x HomeWinkelZoekenNintendo SwitchNintendo Wii UNintendo WiiNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super Nintendo
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Zomer! Mario 3DSZoeken in alle 3DS All-in-1 pagina's op: avatar

2 zoekresultaten:

Scribblenauts Unlimited
Andere avatar s
Om andere avatar s (naast Maxwell) vrij te spelen, moet je Starites verzamelen. Hieronder zie je hoeveel Starites je nodig hebt voor elke avatar .

LilyVerzamel 60 Starites
JulieVerzamel 106 Starites
EdgarVerzamel 106 Starites
line
Fire Emblem: Awakening
Fire Emblem: Awakening biedt strategisch vermaak en uitdaging!
Fire Emblem: Awakening is een geweldige game, vol middeleeuwse actie. Je volgt het verhaal van de Shepherds, een militaire groep onder leiding van Chrom. Het spel laat je een eigen avatar aanmaken en geeft je vervolgens de controle op het slagveld.

In het spel draait het allemaal om strategie. Je moet je personages goed trainen en van goede wapens voorzien, maar ook een balans vinden tussen verschillende classes, zoals Pegasus Knight, Archer en Swordmaster. Het spel biedt verschillende moeilijkheidsgraden en ook kan je ervoor kiezen om het gevreesde "permadeath" aan of uit te zetten. Dit houdt in dat je een personage gedurende heel de game niet meer kan gebruiken, zodra hij/zij tijdens een gevecht is verslagen. Door de optie te bieden om dit uit te zetten - jouw verslagen personages keren in het volgende gevecht dan weer terug - is Fire Emblem: Awakening erg toegankelijk voor nieuwkomers.

Ook qua verhaal en personages zit het wel goed. Met een rijke groep aan interessante en diverse personages ga je op pad om de wereld van onheil te behoeden. Tijdens je reis zal je vele nieuwe personages ontmoeten die zich willen aansluiten bij jouw leger en je zo meer opties geven in gevechten.

Het bonding-systeem in het spel is op de schop gegaan en speelt niet een grotere rol in het geheel. Door personages samen te laten werken kunnen ze een band creëren. Op die manier is het mogelijk om kind-personages te krijgen, die middels een slim stukje verhaal in staat zijn zich bij je leger aan te sluiten. Zo heb je beschikking over nog meer sterke personages!

Fire Emblem: Awakening is zeker een aanrader!
Fire Emblem: Awakening Losse Game Card
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
36.99
28.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Fire Emblem: Awakening Losse Game Card
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
36.99
28.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Thuiswinkel Waarborg