x HomeWinkelKlantenserviceAll-in-1SpellenHardwareeShopReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Skylanders Giants Review


Skylanders Giants, iets voor jou? Lees onze professionele review en je weet het in 3 minuten!

Banner

Skylanders Giants is een leuk, kindvriendelijk avontuurspel.

Skylanders Giants is het tweede spel in de Skylanders reeks. Net als in het eerste spel (Skylanders: Spyro's Adventure) maak je wederom gebruik van de "portal of power" (zie kader) om jouw Skylander figuurtjes tot leven te wekken in de game.

Argh! All aboard!
Naar mijn verbazing heeft de 3DS versie van Skylanders Giants een ander verhaal dan de overige console versies. In de 3DS versie neem je het samen met Flynn en Cali op tegen Captain Frightbeard, een enge piraat wiens doel het is om Skylands om te toveren in een verlaten wereld waar piraten het voor het zeggen hebben. Het verhaal speelt zich af 5 verschillende omgevingen met in totaal 19 levels (baas levels meegeteld).

Skylanders on the go!
Skylanders worden ingescand met de "portal of power". Dit is een op batterij werkende portaal waarop je een Skylanders figuur zet. Vervolgens moet je de 3DS tegenover de portal houden en wordt met infrarood de Skylander gegevens geladen (zie kader). Houd de 3DS wel heel stabiel, want de kleinste beweging kan ervoor zorgen dat de verbinding wegvalt en opnieuw moet inladen. Het voordeel van dit inlaad systeem is wel dat je Skylanders Giants met jouw figuren overal kan spelen waar je wilt, zonder dat je de portal mee moet nemen.

Review Skylanders Giants: Als je dat ooglapje af zou doen dan zou je zien dat ik hier sta.Als je dat ooglapje af zou doen dan zou je zien dat ik hier sta.
Review Skylanders Giants: Ik was vergeten dat ik niet kon vliegen! Aaaaah!Ik was vergeten dat ik niet kon vliegen! Aaaaah!
Reis af naar Skylands
Laat je meeslepen in dit kindgerichte avontuur met Skylands beste piloot Flynn en Cali en vecht met jouw Skylanders tegen verschillende vijanden en grote gemene piraten-bazen. Los eenvoudige puzzels op en ontdek verschillende manieren om bij dezelfde bestemming te komen. De puzzels en besturingen zijn makkelijk genoeg voor kinderen. Er is genoeg te doen in Skylanders Giants en als je alles wilt verzamelen dan besteed je hier snel een paar dagen aan.

Dure hobby
De Skylanders zijn opgedeeld in 8 elementen en 2 soorten. De "giant" soort is nieuw in deze game. Skylanders van deze soort zijn groter, krachtiger maar zijn wel langzamer dan de normale Skylanders. De giants zijn nodig in het geval dat je alle gangen wilt verkennen en alle verzamelobjecten wilt verzamelen. Je hebt ook minimaal 1 Skylanders van elke element nodig om de elementpoorten in de game te openen. Ook dit is alleen nodig als je alles wilt verkennen en alles wilt verzamelen. Het is dus NIET nodig, maar als je alles uit het spel wilt halen kan het een dure hobby worden. Iedere Skylander heeft zijn eigen aanvallen. Zo laat de Boomer bommen vallen en schiet Spyro met vuurballen (zie kader).


Conclusie Skylanders Giants - Nintendo 3DS Review

Pluspunten:
  • Kindvriendelijk, makkelijk
  • Veel te verzamelen,
  • Origineel (Geen copy van andere console)
  • Veel extra mogelijkheden (elementpoorten)
Minpunten:
  • Makkelijk
  • Alle elementen zijn nodig (duur)
700
Review geplaatst op
Gameplay:7,0
Replay:8,5
Verhaal:7,0
Uitbreidingen:7,0
Review cijfer:
8,0
Deze 3 minuten review is eigendom van Mario 3DS (.nl)
© 2015 - 2018

Mario 3DS Review Cijfer:


8,0
 
Boxshot Skylanders Giants
Skylanders Giants


Details Skylanders Giants

Released:2012
Advies:Vanaf 7 jaar
Spelers:1
Genre:Actie, Avontuur
Wi-Fi:Niet ondersteund
Nog meer Skylanders!

Spyro in actie
Spyro in actie

Vrees de bommen van de Boomer
Vrees de bommen van de Boomer

Deze Skylander is klaar voor actie!
Deze Skylander is klaar voor actie!
Welcome to Skylands

Het verhaal begint

Meet the giants

Captain Squidbeard
 
Thuiswinkel Waarborg
© 2013 - 2018 Mario 3DS