Pilotwings Resort afbeeldingen

Speel als je eigen mii personage.
Speel als je eigen mii personage.

Vlieg met je Mii in coole vliegtuigen!
Vlieg met je Mii in coole vliegtuigen!

Missies of vrij vliegen, het is een vrije keuze!
Missies of vrij vliegen, het is een vrije keuze!

Vlieg rond het eiland wat je waarschijnlijk wel kent van Wii Sports Resort!
Vlieg rond het eiland wat je waarschijnlijk wel kent van Wii Sports Resort!

Pilotwings Resort - 3DS All in 1!

Banner Pilotwings Resort

Met Pilotwings vlieg je al twintig jaar Royal Class.
Professionele beoordeling: 7,5 - Lees de review!

Pilotwings Resort
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
10.49
6 weken garantie
Fantastisch Tweedehands
Handleiding en doosje

Pilotwings Resort: Beoordelingen
6 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,8

Wesleye98
20075
15 jaar
Geweldig mooi 3D-effect!
Dit is een launch-game van de Nintendo 3DS en deze is prima en benut hetgeen waar de 3DS om draait; Het 3D-effect. Als je de 3D-schuifknop in de game omhoog schuift, zal je mond ook langzaam opengaan totdat je zegt: WOW! Het 3D-effect in deze game is zo mooi dat het echt invloed heeft op je speelstijl. Het maakt het vliegen en inschatten van dieptes veel makkelijker.

De game bevat een Missie-modus en Vrij Vliegen. De missies zijn erg afwisselend; van binnen de tijd veilig landen, tot zo hoog mogelijk vliegen met de Deltavlieger of door de ringen vliegen. Kortom: erg uitdagend en afwisselend.
Lees meer...

Wil je vrij vliegen over het prachtige eiland? Dat kan ook! Weliswaar met weinig tijd, namelijk 2 minuutjes, maar zo kun je toch rustig rondvliegen, ballonnen knallen of de i-icoontjes pakken, welke terugkeren van Wii Sports Resort. Door de tijdslimiet doe je er lang over om alle i-icoontjes te vinden. Bijvoorbeeld de i's op het golfeiland. Het is ver weg en met ernaartoe vliegen is het al snel Time Over.

Pilotwings Resort is een mooie mix van Pilotwings (N64) en Wii Sports Resort en het 3D-effect maakt het af. Leuke game en je zult deze moeten spelen. Is het als demo-versie in de winkel of als full-game: Check de 3D!
Verberg.
Cijfer:
8,5

katjabombo
1093
11 jaar
Prima!
In Wii Sports Resort ben ik gek op de vliegsporten en dat is opnieuw gelukt met dit spel. Natuurlijk is de kortere vliegtijd in de Free Flight Mode(van 5:00 in Wii Sports Resort naar 2:00 in Pilotwings Resort) jammer, maar dat mag de pret niet drukken. Met de missies, de vijf nieuwe luchtvoertuigen en natuurlijk het 3D-effect is Pilotwings Resort een prima game!
Cijfer:
8,0

Richard
2154
14 jaar
Voor wat het is werkt het uitstekend!
Pilotwings Resort is de derde game in een serie van zeer memorabele games. Zijn voorgangers, De SNES en N64 versies, waren veelgeprezen klassiekers. En na een sabbatical van 15 jaar verscheen er in 2011 eindelijk een nieuw deel voor Nintendos laatste handheld.
Ondanks dat het spel niet zo revolutionair als zijn voorgangers is, en het geen enorme game is die je mond open laat vallen, is Pilotwings Resort toch een welkome aanvulling op de gamecollectie van kinderen, en casual gamers.
Lees meer: Ga naar mijn review!!
Cijfer:
7,5
Lees meer beoordelingen.

Dennis2
1075
17 jaar
Mooi 3D-spel met veel mogelijkheden
Pilotwings Resort is een erg leuk spel. Ten eerste omdat er ook echt gebruik wordt gemaakt van de 3D functie. Deze extra dimensie maakt het spel erg mooi. Net als de mooie graphics. Ten tweede speelt het erg fijn en valt er genoeg te ontdekken en te beleven. Met de grote variatie aan voertuigen kun je allerlei opdrachten uitvoeren, en zo het luchtruim ontdekken.
Cijfer:
8,0

stijngeene
155
14 jaar
Erg leuke missies!
Super leuk spel met veel inhoud! Pilot Wings Resort heeft erg veel potentie. Jammer genoeg wordt dit niet optimaal benut. De missies zijn erg leuk alleen zijn er te weinig missies. Kortom hier hebben ze de potentie er niet uitgehaald.
De game is grafisch gezien erg goed alleen is dat soms ook een nadeel. Als je overdag in free-flight mode over het eiland vliegt en de zon schijnt in je gezicht zie je helemaal niet meer waar je vliegt. Je vliegt hierdoor tegen iets aan en verliest een paar kostbare seconden. Maar uiteindelijk is de game op prijs kwaliteit verhouding erg goed. Zeker een aanrader dus!
Cijfer:
8,0

Robby
75
15 jaar
Een leuk spel als je van vliegspellen houdt
Ik vind Pilotwings Resort een leuk spel. Je kan lekker rondvliegen. Ik vind het wel jammer dat je niet vrij kunt vliegen zonder tijdslimiet. Het is ook een best moeilijk spel, vooral de latere levels. Maar al met al een leuk spel.
Cijfer:
7,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 25 tot 60 muntjes.

Geheimen en cheats voor Pilotwings ResortPilotwings Resort: Tips en geheimen, cheats en codes
10 tips: 10 Geheimen

Geheimen:Langer vrij vliegen
Wesleye98
20075
In Pilotwings Resort kun je kiezen voor Free Flight. Hier kun je vrij vliegen over Wuhu-Island. Helaas is het maar van korte duur. Wil jij langer het eiland kunnen verkennen? Probeer dan zoveel mogelijk witte balonnen te knallen. Schiet je er 20 stuk, dan krijg je 20 seconden extra tijd.

Geheimen:Diamond Class
Wesleye98
20075
Diamond Class is de laatste serie missies in de Missie modus. Hoe je deze vrij kunt spelen? Nou, verzamel in iedere missie 3 sterren. Dan zul je de Diamond Class unlocken. Dit is wel erg lastig.

Geheimen:3 nieuwe vliegers
Wesleye98
20075
In Free Flight Mode kun je normaal alleen met het vliegtuig, de deltavlieger en met de jetpack vliegen. In de missie modus zijn sommige missies met andere voertuigen, namelijk de Turbo Jet, de Cycle Glider en de Super Rocket Belt. Deze kun je vrijspelen voor Free Flight.

Turbo JetVoltooi alle missies in de Silver Class
Cycle GliderVoltooi alle missies in de Gold Class
Super Rocket BeltVoltooi alle missies in de Platinum Class

Geheimen:Vind het kasteel!
Wesleye98
20075
Op het privé eiland is een kasteel te vinden. Deze is makkelijk te vinden, maar voordat deze er is, dien je alle 75 Sight Rings in de Free Flight Mode te verzamelen. Ga dan naar het privé eiland en aanschouw het kasteel!

Geheimen:Vlieg bij zonsondergang en in de nacht!
Wesleye98
20075
In Pilotwings Resort vlieg je over Wuhu-Island. Normaalgesproken alleen overdag. Maar het is mogelijk om ook in de avondschemering of zelfs 's nachts een vlucht te maken.

Verzamel 30 iPoints (de groene i's, die over het eiland zijn verspreid) in de Free Flight Mode om Evening Flights vrij te spelen. Voor de Night Flights moet je er 45 verzamelen.

Geheimen:Tips om je score te verbeteren
Shana Ouvrein
1823
Zorg er zeker voor dat je het landen oefent, net zolang totdat je het elke keer goed doet. De impact en de nauwkeurigheid van de landingen zijn erg belangrijk voor je scoretotaal.

Neem in het begin de tijd om een prof te worden, zodat het zich later uitbetaalt. In de eerste missies van een vervoermiddel kan je het makkelijkst oefenen.

Verzamel alleen balletjes als ze makkelijk te pakken zijn, tenzij je voor een perfecte score gaat. Zwevende balletjes leveren immers punten op, maar extra tijd gebruiken doet je score verminderen.

Als je het lastig vindt om drie sterren in een missie te halen, overweeg dan met een andere missie verder te gaan en later terug te komen om deze klus te klaren. Zo verdoe je minder tijd en gaandeweg word je toch beter, waardoor de eerste missies weer wat makkelijker worden.

Geheimen:All-Star Award en Meca Hawk-diorama
Wesleye98
20075
In de game zijn er twee speciale prijzen. Dit zijn de All-Star Award en het Meca Hawk-diorama. Om deze twee fantastische prijzen me naar huis te kunnen nemen, moet je 3 sterren halen bij alle Diamond Class-missies.

Geheimen:Super Aircraft!
Wesleye98
20075
De Super Aircraft is het beste voertuig in Pilotwings Resort. Deze vliegt super snel en de besturing is perfect. Om deze vrij te spelen, moet je de lastige opdracht voltooien: Haal een Perfecte Score bij alle missies. Dit is erg lastig en het zal je veel tijd en moeite kosten. Maar dan heb je ook wat!

Geheimen:Ballonnen knallen!
Wesleye98
20075
Haal de Silver Class om ballonnen te kunnen knallen in de Free Flight Mode.

Geheimen:Meca Hawk
Wesleye98
20075
Om Meca Hawk op Wuhu-Island te kunnen zien in Free Flight Mode, moet je 3 sterren halen bij elke missie.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 15 tot 70 muntjes.

Mario 3DS © 2012 - 2017
3DS Spellen: Pilotwings Resort

Boxshot Pilotwings Resort


Specificaties:
Genre:Sport, Simulatie
Uitgebracht in:2011
Aantal Spelers:1
Geschikt voor:7+ jaar
Wi-Fi:Nope

Goede Badges:
Onze Garantie

 Fantastisch tweedehands!

 6 weken garantie!

 Snelle verzending!


Retourneren

 Geen probleem bij ons!

 Retour / teruggavebeleid
 
Onze betaalmogelijkheden

iDEAL
Betaal met iDEAL bij $univ_web


Factuur
Billink: Bij ons kunt u achteraf uw $univ_one Games betalen.


Contant bij ophalen
Zie onze openingstijden.

 
Game trailer Pilotwings Resort

Links voor Pilotwings Resort
Review:
mario3ds.nl
Officiële website:
nintendo.nl
Wiki:
wikipedia.org nl
nintendo.wikia.com en
Soundtrack:
Soundtrack

Weet jij nog een link?