x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Mario Kart 7 - 3DS All in 1!

Race over land, in het water en door de lucht in het vernieuwende deel van Mario Kart.
Professionele beoordeling: 9,5 - Lees de review!

Kopen:

Mario Kart 7
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
20.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Mario Kart 7 Losse Game Card
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
18.49
€ 14.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Mario Kart 7 in Buitenlands Doosje
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
15.99
€ 13.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Zelfde gamepak, ander doosje.
Boxshot Mario Kart 7

Afbeelding voor  Mario Kart 7

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo 3DS
Voor:(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Europees (PAL)
Genre:Race, Party
Uitgebracht:2011
Spelers:1-8
Leeftijd:3+ jaar
Wi-Fi:server gesloten
EAN:0045496521288
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Mario Kart 7

Afbeeldingen

MK7 zit vol met personages, waaronder Mario, Peach, Yoshi en enkele nieuwkomers.
MK7 zit vol met personages, waaronder Mario, Peach, Yoshi en enkele nieuwkomers.
Als die glider het maar houdt! Oh wacht, het is die lichte Toad maar.
Als die glider het maar houdt! Oh wacht, het is die lichte Toad maar.
Zo zacht is deze staart niet!
Zo zacht is deze staart niet!
Lakitu, één van de nieuwe personages in MK7, gaat aan kop!
Lakitu, één van de nieuwe personages in MK7, gaat aan kop!
Afbeelding voor Mario Kart 7

Links

Beoordelingen voor   Mario Kart 7

Beoordelingen Mario Kart 7

18 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,0


22069
16 jaar
Mario Kart 7 is verplichte kost voor 3DS bezitters!
Wat zou tegenwoordig toch een Nintendo console zijn zonder een Mario Kart? Onbedenkelijk toch? Nu is de Nintendo 3DS aan de beurt en zijn we al bij deeltje zeven belandt. Nintendo kon geen originelere naam bedenken dan... Mario Kart 7!

In deze Mario Kart is het voor het eerst mogelijk om zowel te vliegen als om onder water te racen. Dit concept pakt zeer goed uit. Het leuke eraan is dat het helemaal anders aanvoelt dan gewoon op de baan te rijden. De echte profs kunnen zich hierin gaan specialiseren waardoor vooral het vliegen vele tactischer zal verlopen.
Lees meer...

Mensen die een beetje bekend zijn met de Mario Kart franchise weten dat het pas echt leuk wordt wanneer je met meerdere spelers gaat spelen. En dan nog het liefst met een paar vrienden op de bank. Mario Kart 7 ondersteunt zowel Local Play als Download Play. Dit betekent dus dat je vrienden niet in het bezit hoeven te zijn van het spel. Naast al deze opties heeft Mario Kart 7 ook nog eens een schitterende online multiplayer waarin je het tegen zeven andere spelers kunt opnemen. Ook werkt zeer fijn!

Als je in het bezit bent van een 3DS is Mario Kart 7 een echte must-have. De game ziet er goed uit, speelt goed en is erg verslavend!
Verberg.
Cijfer:
9,1

22290
15 jaar
Mario Kart, het blijft leuk!
Mario Kart... Oh wat is dat een leuke serie. Ieder deel is hetzelfde, maar toch ook compleet anders. Mario Kart is een serie die op iedere Nintendo-console en handheld wordt uitgebracht. Nu is het de beurt aan de 3DS.

Wat zou er nieuw zijn in het 7e deel van de MK-reeks? Natuurlijk is het nu in 3D te zien. Je kunt nu vliegen en onder water racen. Persoonlijk vind ik dit heel erg leuk, want dat zorgt ervoor dat de nieuwe banen ook wat echt nieuws bij zich dragen.
Lees meer...

Ook een leuke toevoeging is de mogelijkheid om met de gyroscoop te racen. Je kantelt je 3DS-systeem en zo ga je dan! Dit is niet geschikt voor bijvoorbeeld in de auto. Dan functioneert de gyroscoop minder goed.

De single-player vind ik minder leuk dan de multi-player. Soms is het te makkelijk. Eigenlijk kun je dat ook weer niet zeggen. Het hangt ook weer af van geluk. De multiplayer is vele malen leuker. Online of lokaal, het maakt niet uit. Zelf speel ik vaak online om zo mijn racepunten omhoog te werken. Ik zit nu rond de 5000. Lokaal is leuk met je broertje ofzo, maar wel als hij het ook kan.

Dan zitten er ook nog wat grappige extra's bij. Deze moet je maar zelf ontdekken. Mario Kart 7 is echt een must-have voor je 3DS. Mario Kart! Here we GO!
Verberg.
Cijfer:
9,5

2162
15 jaar
Beste Mario Kart game tot nu toe!
Ik had in het begin niet erg hoge verwachtingen van deze nieuwe Mario Kart en heb ook een tijdje gewacht met aanschaffen. Nu hij laats goedkoop was hem toch maar gekocht en wat ben ik daar blij mee! Ik heb alle Mario Kart games gespeeld, behalve de eerste, en ik moet zeggen dat deeltje 7 de beste is die ik tot nu toe gespeeld heb! Want wat ziet het er allereerst mooi uit op de 3DS zeg! Dit zijn graphics van console kwaliteit, en dan met 60 frames per seconde lijkt het helemaal alsof je daadwerkelijk in een kart zit en door de bochten scheurt. De courses zijn ook erg leuk en origineel. Meestal bestaat zo'n racebaan uit drie rondes, maar dit keer zijn er ook banen die zo lang zijn dat je maar 1 ronde hebt. Ook zitten er net als altijd oude banen bij die net ietsje anders zijn. Deze kleine toevoegingen zorgen toch voor een hele nieuwe Mario Kart ervaring.
Wat ook leuk is, is dat je nu je karts kunt aanpassen. Je kunt uit bijvoorbeeld uit verschillende wielsoorten kiezen. Dit is niet alleen maar omdat het er leuk uit zien, elk soort wiel rijdt ook anders! Zo kun je je kart aanpassen naar eigen behoeftes. Ook twee grote vernieuwingen zijn dat je dit keer ook in de lucht en onder water kunt racen, wat ook weer voor leuke racecircuits zorgt.
Het enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat de personages niet allemaal even geweldig zijn. Er zitten er een paar in die ik gewoon niet in een Mario Kart game vind thuis horen en dan had ik veel liever een ander Mario personage gezien.
Al met al is dit een geweldige Mario Kart die ik aan iedereen aan kan raden.
Lees meer...
Oh, en dan heb ik het nog niet eens gehad over de enorm goede multiplayer! Je kunt samen met je vrienden offline en online racen en dit werkt heel erg goed.

Simpel gezegd: deze game moet je gewoon hebben
Verberg.
Mario Kart 7
Cijfer:
9,6
Lees meer beoordelingen.

5334
19 jaar
Competitiefste Mario Kart tot nu toe!
Ik twijfelde eerst of ik deze Mario Kart wel in huis zou halen, maar ik ben blij dat ik het toch gedaan heb. Mario Kart 7 is erg verslavend, vooral de Multiplayer standen. Online kom je vaak erg goede spelers tegen die shortcuts nemen of hun items op een slimme manier te gebruiken. Als je het spel steeds vaker speelt, dan vind je je eigen shortcuts en eigen tactieken.

Daarbij kan je je eigen auto samenstellen. In het begin heb je niet zo veel onderdelen, maar zodra je genoeg munten hebt, speel je telkens een onderdeel vrij. Het is wel een beetje zoeken naar een combinatie die voor jou geschikt is, maar het is erg fijn om alles eens uit te proberen.

Het spel maakt bovendien vaak gebruik van het water en de lucht. Je kunt door de lucht vliegen of slim gebruik maken van het water om sneller de finish te bereiken.
Doordat je je eigen auto kan samenstellen en er veel verschillende manieren zijn om de finish te bereiken, vind ik persoonlijk dat Mario Kart 7 het meest competitief is van alle Mario Karts. Ik speel Mario Kart 7 erg vaak online met vrienden en ondanks dat je eigen racetalent in deze game erg belangrijk is, kun je met de items bijna nooit voorspellen wie er uiteindelijk de race gaat winnen. Ik heb al vele uren besteed aan Mario Kart 7 en ik twijfel er niet aan om er in de toekomst er nog meer tijd in te steken.
Cijfer:
8,7

2683
25 jaar
De game die iedereen moet hebben!
Dit is de meest complete Mario Kart. Dit is deel 7 en het is 19 jaar geleden dat de eerste Mario Kart uit kwam op de SNES. De muntjes zijn terug, wat het spel tactisch maakt. (Wijk ik af van de snelste route om nog even een muntje te pakken zodat ik harder rijd?)
Mario Kart 7 is echt een game die je moet hebben. De online modus zorgt ervoor dat je telkens weer op het puntje van je stoel zit. De leuke items, de fun, de banen met super veel geheimen en de Mario characters zijn geweldig. Beter wordt multiplayer niet op de 3DS!
Cijfer:
10

147
13 jaar
Beste Mario Kart tot nu toe
Zodra de 3DS uitkwam, wist Nintendo natuurlijk dat er ook een Mario Kart voor de 3DS moest komen. Nintendo kon geen originelere naam bedenken dan Mario Kart 7! Er zijn nieuwe dingen bijgekomen zoals vliegen en onder water rijden. Ook kun je nu je eigen kart samen stellen. Ook kun je sturen zonder de circle pad of control pad te gebruiken. Je kantelt gewoon je 3DS!
Coins op de baan keren ook terug, die hebben we niet meer gezien sinds Mario Kart Super Circuit (3e spel in de serie). Ik vind het wel jammer dat veel personages niet terugkomen. Waluigi, geen van de Baby's, geen andere Kong dan Donkey Kong, Dry Bones, Birdo en Bowser jr. komen allemaal niet terug in MK7! Wario moet je trouwens vrijspelen.
Maar genoeg over de kritiek. Verder is dit spel heel leuk! Nu maar kijken of Mario kart 8 voor de Wii U nog leuker wordt (komt uit lente 2014).
Cijfer:
9,3

