Populair voor Nintendo 3DS


/Nintendo 2DS Pokémon Special Sun Edition - Mooi & in Doos voor Nintendo 3DS
  € 89.99
1. Nintendo 2DS Pokémon Edition
 
/New Super Mario Bros. 2 voor Nintendo 3DS
 29.99  € 23.49
2. New Super Mario Bros. 2
 
/Pokémon Y voor Nintendo 3DS
  € 28.99
3. Pokémon Y
 
/Nintendo 3DS Aqua Blauw - Gebruikte Staat voor Nintendo 3DS
  € 60.99
4. Nintendo 3DS
 
/Pokémon Alpha Sapphire voor Nintendo 3DS
 34.49  € 27.99
5. Pokémon Alpha Sapphire
 
/Luigi’s Mansion 2 voor Nintendo 3DS
 21.49  € 17.49
6. Luigi’s Mansion 2
 
/Mario Kart 7 voor Nintendo 3DS
  € 32.49
7. Mario Kart 7
 
/Pokémon Moon voor Nintendo 3DS
 30.49  € 22.99
8. Pokémon Moon
 
/The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D Special Edition in Doos voor Nintendo 3DS
  € 74.99
9. The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D
 
/Mario Party: Island Tour voor Nintendo 3DS
  € 17.99
10. Mario Party: Island Tour  
 
KiyOh klantenbeoordelingen

 
Mario 3DSNieuws archief van Mario 3DS
Hier kun je onze oude nieuwsberichten lezen.


Lijn
Afbeelding voor Like ons op Facebook en maak kans op korting!
Rianna
Op de Mario 3DS Facebookpagina hebben wij op dit moment 76 likes. Bij 100 likes gaan we korting uitdelen!

De korting zal via Facebook uitgedeeld worden, dus houd de pagina in de gaten!!

De kortingscode zal te gebruiken zijn op Mario 3DS bij Nintendo 3DS games, hardware en accessoires.
Lijn
Afbeelding voor Nieuwe 3DS XL bundel aangekondigd!
Rianna
Nintendo heeft een 3DS XL Super Smash Bros. bundel aangekondigd!

Deze Nintendo 3DS XL special edtion is rood met een Super Smash Bros. afbeelding op de voorkant. Het spel wordt er niet fysiek bijgeleverd maar zit op de 3DS als download. In Engeland komt het pakketje met een zweetbandje en een t-shirt.

De 3DS XL zal vanaf 3 oktober in de schappen liggen. Ik benieuwd wat de prijs wordt, en wanneer wij deze Limited Edition binnen krijgen!

Lijn
Afbeelding voor 3DS Game Review - Lego Harry Potter: Jaren 5-7
Rianna
Lego Harry Potter Jaren 5-7 is een leuk spel vol avontuur dat de laatste drie Harry Potter boeken doorloopt in de bekende Lego stijl.

Harry Potter is geen gewone jongen, hij is namelijk een tovenaar. Dit spel volgt de boeken- en filmserie van Harry Potter en de Orde van de Feniks tot aan Harry Potter en de Relieken van de Dood. Hierin is hij al helemaal niet gewoon, hij is namelijk gemaakt van Lego! Niet alleen Harry Potter zelf, maar ook de vele andere karakters en de omgevingen waarin je speelt zijn gemaakt van de Zweedse blokjes. Veel van deze karakters hebben elk hun eigen vaardigheid die je in de levels kunt benutten.

Meer lezen? Ga naar de review van JButter!
Lijn
Afbeelding voor Nieuwe Held: JButter!
Rianna
Naast de net geopende 3DS winkel vind je op Mario 3DS ook nog steeds een hele verzameling aan informatie! Voor het inzenden van informatie over 3DS spellen en hardware ontvang je muntjes.

JButter heeft inmiddels (meer dan) 1000 muntjes en heeft daarmee 10 euro verdiend. Gefeliciteerd! Het geld staat inmiddels op je rekening. Zijn reactie:

3DS info opsturen is niet veel werk, leuk om te onderzoeken en daarnaast kan ik met mijn tips unlockables en cheats andere mensen helpen het meeste uit hun games te halen.

Verdien ook 10 euro en help mee!
R.I.P. Overledenen Vliegramp Oekraïne 17-07-2014
Lijn
Afbeelding voor R.I.P. Overledenen Vliegramp Oekraïne 17-07-2014
Mega Super Held Wesleye98
Iedereen heeft het wel meegekregen, de vreselijke vliegramp van 17-07-2014 afegelopen donderdag. Bijna 300 onschuldige mensen zijn (naar alle waarschijnlijkheid) uit de lucht geschoten. Bij iedereen heerst de vraag: Waarom? Deze vraag zal nog lange tijd onbeantwoord blijven.

Vandaag zijn de eerste 40 slachtoffers, in het bijzijn van enkele nabestaanden en hoogwaardigen waaronder het koningspaar, geland in Nederland. Het was een zeer indrukwekkende dag voor menig Nederlander. Eigenlijk voor alle mensen op de aardbol was het een heftige dag. Bijna 30 graden in Nederland en toch iedereen met kippenvel. Dat zegt genoeg.

Bij dezen mijn condoleances aan alle nabestaanden van de slachtoffers en alle andere personen die bij deze ramp betrokken zijn. Iedereen steunt en troost elkaar en alle nabestaanden. Dat is wat mensen horen te doen en niet onschuldige mensen op een gruwelijke manier van het leven beroven en ook nog niet eens bekennen. Zoiets is onmenselijk en zij die hiervoor verantwoordelijk zijn, moeten hun verdiende straf krijgen.

In de reacties kun je je medeleven uiten en de laatste eer, aan hen die gestorven zijn, bewijzen.

Rust zacht, landgenoten. Jullie hebben dit niet verdiend, Nederland heeft dit niet verdiend, de wereld heeft dit niet verdiend. R.I.P.
Lijn
Afbeelding voor De 3DS Winkel is officieel geopend!
Rianna
Misschien is het jullie al opgevallen, maar Mario 3DS heeft sinds een paar dagen een heuse 3DS winkel!

Na maanden wachten is het zo ver: je kunt eindelijk 3DS producten kopen! In de winkel kun je nu tweedehands 3DS games en hardware kopen. Gebruikt = goedkoper! Op het moment staat er nog niet zo veel, maar we zijn druk bezig met het toevoegen van meer 3DS producten! De eerste bestelling is sinds vandaag een feit.

Heb jij nog 3DS games liggen waar je niks meer mee doet? Neem contact met ons op!
Lijn
Afbeelding voor Beschrijvingen toevoegen aan hardware nu mogelijk!
Wibert
Binnenkort gaan we ook hardware verkopen op deze site. Om voor iedereen duidelijk te krijgen wat bepaalde producten doen, hoe ze werken en wat voor specificaties ze hebben, hebben we het mogelijk gemaakt om een beschrijving toe te voegen aan hardwareproducten.

Een goede beschrijving is natuurlijk muntjes waard! Door bijvoorbeeld naar de Nintendo 3DS pagina te gaan en op 'voeg jouw beschrijving toe' te klikken kan je meteen beginnen.

Andere mogelijkheden voor het toevoegen van beschrijvingen zijn Nintendo 3DS oplaadstation, Nintendo 3DS Circle Pad Pro, Nintendo 3DS XL, Nintendo 3DS XL Circle Pad Pro, Nintendo 2DS en Nintendo 2DS Opbergtas

Lijn
Afbeelding voor 3DS Game Review  - Green Lantern: Rise of the Manhunters
Rianna
The Green Lantern is simpelweg een erg matige game die toevallig uitkwam ten tijde van de film, om makkelijk te scoren...

In deze 2D actie-platformer mag je als Hal Jordan, een Green Lantern, de wereld gaan redden van de Manhunter Robots, die op hol geslagen zijn. Na een korte intro kom je aan op de planeet Oa, hoofdkantoor van de Guardians. Je krijgt training van wat soortgenoten, maar die training wordt onderbroken omdat de planeet wordt aangevallen door de Manhunters. 4 planeten worden ook aangevallen. Aan jou de keuze waar je wil beginnen.

De wereld redden, is dat leuk in deze Nintendo 3DS game? Lees het in de review van Kriegspire.
Ik zal je een geheim verklappen...
Lijn
Afbeelding voor Ik zal je een geheim verklappen...
Super Held destroymichelle
Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire staan gepland voor 28 november dit jaar, maar er is nog maar weinig vrijgegeven. Nu is er eindelijk wat meer bekend!

Nintendo heeft bekend gemaakt dat een populair deel van de originele Pokémon Ruby & Sapphire terug zal komen in de 3DS remakes. De "secret bases" zullen vernieuwd terugkomen in de games. Ze krijgen zelfs een vernieuwde naam, namelijk "Super-secret bases". Je kunt dus weer ouderwets in bomen en grotten je eigen knusse plaats maken.

Het volgende nieuwtje is dat je jouw gemaakte bases kunt delen via Mii-verse, zodat andere Pokémon spelers jouw bases kunnen bekijken en inspiratie kunnen opdoen.

Tot slot kun je een nieuw spelletje spelen, namelijk "verover de vlag". Je kunt in een base een vlag vinden en deze veroveren. Maar let op, dit kunnen andere spelers dus ook bij jou doen! Iedere dag kun je één vlag veroveren. Hoe meer vlaggen je steelt, hoe hoger je in de rang komt te staan die wordt bijgehouden. Je kunt er ook leuke prijzen mee winnen! Maar wat? Dat is nog een verrassing.

Tot nu toe lijkt het erop dat ieder detail van de klassieke Pokémon Ruby & Sapphire weer terugkomt in deze remakes!
Lijn
Afbeelding voor And the winner is...
Rianna
De Helden Beproeving van de maand juni zit er inmiddels op. De Mario 3DS website is hartstikke verbeterd en daar zijn we jullie dankbaar voor. Jullie mogen trots op jezelf zijn!

Hier dan nog de uiteindelijke eindstand:

Bramd de Groot 7x gewonnen!
Kriegspire 4x
Destroymichelle 3x
Timmerito123 2x
Retrogast 2x
Jbutter 2x
Mvoske 2x
Gilburt 2x
Shana Ouvrein
Stefanoitalie
Dylan Marien
Henkskills
Royvvugt
Dennis Kamminga

Op naar de volgende Helden Beproeving dan maar :)?
Bram, heb jij nog tips voor de rest hoe je zo vaak kunt winnen, of is dat jouw geheim?

Lijn
Afbeelding voor De laatste drie games gaan naar...
Rianna
Het moment is dan eindelijk daar. Het moment die je wist dat zou komen is eindelijk hier (een koningslied referentie, snap je hem :D). De winnaars van de reviewacties zijn bekend!

Het duurde lang, maar we wilden zeker weten dat we alles gelezen en beoordeeld hadden. Bij alle reviews is dit nu het geval. Een aantal van jullie is nu gemaild, de rest zal zondag gemaild worden. Beloofd :)

De winnaars van de laatste Metal Gear Solids:

Dag 13
Nog niet zo veel inzendingen, dus lekker veel kans om te winnen. Mvoske, jouw review voor Driver: Renegade 3D is gekozen! Gefeliciteerd!

Dag 20
6 reviews die meedingen, slechts één die kan winnen. Ennn de winnaar issss..... Kriegspire, jouw review voor Green Lantern: Rise of the Manhunters vonden wij het coolste. Woohoo!

Dag 27
Ook weer 6 reviews, gaat erg lekker! JButter, we vonden jouw review voor Mario en Sonic op de Olympische Spelen: Londen 2012 zo leuk om te lezen dat we jou als winnaar hebben gekozen!

Ik zal zondag nog even een overzicht plaatsen van alle Helden die een game hebben gewonnen. Alsof een preview: Bram staat nog steeds bovenaan...
Lijn
Afbeelding voor 3DS Game Review - Professor Layton en het Masker...
Rianna
De harde waarheid ontdekken door het oplossen van breinbrekers? Dat kun je doen in één van de meest charmante puzzelgames op de 3DS.

Professor Layton en het Masker der Wonderen is het vijfde spel in de puzzelserie. Het is echter wel het allereerste Laytonspel voor de Nintendo 3DS. Samen met De Melodie van het Spook (DS) en De Erfenis van de Azran (3DS) maakt deze game deel uit van de triologie. Het is niet nodig om één van de twee andere spellen te spelen om het verhaal met het Masker der Wonderen te kunnen begrijpen.

Meer weten? Lees verder over Professor Layton en het Masker der Wonderen!

start - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9