x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Doodle Jump Adventures - 3DS All in 1!

Kopen:

Doodle Jump Adventures Losse Game Card
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
10.99
€ 8.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Doodle Jump Adventures

Afbeelding voor  Doodle Jump Adventures

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo 3DS
Voor:(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Europees (PAL)
Genre:Platform
Uitgebracht:2013
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
Wi-Fi:Niet ondersteund
EAN:5016488126717
Goede Badges:
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Doodle Jump Adventures

Afbeeldingen

Doodler kan niet stoppen met springen.
Doodler kan niet stoppen met springen.
Dit is wat er gebeurt als je teveel in je schrift tekent...
Dit is wat er gebeurt als je teveel in je schrift tekent...
Hoe versla je een blauw, eenogig spook? Door stenen naar hem te gooien natuurlijk!
Hoe versla je een blauw, eenogig spook? Door stenen naar hem te gooien natuurlijk!
Hoe ben ik hier terechtgekomen? Ik neem toch aan dat ik zonder zwaartekracht niet kan springen!
Hoe ben ik hier terechtgekomen? Ik neem toch aan dat ik zonder zwaartekracht niet kan springen!
Afbeelding voor Doodle Jump Adventures

Links

Beoordelingen voor   Doodle Jump Adventures

Beoordelingen Doodle Jump Adventures

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 4,5

2154
14 jaar
Zoals de badge het al zegt: zonde van het geld
Ik kan deze heel kort houden: geweldig en verslavend spel, belachelijk hoge prijs. Je kan nog beter aandelen Griekenland kopen dan dit spel voor zo,n prijs aan te schaffen. Doodle jump is ontworpen als een vlugge verslavende minigame voor in de trein, niet als compleet spel van 30 euro. Het speelt ook nog eens minder dan de goedkopere telefoonversie. De gyro-controls zijn een beetje suf. Bottom line: Doodle jump hier recht overeen.
Doodle Jump Adventures
Cijfer:
5,0

39210
16 jaar
Geen volledige game
Doodle Jump is een eentonig en simpel spel, dat leuk is om even snel en gratis op een smartphone te spelen als je je verveelt, maar de game is bij lange na niet volledig genoeg om als fullprice-game te verkopen. Je zal er dan ook vrij snel genoeg van hebben.

Mijn advies: download deze game gratis voor je smartphone, en laat de 3DS-versie lekker liggen.
Doodle Jump Adventures
Cijfer:
4,0

1075
17 jaar
Niet genoeg extra's voor full game.
Hoewel het principe van het spel erg leuk is, het mooi is vormgegeven en je er lang mee kunt doen is Doodle Jump Adventures zonde van het geld aangezien je een gratis versie voor op je telefoon kan downloaden. De toegevoegde challenges zijn niet voldoende om het als een full game uit te brengen.
Cijfer:
4,5

Productbeschrijving


Wowie! Doodle Jump Adventures voor de Nintendo 3DS is een Fantastisch avontuur dat je niet wilt missen! Dit spel, ontwikkeld door Lima Sky en uitgegeven door GameMill Entertainment, neemt het klassieke Doodle Jump-concept en voegt daar een heleboel nieuwe en spannende elementen aan toe. Je bestuurt de schattige Doodler terwijl hij omhoog springt van platform naar platform, obstakels ontwijkt en vijanden verslaat. De game biedt een avontuurmodus met 48 levels vol uitdagingen en een eindeloze arcade-modus voor diegenen die willen blijven springen en records willen breken. De kleurrijke graphics en de verslavende gameplay maken dit een absolute aanrader voor elke 3DS-bezitter!

Historische Context


Doodle Jump begon zijn reis als een mobiele game en werd al snel een wereldwijd fenomeen dankzij zijn eenvoudige maar verslavende gameplay. De 3DS-versie, Doodle Jump Adventures, bracht het plezier naar een nieuw niveau met extra content en verbeterde graphics. Toen de game in 2013 werd uitgebracht, was het een van de weinige mobiele games die succesvol de overstap maakte naar een handheld console.

Recensies van Experts


IGN schreef: "Doodle Jump Adventures adds a much-needed adventure mode to the classic gameplay, making it a more robust experience on the 3DS."
GameSpot noemde het: "A delightful adaptation of the mobile classic, with new levels and challenges that keep the gameplay fresh and engaging."

Iets voor jou?


Doodle Jump Adventures is perfect voor zowel casual gamers als fanatieke spelers die houden van uitdagende platformspellen. Kinderen zullen genieten van de kleurrijke graphics en eenvoudige bediening, terwijl oudere spelers de extra moeilijkheidsgraden en de uitgebreide avontuurmodus zullen waarderen. Dit spel is ook ideaal voor fans van de originele mobiele versie die graag een meer uitgebreide ervaring willen.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Doodle Jump Adventures, dan zul je ook zeker plezier beleven aan andere verslavende platformspellen zoals Super Mario 3D Land en Kirby: Triple Deluxe. Beide games bieden een Fantastische mix van avontuur en platformactie die je urenlang zullen vermaken. Vergeet niet dat wij 6 dagen per week verzenden, dus je hebt je nieuwe favoriete game snel in huis!
Doodle Jump Adventures

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Doodle Jump Adventures

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Doodle Jump Adventures... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.