Populair voor Nintendo 3DS


/Nintendo 3DS XL Wit - Gebruikte Staat voor Nintendo 3DS
  € 64.99
1. Nintendo 3DS XL
 
/New Nintendo 3DS Wit - Mooi & in Doos voor Nintendo 3DS
  € 94.99
2. New Nintendo 3DS
 
/New Super Mario Bros. 2 voor Nintendo 3DS
  € 27.99
3. New Super Mario Bros. 2
 
/Nintendo 3DS Kosmos Zwart met 2 Voorgeïnstalleerde Games - Gebruikte Staat Lelijk Eendje voor Nintendo 3DS
  € 44.99
4. Nintendo 3DS
 
/Mario Kart 7 voor Nintendo 3DS
  € 27.49
5. Mario Kart 7
 
/New Nintendo 3DS XL Metallic Zwart - Mooi voor Nintendo 3DS
  € 118.99
6. New Nintendo 3DS XL
 
/The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D Special Edition zonder Game voor Nintendo 3DS
  € 27.99
7. The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D
 
/Pokémon Alpha Sapphire Limited Edition voor Nintendo 3DS
  € 56.99
8. Pokémon Alpha Sapphire
 
/Strijd der Giganten: Dinosaurs 3D voor Nintendo 3DS
  € 11.99
9. Strijd der Giganten: Dinosaurs 3D
 
/Mario Party: Star Rush voor Nintendo 3DS
  € 28.99
10. Mario Party: Star Rush  
 
KiyOh klantenbeoordelingen

 
Nieuws archief van Mario 3DS
Hier kun je onze oude nieuwsberichten lezen.


Lijn
Afbeelding voor And the winner is...
Rianna
De Helden Beproeving van de maand juni zit er inmiddels op. De Mario 3DS website is hartstikke verbeterd en daar zijn we jullie dankbaar voor. Jullie mogen trots op jezelf zijn!

Hier dan nog de uiteindelijke eindstand:

Bramd de Groot 7x gewonnen!
Kriegspire 4x
Destroymichelle 3x
Timmerito123 2x
Retrogast 2x
Jbutter 2x
Mvoske 2x
Gilburt 2x
Shana Ouvrein
Stefanoitalie
Dylan Marien
Henkskills
Royvvugt
Dennis Kamminga

Op naar de volgende Helden Beproeving dan maar :)?
Bram, heb jij nog tips voor de rest hoe je zo vaak kunt winnen, of is dat jouw geheim?

Lijn
Afbeelding voor De laatste drie games gaan naar...
Rianna
Het moment is dan eindelijk daar. Het moment die je wist dat zou komen is eindelijk hier (een koningslied referentie, snap je hem :D). De winnaars van de reviewacties zijn bekend!

Het duurde lang, maar we wilden zeker weten dat we alles gelezen en beoordeeld hadden. Bij alle reviews is dit nu het geval. Een aantal van jullie is nu gemaild, de rest zal zondag gemaild worden. Beloofd :)

De winnaars van de laatste Metal Gear Solids:

Dag 13
Nog niet zo veel inzendingen, dus lekker veel kans om te winnen. Mvoske, jouw review voor Driver: Renegade 3D is gekozen! Gefeliciteerd!

Dag 20
6 reviews die meedingen, slechts één die kan winnen. Ennn de winnaar issss..... Kriegspire, jouw review voor Green Lantern: Rise of the Manhunters vonden wij het coolste. Woohoo!

Dag 27
Ook weer 6 reviews, gaat erg lekker! JButter, we vonden jouw review voor Mario en Sonic op de Olympische Spelen: Londen 2012 zo leuk om te lezen dat we jou als winnaar hebben gekozen!

Ik zal zondag nog even een overzicht plaatsen van alle Helden die een game hebben gewonnen. Alsof een preview: Bram staat nog steeds bovenaan...
Lijn
Afbeelding voor 3DS Game Review - Professor Layton en het Masker...
Rianna
De harde waarheid ontdekken door het oplossen van breinbrekers? Dat kun je doen in één van de meest charmante puzzelgames op de 3DS.

Professor Layton en het Masker der Wonderen is het vijfde spel in de puzzelserie. Het is echter wel het allereerste Laytonspel voor de Nintendo 3DS. Samen met De Melodie van het Spook (DS) en De Erfenis van de Azran (3DS) maakt deze game deel uit van de triologie. Het is niet nodig om één van de twee andere spellen te spelen om het verhaal met het Masker der Wonderen te kunnen begrijpen.

Meer weten? Lees verder over Professor Layton en het Masker der Wonderen!
Lijn
Afbeelding voor Mario Kart-toernooi op Mario3DS!
Mega Super Held Wesleye98
De afgelopen maand is Mario3DS erg gegroeid, grotendeels door al jullie hulp. Veel van jullie hebben aardig wat games door de brievenbus horen vallen en zullen vast een leuke tijd gehad hebben. Wat mij betreft mogen we nog wel even doorgaan en daarom wil ik een Mario Kart-toernooi houden op Mario3DS.

We proberen het toernooi voor iedereen zo goed mogelijk te laten verlopen. Laat in de comments weten of je zin hebt in een serie bloedstollende races en op welke dagen je beschikbaar bent volgende week.

Graag hoor ik ook welke Mario Kart-game jullie liever spelen? Aangezien het Mario3DS is, zou het logisch zijn om het 3DS-deel MK7 te spelen, maar Mario Kart 8 is nét gereleased en werkt wat soepeler als toernooi. Maar ik weet niet of iedereen die mee wilt doen, deze game (of überhaupt een Wii U) bezit. Voor iedereen die nog geen MK8 of Wii U bezit: Kopen, en wel heeeel snel! Beste game op dit moment! =D

Bezit je Mario Kart 7 ook niet? Lees dan nog even mijn review, mocht dat nog nodig zijn, want iedere 3DS-bezitter heeft natuurlijk MK7!

Dus laat me weten:
1. Ben jij in voor een toernooi?
2. Welke MK bezit en wil jij spelen?
3. Wanneer ben jij volgende week beschikbaar?

Verdere info volgt nog, afhankelijk van jullie!

Lijn
Afbeelding voor Heldenbeproeving dag 30: Game Collectie
Wibert
Jaaa, het is zo ver! De laatste heldenbeproeving van de maand juni: Maak een foto van je game collectie en deel hem met ons!

Mario 3DS is gegroeid. Mario 3DS is nog leuker geworden. We hebben het er erg druk mee gehad en dat is geweldig!

We willen nu ook graag de mogelijkheid bieden om een soort van forum te worden. Je kunt nu naast nieuwsberichten je game collectie met ons delen en ook gewoon zomaar een nieuw onderwerp beginnen.

Dat doe je allemaal door in te loggen en dan naar bericht toevoegen te gaan.

Tussen alle mooie fotos van game collecties zullen we woensdag Metal Gear Solid 3D verloten!

Lijn
Afbeelding voor Heldenbeproeving dag 29: Facebook actie
Wibert
Rond 16.00u starten we de één na laatste heldenbeproeving op Facebook. Dit is de één na laatste kans om Metal Gear Solid te winnen (of een verrassingsgame)!

Like ons alvast, dan mis je deze en al onze andere geweldige acties niet!
Lijn
Afbeelding voor Heldenbeproeving dag 28: Info toevoegen!
Wibert
Vandaag wordt Metal Gear Solid 3D tussen alle inzendingen verloot.

Alle inzendingen doen mee, afbeeldingen, beoordelingen, tips en trucs, en links. (Trailers en reviews doen niet mee.) De winnaar mag kiezen tussen Metal Gear Sollid 3D of een verrassingsgame.

