x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Monster Hunter Generations - 3DS All in 1!

Kopen:

Monster Hunter Generations
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
13.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Monster Hunter Generations Losse Game Card
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
13.49
€ 10.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Monster Hunter Generations

Afbeelding voor  Monster Hunter Generations

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo 3DS
Voor:(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, RPG
Uitgebracht:2016
Spelers:1-4
Leeftijd:12+ jaar
Wi-Fi:Niet ondersteund
EAN:0045496473204
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Monster Hunter Generations

Afbeeldingen

Monster Hunter Generations: Afbeelding met speelbare characters
Prachtige graphics wat Monster Hunter uit de 3DS tovert!
Prachtige graphics wat Monster Hunter uit de 3DS tovert!
Speel online co-op met maximaal drie vrienden!
Speel online co-op met maximaal drie vrienden!
Ontgrendel kostuums uit andere Nintendo-games, zoals Fire Emblem!
Ontgrendel kostuums uit andere Nintendo-games, zoals Fire Emblem!
Afbeelding voor Monster Hunter Generations

Links

Beoordelingen voor   Monster Hunter Generations

Beoordelingen Monster Hunter Generations

1 beoordeling - cijfer 7,9

4027
14 jaar
Monster Hunter Generations is een geweldig spel
In Monster Hunter Generations moet je net zoals in elk Monster Hunter spel op monsters jagen. Hoe verder je komt in het spel hoe sterker en moeilijker de monsters worden. Ik vind dit persoonlijk het beste beginpunt voor een nieuwe Monster Hunter speler.
Cijfer:
7,9

Productbeschrijving


Wowie! Monster Hunter Generations voor de Nintendo 3DS is een Fantastische actie-RPG waarin je als jager op epische missies gaat om gigantische monsters te verslaan. Deze game, ontwikkeld door Capcom, biedt een unieke mix van klassieke en nieuwe gameplay-mechanieken. Je kunt kiezen uit vier verschillende jagerstijlen en gebruik maken van speciale jagerkunsten om je vijanden te overmeesteren. Het spel bevat zowel solo- als multiplayer-modi, waardoor je samen met vrienden op avontuur kunt gaan. En weet je wat? Je kunt zelfs als een Felyne spelen! Hoe cool is dat?

Historische Context


Monster Hunter Generations kwam uit in 2015 en is een eerbetoon aan de hele Monster Hunter-serie. Het spel bevat elementen en monsters uit eerdere titels, zoals Monster Hunter 4 en Monster Hunter Freedom Unite. Door de jaren heen is het een favoriet geworden onder fans vanwege zijn nostalgische waarde en vernieuwende gameplay. In 2018 kreeg de game een uitgebreide versie genaamd Monster Hunter Generations Ultimate, die nog meer content en uitdagingen toevoegde.

Recensies van Experts


Volgens IGN is Monster Hunter Generations "a love letter to long-time fans of the series," met een score van 8.0. GameSpot prees de game ook en gaf het een 8,5, waarbij ze zeiden: "The variety in combat styles and the sheer amount of content make this one of the best entries in the series."

Iets voor jou?


Monster Hunter Generations is ideaal voor fans van actie-RPG's en iedereen die houdt van uitdagende gevechten en avonturen. Of je nu een doorgewinterde Monster Hunter-veteraan bent of nieuw bent in de serie, deze game biedt voor elk wat wils. Het is ook perfect voor spelers die graag samenwerken met vrienden om samen op jacht te gaan. En dat is zóóóó leuk!

Vergelijkbare Uitgaves


Monster Hunter Generations Ultimate is een uitgebreide versie van deze game die beschikbaar is voor de Nintendo Switch. Deze versie biedt nog meer monsters, missies en jagerstijlen om te ontdekken.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Monster Hunter Generations, dan zijn Monster Hunter 4 Ultimate en Monster Hunter Stories ook Fantastische keuzes. Beide games bieden unieke ervaringen binnen de Monster Hunter-franchise en zijn beschikbaar voor de Nintendo 3DS.

Tips en Tricks


Oepsie, bijna vergeten! Als je net begint met Monster Hunter Generations, vergeet dan niet om de tutorial-missies te doen. Ze helpen je om de basisprincipes van het jagen en het gebruik van je wapens onder de knie te krijgen. En vergeet niet om je Felyne-vrienden goed uit te rusten; ze kunnen een groot verschil maken in je jachten!
Monster Hunter Generations

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Monster Hunter Generations

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Monster Hunter Generations... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.