x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

De Sims 3 - 3DS All in 1!

Kopen:

De Sims 3
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
19.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot De Sims 3

Afbeelding voor  De Sims 3

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo 3DS
Voor:(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Europees (PAL)
Genre:Strategie, Simulatie
Uitgebracht:2011
Spelers:1
Leeftijd:12+ jaar
Wi-Fi:Yeah!
EAN:5030946100606

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  De Sims 3

Afbeeldingen

Stel een Sim samen naar je eigen beeltenis, of maak de vreemdste snuiter die je je kan voorstellen.
Stel een Sim samen naar je eigen beeltenis, of maak de vreemdste snuiter die je je kan voorstellen.
Doorgaan! Pijn is een emotie, en emoties kun je uitschakelen!
Doorgaan! Pijn is een emotie, en emoties kun je uitschakelen!
Ga nou eens weg, ik probeer mijn gitaar te stemmen! Verwacht je een serenade of zo?
Ga nou eens weg, ik probeer mijn gitaar te stemmen! Verwacht je een serenade of zo?
Een huis, een kantoor én een bibliotheek in een gebouw, dat is wat je noemt efficiëntie!
Een huis, een kantoor én een bibliotheek in een gebouw, dat is wat je noemt efficiëntie!
Beoordelingen voor   De Sims 3

Beoordelingen De Sims 3

5 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,5

6008
16 jaar
Leuk spel, maar niet echt De Sims 3.
De Sims, wie kent het spel niet? Om te beginnen lijkt dit niet zo op de andere Sims 3. Je hebt maar 1 sim. Maar er zijn geen cheats deze keer, dus wil je ergens komen dan moet je er wat voor doen. Ga werken, en onderhoud je contacten met andere sims die bij je langs komen. Dat is de uitdaging, werken en vrienden onderhouden. Natuurlijk heb je ook nog je eigen behoeften dus dit moet je goed combineren. Het nut van de 3D is in dit geval dat je kan inzoomen en je sim dus goed in de gaten houden. Ook kan je een aantal dingen buitenshuis doen. Het lijkt dus niet op de Sims 3, maar ik zeg niet dat het een slecht spel is. Het is meer de Sims 1. Ben je gewoon een Sims fan dan is dit spel zeker wel wat voor jou!
Cijfer:
7,5

2154
14 jaar
Toch een beetje een slap aftreksel
Goed ik geeft het toe, het is vrij oneerlijk een 3DS game te vergelijken met zijn grote broer de PC-variant in plaats van een individuele review. Toch is De Sims 3DS-versie (excuses voor die woordgrap) wel een beetje het zwakbegaafde broertje van de Simsspellen.

En dat is zeker jammer, omdat het life-simulation concept heel goed werkt op een handheld. Kijk maar naar Animal Crossing, New Leaf is honderd keer beter dan Let's Go to the City.

Omdat vrijwel iedereen een PC heeft, is zijn grote broer een aanrader. Dit is echter een beetje de poor-mans version. Het spel is niet slecht of iets dergelijks, zijn concurrent op de PC is gewoon vele malen uitgebreider. Conclusie: geen slecht spel, maar in de schaduw van zijn PC-variant.
Cijfer:
6,5

6008
16 jaar
Jouw Sim

Je kan je Sim op allerlei manieren beheren en jij hebt volledige controle over zijn leven.


Jij kan bepalen op welke manier jou sim zijn carriere aanpakt, ga je het criminele pad op of hou je het bij een simpele kantoor baan. De baan is wel saai, en er is ook geen sociaal contact, ja een klein beetje op feestjes maar die zijn erg saai helaas.


Je kan je sim dus wel een beetje sociaal vorderen, beetje met andere sims praten maar persoonlijk vind ik dat ze het systeem niet zo lekker hebben uitgewerkt, het loopt gewoon niet allemaal zo goed zoals ik zou verwachten.
Lees meer: Ga naar mijn review!!
De Sims 3
Cijfer:
7,9
Lees meer beoordelingen.

1193
11 jaar
Het echte leven maar dan beter
Ik heb eigenlijk maar een paar keer een sims spel gespeeld. En ik heb wel ontdekt dat deze game niet heel vernieuwend is.
Maar het is gewoon leuk. Er zijn wel wat nieuwe dingen, je kan bijvoorbeeld een foto van jezelf maken en dan maakt het spel het meest overeenkomende figuurtje van je foto.

Lees meer...
De figuren hebben wel een beetje grote handen en er zijn nog een paar van dit soort foutjes maar die zijn niet zo storend. De sims is eigenlijk het echte leven maar dan is alles makkelijker te bereiken. Je kan een een baan vinden in de krant of je gaat gitaar spelen in het park.

Je kan ook kiezen hoe jouw figuurtje is, bijvoorbeeld slonzig, vriendelijk en slim, en je droom kan je ook zelf kiezen. Je moet ook leren koken en andere dingen om dit beter te kunnen. Al deze dingen kunnen je toekomst voorspellen in het spel. Je figuurtje beslist de meeste dingen zelf maar je kan hem ook opdrachten geven.
De Sims 3 is leuk voor een behoorlijk lange tijd en best verslavend.
Verberg.
Cijfer:
7,8

215
13 jaar
Leuk simulatie spel maar op 3ds beperkt
De Sims 3 is een leuk levenssimulatiespel, maar omdat het op de 3DS moet runnen, is het een beetje meer beperkt. In dit spel maak je poppetjes (Sims) en die laat je hun leven lijden. Jij bepaalt alles voor ze. In wat voor huis ze wonen, met wie ze trouwen, met wie ze kinderen krijgen, welke baan ze krijgen. Alles is aan jou! Je kunt zelfs zelf een huis voor ze bedenken en bouwen. Het enige probleem dat ik hiermee heb, is dat het niet bedoeld is voor op de 3DS. Daardoor lijkt het scherm soms een beetje te klein en is het spel een beetje versimpeld. Maar voor de rest een echt leuk spel.
Cijfer:
8,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor De Sims 3

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor De Sims 3... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.