Hier vind je alle Nintendo 3DS spellen om informatie aan toe te voegen. Succes!
Lijn
Afbeelding voor Heldenbeproeving dag 27: Reviews
Wibert
Op Mario 3DS hebben we geen ellenlange reviews. We houden het kort en bondig, in 3 minuten lees je of de game wat voor jou is!

Alle reviews die tussen afgelopen zaterdag en vandaag worden ingezonden doen mee met de helden beproeving. De beste review wint Metal Gear Solid 3D (of een verrassingsgame).

Log in of maak een account aan en je vind de lijst met games waar je een review voor kunt starten!
Lijn
Afbeelding voor Heldenbeproeving dag 26: Tips en Trucs
Wibert
Wij willen de beste tips en trucs op Mario 3DS hebben staan en dat is veel werk. Wil je helpen? Je wordt beloond met bergen muntjes (1000 muntjes is 10 euro op je bankrekening) en misschien win jij vandaag wel!

Onder alle inzendingen die extra muntjes hebben gekregen voor hun tip of truc verloten we Metal Gear Solid 3D (of een verrassings game).

Ga naar alle Nintendo 3DS titels!
Lijn
Afbeelding voor Helden beproeving dag 25: beoordelingen!
Rianna
Huh? Nog meer beoordelingen? Jazeker! Er zijn de laatste maand maar liefst 40 nieuwe games toegevoegd aan Mario 3DS! Deze games kunnen jouw beoordeling hard gebruiken, anders blijft de pagina zo saai...

Dus heb jij thuis een game liggen die je nooit kon recenseren omdat Mario 3DS hem niet had staan? Dit is je kans! Weet je niet waar je moet beginnen? Bij de reacties vind je een lijst met de games die sinds deze maand op de website staan.

Het 3DS spel Metal Gear Solid zal vandaag naar een beoordeling van één van deze nieuwe games gaan. Je beoordeling moet wel 33 muntjes of meer krijgen!
Lijn
Afbeelding voor De tussenstand!
Rianna
Wij zijn inmiddels op de 24e dag van de Helden Beproeving, een mooi moment om eens terug te blikken naar alle games die al gewonnen zijn.

Op dit moment hebben wij 19 winnaars gekozen. Een aantal van jullie heeft al vaker gewonnen, echt geweldig dat jullie je zo enthousiast inzetten voor de Mario 3DS! De winnaars:

Bramd de Groot (6 keer gewonnen!!!)
Kriegspire (3 keer gewonnen!)
Retrogast (2 keer gewonnen!)
Timmerito123 (2 keer gewonnen!)
Destroymichelle
Gilburt
Shana Ouvrein
Stefanoitalie
Dylan Marien
Mvoske

De meeste games zijn al verstuurd. Nog geen game ontvangen? Geen zorgen! Je mag ons een mailtje sturen met je adresgegevens en of je een verrassingsgame wilt ontvangen.

Nog niet gewonnen? Ook geen zorgen! Je kunt vandaag nog meedoen met de forumactie en de reactieactie. En anders morgen weer!
Lijn
Afbeelding voor Helden beproeving dag 24: Maak ons beroemd!
Rianna
Wij willen het liefst dat iedereen met een Nintendo 3DS een kijkje op Mario 3DS neemt. Daarom willen we graag dat jij reclame voor ons maakt!

Vandaag verloten wij de 3DS game Metal Gear Solid (of een verrassingsgame) onder alle Helden die een berichtje in een forum over ons plaatsen. Je kunt een nieuw topic openen over de actie, je kunt zeggen dat Mario 3DS jouw favo website is, of je kunt ons vermelden in je handtekening. Dit mag op alle websites die enigzins op een forum lijken.

Let op: je link/verhaal moet wel blijven staan! Zorg er dus voor dat je een leuk, interessant berichtje schrijft. Zodra een berichtje als reclame wordt aangezien wordt deze waarschijnlijk verwijderd door de admin.

Voor alle nieuwe verwijzingen naar onze website krijg je ook nog eens 100 muntjes per stuk! Meld je verwijzing aan door een link als reactie op dit berichtje te plaatsen.