Populair voor Nintendo 3DS


/Nintendo 3DS XL Roze - Nette Staat voor Nintendo 3DS
  € 89.99
1. Nintendo 3DS XL
 
/New Nintendo 3DS XL Metallic Blauw - Mooi & in Doos voor Nintendo 3DS
  € 124.99
2. New Nintendo 3DS XL
 
/New Super Mario Bros. 2 Losse Game Card voor Nintendo 3DS
 29.99  € 17.99
3. New Super Mario Bros. 2
 
/The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D Special Edition in Doos voor Nintendo 3DS
  € 74.99
4. The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D
 
/Super Mario 3D Land voor Nintendo 3DS
  € 19.99
5. Super Mario 3D Land
 
/Pokémon Sun Losse Game Card voor Nintendo 3DS
 26.99  € 14.99
6. Pokémon Sun
 
/Mario & Luigi: Dream Team Bros. voor Nintendo 3DS
 19.49  € 16.49
7. Mario & Luigi: Dream Team Bros.
 
/Nintendo 3DS Aqua Blauw - Gebruikte Staat voor Nintendo 3DS
  € 63.99
8. Nintendo 3DS
 
/New Nintendo 3DS Wit - Mooi & in Doos voor Nintendo 3DS
 112.99  € 102.99
9. New Nintendo 3DS
 
/Pokémon Moon voor Nintendo 3DS
 30.49  € 22.99
10. Pokémon Moon  
 
KiyOh klantenbeoordelingen

 
Nieuws archief van Mario 3DS
Hier kun je onze oude nieuwsberichten lezen.


Lijn
Afbeelding voor 3DS Game Review - Monster Hunter 3 Ultimate
Kriegspire
Monster Hunter 3 Ultimate... De ultieme update?

Het in Japan al enorm succesvolle Monster Hunter is terug! Dit keer kom je aan in Moga Village, waar ze last hebben van aardbevingen. Jij krijgt als Hunter de taak om er achter te komen wie dit veroorzaakt.

Bereid je voor...
Voordat de dorpoudste je op pad stuurt krijg je een paar (niet al te spectaculaire) missies om de basisprincipes te leren. Zo leer je bijvoorbeeld ...

Lees de 3DS Review van Monster Hunter 3 Ultimate!
Lijn
Afbeelding voor 3DS Game Review - Etrian Odyssey IV
Kriegspire
Ben jij een RPG fan? Deze game is een aanrader, misschien wel must-have.

Etrian Odyssey IV is net als haar voorgangers een typische dungeon crawler Role-Playing Game (RPG). Als doel heb je de zogeheten Yggdrasil-boom te bereiken, die ver boven de horizon te zien is. Deze 3DS game is erg uitgebreid en heeft meer dan 100 uur aan content!
Lijn
Afbeelding voor Eerste 3DS Game Review online
Wibert
Op Mario 3DS publiceren we vanaf vandaag professionele 3 minuten reviews.

Op ons kantoor werkt een Bachelor Nederlands en een eindredacteur die al meer dan 165 Professionele Wii reviews heeft gecontroleerd. De reviews van Mario Wii staan zeer hoog in google en zijn voor iedereen vindbaar.

Onze reviews zijn geen lange lappen tekst. De reviews zijn in 3 minuten te lezen en geven extra informatie in de kaders. De lezer weet in 3 minuten of de game iets voor hem of haar is!

Wanneer je talent hebt willen wij je graag helpen te schrijven op hoog niveau. Wij zullen je persoonlijk begeleiden zodat de reviews de beste van Nederland worden.

We belonen professionele review schrijvers met maximaal 1000 muntjes en sturen gratis de nieuwste games toe om te reviewen. Voor je eerste review ontvang je 400 muntjes. Wanneer er 3 reviews online staan verdien je 700 muntjes per review. Wanneer je uiteindelijk reviews schrijft waar minimale aanpassingen nodig zijn verdien je 1000 munten per 3 minuten review en sturen we gratis de nieuwste games naar je toe om te reviewen.

Ga jij de uitdaging aan?
Lijn
Afbeelding voor 3DS Game Review - Fire Emblem Awakening
Wibert
De Fire Emblem serie is niet voor iedereen. Awakening mag niemand missen!

De game Fire Emblem was ooit alleen voor Japanners, de eerste delen werden alleen daar uitgegeven. De tactische RPG game voor echte diehards was niet geschikt voor ons. De eerste Fire Emblem werd hier onthaald met een 8,9 maar velen zullen de serie inderdaad niet kennen. De beoordelingen van de serie werden steeds lager (zie kader). Maar nu komt daar verandering in, hier is de Awakening!
Lijn
Afbeelding voor Held nummero 7 en 8: Cathelijne en Snake!
Rianna
Woohoo! Weer nieuwe Helden! We hebben deze week 10 euro mogen overmaken naar Cathelijne en Snake. Heel erg bedankt voor jullie hulp!

Op Mario 3DS willen we zo veel mogelijk tips, trucs, filmpjes, reviews en cheats verzamelen. Dat kunnen we echter niet alleen! Daarom belonen we elke Held of Heldin met 10 euro voor 1000 muntjes.

De reactie van Held Cathelijne:
Ik vond het super om informatie te schrijven voor Mario3DS.nl. Ik had Mario3DS ontdekt door de website Mariowii.
In het begin dacht ik dat de 3DS een miskoop was maar door deze website had ik ontdekt dat het er heel leuke 3DS games bestaan! Reviews schrijven is echt heel leuk en zelfs zo verslavend dat ik was vergeten dat ik er geld voor kreeg. Van dit geld ga ik een 3DS game kopen, en daarna meteen alle info daarvan weer opschrijven.
Lijn
Afbeelding voor Held nummer 5 en 6: BaBaDoow en Bigplayer
Rianna
Door de Heldenbeproeving hebben jullie super veel informatie, tips en plaatjes toegevoegd voor de Nintendo 3DS games. Hierdoor zijn er weer een paar nieuwe helden ontstaan. Deze keer: BaBaDoow en Bigplayer!

Twee berichtjes over Bigplayer achter elkaar?! Tsja, hij heeft ons superveel geholpen en heeft vandaag niet 10, maar 50 euro gekregen daarvoor! En dan ook nog die Nintendo 3DS game, wat een bofkont...
De reactie van Bigplayer:
Ik vond het heel leuk om te doen en ben blij er iets voor terug te krijgen. Ik kwam deze site tegen via Mario Wii, waar ik ook te vinden ben. Ik vind deze site zeker weten een goede toevoeging, vooral omdat de 3DS steeds populairder wordt.

Ook Held BaBaDoow heeft een weekje flink lopen inzenden waardoor hij 10 euro heeft verdiend. Zijn reactie:
Ik vond het super om info (voor nu alleen plaatjes en bijschriften) op Mario3DS te plaatsen. Had al een hele tijd gewacht op deze site. Sinds de release van de 3DS eigenlijk, maar het was een beetje in vergetelheid geraakt. Ik verveelde me deze herfstvakantie en ging een beetje in m'n bladwijzers zoeken en zag dat Mario3DS online was, dus ik ging een account aanmaken. Was op MarioWii ook al een tijd geleden bezig geweest maar ben blij dat verder kan met Mario3DS, nieuwe rondes nieuwe kansen!

Ook 10 euro verdienen en onze Held worden? Begin dan ook met inzenden!

Lijn
Afbeelding voor Uitslag 3de Heldenbeproeving
Wibert
De derde heldenbeproeving was het koningsnummer beoordelingen. In 3 dagen tijd kregen we 116 Nintendo 3DS beoordelingen binnen. De 30 beste beoordelingen maakten kans op de game Pilot Wings Resort.

De winnaar is... << tromgeroffel >> Held Bigplayer!! Gefeliciteerd! De winnende inzending was voor Resident Evil The Mercenaries 3D:

Net wel net niet
Om te beginnen heeft Resident Evil The Mercenaries 3D een online mode, wat extreem fijn is! Ik mis bij heel veel 3DS games een online mode, dus dit is al gelijk met een pluspunt! Maar online is helaas ook niet alles, je ziet niet wie er de beste is en dat is erg jammer, ook is het gamedesign een beetje vreemd en worden veel ruimtes herbruikt.
Geen fantastisch spel, ook nog schokkerig. Ik vind het spel net niet maar toch nog een 6 waard vanwege online functionaliteiten en een vrij leuke singeplayer-mode.


Alle helden bedankt voor het helpen. Binnenkort gaan we beginnen met de eerste proffesionele reviews!

Op facebook kun je zien hoe de winnaar is gekozen:

Lijn
Afbeelding voor Helden beproeving: Laatste dag
Wibert
Vandaag is de laatste dag van de serie heldenbeproevingen. De laatste dag dat je dubbele munten krijgt voor beoordelingen. De laatste dag dat je kans maakt op Pilotwings Resort.

We hebben al Lego Pirates of the Caribbean en Ridge Racer 3D weg gegeven. We hebben meer dan 1000 inzendingen mogen toevoegen aan Mario 3DS in de eerste 2 weken. Mario 3DS is een geweldige website voor 3DS games aan het worden!

Voeg vandaag nog 3DS beoordelingen toe aan Mario 3DS!
Lijn
Afbeelding voor Winnaar Heldenbeproeving 2!
Rianna
Woohoo! Tweede winnaar van de Heldenbeproeving!

Ik wil jullie allemaal bedanken voor alle plaatjes en onderschriftjes die zijn ingestuurd! Mario3DS staat nu vol mooie plaatjes van Nintendo 3DS games, dat hebben jullie super gedaan.

We hebben zojuist d.m.v. een loting gekeken wie de winnaar is van de Nintendo 3DS Game LEGO Pirates of the Caribbean, en dat is... *tromgeroffel*.....

Held Mvoske!!!

Gefeliciteerd! Met meer dan 160 plaatjes en onderschriftjes had je natuurlijk ook erg veel kans ;) De tweede afbeelding van Shinobi die Mvoske inzond was de winnaar. Held Mvoske, we sturen het Nintendo 3DS spel LEGO Pirates of the Caribbean naar je op, bedankt voor je hulp.

Wil jij ook een Nintendo 3DS game winnen? Dit is je laatste kans!
De laatste beproeving is inmiddels van start gegaan en loopt tot zondagavond 27-10 23:59. Ditmaal krijg je dubbele muntjes voor je mening. Tevens maak je kans op de Nintendo 3DS game Pilotwings Resort!

Lijn
Afbeelding voor Laatste kans: verdien dubbele muntjes en win Pilotwings Resort!
Rutger en Danielle
Er zijn de afgelopen dagen ontzettend veel afbeeldingen toegevoegd, super! Zoals beloofd is nu de derde en laatste categorie aan de beurt voor de dubbele muntjes: de beoordelingen!

Heb je zin om nog meer geld te verdienen? En lijkt het je leuk als Mario3DS.nl nog voller komt te staan met leuke informatie?

Help dan net zoals vele andere mee met beoordelingen toevoegen! Tot en met zondag geven wij hier dubbele muntjes voor!

Onder de leukste inzending geven wij het spelletje Pilotwings Resort weg!

Pak die laatste kans en begin nu snel op:
Help mee: beoordelingen toevoegen

Lijn
Afbeelding voor Dubbele muntjes bij afbeeldingen en win LEGO Pirates of the Caribbean!
Rutger
Er zijn afgelopen dagen ontzettend veel tips, trucs en cheats toegevoegd. Ontzettend bedankt! De volgende categorie voor dubbele muntjes is: de afbeeldingen!

Tot en met aankomende donderdag geven wij dubbele muntjes voor het toevoegen van afbeeldingen en bijschriften. Je kan nu per spel maar liefst 200 muntjes krijgen voor het toevoegen van afbeeldingen en bijschriften.

Er valt natuurlijk weer wat te winnen en ditmaal is dat de topper Lego Disney Pirates of the Caribbean twv €25,- !

Begin nu snel op:
Help ook mee: afbeeldingen toevoegen
Lijn
Afbeelding voor Winnaar Helden beproeving!
Laurens, Roushan, Nathalie, Wibert en Rianna =)
Whoo hoo, eerste winnaar van de Helden beproeving is bekend!

We hadden 40 inzendingen van tips en trucs ontvangen. Hiervan werden er 32 beloond met meer dan 50 muntjes. Onder deze 32 inzenders is de winnaar Wesleye98! Gefeliciteerd!!
Wesleye98 krijgt als beloning de 3DS game Ridge Racer 3D. Veel plezier ermee!

Maandag zal de volgende actie starten. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Dit betekent dat je opnieuw dubbele muntjes voor iets zal krijgen en dat we weer een 3DS game verloten!

P.S.: Wil je weten hoe de loting ging? Kijk dan op onze Facebook pagina! Daar zal een filmpje worden geplaatst.


start - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10