x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Pokémon Omega Ruby - 3DS All in 1!

Kopen:

Pokémon Omega Ruby
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
67.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
In origineel rood doosje
Pokémon Omega Ruby in Buitenlands Doosje
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
67.99
€ 63.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Zelfde gamepak, ander doosje.
In origineel rood doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Pokémon Omega Ruby

Afbeelding voor  Pokemon Omega Ruby

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo 3DS
Voor:(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur, RPG
Uitgebracht:2014
Spelers:1-4
Leeftijd:7+ jaar
Wi-Fi:Yeah!
EAN:0045496526368

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Pokemon Omega Ruby

Afbeeldingen

Speel als Brendan en May, de trainers uit de oorspronkelijke games, of geef ze je eigen naam!
Speel als Brendan en May, de trainers uit de oorspronkelijke games, of geef ze je eigen naam!
Net als in <a href = https://www.mario3ds.nl/Nintendo-3DS-spel.php?t=Pokemon_X target = _blank>Pokémon X</a> en Y zijn alle gevechten volledig 3D!
Net als in Pokémon X en Y zijn alle gevechten volledig 3D!
Zorg ervoor dat Team Magma de kwaadaardige Primal Groudon niet ontwaakt!
Zorg ervoor dat Team Magma de kwaadaardige Primal Groudon niet ontwaakt!
Waarschuwing: deze stunt is uitgevoerd door een ervaren BMX'er. Probeer dit niet thuis.
Waarschuwing: deze stunt is uitgevoerd door een ervaren BMX'er. Probeer dit niet thuis.
Beoordelingen voor   Pokemon Omega Ruby

Beoordelingen Pokémon Omega Ruby

8 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,3

7476
22 jaar
Vurige remake
Ik heb als eerste de Alpha Sapphire versie snel uitgespeeld, omdat ik een aantal jaar geleden met de Gameboy Advance versie Ruby alleen heb uitgespeeld. Deze Omega Ruby game voor de 3DS heb ik 3 weken lang uitgebreid gespeeld en ieder item en dergelijke gezocht en uiteraard alle Pokémons in mijn pokédex verzameld. Dit is natuurlijk niet ieder zijn interesse, maar absoluut een aanrader. Het is een vermakelijk spel dat een gevoel van nostalgie in mij naar boven bracht. Het ziet er ontzettend mooi uit. Het enige nadeel vind ik, dat het doordat het een remake is, te makkelijk is geworden. Je krijgt veel items en Pokémon in je schoot geworpen.
Pokémon Omega Ruby
Cijfer:
9,5

175
28 jaar
Oude nostalgie in een nieuw blits jasje!!!
Zelf ben ik opgegroeid met de oude versie van Pokémon Ruby. Na de aanschaf van een Nintendo 2DS toch maar eens meegegaan met de tijd en dit spel gekocht. Ik was bij de aankoop redelijk sceptisch vanwege het feit dat ik gewend was aan de oude Pokémon-generaties en mij niet echt kon vinden in de nieuwe Pokémon en de concepten van mega evolutie enz. (Ja, ik ben een Pokémon-liefhebber van de oude stempel :) ). Het verhaal is hetzelfde als de oude Ruby je bent een jongen of meisje en je begint je Pokémon-avontuur in Littleroot Town in Hoenn. Je kan kiezen uit de beginner Pokémon Mudkip, Treecko en Torchic. De gyms en de verhalen zijn grotendeels hetzelfde als de oude Ruby. Alhoewel ik op het begin sceptisch was, ben ik zeer verrast over alle nieuwe toevoegingen. De 'nieuwe' technieken vergemakkelijken het spel enorm. Zo kon ik onder andere door de online functies Pokémon ruilen over de hele wereld en voor het eerst in de geschiedenis mijn Pokédex compleet maken. Dit was voor mij heel anders dan vroeger met vriendjes en Link Cables proberen zoveel mogelijk Pokémon te verzamelen. Onder andere door deze functies en de aftercredits verhalen (die een paar uur aan extra verhalen met zich meebrengen) maken het, dat je zeer lang met dit spel zoet bent. Je krijgt dus zeker meer waar voor je geld doordat je zolang met dit spel kan blijven spelen!! Dit maakt dat dit spel voor mij dan ook een magnifieke remake is, waarbij de oude nostalgie van de oude Ruby zeer goed is verpakt in een nieuw jasje!!!
Pokémon Omega Ruby
Cijfer:
9,0

2211
11 jaar
Ook al is het een remake, het is nog steeds tof!
Ja, Pokémon Omega Ruby is een remake maar er is HEEL VEEL bijgekomen: mega evolutions, de nieuwe Pokémon etc. En er zijn vele coole Pokémon van generatie 3, dus naar mijn mening moet je hem echt kopen!
Cijfer:
10
Lees meer beoordelingen.

2129
28 jaar
Eenvoudige remake en toch een (grote) stap vooruit
Geheel in traditie heb ik na het uitspelen van Pokémon Alpha Sapphire ook dit deel opgepakt en gemerkt dat natuurlijk dezelfde verbeterpunten aanwezig zijn.

