x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, dinsdag in huis.

Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance - 3DS All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 26.49 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance

Afbeelding voor  Kingdom Hearts 3D Dream Drop Distance

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo 3DS
Voor:(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur, RPG
Uitgebracht:2012
Spelers:1-4
Leeftijd:12+ jaar
Wi-Fi:Niet ondersteund
EAN:0045496522414
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeelding voor Kingdom Hearts 3D Dream Drop Distance

Afbeeldingen

Kingdom Hearts bestaat uit een mix van Disney- en Final Fantasy-personages.
Kingdom Hearts bestaat uit een mix van Disney- en Final Fantasy-personages.
Deze Kingdom Hearts-game is een 3D-actie game met RPG-elementen!
Deze Kingdom Hearts-game is een 3D-actie game met RPG-elementen!
''Hierbij kroon ik jullie...''. Zou ze dat wel doen, die lomperiken tot musketiers benoemen?
''Hierbij kroon ik jullie...''. Zou ze dat wel doen, die lomperiken tot musketiers benoemen?
Je belangrijkste wapen is geen zwaard, maar deze sleutel.
Je belangrijkste wapen is geen zwaard, maar deze sleutel.
Beoordelingen voor  Kingdom Hearts 3D Dream Drop Distance

Beoordelingen Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance

4 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,3

150
17 jaar
Weer een waardig deel in de kingdom hearts reeks
Kingdom Hearts 3D is een hele goede game! Nu vraag je je natuurlijk af waarom ik dat vind?
Op de eerste plaats: vanwege het vechtsysteem. Dit systeem is zo goed uitgewerkt en heel erg gevarieerd waardoor het dus niet (of niet snel) verveelt. Er zijn zo veel geheime commands te vinden dat je wel een tijdje zoet bent.
Ten tweede: de story. Op het eerste gezicht lijkt de story misschien erg afgezaagd of kinderachtig maar dit is absoluut niet het geval. De story in Kingdom Hearts is heel erg diep, zo diep zelfs dat als je Kingdom Hearts 1 ,2,365/2 days niet hebt gespeeld je er misschien de helft niet van snapt. Ook zitten er in kingdom hearts veel Disney characters en disney werelden. Dit lijkt misschien kinderachtig maar dat is het echt niet. Het geeft de game als ware een unieke feeling.
Op de derde plaats: de boss fights. Deze zijn heel erg goed uitgewerkt en ik zelf kijk altijd erg uit naar de boss fights want je weet nooit wat er gaat komen. Wordt het een Disney character? of misschien toch wel een originele character die heel sterk is en een hele vette boss battle oplevert?

Dus hou jij van een goede rpg met een sterk verhaal en geweldige gameplay? Dan is Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance echt iets voor jou.
Cijfer:
8,5

1193
11 jaar
Orginele combinatie
Dit is een typische Japanse vechtgame. Alleen je vecht met een sleutel en er duiken Disney figuren op in de game. Dit is een heel unieke combinatie waardoor de game toch speciaal is.

Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance is goed te besturen, maar het is wel soms ingewikkeld met al die combinaties waardoor je snel niet weet wat je eigenlijk doet. Alles is heel snel en dat is is niet erg, maar de camera is langzaam en dat kan soms wel een groot obstakel zijn.

De game is verder gewoon vechten en daar is niks mis mee. Ook is dit een zeer orgineel bedachte combinatie, misschien een beetje raar, maar het is wel leuk.
Cijfer:
8,0

6008
16 jaar
Heel leuke fight game
Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance is een leuke fight game. Er zitten ook een aantal Disney figuren in zoals Mickey Mouse. Je moet vechten met karakter tegen karakter, en elk karakter heeft zijn eigen power. Een voorbeeld is Fire.
Het is wel jammer dat het verhaal heel moeilijk te begrijpen is als je de vorige delen niet hebt gespeeld. Ik vind Kingdom Hearts 3D Dream Drop Distance echt een heel leuk spel!
Cijfer:
8,3
Lees meer beoordelingen.

39210
16 jaar
Het bekende verhaal, maar het werkt nog steeds
Deze Kingdom Hearts 3D lijkt heel erg op de andere delen uit de serie, maar dat is helemaal niet slecht. De combinatie tussen platformer en fighter is nog steeds afwisselend en daarom verslavend, de karakters uit de Final Fantasy- en Disney-werelden zijn nog steeds leuk om in deze vorm terug te zien, en het is nog steeds leuk om te zien hoe deze twee werelden clashen. Als je een geheel nieuwe ervaring zoekt is dit misschien niet de game voor jou, maar het is nog steeds een erg solide spel waar een hoop lol mee te beleven valt.
Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance
Cijfer:
8,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance

Tips en geheimen, cheats en codes

8 tips: 6 Geheimen - 1 persoonlijke tip - 1 Easter Egg/Glitch

Geheimen:
Geheime baas Julius
Wesleye98
22190
Om de geheime baas van de game, Julius, te kunnen bevechten, moet je eerst het spel uitspelen en daarna de Fountain Plaza Area in Traverse Town bezoeken.
Julius zal dan beschikbaar zijn om te bevechten. Nog een leuk extraatje: Versla Julius en de Ultima Weapon zal beschikbaar worden.

Persoonlijke tip:
Muursprong
Wesleye98
22190
15 jaar
Ga dicht bij een muur staan en druk op de Y-knop voor een Flowmotion. Druk op B om te springen, terwijl je nog in de Flowmotion bent. Druk dan snel weer op Y, terwijl je nog steeds bij de muur staat. Blijf deze knoppencombinatie uitoefenen om steeds hoger te komen, als een lift. Gebruik deze techniek om op hogere plekken te komen, die je normaal niet kunt bereiken. Zo kun je bepaalde delen van de kaart overslaan.

Geheimen:
Boss Replay Mode
Retrogast
6547
Speel het spel een keer uit en sla het op. Nadat je dit gedaan hebt, unlock je boss replay mode. Met deze modus kan je eerdere verslagen bazen opnieuw bevechten. De bazen zijn wel een stuk sterker. Verder moet je naar de oorspronkelijke plek van elk monster op de wereld gaan om deze opnieuw uit te dagen.
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Unlock Theater Mode
Retrogast
6547
Als je het spel een keer uit hebt gespeeld en opslaat, kun je de theater modus vinden in de mementos sectie van het start menu.

Geheimen:
Revanche!
Wesleye98
22190
Vind je dat je het beter kan doen tegen bazen? Of wil je ze gewoon nog eens bevechten? Dat kan in de New Game+ Mode. Normaal kun je de bazen maar 1 keer te lijf gaan. Als je het spel dan uitspeelt, speel je de New Game+ Mode vrij. Het is simpel: Zoek een portaal in een bepaalde wereld en kies de optie "Secret". Dan kun je de bazen nog eens bevechten en verslaan. Let wel op! Ze zijn nu iets moeilijker!

Easter Eggs en Glitches:
Credits Easter Egg
Wesleye98
22190
Als je het spel hebt uitgespeeld, zullen de credits snel verschijnen. Tijdens de credits zul je de personages met letters zien. Als je alle letters kan onthouden, maken ze de zin: "This Leads to Kingdom Hearts."

Geheimen:
Critical Mode
Wesleye98
22190
In deze game kun je kiezen voor verschillende moeilijkheidsgraden. Speel het spel in alle moeilijkheidsgraden uit om de aller aller allermoeilijkste te unlocken: De Critical Mode. Deze is echt heel moeilijk en je doet er dus ook even over om het spel uit te spelen met deze moeilijkheidsgraad.

Geheimen:
geheim einde in Theater Mode
Retrogast
6547
Verdien het volgende aantal trofeeën:
10 in de Beginner-modus; of 7 in de Standaard mode; of 5 in Proud-modus; of gewoon critical modus uitspelen. Vervolgens kunnen de drie vragen worden beantwoord aan Riku aan het eind. De juiste antwoorden zijn:

1. Losing something that's important (derde optie).
2. My friends (tweede optie).
3. To find something important (tweede optie).

Vervolgens, om de geheime boodschap te krijgen, moet je tijdens de credits, als Sora's credits opduikt, de gouden letters proberen te verzamelen, totdat je het bericht 'Secret Message Unlocked' gecreëerd hebt. Save het spel, plaats het opnieuw. Als je het goed hebt gedaan, verschijnt er een bericht op het scherm, dat bevestigt dat je het geheime einde in Theater modus hebt ontgrendeld.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Wees sociaal:
Facebook
Youtube
Twitter
Thuiswinkel Waarborg
© 2013 - 2022 Mario 3DS