Populair voor Nintendo 3DS


/Nintendo 3DS XL Roze - Nette Staat voor Nintendo 3DS
  € 89.99
1. Nintendo 3DS XL
 
/New Nintendo 3DS XL Metallic Blauw - Mooi & in Doos voor Nintendo 3DS
  € 124.99
2. New Nintendo 3DS XL
 
/New Super Mario Bros. 2 Losse Game Card voor Nintendo 3DS
 29.99  € 17.99
3. New Super Mario Bros. 2
 
/The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D Special Edition in Doos voor Nintendo 3DS
  € 74.99
4. The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D
 
/Super Mario 3D Land voor Nintendo 3DS
  € 19.99
5. Super Mario 3D Land
 
/Pokémon Sun Losse Game Card voor Nintendo 3DS
 26.99  € 14.99
6. Pokémon Sun
 
/Mario & Luigi: Dream Team Bros. voor Nintendo 3DS
 19.49  € 16.49
7. Mario & Luigi: Dream Team Bros.
 
/Nintendo 3DS Aqua Blauw - Gebruikte Staat voor Nintendo 3DS
  € 63.99
8. Nintendo 3DS
 
/New Nintendo 3DS Wit - Mooi & in Doos voor Nintendo 3DS
 112.99  € 102.99
9. New Nintendo 3DS
 
/Pokémon Moon voor Nintendo 3DS
 30.49  € 22.99
10. Pokémon Moon  
 
KiyOh klantenbeoordelingen

 
Nieuws archief van Mario 3DS
Hier kun je onze oude nieuwsberichten lezen.


Lijn
Afbeelding voor Held nummer 4 is Mvoske
Wibert
We hebben weer 10 euro mogen over maken. Zodra je de eerste 1000 munten hebt verdient met 3DS game info toesturen ben je onze held en krijg je 10 euro op je rekening!

Reactie van onze held:
Ik vind het super om info op Mario3DS.nl te plaatsen. Ik heb er altijd al van gehouden om tekstjes te schrijven (over games dan wel te verstaan) en nu krijg ik de kans om die tekstjes en mijn mening over games op een website te plaatsen. Uiteraard is het ook gewoon heel erg leuk om muntjes te sparen. Dit geeft je toch een soort van doel dat je wilt bereiken. Ik hoop nog heel lang te mogen schrijven voor Mario3DS.nl!
Lijn
Afbeelding voor Vanacht wordt de winnaar bekend gemaakt!
Wibert
Laatste avond dubbele munten voor 3DS tips en trucs. Daarnaast ook laatste kans om kans te maken op de 3DS game Ridge Racer 3D.

Stuur je game tip of truc vanavond nog in! We verloten de game tussen de beste ingezonden tips trucs.
Lijn
Afbeelding voor Heldenbeproeving! Dubbele muntjes en win een 3DS Game!
Rutger
Mario 3DS is officieel geopend! Win de 3DS game Ridge Racer 3D en krijg tot en met vrijdag dubbele munten voor tips en trucs!

Deze herfstvakantie zullen we 3 acties houden! We beginnen met dubbele muntjes voor je tip of truc. Stuur je tip of truc in voor een 3DS games en je ontvangt tot wel 140 muntjes! We houden ook van cheat codes en zullen deze dan ook goed belonen!

We mogen Ridge Racer 3D weg geven. We verloten de game vrijdag onder de leukste ingezonden tips en trucs!

Begin nu op:
Alle 3DS spellen lijst
Lijn
Afbeelding voor Wil jij ons leren kennen? Like ons!
Wibert
Mario 3DS heeft zijn eigen facebook pagina!

Via Facebook kun je met ons in contact komen. Reageren op onze acties en website. Zo kun je ons helpen Mario 3DS de beste website voor Nintendo 3DS games te worden!!

We leren je graag kennen via Facebook:

Lijn
Afbeelding voor Held numero 3: Reviewmaster007
Wibert
Whooohoo, eerste dag al meteen 2 helden! Ook 10 euro gaat naar Reviewmaster007!

Zijn reactie:
Ik heb een e-mail gekregen over dat er een nieuwe Mario website is geopend dat gespecialiseerd in 3DS games en dat er wederom munten te verdienen waren. Op mijn huidige werk hoef ik zo goed als niks te doen, dus uit tijdverdrijf ben ik maar op de e-mail ingegaan en grotendeels links gaan toevoegen voor de site. Na zo'n 4 uur (met lange pauzes) had ik met deze methode 1.000 munten gespaard. Ik denk dat ik een nieuwe vioolboek ga kopen met mijn loonstrookje (ja, ik ben een violist, lach me maar uit).


Super bedankt voor je hulp!
Lijn
Afbeelding voor Held Timtamtomg
Wibert
Informatie toevoegen gaat nu 2x zo snel als je 3DS game tips en trucs toevoegd! Je krijgt nu tussen de 30 en 140 muntjes ipv tussen de 15 en 70!

Timtamtomg heeft zijn eerste 1000 muntjes verdient op Mario 3DS. 10 euro is onderweg. Thanks!! Ik hoop dat er nog veel gaan volgen deze herfstvakantie!

Reactie van onze Held Timtamtomg:
Ik vond het weer heel erg leuk om alle informatie toe te voegen.
Bij Mario Wii had ik het al een aantal keer gedaan en toen ik ontdekte dat Mario 3DS live was ben ik hier ook begonnen. Ik vind het echt geweldig dat jullie dit doen, andere mensen hebben er zo wat aan en je wordt er zelf voor beloond! Ik kan er nu weer een 3ds game bij kopen ;)
Heel erg bedankt.
Kleine verbeteringen 5
Lijn
Afbeelding voor Kleine verbeteringen 5
Rianna
We zijn nog steeds druk bezig met de website; onze nieuwste aanwinst is de mogelijkheid om trailers voor 3DS games toe te voegen.

Via de website kun je nu 3DS gametrailers van YouTube inzenden door de code te gebruiken die bij delen/share --> insluited/embed staat. Voor een goede trailer krijg je 30 muntjes. Succes!
Lijn
Afbeelding voor Eerste Held van Mario 3DS!
Wibert
Mario 3DS is nog altijd in bètaversie (test fase). Niet alle all-in-1 pagina's werken. Toch hebben we al onze eerste held!

Wanneer je 1000 munten verzameld hebt op Mario 3DS ben je een held en maken we 10 euro over. Held Wesleye98 heeft de eer als eerste deze tientjes te ontvangen. Super goed gedaan en bedankt voor het testen!

Held Wesleye98:
Het is heel erg leuk om de eerste te mogen zijn die 10 euro van Mario 3DS ontvangt door het toevoegen van Nintendo 3DS game info. Ik heb al enkele 3DS-toppers mogen beoordelen en ik werk al aan enkele reviews. Ook zijn er al veel tips en trucs geplaatst door de eerste bezoekers. Ik weet zeker dat Mario 3DS, net als de overige websites van de Mario-familie, een succes gaat worden wat info over de games betreft. Hopelijk in de toekomst ook als een webshop. Wie weet...

Ik blijf doorgaan met het inzenden van info, want het blijft leuk en het verdient natuurlijk lekker bij. Ik hoop dat er weer net zo enthousiaste helden bij gaan komen en helpen.

Ook kijk ik erg uit naar MarioWii-U.nl! Succes met de websites!
Kleine verbeteringen 4
Lijn
Afbeelding voor Kleine verbeteringen 4
Wibert
Bevestigings email, YouTube filmpjes bij Nintendo 3DS tips en afbeeldingen van het juiste formaat, allemaal gefixt!!

Het is toch nog heel wat geknutsel om de website van Mario Wii werkend te krijgen voor de Nintendo 3DS. Ik denk dat we nog wel wat kleine verbeteringen zullen houden de komende tijd.
Lijn
Afbeelding voor Kleine verbeteringen 3
Max
En weer een kleine update voor onze Nintendo 3DS pagina. Jullie zouden geen problemen moeten ondervinden bij het toevoegen van informatie bij 3DS spellen.

Het design is nu enigszins strakker (de randjes zijn dunner) en de achtergrond die je 's avonds of 's nachts op deze pagina ziet is aangepast.

De website werkt ondertussen helemaal. Het enige kleinigheidje is dat je geen bevestigings email zult ontvangen als jouw inzending wordt goedgekeurd, je krijgt uiteraard wel muntjes. We kunnen nog genoeg informatie over 3DS spellen gebruiken, dus als je aan de slag wilt gaan, graag!
Lijn
Afbeelding voor Kleine verbeteringen 2
Max
Na hier en daar weer wat gesleuteld te hebben werkt en klopt de Nintendo 3DS website nu bijna helemaal.

Nog een paar kleinigheidjes zijn genoteerd en daar zal de komende dagen aan gewerkt worden, zoals de omgekeerde volgorde van deze nieuwsberichten ;)

Een link toevoegen van games uit dezelfde serie is bijvoorbeeld nog niet mogelijk. Eventuele uitbreiding met 3DS Hardware en Nintendo 3DS eShop downloads volgt later.
Lijn
Afbeelding voor Kleine verbeteringen 1
Wibert
We zijn nog altijd aan het werk om Mario 3DS goed te krijgen!

Links voor 3DS spellen die geaccepteerd waren werden helemaal niet weergegeven. De naam van de Held die 3DS informatie had toegevoegd was niet zichtbaar...

Allemaal gefixt!

's Avonds hebben we nu een nieuwe achtergrond. Moeten nog even testen/stemmen welke achtergrond we voorlopig houden. Binnenkort maar een facebook/chatbox openen voor wat interactie!

start - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10