x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

The Legend of Zelda: Tri Force Heroes - 3DS All in 1!

Kopen:

The Legend of Zelda: Tri Force Heroes Nieuw
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 27.49
6 Maanden garantie
Nieuw en gesealed
The Legend of Zelda: Tri Force Heroes
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
22.99
18.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
The Legend of Zelda: Tri Force Heroes Losse Game Card
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
22.99
€ 17.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot The Legend of Zelda: Tri Force Heroes

Afbeelding voor  The Legend of Zelda Tri Force Heroes

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo 3DS
Voor:(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur
Uitgebracht:2015
Spelers:1-3
Leeftijd:7+ jaar
Wi-Fi:server gesloten
EAN:0045496528447
Goede Badges:
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  The Legend of Zelda Tri Force Heroes

Afbeeldingen

The Legend of Zelda: Tri Force Heroes kent niet één, maar drie helden.
The Legend of Zelda: Tri Force Heroes kent niet één, maar drie helden.
Enkel en alleen door goed teamwork kun je je vijanden te slim af zijn!
Enkel en alleen door goed teamwork kun je je vijanden te slim af zijn!
Geef je personage verschillende outfits die elk voorzien zijn van speciale krachten.
Geef je personage verschillende outfits die elk voorzien zijn van speciale krachten.
Communiceer door middel van deze acht tekens met je online medespelers.
Communiceer door middel van deze acht tekens met je online medespelers.
Afbeelding voor The Legend of Zelda Tri Force Heroes

Links

Beoordelingen voor   The Legend of Zelda Tri Force Heroes

Beoordelingen The Legend of Zelda: Tri Force Heroes

4 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,2

338
15 jaar
Altijd wat te doen, maar in je eentje is het spel wat minder.
Speel samen of alleen in dit spel. Ga op de anders schouders staan en wordt samen een team. Communiceer via tekstwolkjes met plaatjes erin. Je kunt ook alleen spelen met poppen die je zullen helpen (je moet ze wel zelf verplaatsen) wat een stuk minder leuk is dan met andere spelen.

Los samen puzzels op in meer dan 32 verschillende levels. Er zijn allerlei spannende werelden met verschillende dungeons. Bij de een moet je samenwerken: stapel je zelf op en gooi de ander omhoog op de knop. Bij de ander moet je juist veel vechten:versla monsters en eindbazen door verschillende items te gebruiken!
Lees meer...

Je kan vele onderdelen verzamelen om een outfit te maken. Iedere outfit heeft zijn eigen kracht, gebruik de outfits om items sterker te maken. Normaal schiet een pijl en boog maar een pijl, maar als je de boogschutters outfit aan hebt kun je drie pijlen tegelijk schieten.

Heb je het spel uitgespeeld? Geen nood! Er zijn nog allerlei dingen om te doen, je kunt bijvoorbeeld alle outfits verzamelen of je kan vechten in de arena. In de arena moet je niet samen, maar tegen elkaar vechten. Kies eerst je outfit en vechten maar! Je verveelt je nooit met The Legend of Zelda: Tri Force Heroes!
Verberg.
Cijfer:
8,0

1130
34 jaar
Gewoon weer een leuke Zelda-game
Tri Force Heroes (TFH) is een 3DS game die handig gebruik maakt van de eerder ontwikkelde engine die voor A Link Between Worlds werd gebruikt. Het spelen is daarom herkenbaar voor de mensen die ALBW al eens gespeeld hebben.

TFH maakt gebruik van 3 verschillende Link-poppetjes, waarvan jij als single-player er elke keer 1 tegelijk kan besturen. De andere 2 veranderen dan in standbeelden. Je kan jouw Link-poppetjes uitrusten met de nodige, bekende Zelda items, maar ook outfits die jouw Link-poppetjes speciale kwaliteiten geven die jou kunnen helpen in het navigeren van verschillende gebieden.
Lees meer...

Zoals je van Zelda-games kan verwachten, zijn de puzzels leuk en uitdagend, maar nooit te moeilijk. Het is een kwaliteit van de makers van Zelda die ze door de jaren heen tot een ware kunst hebben verheven.

Wel wil ik de kanttekening erbij maken dat de singleplayer mode soms frustrerend kan werken. Je raakt soms erg opgejaagd als je alle drie de poppetjes moet dirigeren terwijl er een zwerm van vijanden op je af komt. De multiplayer mode komt daarom veel beter uit de verf, buiten het feit om dat dit natuurlijk ook gewoon veel leuker is.
Verberg.
The Legend of Zelda: Tri Force Heroes
Cijfer:
8,0

2346
20 jaar
Een hele leuke multiplayer zelda
Triforce heroes wordt het beste gespeeld met twee andere vrienden. Dit is niet noodzakelijk, je kan de game perfect alleen spelen, maar de chaos die je bekomt door het spel met vrienden te spelen is een ervaring apart.
Verzamel leuke outfits die je speciale krachten geven en los de verschillende puzzels in het spel op.
Je kan ook online spelen, maar dit is vaak wat frustrerend omdat je enkel met 'shouts' kunt communiceren.
Het verhaal is niet zo diep als andere zelda games en het spel is ook niet erg moeilijk, maar ik zou het toch aanraden voor het multiplayer aspect.
The Legend of Zelda: Tri Force Heroes
Cijfer:
8,0
Lees meer beoordelingen.

4027
14 jaar
Online spelen met vrienden in The Legend of Zelda Triforce Heroes!
The Legend of Zelda: Triforce Heroes is een geweldig spel in de grafische stijl van A Link between worlds. Het spel kan wat frustrerend zijn als je het met vreemden online speelt, maar als je twee vrienden kunt vinden om het op de bank mee te spelen is het spel fantastisch.
The Legend of Zelda: Tri Force Heroes
Cijfer:
8,6
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Welkom bij de magische wereld van The Legend of Zelda: Tri Force Heroes! Deze Fantastische game is speciaal ontwikkeld voor de Nintendo 3DS en biedt een unieke multiplayer-ervaring. In dit avontuur speel je niet alleen als de held Link, maar werk je samen met twee andere helden om puzzels op te lossen en vijanden te verslaan. Het verhaal speelt zich af in het koninkrijk Hytopia, waar mode een grote rol speelt en de prinses is vervloekt door een boze heks. Het is aan jou en je vrienden om de vloek te verbreken en de prinses te redden!
De gameplay-mechanieken zijn anders dan in andere Zelda-games. Je kunt met maximaal drie spelers samenwerken, elk met hun eigen Link, om door verschillende levels te navigeren. De Totem-mechaniek, waarbij je op elkaar kunt staan om hogere plaatsen te bereiken, en het wisselen van outfits die je speciale vaardigheden geven, maken deze game echt uniek. Ontwikkeld door Nintendo, deze game is een must-have voor elke Zelda-fan!

Historische Context


The Legend of Zelda: Tri Force Heroes werd uitgebracht in 2015 en is een spin-off van de populaire The Legend of Zelda-serie. Hoewel het niet dezelfde open-wereld ervaring biedt als sommige van zijn voorgangers, werd het geprezen om zijn innovatieve multiplayer-elementen en creatieve puzzels. De game bouwt voort op de samenwerkingselementen die eerder werden geïntroduceerd in Four Swords en Four Swords Adventures.

Recensies van Experts


"Tri Force Heroes is een kleurrijke en vrolijke toevoeging aan de Zelda-serie, met een sterke nadruk op samenwerking en puzzeloplossing. Het is een must-play voor fans van de serie." - IGN
"The Legend of Zelda: Tri Force Heroes biedt een verfrissende multiplayer-ervaring die zowel uitdagend als belonend is. Het is een unieke draai aan de klassieke Zelda-formule." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van de The Legend of Zelda-serie die op zoek zijn naar een nieuwe en unieke ervaring. Het is ook ideaal voor spelers die graag coöperatieve multiplayer-games spelen. Als je houdt van puzzels oplossen en avonturen beleven met vrienden, dan is deze game echt iets voor jou!

Vergelijkbare Games


Als je The Legend of Zelda: Tri Force Heroes leuk vindt, dan raad ik je ook aan om The Legend of Zelda: A Link Between Worlds te proberen. Deze game biedt een klassieke Zelda-ervaring met een twist en is ook beschikbaar voor de Nintendo 3DS. Een andere aanrader is The Legend of Zelda: Four Swords Anniversary Edition, die ook een sterke nadruk legt op multiplayer-coöperatie.

Compatibiliteit


The Legend of Zelda: Tri Force Heroes is compatibel met alle Nintendo 2DS (XL) en (new) 3DS (XL) systemen. Let wel, op de 2DS heb je geen 3D-beelden. Helaas is deze game niet speelbaar op de oudere Nintendo DS-systemen.
The Legend of Zelda: Tri Force Heroes

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor The Legend of Zelda: Tri Force Heroes

Tips en geheimen, cheats en codes

6 tips: 4 Easter Eggs en Glitches - 2 Persoonlijke tips

Easter Eggs en Glitches:
Out of Bounds Glitch
Maxim
1018
Er is een glitch ontdekt in The Legend Of Zelda: Tri Force Heroes waarmee je op plaatsen kan komen die normaal onbereikbaar zouden zijn. Volg de instructies in de video en probeer het zelf maar eens.

 

Easter Eggs en Glitches:
Muziekbal mini-game
Mvoske
22069
Wanneer je in de lobby tegen een muur sprint, verschijnt er een speciale muziekbal. Wanneer je er tegen slaat, begint er een random Zelda-liedje te spelen. Meer info vind je in onderstaande video:

 

Easter Eggs en Glitches:
Verstopte muurschildering van Link
Mvoske
22069
In The Legend of Zelda: Tri Force Heroes speel je als drie verschillende helden, maar de echte held genaamd Link lijkt te ontbreken. Toch is er een muurschildering (uit The Legend of Zelda: A Link Between Worlds) verstopt in het spel. De exacte locatie hiervan wordt in het filmpje gedeeld.

 
Lees meer tips en geheimen.

Easter Eggs en Glitches:
Subtiele Splatoon Easter egg
Mvoske
22069
The Legend of Zelda: Tri Force Heroes bevat een subtiele knipoog naar de Wii U-game Splatoon. Wanneer je met de mevrouw van de klerenwinkel praat, heb je soms het geluk de woorden "Stay fresh, boy" te horen. Een zinnetje dat ervaren Splatoon-spelers zeker niet onbekend zal voorkomen.

 

Persoonlijke tip:
Alle Bosses (multiplayer)
Maxim
1018
13 jaar
In deze video kan je zien hoe je alle bosses kan verslaan in multiplayer:

 

Persoonlijke tip:
Alle bosses en mini-bosses (single player)
Maxim
1018
13 jaar
In deze video kan je zien hoe je alle (mini)bosses kan verslaan in single player:

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg