x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Pokémon Sun - 3DS All in 1!

Kopen:

Pokémon Sun Fanversie in Doos
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
€ 45.99
6 Maanden garantie
In originele verpakking
SteelBook
Pokémon Sun
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
19.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Pokémon Sun Losse Game Card
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
18.49
€ 14.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Pokémon Sun Lelijk Eendje
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
19.99
€ 11.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Doosje en kaft licht beschadigd
Pokémon Sun Steelbook (Zonder Game) Lelijk Eendje
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
9.49
€ 7.49korting
6 Maanden garantie
Licht beschadigd
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Pokémon Sun

Afbeelding voor  Pokemon Sun

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo 3DS
Voor:(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur, RPG
Uitgebracht:2016
Spelers:1-4
Leeftijd:7+ jaar
Wi-Fi:Yeah!
EAN:0045496473372
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Pokemon Sun

Afbeeldingen

Zoals in alle andere Pokémon-games kun je weer kiezen of je als jongen of meisje speelt.
Zoals in alle andere Pokémon-games kun je weer kiezen of je als jongen of meisje speelt.
Verken de tropische Alola-regio!
Verken de tropische Alola-regio!
De drie starter-Pokémon in deze generatie.
De drie starter-Pokémon in deze generatie.
Ook is er een modus waarin vier Pokémon tegen elkaar vechten.
Ook is er een modus waarin vier Pokémon tegen elkaar vechten.
Afbeelding voor Pokemon Sun

Links

Beoordelingen voor   Pokemon Sun

Beoordelingen Pokémon Sun

7 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,5

2346
20 jaar
Pokemon maar anders
Pokémon Sun en moon introduceert ons de Alola regio en laat ons kennis maken met nieuwe pokemon en oude bekenden.

Met de sun en moon serie hebben de ontwikkelaars eens iets anders willen proberen. Zo is de regio opgedeeld in 4 eilanden en zijn er geen gyms meer. In plaats daarvan zijn er nu de trails. Je vecht tegen totem pokemon. Nadat je alle trails hebt voltooid is er ook een pokemon league.

Je kan kiezen in welke volgorde je de elite four bevecht. Een andere nieuwigheid zijn de Z-moves. Dit zijn erg sterke aanvallen die je 1 keer per gevecht kan gebruiken, maar enkel als je het juiste item hebt.

Geen slecht spel en het is eens iets anders, maar ik vond wel dat de trails makkelijker waren dan de gyms uit vorige games.
Cijfer:
8,0

144
41 jaar
Alola regio!
Pokémon Sun is een erg goede Pokemon game met een geweldige storyline, het is erg mooi en leuk om te spelen. In deze Pokemon game kan je geen badges verzamelen zoals in de gebruikelijke pokémon games, maar je kan hier wel Z-kristallen verzamelen om Z-mores te gebruiken.
Alola is een erg mooie regio, heel anders dan alle andere regios, met hele unieke nieuwe Pokemons maar natuurlijk ook de Pokemons van de andere games.
Cijfer:
8,0

17 jaar
Voor groentjes niet minder leuk
Na constant van mijn vrienden te horen hebben gekregen dat ik Pokémon moest gaan spelen, heb ik het toch maar een keer uitgeprobeerd en ik ben zeker niet teleurgesteld.

Had het spel hier een poosje terug gekocht. Doosje en spelletje, alles echt keurig netjes.
Lees meer...

Het spel zelf is helder. Dit was mijn eerste Pokémon-game en het begin ging mij niet te snel of te traag, dus beginnersvriendelijk.

De gameplay wordt soms wat herhaaldelijk, maarja, dat doet Pokémon met je. Niet zozeer een slecht iets.

De graphics waren wel oké. Ik vind het persoonlijk jammer dat spellen net tussen de pixelated stijl zitten, van bijvoorbeeld Mystery Dungeon, en grafische perfectie. Het is niet vreselijk, maar van een spel uit dit jaar verwacht je toch een beetje kwaliteit: vooral als sommige spellen op de Wii er beter uitzien.

Al met al is Pokémon Sun wel een echt leuk spel, gekocht om wat te hebben om over te praten met mijn Pokémon-fanaten, maar het heeft mij toch echt wel opgezogen. Leuke ervaring, en ben hierna meer Pokémon gaan spelen.
Verberg.
Cijfer:
7,5
Lees meer beoordelingen.

130
17 jaar
Voor groentjes niet minder leuk
Pokémon Sun was mijn allereerste Pokémon-spel en ik was niet teleurgesteld.

Mijn vrienden wilden altijd dat ik, omdat ik al veel op de Nintendo-platforms speelde, een keer Pokémon probeerde. Om te proberen ben ik voor het eerst hierheen gegaan en had ik Sun gekocht voor toen 25 euro. Doosje, spelletje, alles echt keurig netjes. Kwaliteit van de levering was super en zeker voor herhaling vatbaar.
Lees meer...

Wat het spel zelf betreft: ze helpen beginners er keurig doorheen. Het begin was niet traag als in sommige spellen. Precies lang genoeg.

De gameplay vind ik leuk. Je kan alle kanten op: van het verhaal belopen of je Pokédex zo snel mogelijk compleet hebben tot shiny's vangen, er zijn veel playstyles mogelijk.

Alleen grafisch vond ik het wat minder. Het zat net een beetje tussen de rustige pixel-stijl van oudere DS games, en de mooie 3D-stijl van andere 3DS spellen als bijvoorbeeld Nintendogs. Toegegeven is Alola wel een grote wereld, misschien zou dat net teveel vergen van de 3DS.

Al met al vind ik Pokémon sun wel echt een game die je kan spelen, zo even tussendoor en gezellig met je vrienden. Ik ben hierdoor meer Pokémon games gaan spelen, zoals Mystery Dungeon. Aanrader!
Verberg.
Cijfer:
8,0

21 jaar
Een must-have!
Pokémon Sun, uitgebracht voor de Nintendo 3DS, is een fantastisch avontuur dat de langlopende Pokémon-franchise nieuw leven inblaast. Met zijn frisse aanpak en innovatieve functies weet deze game zowel nieuwe spelers als trouwe fans te boeien.

Grafisch gezien is Pokémon Sun een van de meest indrukwekkende spellen op de Nintendo 3DS. De kleurrijke Alola-regio komt echt tot leven met levendige en gedetailleerde omgevingen. De 3D-effecten voegen een extra dimensie toe aan de wereld van Pokémon, waardoor het geheel nog meeslepender wordt.
Lees meer...

Het verhaal van Pokémon Sun neemt een interessante wending met de introductie van de Alola-regio en zijn unieke cultuur. De toevoeging van de 'Trial'-uitdagingen in plaats van de traditionele gymgevechten geeft een verfrissende draai aan het gameplay-formaat. Het is leuk om nieuwe personages te ontmoeten en uitdagingen aan te gaan die anders zijn dan wat we gewend zijn.

Een van de meest opvallende vernieuwingen is het tijdsysteem dat invloed heeft op de beschikbaarheid van Pokémon en gebeurtenissen in het spel. Dit voegt een extra laag strategie toe aan het vangen van Pokémon en het verkennen van de wereld. Bovendien zijn de nieuwe Alolan-vormen van bekende Pokémon een leuke toevoeging die de variëteit vergroten en de nostalgie van oude favorieten behouden.

Het gevechtssysteem blijft solide, met de toevoeging van de 'Z-Moves' die een spectaculaire draai geven aan de gevechten. De animaties zijn prachtig en voegen een extra dosis flair toe aan de gevechten, waardoor ze nog boeiender worden.

Een ander hoogtepunt is de online functionaliteit, waarmee spelers wereldwijd kunnen ruilen en vechten. Dit vergroot de sociale aspecten van Pokémon en zorgt voor een ongeëvenaarde multiplayer-ervaring op de draagbare 3DS.

Hoewel Pokémon Sun over het algemeen veel te bieden heeft, zijn er enkele kleine minpunten, zoals de handholding in het begin van het spel, die sommige ervaren spelers als overbodig kunnen beschouwen. Ook kunnen de laadtijden tussen de verschillende gebieden soms wat lang aanvoelen.

Samenvattend is Pokémon Sun een must-have voor zowel nieuwkomers als doorgewinterde Pokémon-trainers. Met zijn verfrissende benadering, prachtige graphics en boeiende gameplay zet het een nieuwe standaard voor de Pokémon-serie op de Nintendo 3DS.
Verberg.
Cijfer:
8,5

268
22 jaar
Het spel zelf is leuk, niet bijzonder. Grafisch gezien echt slecht.
Net als bij Pokemon Moon ben ik ook in dit spel teleurgesteld. Vergeleken bij Mario is het echt een lelijk spel. Voor de prijs die je ervoor betaalt verwacht ik toch wel dat het er op zijn minst mooi uit ziet. Je kan de pixels tellen .. Echt heel jammer. Helemaal in 2016 verwacht je dat dit in middels wel geoptimaliseerd is.
Het spel zelf is verder niets mis mee, maar kan wel wat uitgebreider. Echt jammer dat spellen voor de Nintendo 3DS niet zo worden uitgebreid als bijvoorbeeld spellen voor de Playstation, terwijl je er toch bijna hetzelfde voor betaald. Juist nu deze zomer Pokemon GO beschikbaar was op de Smartphone, verwacht dezelfde grafische prestaties op de Nintendo. Echt jammer.
Pokémon Sun
Cijfer:
6,0

2129
28 jaar
Leuk voor tussendoor, maar pak liever een ander deel
Waar ik eerder al tegenhanger Pokémon Moon speelde en tot de conclusie kwam dat de hoge verwachtingen niet werden waargemaakt, geldt hetzelfde voor deze versie van het spel.

Ja, de nieuwe Alolan regio, de bijbehorende Pokémon en zelfs de Alolan forms zijn op het eerste gezicht leuk om te zien en het verhaal is nog steeds een stuk sterker dan bij vorige delen, maar los daarvan is er weinig dat Pokémon Sun superieur of zelfs maar vergelijkbaar maakt aan delen als Pokémon X of Pokémon Black (2).

Boodschap is dus zeker niet dat we hier met een slecht spel te maken hebben, maar hopelijk is er op korte termijn weer verbetering in de serie.
Cijfer:
6,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Pokémon Sun

Tips en geheimen, cheats en codes

13 tips: 8 Geheimen - 4 Persoonlijke tips - 1 Cheats en Codes

Geheimen:
Alle legendarische pokemon
Tornado
4027
In het filmpje hieronder zie je de locaties van alle legendarische pokemon in Pokemon Sun.

 

Geheimen:
Alle Z-kristallen
Tornado
4027
In het filmpje hieronder zie je de locaties van alle Z-kristallen in Pokemon Sun.

 

Persoonlijke tip:
Vulpix en Sandshrew evolueren nu anders...
Axtasma
2211
11 jaar
In de vorige generaties evolueerde Vulpix a.d.h.v een Fire Stone en Sandshrew door hem tot een bepaald level te trainen. Omdat ze in Alola een andere form hebben is hun evolutie-manier ook gewijzigd. Ze evolueren nu door ze een Ice Stone te geven (Beide Vulpix en Sandshrew).
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Salandit evolueert enkel als het een vrouwtje is
Axtasma
2211
11 jaar
De nieuwe Pokémon Salandit evolueert op level 33. Maar hij evolueert enkel als het een vrouwelijke Salandit is (dus NIET als die mannelijk is). Dit is te vergelijken met de Pokémon Combee. Combee evolueert ook enkel als die vrouwelijk is naar een Vespiquen.

Geheimen:
Alle TM locaties
Axtasma
2211
In deze video wordt getoond waar je alle TM's (Techical Machines) kunt vinden. In totaal zijn er 100, dus als je ze allemaal wilt vinden ben je wel even bezig!

 

Persoonlijke tip:
Alle rare-candy locaties
Axtasma
2211
11 jaar
Deze video toont waar je alle rare-candies in de game kunt vinden. Als je een rare-candy geeft aan 1 van je Pokémon, zal zijn niveau stijgen met 1 level. Dit is handig als je te lui bent om je Pokémon te trainen. Maar pas op! Het aantal rare-candies is beperkt. Dus gebruik ze verstandig!

 

Geheimen:
Steenee evolueert enkel als die een bepaalde move kent
Axtasma
2211
Steenee is een Pokémon die evolueert naar een Tsareena. Maar evolueert enkel als die de move 'Stomp' kent. Steenee leert deze move als hij level 29 is, dus begin maar alvast te trainen!

Persoonlijke tip:
Alle locaties van de Zygarde Cells en Cores
Axtasma
2211
11 jaar
Zygarde Cells en Cores zijn nodig om je Zygarde andere vormen te geven en nieuwe aanvallen aan te leren. In deze video wordt getoon waar je alle Cells en Cores kunt vinden. Zygarde Cells kan je vinden op een plekje waar je groene glinsteringetjes ziet, en cores zijn op plekjes te vinden waar je roze glinsteringetjes ziet. Zygarde kan 3 verschillende forms hebben. De ene heb je als je 10% van alle Cells vindt, de tweede form bij de helft (50%) van alle Cells en de laatste als je alle Cells vindt. Elke keer als je Zygarde in een gevecht minder dan 1/2 van zijn HP heeft, neemt hij de vorm aan van als je alle Cells zou hebben. (Na het gevecht gaat dit effect weg) En trouwens, wat een uitleg! Maar hopelijk helpt de uitleg je wel!

 

Geheimen:
Alle exclusieve pokemon in Pokemon Sun
Tornado
4027
In het lijstje hieronder staan Alle exclusieve pokemon in Pokemon Sun.

VulpixNinetales
CranidosRampardos
TirtougaCarracosta
CottoneeWhimsicott
RuffletBraviary
Turtonator
Passimian
Solgaleo
Buzzwole
Kartana

Cheats en Codes:
Ultra Beasts
Axtasma
2211
Nieuw in Pokémon Sun/Moon zijn Ultra Beasts. Sommige zijn in beide versies te vinden, sommige alleen in Sun en sommige alleen in Moon. Wil je weten welke je in jouw versie kunt vangen? Hier is een lijstje: (de levels staan er ook bij)

NihilegoSun/Moon55
BuzzwoleSun65
PheromosaMoon60
XurkitreeSun/Moon65
KartanaSun60
CelesteelaMoon65
GuzzlordSun/Moon70

Geheimen:
Pokemon die evolueren op een bepaalde plek
Axtasma
2211
Sommige Pokémon evolueren alleen als je ze een level laat stijgen op een bepaalde plek. In totaal zijn er 6 Pokémon die op deze manier evolueren. Ik zet ze even op een rijtje.

Pokemon voor het evolueren:Plaats:Pokemon na het evolueren:
MagnetonVast Poni CanyonMagnezone
CharjabugVast Poni CanyonVikavolt
NosepassVast Poni CanyonProbopass
EeveeLush Jungle (in de ruimte met die mossige rots)Leafeon
EeveeMt. Lanakila (in de ruimte bij die ijsrots)Glaceon
CrabrawlerMt. LanakilaCrabominable

Geheimen:
Zeldzame pokemon locaties
Axtasma
2211
In deze video wordt getoond waar je een paar zeldzame Pokémon kunt vinden. Het zijn de volgende Pokémon:

Pokémon:Locatie(s):Belangrijk om te weten:
BagonRoute 3, Kala'e BayIn route 3 is ie enkel te vinden in een specifiek grasveld (In de video zeggen ze welke) en heeft maar 1% kans om tegen te komen. In Kala'e Bay 10% en in alle velden.
DittoMount HolukaniMaar 10% kans om tegen te komen.
MareanieRoute 9, Melemele SeaKan enkel verschijnen als een andere Pokémon om hulp roept.
EeveePaniola RanchPraat met de nurse helpers en je krijgt een ei, daarin zit Eevee
Type:NullAether FoundationJe moet eerst de elite 4 verslaan, dan moet je praten met Gladion.


 

Geheimen:
In-game trades
Axtasma
2211
Zoals in andere Pokémon games, zijn er een paar trainers die Pokémon willen ruilen. In deze lijst staan de Pokémon die zij willen, de Pokémon die jij krijgt en waar je de trainers die willen ruilen kunt vinden. Ze hebben ook een bepaald item en nickname (deze zet ik er niet bij en ook, je kunt die nickname NIET veranderen) maar die kan je zelf na de trade bekijken. Hier is de lijst:

Pokémon die ze vragen:Pokémon die jij krijgt:Locatie:
ZubatPoliwhirlKonikoni City
SpearowMachopRoute 2
HaunterGraveler (evolueert in Golem na de trade)Tapu Village
PanchamHappinyMalie City
BewearTalonflamePoni Gaunlet
LillipupBounsweetRoute 5
GranbullSteeneeSeafolk Village
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg