x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Kirby: Triple Deluxe - 3DS All in 1!

Kopen:

Kirby: Triple Deluxe
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
19.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Kirby Triple Deluxe Nintendo Selects
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
17.99
€ 13.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Kirby: Triple Deluxe in Buitenlands Doosje
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
18.99
€ 12.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel gewoon Engels
Kirby Triple Deluxe Nintendo Selects in Buitenlands Doosje
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
15.49
€ 12.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel gewoon Engels
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Kirby: Triple Deluxe

Afbeelding voor  Kirby Triple Deluxe

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo 3DS
Voor:(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Platform
Uitgebracht:2014
Spelers:1-4
Leeftijd:7+ jaar
Wi-Fi:Niet ondersteund
EAN:0045496525415
Goede Badges:
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Kirby Triple Deluxe

Afbeeldingen

In dit deluxe avontuur ga je op pad met de bekende roze stuiterbal: Kirby!
In dit deluxe avontuur ga je op pad met de bekende roze stuiterbal: Kirby!
Een beetje kunnen puzzelen is ook nodig. Zo moet je een sneeuwpop in het vuur gooien.
Een beetje kunnen puzzelen is ook nodig. Zo moet je een sneeuwpop in het vuur gooien.
Vecht uit met je vrienden om te bepalen welke Copy Ability het sterkst is in Kirby Fighters!
Vecht uit met je vrienden om te bepalen welke Copy Ability het sterkst is in Kirby Fighters!
Allerlei wapens kun je gebruiken. Een pijl en boog hoort er natuurlijk bij!
Allerlei wapens kun je gebruiken. Een pijl en boog hoort er natuurlijk bij!
Beoordelingen voor   Kirby Triple Deluxe

Beoordelingen Kirby: Triple Deluxe

7 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,9

2683
25 jaar
Puur plezier
Vijanden en omgevingen zetten je op een grappige manier op het verkeerde been in Kirby: Triple Deluxe. Zo maken de eindbazen schijnbewegingen en veranderen deuren in vijanden.
De sterkste power-up is hyper zuigkracht waarmee je hele achtergronden op zuigt. En ook hiermee wordt je aan het puzzelen gebracht. De 3D aspecten in een 2D platformer zorgen er voor dat je soms net even anders moet puzzelen dan je gewent bent!
Kirby is een beleving en deze game speelde ik puur voor mijn plezier. Zoo schattig en zoo heerlijk om te spelen!
Cijfer:
9,0

16 jaar
Beste Kirby game in tijden
Kirby: Triple Deluxe is de eerste Kirby-game voor de 3DS en stelt zeker niet teleur. De gameplay is zo goed als altijd, met geweldige kopieervaardigheden die je van je vijanden kunt krijgen. Uiteraard zijn er een aantal nieuwe vaardigheden zoals Circus, Boogschutter en Bel, en ze zijn allemaal heel cool om te gebruiken, met meerdere aanvallen per vaardigheid.
Het leveldesign is erg goed met veel diversiteit en slimme puzzels, waarin je van de voorgrond naar de achtergrond teleporteert. Ook is er een nieuw element toegevoegd aan sommige levels: de Super Nova vrucht. Hiermee kun je vrijwel alles opzuigen en ook dit zorgt voor slimme puzzels waarin je obstakels moet blokkeren door voorwerpen op hun plek te zuigen.
De baasgevechten zijn beter dan ooit, met variaties op oude bazen, maar ook compleet nieuwe, die zorgen voor flink wat uitdaging. Zelf is de game niet al te moeilijk, maar voor mensen die alles willen halen zijn er in elk level ook Sun Stones te vinden die de game wat meer diepgang geven, en deze zijn soms erg moeilijk te vinden en vereisen vaak speciale kopieervaardigheden om te krijgen.
De presentatie van de game is ongekend goed en is waarschijnlijk de best uitziende Kirby-game tot nu toe. De artstyle is prachtig en de game is ontzettend kleurrijk. Ook de muziek stelt je niet teleur met remixen van oude tracks maar ook nieuwe die perfect passen bij de Kirby franchise. Al met al is dit een must have voor Kirby fans en een goed begin voor nieuwkomers in de serie.
Cijfer:
9,0

330
12 jaar
Originelen kirby game met veel copie krachten
Het verbaasde me hoe leuk en origineel deze game is. Deze kirby game geeft je elk level nieuwe ideeën die je zelf niet eens had kunnen bedenken, zoals zorgen dat een sneeuw pop hoofd op een sneeuw pop lichaam komt om veder te gaan of om geheimen wegen te vinden.

Ook zijn er heel veel leuke Copie krachten die allemaal leuk zijn om te krijgen. Er is veel om te verzamelen en veel extra leuke game modes. Als je een 3DS hebt dan is Kirby: Triple Deluxe een game die je gespeeld moet hebben!
Cijfer:
9,0
Lees meer beoordelingen.

22290
16 jaar
Innovatief, 2.5D-principe past goed bij Kirby
De meeste mensen kennen deze roze bol, Kirby genaamd, wel. De meeste games van Kirby zijn ook vaak een succes, zo ook Kirby's eerste optreden op de Nintendo 3DS.

De innovatieve puzzels en het leveldesign zorgen voor een frisse Kirby-game. Daarnaast maakt het 2.5D-principe de game nog leuker. Door tussen voor- en achtergrond te wisselen, blijf je nog alerter in de levels en kom je steeds weer nieuwe puzzels tegen. Het 2.5D platformen werkt dus echt goed in deze game.
Lees meer...

Ook zijn er Hypernova-krachten aanwezig. Deze zijn echt geweldig en zorgen voor nog meer nieuwe elementen. Dat geldt ook voor het ontwijken van aanvallen. Het geeft een nieuwe dimensie aan de game.

De game bevat bovendien heel wat spelmodi. Story Mode en Kirby Fighters (welke een kleine verwijzing naar Super Smash Bros. is) zijn mijn favoriet. De andere vind ik persoonlijk nogal saai. In King Dededes Drum Dash bijvoorbeeld speel je als King Dedede. Je springt op en neer om zoveel mogelijk punten te verdienen. Deze gamemodus is allesbehalve uitdagend, dus deze laat ik maar achterwege. Maar ieder zijn eigen mening!

Verder bevat de game nog leuke StreetPass-functies, maar StreetPass werkt in Nederland niet echt optimaal, want niet iedereen is bereid zijn 3DS overal mee naar toe te nemen. Dat neemt niet weg dat het wel te proberen is.

Kirby: Triple Deluxe is een fantastisch nieuw deel in de Kirby-serie en weet op elk gebied (behalve de muziek) te vernieuwen. Sommige spelmodi zijn weliswaar erg eenvoudig, maar toch leuk om een keer te proberen. Hier ben je zeker een groot aantal uurtjes mee bezig!
Verberg.
Cijfer:
8,5

105
7 jaar
Uren plezier met schattige copy's
Kirby: Triple Deluxe is een super leuk spel. Ik vind de copy's schattig als Kirby ze opzuigt. Er zijn ook leuke monsters in het spel, ik kan me uren vermaken met dit spel.
Cijfer:
10

7476
21 jaar
Een echte Kirby game
Er zijn al een aantal Kirby games uitgebracht, allemaal van dezelfde kwaliteit. Deze past ook weer mooi in het rijtje. De pakjes en de extra aanvallen die Kirby in dit deel heeft, zijn zeker een mooie toevoeging, maar verder is Kirby: Triple Deluxe vrijwel hetzelfde. Dat neemt niet weg dat dit weer een mooi spel is. Grafisch ook weer heel mooi.
Cijfer:
8,5

7206
14 jaar
Lekker traditioneel!!!
Kirby: Triple Deluxe is echt een super leuk spel hoor. Dit is een best traditionele Kirby-game zonder al te rare dingen. Je speelt als Kirby door allemaal levels om uiteindelijk bij het einde te komen. Onderweg kom je vijanden tegen die je kan opzuigen en zo dus hun krachten kan af pakken. Ik vind dit concept super leuk, want zo wisselt de gameplay lekker veel af. Ook zijn er genoeg extra modes om nog wat tijd in te stoppen en is er ook Download Play om sommige extra modes met een vriend te spelen met slechts een exemplaar. Ik raad deze game sowieso aan.
Cijfer:
8,0
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Welkom bij **Kirby Triple Deluxe**! Wowie! Dit Fantastische avontuur neemt je mee naar de magische wereld van Dream Land, waar Kirby, het roze, schattige bolletje, de hoofdrol speelt. In deze game word je plotseling naar de luchtige wereld van Floralia gebracht door een mysterieuze reuzenboonstengel. Het is aan Kirby om zijn vrienden te redden en de kwaadaardige Taranza en de schurkachtige Queen Sectonia te verslaan!

Kirby Triple Deluxe heeft alles wat je van een Kirby-game verwacht: kleurrijke omgevingen, vrolijke muziek en heerlijke gameplay. Kirby kan vijanden opzuigen en hun vaardigheden kopiëren, waardoor hij in allerlei vormen kan veranderen. Met meer dan 25 kopieervaardigheden, waaronder nieuwe zoals Beetle en Bell, is elk level een nieuw avontuur! En laten we de Hypernova-kracht niet vergeten, waarbij Kirby gigantische objecten kan opslokken. Fantastisch!

Historische Context


Kirby Triple Deluxe werd uitgebracht in 2014 voor de Nintendo 3DS en was een van de eerste Kirby-games op dit platform. Het spel werd ontwikkeld door HAL Laboratory, de studio die verantwoordelijk is voor de meeste Kirby-titels. De game werd geprezen om zijn innovatieve gebruik van de 3D-effecten van de 3DS en zijn terugkeer naar de klassieke Kirby-platformactie. Sinds de release heeft de game een speciale plek in de harten van veel fans veroverd.

Recensies van Experts


Volgens **IGN**: "Kirby Triple Deluxe is een charmante en kleurrijke platformer die de klassieke Kirby-formule verfrist met slimme 3D-effecten en nieuwe gameplay-mechanieken."
**GameSpot** schreef: "The game is a delightful experience for fans of the series and newcomers alike, offering a perfect blend of challenge and fun."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor zowel jonge spelers als oudere fans van de Kirby-serie. Als je houdt van kleurrijke platformers met een speelse sfeer, dan is Kirby Triple Deluxe een must-have. Kinderen zullen genieten van de schattige graphics en eenvoudige besturing, terwijl volwassenen de nostalgie en diepgang van de gameplay zullen waarderen. Fantastisch voor het hele gezin!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Kirby Triple Deluxe, dan raad ik je ook aan om te kijken naar andere Kirby-titels zoals **Kirby: Planet Robobot** en **Kirby: Battle Royale**. Beide games bieden dezelfde charmante stijl en verslavende gameplay die je van de Kirby-serie gewend bent. En als je van platformers houdt, probeer dan ook eens **Yoshi's New Island**. De game is echt Fantastisch en dat komt niet alleen omdat mijn beste vriend Yoshi de hoofdrol heeft!

Verzin en vertel iets over het leven van Mr M


Als ik samen met Yoshi en Luma in de wereld van Kirby Triple Deluxe zou zijn, zouden we ongetwijfeld de grootste lol hebben! Ik stel me voor dat we samen met Kirby door de kleurrijke levels rennen, vijanden opslokken en hun krachten gebruiken. Wowie! Yoshi zou met zijn lange tong vijanden grijpen en Luma zou zijn sterrenstof gebruiken om ons te helpen vliegen. En ik, Mr M., zou natuurlijk zorgen dat we onderweg alle muntjes verzamelen. Samen zouden we Queen Sectonia verslaan en Dream Land weer veilig maken. Dat zou echt Fantastisch zijn!
Kirby: Triple Deluxe

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Kirby: Triple Deluxe

Tips en geheimen, cheats en codes

7 tips: 3 Geheimen - 2 Easter Eggs en Glitches - 1 Cheats en Codes - 1 Persoonlijke tip

Cheats en Codes:
Cheats voor effecten
Kietje
1823
De volgende cheatcodes moet je invoeren in het startmenu tussen 'Achievements' en 'Items'.

Kostuum Shutter Shades#--#
Flappy Catbug#0-0#
Scherm horizontaal spiegelen1337
Scherm verticaal spiegelen3838
Kostuum Newsboy Cap55555555555
Catbut zegt 'Why Would You Do That?'80085
Catbut zegt 'No Biggie'9000

Geheimen:
Alle Rare Keychains
Bramd de Groot
39210
In dit filmpje zie je hoe je alle te verzamelen Rare Keychains in het spel vindt.

 

Geheimen:
Alle geheimen in het spel
Bramd de Groot
39210
In deze video zie je hoe je ALLE geheimen in het spel vindt, inclusief alle Rare keychains en Sun Stones.

 
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Wereld 7
Bramd de Groot
39210
Als je alle Sun Stones uit werelden 1-6 verzamelt, krijg je wereld 7, een wereld die de voorgande 6 werelden combineert. Hieronder zie je hoe deze wereld eruitziet.

 

Persoonlijke tip:
Alle Deluxe eindbazen
Bramd de Groot
39210
16 jaar
In deze video zie je hoe je alle eindbazen in Kirby: Triple Deluxe verslaat op hun hoogste moeilijkheidsgraad, en welke ability daarbij het handigst is. Met deze video zijn alle vijanden een eitje om te verslaan!

 

Easter Eggs en Glitches:
Dedede en HAL-logo als Sniper Kirby
Bramd de Groot
39210
Één van de vaardigheden van Sniper Kirby is om zich te verschuilen achter een kartonnen plant, rots of blok. Heel af en toe zal Kirby echter iets interessanters dan een rots of struik tevoorschijn halen, namelijk King Dedede of het logo van HAL Laboratories, de ontwikkelaar van de Kirby-games.

 

Easter Eggs en Glitches:
Speciale ballondieren
Bramd de Groot
39210
Circus Kirby heeft als één van zijn aanvallen de mogelijkheid om ballondieren en -figuren te maken, die vervolgens zullen knallen. Normaal gesproken maakt hij dingen als bloemen, een hondje of een hart, maar heel af en toe komen ook Meta Knight, het logo van ontwikkelaar HAL Laboratories, en Magalor, een eindbaas uit Kirby's Adventure Wii, voor.

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg