x HomeWinkelZoekenNintendo SwitchNintendo Wii UNintendo WiiNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super Nintendo
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Kerst Mario 3DSZoeken in alle 3DS All-in-1 pagina's op: resident evil

7 zoekresultaten:

Resident Evil: The Mercenaries 3D
Een wanhopige strijd om te overleven!
line
Resident Evil: Revelations
Een verlaten cruiseschip waar het kwaad uit sijpelt...
Resident Evil: Revelations
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
13.99
6 maanden garantie
Handleiding en doosje
Resident Evil: Revelations
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
13.99
6 maanden garantie
Handleiding en doosje
line
Nintendo 3DS Circle Pad Pro
Overbodig en onnodig
Toen ik hoorde dat dit accessoire uitkwam voor de 3DS, dacht ik terug aan mijn oude Gameboy waar ik een printer en nog 10 verschillende accessoires voor heb liggen... Ze voegen zeker wat toe, maar worden weinig door weinig games ondersteund.
Dit heb ik ook ervaren met de Circle Pad. Deze zat bij resident evil : Revelations en ik heb de Pad nog gebruikt bij Kid Icarus. Het voegt zeker wat toe, maar meer interessante games zijn er voor de meeste gamers dan ook niet. Hierdoor wordt de Pad maar matig gebruikt, terwijl deze wel heel fijn is in gebruik. Het is namelijk een zeer fijne toevoeging aan deze games en voelt heel degelijk aan.
line
Metal Gear Solid: Snake Eater 3D
Geweldige remake
Metal Gear Solid Snake Eater 3D is een remake van een geweldige Playstation 2 titel. En nou, de game is er zeker niet minder op geworden! De graphics zijn flink verbeterd. Het 3d effect is ook wel goed, al was dit wel heel erg alsof je in een kijkdoos zit te kijken. (het komt er niet uit, je moet er eerder diep in kijken) De hele inventaris en de kaart zijn nu op het touchscreen te zien wat echt heel handig is. Zeker met het kleinere scherm van de 3ds. Ook kun je Snake allerlei verschillende kleren aandoen waardoor hij zich beter kan camoufleren. Wat ik dan wel weer jammer vond is dat de controls niet goed werken. Je richt bijvoorbeeld met de a,b,x en y knoppen en dit is heel irritant. Ik had liever een besturing gezien zoals bij resident evil Revelations. Nou kun je natuurlijk wel de circle pad pro gebruiken. Ik heb dat zelf niet kunnen testen, maar het lijkt mij dat dat veel beter zal werken. Ook een leuke extra is dat de makers in dit spel verschillende Nintendo eastereggs hebben verstopt zoals de Yoshi's die je door de hele game kunt vinden.
Deze game moet je gewoon ooit hebben gespeeld. Heb je dat nog nooit gedaan, dan moet je zeker deze versie kopen, maar heb je hem al op de PS2 gespeeld dan biedt deze game niet zoveel extra.
line
Nintendo 3DS XL Circle Pad Pro
Wat is de Circle Pad Pro?
De 3DS XL Circle Pad Pro is een accessoire voor de Nintendo 3DS XL. Deze is ook uitgebracht voor de gewone 3DS. Als je de Pad wilt gebruiken, hoef je je 3DS XL er alleen maar in te klikken en het is gebruiksklaar. De Pad heeft twee extra schouderknoppen en een extra draaiknop (rechterkant) toe aan je besturing. Dit is een toevoeging voor een aantal games, hieronder vind je de titels.

Ondersteunde games voor de Circle Pad Pro XL
Niet voor alle 3DS spellen is de Circle Pad Pro te gebruiken. De volgende games worden nu ondersteund:
- Ace Combat: Assault Horizon Legacy (JAP)
- Dynasty Warriors (USA)
- Kid Icarus: Uprising
- Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance
- Metal Gear Solid: Snake Eater 3D
- Monster Hunter 3 Ultimate
- Nano Assault EX
- resident evil : Revelations
- Samurai Warriors Chronicles 2nd
- Steel Diver: Sub Wars
Wees sociaal:
Facebook
Youtube
Twitter
Thuiswinkel Waarborg
© 2014 - 2021 Mario 3DS