoveel geheugen op het bijgeleverde SD-kaartje bij dan bij de normale Nintendo 3DS. Al is dit algemeen, ik ga ook voor de hardware: een game erbij is natuurlijk leuk, maar ook zonder games (ook die van de DS!) is er al wat te doen. Je hebt maar een gezicht nodig en je kan al er lekker op schieten met Gezichtenjacht. Of wil je golfen? Met de bijgeleverde AR-kaarten is het mogelijk. Wel mis ik één ding van de oude DS: PictoChat. Lang voordat WhatsApp, Telegram etc. hun intrede maakten was deze er al om met elkaar te chatten. In plaats hiervan hebben ze een soort van mailprogramma gemaakt. Deze kan volgens mij echter absoluut niet aan PictoChat tippen. Ook zou ik gaag de GameBoy Advance in de Virtual Console willen zien. Maar dan nog: een fantastische handheld!
Cijfer:
8,9

lars12345
1140
14 jaar
Mega
De Nintendo 3DS XL heeft echt een groot scherm!! Ten opzichte van de 3DS is het scherm mega. Het scherm is groter en scherper en dit maakt hem geweldig bij games. Ook gaat de accu wat langer mee dan de 3DS. Alleen je moet er rekening mee houden dat er geen oplader bij zit als je hem nieuw in de winkel koopt.
Cijfer:
8,0
Lees meer beoordelingen.

destroymichelle
7476
21 jaar
Er gaat een wereld voor je open
Wat een scherm! Echt beter dan een 3DS. Eerst was ik wat sceptisch hierover en had verwacht dat het overbodig zou zijn. Maar voor een aantal games, zoals Art Academy, is een groter scherm heel erg fijn! Enige nadeel is de volume knop. Als je met de knoppen, dus niet met de stylus, aan het gamen bent, ga je hier soms langs waardoor het geluid opeens aanspringt of harder gaat.
Cijfer:
9,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 25 tot 60 muntjes.

3DS Hardware beschrijving Nintendo 3DS XLNintendo 3DS XL: Beschrijving
1 beschrijving

Wesleye98
20075
XL? Hoe groot is de 3DS XL dan wel?
Wat het meeste opvalt, zijn natuurlijk de grotere schermen. De schermen van de 3DS XL zijn 90% groter dan de schermen van de 3DS. Het bovenste (3D-)scherm heeft een grootte van 4,88 inch en het onderste scherm (touchscreen) heeft een grootte van 4,18 inch. Daarmee zijn het de grootste schermen ooit op een handheld!
De afmetingen van de 3DS XL zijn: 93 mm hoog x 156 mm breed x 22 mm diep (gesloten). De afmetingen van de 3DS: 74 mm hoog x 134 mm breed x 21 mm diep (gesloten). Qua grootte van het systeem zelf valt het dus mee. En als je de gewichten nog wilt vergelijken: 3DS XL: 336 g. 3DS: 235 g. Veel mensen hadden gedacht dat de pixels weer ’opgepopt’ zouden zijn, net als bij de DSi XL. Maar deze keer is dat helemaal niet het geval. Door de grotere schermen komt het 3D-effect veel beter tot zijn recht en de graphics zelf hebben er niet onder te lijden. Het ziet er zelfs beter uit!

Wat is er nog meer ’XL’?
Veel gebruikers van de 3DS waren niet tevreden met de levensduur van de batterij. De levensduur van de 3DS bij gebruik van 3DS-spellen was 3,5 - 5,5 uur, bij gebruik van DS-spellen was de levensduur 5 - 8 uur en in de slaapstand ongeveer 3 dagen. Nintendo heeft hiernaar geluisterd, want de levensduur van de 3DS XL is veel beter: 3DS-spellen: 3,5 - 6,5 uur, DS-spellen: 6 - 10 uur en in de slaapstand ongeveer 3 dagen. De oplaadtijden zijn wel hetzelfde gebleven.

Ook een verbeterpunt is de hoeveelheid geheugen op de meegeleverde SD-kaart. Deze is verhoogd van 2GB naar 4GB. Zo kunnen spelers meer gegevens opslaan en zo probeert Nintendo spelers hun games digitaal in de eShop te laten downloaden, zodat ze compleet op de SD-kaart worden opgeslagen. Hier is echter nog niet heel veel interesse in.

Even koppie erbij!
Bij ieder systeem wordt, zoals gewoonlijk, een oplader voor de voeding van het systeem meegeleverd. Gek genoeg zit er geen in de doos van de 3DS XL. Nintendo heeft de gedachte dat vrijwel iedereen een DSi of 3DS bezit. De opladers daarvan zijn ook te gebruiken met de 3DS XL. Mocht je er toch geen hebben, dan zul je er een los moeten aanschaffen. Dat je het even weet!.
Mist er iets in deze beschrijving? Voeg jouw beschrijving toe en verdien 33 tot 99 muntjes.

Mario 3DS © 2014 - 2017
Hardware: Nintendo 3DS XL

Boxshot Nintendo 3DS XL

Onze Garantie

 Fantastisch tweedehands!

 6 weken garantie!

 Snelle verzending!


Retourneren

 Geen probleem bij ons!

 Retour / teruggavebeleid
 
Onze betaalmogelijkheden

iDEAL
Betaal met iDEAL bij $univ_web


Factuur
Billink: Bij ons kunt u achteraf uw $univ_one Games betalen.


Contant bij ophalen
Zie onze openingstijden.

 
Game trailer Nintendo 3DS XL