x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Rayman Origins - 3DS All in 1!

Rayman Origins kopen:

Rayman and Rabbids Family Pack Nieuw Spaans Doosje
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
26.99
€ 19.99
6 weken garantie
Nieuw en gesealed
3 games op 1 Game Card
Spaans doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Rayman Origins

Kop

Specificaties Rayman Origins

Platform:Nintendo 3DS
Voor:(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur, Platform
Uitgebracht:2012
Spelers:1
Leeftijd:7+ jaar
Wi-Fi:Niet ondersteund
EAN:3307215800096
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeelding voor Rayman Origins

Afbeeldingen van Rayman Origins

Dit is Rayman, de held van het spel.
Dit is Rayman, de held van het spel.
Rayman! Zie ik eruit als een zombiekolonialist?
Rayman! Zie ik eruit als een zombiekolonialist?
Hier kunnen de Angry Birds nog een puntje aan zuigen!
Hier kunnen de Angry Birds nog een puntje aan zuigen!
Rayman! Dat is je moeder!
Rayman! Dat is je moeder!
Afbeelding voor Rayman Origins

Links voor Rayman Origins

Beoordelingen voor  Rayman Origins

Beoordelingen Rayman Origins

6 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,3

39210
16 jaar
Rayman is weer helemaal terug!
Een tijdje zag de toekomst er niet zo rooskleurig uit voor Rayman; na het derde deel in de serie bleef het jarenlang angstwekkend stil rond de serie, afgezien van de ene na de andere Rayman 2-remake (waarvan Rayman 3D er ook één is). Toen kwam deze game echter uit... Een terugkeer naar Rayman's 2D-roots, en de beste Rayman sinds jaren, zo niet ooit: de art style is mooi, de gameplay is heel natuurlijk en intuïtief, maar toch anders dan bijvoorbeeld Mario of Sonic, en de multiplayer is leuk en werkt goed, zowel voor de coöperatieve als de competitieve speler. Tussen de levels zit ook een hoop variatie, en de karakters zijn stuk voor stuk grappig en uniek. De moeilijkheidsgraad is perfect: de jongere, minder ervaren spelers kunnen makkelijk van het begin naar het eind van het level komen, maar voor de echte "completionist", die alles in de game wil verzamelen, is het spel een stuk lastiger. Kortom: Rayman Origins is een enorme aanrader voor iedereen die van platformers houdt!
Cijfer:
9,5

7476
21 jaar
Rayman in een nieuw jasje
Eindelijk een Rayman game die eens echt vernieuwd is. Vanaf de PS1/N64 zijn het altijd dezelfde soort games geweest. In Rayman Origins is de besturing anders en het uiterlijk is helemaal vernieuwd. Ook is dit voorlopig de afsluiter van de Rayman games, aangezien het Legends deel niet naar de 3DS is uitgebracht, maar alleen de Wii U.
De nieuwe opstelling in de game is helemaal nieuw. Je kunt zien welke moeilijkheidsgraad een level heeft en je kan deze ook overslaan en later opnieuw proberen als je Lums nodig hebt. Zo kun je eerst de makkelijkere levels en daarmee het spel onder de knie krijgen en daarna een expert worden!
Cijfer:
8,7

215
13 jaar
Goede vloeiende snelle platformer.
Rayman Origins is een leuke platformer voor als je houd van snelle actie. Je kan dit spel spelen op 2 manieren. Of je speelt langzaam om de levels te halen, of je gaat er zo snel mogelijk doorheen. En wanneer het lukt om er super snel doorheen te komen is dat echt een geweldig gevoel. Er zijn 6 werelden en 66 levels. In elk level zijn 3 verborgen kamers verstopt. Dit helpt met wat extra replay-value.
Cijfer:
8,0
Lees meer beoordelingen.

1823
19 jaar
Fantastische game!
Ubisoft weet wat kwaliteit is! Met Rayman: Origins weten ze opnieuw wat nodig is om zich te onderscheiden van andere, 'normale' games. Er is heel wat variatie in Rayman en de moeilijkheidsgraad ligt toch tamelijk hoog wat uiteraard zorgt voor een goeie uitdaging. Eenmaal je begint aan het spel, ben je al volledig in de sfeer en de multiplayer is zeker een pluspunt. Het is fantastisch hoe de makers van de game enerzijds terugblikken op het begin van de reeks en anderzijds Rayman moderniseren in een nieuw tijdperk. Top!
Rayman Origins
Cijfer:
9,0

2745
18 jaar
Een leuke handheld platformer!
Met Rayman Origins levert Ubisoft een handheld platformer die helaas net onderdoet aan de versie op de consoles. Het spel is echter zeker niet slecht, de werelden die je doorloopt en -rent hebben een mooie grafische stijl. Ook de muziek die je hoort als je een van de vele levels verkent is erg mooi.

Het doorlopen van de levels werkt goed, dit zal je ook een aantal keer doen om alle voorwerpen en extra's te vinden. Er zijn kleine gele elfjes genaamd Lums die in alle levels te vinden zijn. Deze Lums kan je gebruiken om andere karakters waar je mee kunt spelen te kopen.
Cijfer:
7,5


22069
16 jaar
Niet de beste versie
Over het algemeen is Rayman Origins een zeer puike game. De levels zijn creatief en zien er stuk voor stuk kleurrijk uit. Daarnaast bevat de game ook de nodige uitdaging.

Rayman Origins verscheen in eerste instantie voor de Wii, PlayStation 3, Xbox 360en PC. De Nintendo 3DS-versie kwam ongeveer een half jaar later. Deze versie is dan ook een rechtstreekse port van de console-versie, en dat merk je. Grafisch is de game niet geoptimaliseerd voor de handheld van Nintendo, zo ziet het beeld er wat wazig uit. Ook komen de kleuren, in tegenstelling tot de andere versies, niet goed uit de verf. Maar hetgene wat mij het hardst dwars zit, is dat het er allemaal erg klein uitziet. Zo moet je er bijna een vergrootglas bijnemen om Rayman te kunnen zien.

Rayman Origins is in mijn ogen een erg luie port van een geweldig spel.
Cijfer:
7,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Rayman Origins

Tips en geheimen, cheats en codes voor Rayman Origins

4 tips: 2 persoonlijke tips - 2 Geheimen

Persoonlijke tip:
Lums en teensies verzamelen
Destroymic helle
7476
21 jaar
Probeer zoveel mogelijk lums en teensies te verzamelen in de levels. Hoe meer, hoe beter. Dan kun je andere levels en characters vrijspelen. Doe dus een level opnieuw als je geen of maar 1 teensie vindt.

Geheimen:
Land of the Livid Dead
Bramd de Groot
39210
Om de wereld genaamd Land of the Livid Dead vrij te spelen, moet je alle tien Skull Teeth verzamelen en alle Treasure Chest-achtervolgingslevels uitspelen.

Geheimen:
Alternatieve kostuums
Bramd de Groot
39210
Door alle roze Electoons vrij te spelen krijg je alternatieve kostuums voor de speelbare karakters.
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Alle eindbazen
Bramd de Groot
39210
16 jaar
In deze video zie je hoe je alle eindbazen in de game makkelijk verslaat. Zo speel je met gemak het spel uit!

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Wees sociaal:
Facebook
Youtube
Twitter
Thuiswinkel Waarborg
© 2014 - 2021 Mario 3DS