3DS Top 10
Meest gelezen reviews op Mario 3DS
 
Super Street Fighter IV 3D Edition voor Nintendo 3DS
1. Review Super Street Fighter IV 3D Edition  
 
Review Pokémon Rumble World
Mijn review: De mening van stijngeene.

Banner

Leuke game! Je bent er uren zoet mee.

Pokemon Rumble World is de vierde game in de Pokemon Rumble series. Het is uitdagender dan de vorige games in de serie. Ook heeft deze game een echt 'verhaal'. Het verhaal is erg beknopt maar er is een verhaal.
De game begint in het speelgoed-koninkrijk. In dit koninkrijk wonen 719 Pokemon en 1 koning. Maar de koning stuurt jouw op gevaarlijke missies. Jij moet nieuwe gebieden ontdekken en nieuwe Pokemon vangen. Dit doe je om je 'Adventure Rank' te verhogen. Jij neemt de controle over een Pokemon om dit te bereiken. Dit geeft een totaal andere wending aan de game. Kortom, ga je op pad naar het speelgoed-koninkrijk of laat je deze game links liggen?

Gameplay, hetzelfde en toch anders
De gameplay is totaal anders dan van de gebruikelijke Pokemon games. Je bent deze keer niet de gebruikelijke trainer, maar je 'bestuurt' zelf een Pokemon. Je vecht nog steeds tegen andere Pokemon. Maar omdat je zelf een Pokemon bent is het gevecht totaal anders. Je kan proberen weg te vluchten. Maar je kan ook een aanval proberen te doen. Je hebt maar 2 aanvallen in plaats van de gebruikelijke 4 in de standaard Pokemon games. Het gevecht is dus een stuk moeilijker. Maar uiteindelijk is het toch nog het 'gebruikelijke' gevecht dat je gewend bent van andere Pokemon games. Het blijft draaien om Strategie.

Graphics
De graphics zijn simpel maar prachtig. Zoals al eerder gezegd speelt het verhaal zich af in het speelgoed-koninkrijk. Hierdoor zien alle Pokemon er echt uit als speelgoed. Sommige Pokemon herken je bijna niet meer. Hun ronde vormen zijn vervangen door puntige vormen en bijna bij alle Pokemon zijn de voeten verdwenen. Toch ziet het er nog leuk uit. Het voelt echt alsof je in een speelgoed-koninkrijk terecht bent gekomen. De werelden zijn werkelijk prachtig. Ze zien er simpel uit, maar dat is juist leuk. 'less is more'. De kleuren voor de werelden zijn erg goed gekozen. De werelden zijn prachtig helder. Ook zijn de werelden erg divers. Kortom de game ziet er simpel maar prachtig uit!

Review Pokémon Rumble World: Pikachu wordt in de val gelokt door een groep Pokemon. Welke strategie gaat hij gebruiken om zich te redden? Review Pokémon Rumble World: Proberen een van de sterkere Pokemon te verslaan. Als dat maar lukt...
Pikachu wordt in de val gelokt door een groep Pokemon. Welke strategie gaat hij gebruiken om zich te redden?Proberen een van de sterkere Pokemon te verslaan. Als dat maar lukt...



Conclusie Pokémon Rumble World - Nintendo 3DS Review
Pluspunten:Minpunten:
  • De game is prachtig!
  • Unieke gevechten
  • Leuk kort verhaal
  • Slechte replay
  • Muziek is eentonig
155
Review geplaatst op 31 Mei 2017
Gameplay:7,0
Review cijfer:
6.1
Replay:5,5
Wi-Fi:6,0
Verhaal:6,0
Muziek: 6,0

Deze 3 minuten review is eigendom van
Mario 3DS
(.nl)
© 2017 - 2018
Mijn Cijfer:
6,1

Helden Review voor Pokémon Rumble World Pokémon Rumble World

Details
Released:2016
Advies:Vanaf 7 jaar
Spelers:1
Genre:Actie
Wi-Fi:Ondersteund
 

beslissen naar welk level je vliegt
beslissen naar welk level je vliegt

nog een prachtig gevecht
nog een prachtig gevecht