Populair voor Nintendo 3DS


/New Super Mario Bros. 2 voor Nintendo 3DS
 28.99  € 23.99
1. New Super Mario Bros. 2
 
/Nintendo 3DS XL Zwart & Zilver - Gebruikte Staat Lelijk Eendje voor Nintendo 3DS
 71.99  € 47.99
2. Nintendo 3DS XL
 
/New Nintendo 3DS XL Metallic Blauw - Nette Staat voor Nintendo 3DS
  € 105.99
3. New Nintendo 3DS XL
 
/The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D Special Edition in Doos voor Nintendo 3DS
  € 71.99
4. The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D
 
/Mario Kart 7 voor Nintendo 3DS
 30.49  € 25.99
5. Mario Kart 7
 
/New Nintendo 3DS Wit - Mooi voor Nintendo 3DS
 102.99  € 92.99
6. New Nintendo 3DS
 
/New Nintendo 2DS XL Zwart Turquoise - Als Nieuw & in Doos voor Nintendo 3DS
  € 129.99
7. New Nintendo 2DS XL
 
/Nintendo 3DS Aqua Blauw - Gebruikte Staat voor Nintendo 3DS
 44.99  € 34.99
8. Nintendo 3DS
 
/Pokémon Ultra Moon voor Nintendo 3DS
  € 32.99
9. Pokémon Ultra Moon
 
/Super Mario 3D Land voor Nintendo 3DS
  € 17.99
10. Super Mario 3D Land  
 
KiyOh klantenbeoordelingen

 
Nieuws archief van Mario 3DS
Hier kun je onze oude nieuwsberichten lezen.


Lijn
Afbeelding voor 3DS Game Review - Professor Layton en het Masker...
Rianna
De harde waarheid ontdekken door het oplossen van breinbrekers? Dat kun je doen in één van de meest charmante puzzelgames op de 3DS.

Professor Layton en het Masker der Wonderen is het vijfde spel in de puzzelserie. Het is echter wel het allereerste Laytonspel voor de Nintendo 3DS. Samen met De Melodie van het Spook (DS) en De Erfenis van de Azran (3DS) maakt deze game deel uit van de triologie. Het is niet nodig om één van de twee andere spellen te spelen om het verhaal met het Masker der Wonderen te kunnen begrijpen.

Meer weten? Lees verder over Professor Layton en het Masker der Wonderen!
Lijn
Afbeelding voor Mario Kart-toernooi op Mario3DS!
Mega Super Held Wesleye98
De afgelopen maand is Mario3DS erg gegroeid, grotendeels door al jullie hulp. Veel van jullie hebben aardig wat games door de brievenbus horen vallen en zullen vast een leuke tijd gehad hebben. Wat mij betreft mogen we nog wel even doorgaan en daarom wil ik een Mario Kart-toernooi houden op Mario3DS.

We proberen het toernooi voor iedereen zo goed mogelijk te laten verlopen. Laat in de comments weten of je zin hebt in een serie bloedstollende races en op welke dagen je beschikbaar bent volgende week.

Graag hoor ik ook welke Mario Kart-game jullie liever spelen? Aangezien het Mario3DS is, zou het logisch zijn om het 3DS-deel MK7 te spelen, maar Mario Kart 8 is nét gereleased en werkt wat soepeler als toernooi. Maar ik weet niet of iedereen die mee wilt doen, deze game (of überhaupt een Wii U) bezit. Voor iedereen die nog geen MK8 of Wii U bezit: Kopen, en wel heeeel snel! Beste game op dit moment! =D

Bezit je Mario Kart 7 ook niet? Lees dan nog even mijn review, mocht dat nog nodig zijn, want iedere 3DS-bezitter heeft natuurlijk MK7!

Dus laat me weten:
1. Ben jij in voor een toernooi?
2. Welke MK bezit en wil jij spelen?
3. Wanneer ben jij volgende week beschikbaar?

Verdere info volgt nog, afhankelijk van jullie!

Lijn
Afbeelding voor Heldenbeproeving dag 30: Game Collectie
Wibert
Jaaa, het is zo ver! De laatste heldenbeproeving van de maand juni: Maak een foto van je game collectie en deel hem met ons!

Mario 3DS is gegroeid. Mario 3DS is nog leuker geworden. We hebben het er erg druk mee gehad en dat is geweldig!

We willen nu ook graag de mogelijkheid bieden om een soort van forum te worden. Je kunt nu naast nieuwsberichten je game collectie met ons delen en ook gewoon zomaar een nieuw onderwerp beginnen.

Dat doe je allemaal door in te loggen en dan naar bericht toevoegen te gaan.

Tussen alle mooie fotos van game collecties zullen we woensdag Metal Gear Solid 3D verloten!

Lijn
Afbeelding voor Heldenbeproeving dag 29: Facebook actie
Wibert
Rond 16.00u starten we de één na laatste heldenbeproeving op Facebook. Dit is de één na laatste kans om Metal Gear Solid te winnen (of een verrassingsgame)!

Like ons alvast, dan mis je deze en al onze andere geweldige acties niet!
Lijn
Afbeelding voor Heldenbeproeving dag 28: Info toevoegen!
Wibert
Vandaag wordt Metal Gear Solid 3D tussen alle inzendingen verloot.

Alle inzendingen doen mee, afbeeldingen, beoordelingen, tips en trucs, en links. (Trailers en reviews doen niet mee.) De winnaar mag kiezen tussen Metal Gear Sollid 3D of een verrassingsgame.

Hier vind je alle Nintendo 3DS spellen om informatie aan toe te voegen. Succes!
Lijn
Afbeelding voor Heldenbeproeving dag 27: Reviews
Wibert
Op Mario 3DS hebben we geen ellenlange reviews. We houden het kort en bondig, in 3 minuten lees je of de game wat voor jou is!

Alle reviews die tussen afgelopen zaterdag en vandaag worden ingezonden doen mee met de helden beproeving. De beste review wint Metal Gear Solid 3D (of een verrassingsgame).

Log in of maak een account aan en je vind de lijst met games waar je een review voor kunt starten!
Lijn
Afbeelding voor Heldenbeproeving dag 26: Tips en Trucs
Wibert
Wij willen de beste tips en trucs op Mario 3DS hebben staan en dat is veel werk. Wil je helpen? Je wordt beloond met bergen muntjes (1000 muntjes is 10 euro op je bankrekening) en misschien win jij vandaag wel!

Onder alle inzendingen die extra muntjes hebben gekregen voor hun tip of truc verloten we Metal Gear Solid 3D (of een verrassings game).

Ga naar alle Nintendo 3DS titels!
Lijn
Afbeelding voor Helden beproeving dag 25: beoordelingen!
Rianna
Huh? Nog meer beoordelingen? Jazeker! Er zijn de laatste maand maar liefst 40 nieuwe games toegevoegd aan Mario 3DS! Deze games kunnen jouw beoordeling hard gebruiken, anders blijft de pagina zo saai...

Dus heb jij thuis een game liggen die je nooit kon recenseren omdat Mario 3DS hem niet had staan? Dit is je kans! Weet je niet waar je moet beginnen? Bij de reacties vind je een lijst met de games die sinds deze maand op de website staan.

Het 3DS spel Metal Gear Solid zal vandaag naar een beoordeling van één van deze nieuwe games gaan. Je beoordeling moet wel 33 muntjes of meer krijgen!
Lijn
Afbeelding voor De tussenstand!
Rianna
Wij zijn inmiddels op de 24e dag van de Helden Beproeving, een mooi moment om eens terug te blikken naar alle games die al gewonnen zijn.

Op dit moment hebben wij 19 winnaars gekozen. Een aantal van jullie heeft al vaker gewonnen, echt geweldig dat jullie je zo enthousiast inzetten voor de Mario 3DS! De winnaars:

Bramd de Groot (6 keer gewonnen!!!)
Kriegspire (3 keer gewonnen!)
Retrogast (2 keer gewonnen!)
Timmerito123 (2 keer gewonnen!)
Destroymichelle
Gilburt
Shana Ouvrein
Stefanoitalie
Dylan Marien
Mvoske

De meeste games zijn al verstuurd. Nog geen game ontvangen? Geen zorgen! Je mag ons een mailtje sturen met je adresgegevens en of je een verrassingsgame wilt ontvangen.

Nog niet gewonnen? Ook geen zorgen! Je kunt vandaag nog meedoen met de forumactie en de reactieactie. En anders morgen weer!
Lijn
Afbeelding voor Helden beproeving dag 24: Maak ons beroemd!
Rianna
Wij willen het liefst dat iedereen met een Nintendo 3DS een kijkje op Mario 3DS neemt. Daarom willen we graag dat jij reclame voor ons maakt!

Vandaag verloten wij de 3DS game Metal Gear Solid (of een verrassingsgame) onder alle Helden die een berichtje in een forum over ons plaatsen. Je kunt een nieuw topic openen over de actie, je kunt zeggen dat Mario 3DS jouw favo website is, of je kunt ons vermelden in je handtekening. Dit mag op alle websites die enigzins op een forum lijken.

Let op: je link/verhaal moet wel blijven staan! Zorg er dus voor dat je een leuk, interessant berichtje schrijft. Zodra een berichtje als reclame wordt aangezien wordt deze waarschijnlijk verwijderd door de admin.

Voor alle nieuwe verwijzingen naar onze website krijg je ook nog eens 100 muntjes per stuk! Meld je verwijzing aan door een link als reactie op dit berichtje te plaatsen.
Lijn
Afbeelding voor Helden beproeving dag 23: Reageer op nieuwsberichten
Wibert
Met de helden beproeving van gisteren zijn er 19 nieuwsberichten toegevoegd. Op verzoek is het nu ook mogelijk om op deze nieuwsberichten te reageren!

Ik heb de fouten eruit gehaald en je kunt nu veilig ', ", é, etc gebruiken. Daarnaast werd er gevraagd waarom je niet kon reageren op de nieuws items. Antwoord is tijdgebrek.

Nu het mogelijk is om te reageren leek het ons een mooi onderdeel voor de helden beproeving.

Plaats vandaag of morgen (dinsdag 23-06-2014) reacties op de 3DS nieuwsberichten. Tussen alle zinnige reacties wordt Metal Gear Solid 3D (of een verrassingsgame) verloot.

Ga naar: Nintendo 3DS Nieuwsberichten.
Lijn
Afbeelding voor Helden beproeving dag 22: Nieuwsberichten
Wibert
Wie weet het leukste nieuwtje voor de Nintendo 3ds?

In deze helden beproeving gaat Metal Gear Solid 3D of een verassingsgame naar het leukste nieuwsberichtje.

We willen nieuwberichtjes ook op de home page gaan plaatsen. Zou jij het leuk vinden om ook hiermee te helpen?

Maak hier een nieuwsbericht.
Lees hier de gemaakte nieuwsberichten.