x HomeWinkelZoekenNintendo Wii UNintendo WiiNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super Nintendo
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Zomer! Mario 3DSZoeken in alle 3DS All-in-1 pagina's op: nr 1 Kid Icarus Uprising and 3DS-standaard and AR Kaarten in Doos

54 zoekresultaten:

Kid Icarus: Uprising
Kid Icarus: Uprising is een geweldige third-person shooter met een goed verhaal en leuke personages die heerlijk wegspeelt!
line
3DS-standaard
Voor nog meer gebruikersgemak!
line
Animal Crossing amiibo cards Serie 1
1 kaartje nummers 001 - 100
Animal Crossing amiibo cards Serie 1
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
5.49
2.99
6 weken garantie
1 kaartje (001-100)
Animal Crossing amiibo cards Serie 1
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
5.49
2.99
6 weken garantie
1 kaartje (001-100)
line
Nintendo Pocket Football Club
Speel zo veel mogelijk wedstrijden
Sommige vriendschappelijke wedstrijden kun je overslaan, toch is het verstandig dit niet te doen. in elke wedstrijd verdien je Kaarten , welke je vervolgens kan in zetten om je spelers te trainen. Hoe meer je spelers trainen, hoe beter je ploegje wordt. Met and ere woorden: meer wedstrijden = meer Kaarten , meer Kaarten = meer trainen en meer trainen = een betere ploeg.
line
Nintendo 3DS Circle Pad Pro
Een goede, helaas in de steek gelaten, accesoire
De Nintendo 3DS wordt door menigeen (inclusief mijzelf) beschouwd als een geweldig apparaat. Minpuntje volgens vele is echter het ontbreken van een 2e circle pad. Het ontbreken van deze draaischijf heeft een negatief effect op de speelervaring van games die in gewikkelder zijn. Nintendo heeft hier echter de oplossing, de circle pad pro.

Ik vond de Circle Pad Pro prettig in gebruik. De 3DS ligt nog steeds goed in de hand. Toch kan het geheel me niet helemaal bekoren. Het doet me denken aan de Gameboy, die gedurende zijn levensjaren de meest vreemde accessoires (van vergrootglazen tot een printer) meekreeg.

Het idee is goed, ma AR er is een grote kanttekening aan het verhaal. Het aantal games dat daadwerkelijk compatibel is met de accessoire is op een h and te tellen. De enige wa AR ik op kan komen is Uprising target = _blank> Kid Icarus Uprising .

Dit bevestigt mijn vermoeden dus al. De Circle Pad Pro is flink in de steek gelaten. Het is een prima accesoire, zeker voor de prijs, ma AR het zal erg moeilijk worden om een spel te vinden wa AR de Circle Pad Pro, met zijn triggers en tweede circle pad, echt iets toevoegt.
line
line
Bravely Second End Layer
RPG in de style van de oude Final Fantasy spellen!
Wees sociaal:
Facebook
Youtube
Twitter
Thuiswinkel Waarborg
© 2016 - 2021 Mario 3DS