Het verhaal en de presentatie zijn stukken beter dan in bijvoorbeeld Pokémon Y en Pokémon Sun en ondanks dat geoefende spelers de locaties en personages uit het origineel op hun duimpje kennen is er genoeg nieuwe input om ook hen uren bezig te houden.

Hopelijk weet Nintendo uit deze remake lering te trekken en deze positieve lijn in volgende generaties door te zetten; niet alleen de fans, maar ook de spellen zelf verdienen niet anders dan deze hoge kwaliteit.
Pokémon Omega Ruby
Cijfer:
9,0

50
17 jaar
Beste Pokémon game, maar wel teveel water ;)
Pokémon Ruby was de eerste game die ik ook heb gespeeld en toen ik hoorde dat Nintendo van plan was om deze game te remaken (goed werkwoord ;)) kon je mij niet blijer krijgen. Ik rende gelijk naar de eerste de beste gamestore en kocht een 3DS met Pokémon Omega Ruby. En ruim een jaar later speel ik het nog steeds. Dit is denk ik een van de beste Pokémon-games ooit gemaakt. De graphics zijn mooi, je kunt jezelf uren vermaken in deze game en als de main story verveeld heb je altijd nog de geweldige online functie.
Dit is de game voor een oude Pokémon-veteraan, maar ook heel erg geschikt voor de jonge nieuwe Pokémon-fans. Veel succes op je nieuwe avontuur, en ik hoop dat je even veel plezier zal hebben als ik heb.
Pokémon Omega Ruby
Cijfer:
10

40
19 jaar
Beste in de serie
Omega ruby en sapphire zijn twee van de beste games in de series. Van het verhaal tot het opzoek gaan naar nieuwe pokémon. De gym battles zijn ook zeer uitdagend en leuk met allemaal een andere manier van doen. Zeker een aanrader voor iedereen die deze generatie nog niet heeft gespeeld. Gotta catch em all!
Pokémon Omega Ruby
Cijfer:
9,0

35
8 jaar
Goede remake!
Pokémon Omega Ruby is een van de remakes van Pokémon en deze keer is gen 3 aan de beurt en mogen wij weer genieten van Torchic, Mudkip en Treecko!

De grootste nieuwe features zijn onder andere:
Lees meer...
- Mega evolutions. Gave nieuwe evoluties voor je favoriete Pokémon.
- Geen HM! Nooit meer de Pokémon-slot die speciaal voor je HM carrier was.
- Nieuwe verhalen. Extra verhalen en natuurlijk een grote additie voor de end game content rondom de mythische dragon clan.

Al met al, deze game kan je niet missen in je Pokémon-collectie!
Verberg.
Cijfer:
8,0

55
18 jaar
Super goed Pokémon-spel
Pokémon Omega Ruby is een heel erg leuk spel. Tip: kies Treeco! Groudon is ook super cool en de mega's ook! Nog een tip: speel eerst het spel uit, want dan kan je veel meer en ik zou ook over-levelen. Voor gymbattles en de Elite Four het is ook erg leuk om te proberen alle Pokémon uit de Pokédex te vangen of gewoon zien. Ik zou ook Pokémon Bank downloaden, want dan kan je alle starters hebben in één game en misschien ook wel alle legendaries. Je kan ook dingen doen zoals Nuzlockes, wat super moeilijk is, maar ook super leuk + je kan het tegelijk met een vriend proberen en dan kijken of jij beter bent dan hij. Ik geef 1 tip met Nuzlockes: heel snel healen, echt na elke battle al, want soms zie je het niet aankomen en ineens zijn je Pokémon dood. Het is erg leuk dat het geen Team Rocket is, maar een keer iets anders, zo heb je meerdere slechte organisaties. Voor de rest wilde ik even zeggen dat dit spel het echt super waard is om te kopen en ik het zou kopen als je de kans had.
Cijfer:
9,9
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Pokémon Omega Ruby

Tips en geheimen, cheats en codes

18 tips: 10 Persoonlijke tips - 5 Geheimen - 3 Easter Eggs en Glitches

Geheimen:
Alle TM-locaties
Bramd de Groot
39210
TM's of Technical Machines zijn items die je kunt gebruiken om je Pokémon bepaalde aanvallen te leren. In deze video zie je hoe je elk van deze TM's kan vinden.

 

Geheimen:
Alle legendarische Pokémon
Bramd de Groot
39210
In deze game zitten een heleboel legendarische Pokémon uit eerdere games. Dit zijn zeer sterke en zeer zeldzame Pokémon, die lastig te verkrijgen zijn. In deze video zie je hoe je ze allemaal kan vangen, waarna je iedereen met gemak verslaat!

 

Persoonlijke tip:
Alle Gym Leaders (plus Elite Four)
Bramd de Groot
39210
17 jaar
Heb je moeite met het verslaan van een bepaalde Gym Leader? In deze video zie je hoe je ze allemaal verslaat, en kun je zien wat voor aanvallen effectief zijn op al deze Gym Leaders en op de leden van de Elite Four.

 
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Uxie, Mesprit en Azelf
Axtasma
2211
11 jaar
Op bepaalde uren kun je de lake trio vinden:
Mesprit: van 21:00 tot 3:00
Azelf: van 3:00 tot 20:00
Uxie: van 20:00 tot 21:00

Easter Eggs en Glitches:
Vrienden voor het leven
Bramd de Groot
39210
Als je geen zin hebt om Groudon of Kyogre te vangen, en één van deze Pokémon in plaats daarvan van de oorspronkelijke game (via Diamond/Pearl en Black/White) overzet naar deze game, krijg je het volgende bericht te zien:

Dear (jouw naam),

We hereby praise you with this certificate, for your unbreakable friendship and tight-knit bond with Kyogre/Groudon.

From all members of the Game Freak staff.

Persoonlijke tip:
Valsspelen mag
Destroymic helle
7476
22 jaar
Als je moeite hebt om een gymleader te verslaan en geen tijd hebt om je Pokémon te trainen, kun je Pokémon van voorgaande games overzetten naar Omega Ruby. Uiteraard moet je wel in het bezit zijn van Pokémon Bank. Deze is te downloaden in de eShop.

Persoonlijke tip:
Primal Groudon met nieuw type
Axtasma
2211
11 jaar
Als je Groudon in Primal Groudon laat veranderen, wordt hij een Ground-Fire soort.

Easter Eggs en Glitches:
Origineel begin
Axtasma
2211
Als je je nieuw avontuur begint, zie je het origineel begin van de Ruby, Sapphire en Emerald games.

Persoonlijke tip:
Handige exp tip
Viper5
55
18 jaar
Zodra je de exp share hebt en aan zet, zal je hele team exp krijgen en sneller levelen waardoor de game iets makkelijker wordt.

Persoonlijke tip:
Deoxys en Rayquaza
Viper5
55
18 jaar
Zodra je de Delta episode hebt vrijgespeeld, zal je aan het einde tegen Rayquaza vechten en de ruimte invliegen om tegen Deoxys te vechten.

Persoonlijke tip:
Elite four en champion.
Maxim
1018
12 jaar
In deze video kan je zien hoe je de elite four en champion verslaat zonder dat je pokemon verliest of items uit je bag gebruikt.

 

Geheimen:
Shiney's!!
Maxim
1018
Zit je vriend de hele tijd zijn shiny collectie te laten zien terwijl jij er nog geen een hebt? Geen zorgen, deze video geeft je 8 handige tips om Shiny pokemon tegen te komen. De meeste methodes werken trouwens ook in Pokémon X en Pokémon Y!

 

Easter Eggs en Glitches:
Float Stone
Bramd de Groot
39210
De Float Stone is een item dat het gewicht van je Pokémon halveert, maar blijkbaar werkt dit item ook op mensen...

 

Persoonlijke tip:
Oldskool helpt!
Destroymic helle
7476
22 jaar
Als je weinig ervaring hebt met Pokémon games is het leuk om bij deze game eerst de Gameboy Advance versie, Pokemon Ruby, te spelen. Hierdoor raak je bekend met het spel en een leuke extra is, dat je de verschillen opmerkt in de remake. Dit maakt het verhaal een stuk makkelijker om te doorlopen als je ergens vast zit.

Persoonlijke tip:
Beide fietsen krijgen beurt
Axtasma
2211
11 jaar
Voor beide fietsen moet je maar 3 dingen doen.

1. Je mach bike laten zien aan een hex maniac in route 11.
2. Je acro bike laten zien aan een bird keeper in route 119.
3. 1 van de bikes laten zien aan een triathlete in battle resort.
Hierna moet je terug naar Rydels cycles.

Persoonlijke tip:
Zo weinig verschil?
Axtasma
2211
11 jaar
Het enigste verschil tussen mega latias en latios zijn hun ogen.
Die van mega latias zijn geel en die van mega latios rood.
Alle andere dingen zijn hetzelfde

Geheimen:
Alle legendarische
Axtasma
2211
Sommige Legendarische Pokémon zijn enkel te vinden in een bepaalde game.

Hieronder vind je ze allemaal.

Groudon/Omega Ruby
Kyogre/Alpha Sapphire
Regirock, Regice, Registeel/Vindbaar in beide games
Latios/Omega Ruby(Tenzij je het EON ticket hebt)
Latias/Alpha Sapphire(Tenzij je het EON ticket hebt)
Deoxys/Vindbaar in beide games
Uxie, Mesprit, Azelf/Vindbaar in beide games
Dialga/Alpha Sapphire
Palkia/Omega Ruby
Zekrom/Alpha Sapphire
Reshiram/Omega Ruby
Cresselia/Vindbaar in beide games
Giratina/Vindbaar in beide games
Regigigas/Vindbaar in beide games
Heatran/Vindbaar in beide games
Kyurem/Vindbaar in beide games

Geheimen:
Legendarische Pokémon (2)
Axtasma
2211
Niet alle legendarische Pokémon pasten op 1 tabel dus hier vind je de rest:

Lugia/Alpha Sapphire
Ho-oh/Omega Ruby
Raikou, Suicune, Entei/Vindbaar in beide games
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg