x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, dinsdag in huis.

Asphalt 3D - 3DS All in 1!

Asphalt 3D is zeker geen topgame, maar kan af en toe eens leuk zijn om met je verstand op nul de straten onveilig te maken.
Professionele beoordeling: 6,5 - Lees de review!

Kopen:

Asphalt 3D
Bestel vandaag, dinsdag in huis.
8.49
6 maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Asphalt 3D

Afbeelding voor  Asphalt 3D

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo 3DS
Voor:(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Europees (PAL)
Genre:Race
Uitgebracht:2011
Spelers:1-6
Leeftijd:3+ jaar
Wi-Fi:Niet ondersteund
EAN:3307219934674
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeelding voor Asphalt 3D

Afbeeldingen

Kruip achter het stuur in auto's als Ferrari, MClaren, Lamborghini, BMW, RUF, Aston Martin,...
Kruip achter het stuur in auto's als Ferrari, MClaren, Lamborghini, BMW, RUF, Aston Martin,...
Oh nee, ik hoop niet dat de politie me ziet!
Oh nee, ik hoop niet dat de politie me ziet!
Ook is het mogelijk om met moto's als bijvoorbeeld deze Ducati te racen.
Ook is het mogelijk om met moto's als bijvoorbeeld deze Ducati te racen.
Wist je dat deze Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport de snelste auto ter wereld is?
Wist je dat deze Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport de snelste auto ter wereld is?
Beoordelingen voor  Asphalt 3D

Beoordelingen Asphalt 3D

4 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,2


22069
16 jaar
Asphalt 3D heeft de potentie om een goede game te zijn, maar het racen veloopt niet zoals het hoort.
Asphalt 3D was mijn eerste spel voor de 3DS, en dus ook het eerste spel waarvan ik het 3D effect kon uittesten. In die tijd vond ik de 3D beelden prachtig! En nu, in vergelijking met andere 3DS games, vind ik dat nog altijd zo. Het tweede wat me opviel waren de graphics. In vergelijking met mijn oude DS was dit natuurlijk een grote stap vooruit. De auto's en omgevingen zijn gedetailleerder en blinken mooi in het zonlicht. Asphalt 3D ziet er in het algemeen erg netjes uit op het kleine schermpje van de 3DS.

Straatracen zou natuurlijk niet mogelijk zijn zonder razendsnelle auto's. Het is dus vanzelfsprekend dat Asphalt 3D hier op inspeelt. In totaal heb je de keuze uit 40 verschillende wagens. Van een simpele Mini Cooper tot een prachtige Bucatti. Wil je een nieuwe spoiler of wat hippe stikkers op je auto? Dit is allemaal mogelijk. Naast auto's biedt Asphalt 3D je ook de mogelijkheid om te racen met moto's. Klinkt tof, niet? Dat dacht ik ook, maar dit valt best tegen. Eerst en vooral omdat je benadeeld wordt. Met moto's kun je namelijk niet driften waardoor je boost meter trager zal vullen. Maar ten tweede ziet het er ook gewoon niet uit! Je wielen draaien namelijk niet mee waardoor het lijkt alsof je over de baan zweeft. Dit stoorde mij echt verschrikkelijk!

Tot slot het belangrijkste punt van een race game. Het racen zelf. Hier ben ik stukken minder positief over. Het rijden verloopt ronduit stroef en het snelheidsgevoel ontbreekt. Ook zitten er veel fouten in. Zo is het perfect mogelijk om tegen een muur te knallen maar met dezelfde snelheid verder te rijden. Jammer! Dit is dan ook de reden dat ik Asphalt 3D geen hoge score kan geven maar het moet stellen met een magere zes en half.
Cijfer:
6,5

2154
14 jaar
Asphalt is leuk voor de niet al te kieskeurige gamer!

Om van Asphalt 3D te houden moet je een paar dingen accepteren. Als jij op zoek bent naar een knotsgekke racegame en vindt je het niet erg dat de gameplay diepte mist en je binnen 5 uur de carrieremode hebt voltooid, dan is deze game zijn lage prijs waard. Ben je echter wat kieskeuriger en zoek je een racespel dat meer biedt dan een sportwagencollectie en evenementen, zou ik de game in het schap laten liggen.
Lees meer: Ga naar mijn review!!
Cijfer:
7,0

6008
16 jaar
Goed spel vooral voor racers!
Lekker racen! Ik ben een erg grote fan van racen en kende Asphalt al van de ipad! Op de DS vind ik hem ook wel leuk alleen is de besturing een beetje moeilijk maar voorderest vind ik het een leuk race spel, er zijn veel races en je hebt dus veel speelplezier, je kan bepaalde auto's kopen en tunen(veranderen) dus je kan ook nog is je droom auto maken, zeker goed spel!
Asphalt 3D
Cijfer:
8,5
Lees meer beoordelingen.

7889
13 jaar
Leuk spel, graphics minder
In Asphalt 3D moet je racen. Met veel auto's en parcours lukt dat al snel. Wat jammer is is dat de graphics van het spel niet van supermooie kwaliteit zijn. Verder zijn de menu's mooi overzichtelijk en de muziek/geluid is ook in orde. De besturing van het spel is niet zo lastig, dus dit spel is leuk voor iedereen!
Cijfer:
6,8
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Asphalt 3D

Tips en geheimen, cheats en codes

4 tips: 4 persoonlijke tips

Persoonlijke tip:
Hoe verdien je geld?
Bigplayer
6008
16 jaar
Je moet veel driften! Ook kan je de aandacht van de politie trekken en deze laten crashen hier kan je ook een aardig geld bedrag mee verdienen, 625 om precies te zijn.

Persoonlijke tip:
Driften maar!
Mvoske
22069
16 jaar
Driften is zeer belangrijk in dit spel. Hier zijn twee redenen voor. Ten eerste ga je zo veel sneller door een scherpe bocht. En ten tweede vul je je boost meter zo veel sneller. Door in een lang bocht te driften zou het zomaar eens kunnen dat je boost meter volledig vol is en kun je met gemak de tegenstanders achter je houden!

Persoonlijke tip:
Haal het maximale uit je boost!
Mvoske
22069
16 jaar
Eerder beschreef ik al hoe je sneller de boost meter kan vullen. Deze keer ga ik je vertellen hoe je hem het best kan gebruiken. In totaal heb je vier verschillende manieren om met je boost om te gaan. Door één keer op de R-knop te duwen zal je een beetje sneller gaan, twee keer nog een tikkeltje sneller en bij drie keer maak je toch al aardig wat snelheid. Maar nu komt het. Wanneer je boost meter helemaal tot boven gevuld is, en je drukt op de boost knop, ga je met een geweldige snelheid vooruit! Zo snel dat de omgevingen rond jou helemaal blauw kleuren. Daarom is mijn tip om je boost te sparen totdat de boost meter helemaal gevuld is. Met de snelheid die je hiermee maakt kun je de tegenstanders ver achter je laten!
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Benut alle binnendoorwegen!
Bramd de Groot
39210
16 jaar
Gebruik alle binnendoorwegen in het spel, omdat ze je niet alleen sneller bij de finish brengen, maar je ook meer XP geven!
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Wees sociaal:
Facebook
Youtube
Twitter
Thuiswinkel Waarborg
© 2012 - 2022 Mario 3DS