360
13 jaar
Geweldige racer!
Alweer een vermakelijke race game met Mario en zijn vrienden. Met leuke nieuwe courses en oude klassiekers. Dit keer kun je je eigen kart samen stellen met verschillende onderdelen, zo kun je jou perfecte kart samenstellen. Wie wil dat nou niet? Met online en local multiplayer en verschillende spelstanden is dit een vermakelijk game die je zeker in je collectie moet hebben!
Mario Kart 7
Cijfer:
8,5

6008
16 jaar
Echt een top game!
Weer een hele goede versie van Mario Kart! Ik ben altijd al een Mario Kart fan geweest en ook dit deel is weer helemaal geslaagd! Ik raad echt iedereen Mario Kart 7 aan, het is leuk, de graphics zijn mooi en alle modes zijn gewoon fantastisch! Top game!
Cijfer:
10

1093
11 jaar
Mooi, maar met rare personagekeuzes!!
Mario Party 7 is een game met duizend woorden... Kortom een supergame! Het vliegen en onder water rijden geven het spel een magische draai, die ik eigenlijk bijna nooit zie bij een game. Maar helaas kreeg ik diezelfde magische draai meer bij Double Dash!! Voor de GameCube en natuurlijk de Wii-versie van deze reeks. Vooral de speelbare personages vallen mij diep tegen. Zoals de Honey Queen, die daarvoor enkel in de Super Mario Galaxy-reeks zat. En Metalen Mario, die eigenlijk enkel in Super Mario 64 en Super Smash Bros(beiden voor de N64) zat. Waar is Waluigi? Waar zijn de babys? Waarom is Wario unlockbaar en niet gewoon? En dan nog veel meer personages die erin hadden moeten zitten. Jammer... Ondanks al dit commentaar blijft Mario Kart 7 een mooi spel!
Cijfer:
8,7

225
19 jaar
Mario Kart 7 must have game op de 3ds!
Een van de leukste generatie Mario Kart games! In vergelijking met Mario Kart op de DS heeft deze Mario Kart veel upgrades. Nu kan je vliegen tijdens het racen en heb je verschillende leuke circuits en karakters die zijn toegevoegd aan de game.

Mijn leukste ervaring met het spelen van Mario Kart op de 3ds wat de DS niet had was dat als jij je 3DS met je meenam dat je met mensen kon spelen waar je langs liep door Streetpass. Ik heb vele leuke jaren gehad op de 3DS door dit systeem en kon zelfs meedoen met andere mensen die in een hotelkamer naast mij aan het spelen waren.

Mario Kart is wel een must have game op de 3ds, en daarnaast is de onlineserver gratis in vergelijking voor de Nintendo Switch waar je geld voor moet betalen om een spelletje online te spelen. Super jammer voor de Switch maar dat maakt de 3DS versie alleen maar een beter voorbeeld om dit spel te nemen.
Cijfer:
9,5

6547
18 jaar
Prima game maar kon beter
Ik ben altijd al een fan geweest van Mario Kart games. Deze game heeft prima graphics voor een handheld game en kan zich bijna meten met de Wii versie. Mario Kart 7 heeft leuke levels en een paar nieuwe items; al met al toffe game.

Een minpunt is het wifi systeem, het puntensysteem dan. Want het competitieve puntensysteem van de Wii is vervangen door een slome slakken puntensysteem. Je kunt nooit punten verliezen, alleen maar punten erbij krijgen. Dit is voor mij een groot minpunt want een leuk puntensysteem is iets kleins en had de game zeker een stuk leuker kunnen maken.
Cijfer:
8,5

40
15 jaar
Beste Mario Kart!
Dit spel is mijn favoriete mario kart! Nee zelfs mario kart wii en 8 is niet eens beter. Hier zitten veel betere items. En het drift zo goed! Je hebt geen 3DS zonder dit spel!
Mario Kart 7
Cijfer:
9,6

230
19 jaar
Al met al een zeer goede handheld Mario Kart!
Mario Kart 7 is een uitstekend spel uit de franchise. Deze Mario Kart bevat de beste selectie aan courses en een goede selectie aan items. De battle mode bevat ook goede tracks, waaronder oudere stages uit eerdere Mario Kart-games. Het spel is leuk om met vrienden te spelen, ook nog in 2022! De gliding mechanic is in dit spel zeer vernieuwend en uitgewerkt. Anti-gravity is niet nodig, Mario Kart 7 bewijst dat ook zonder anti-gravity men nog leuk kan karten. Een must-have voor de 3DS!
Cijfer:
7,5

13 jaar
Super innovatieve en creatieve nieuwe ideeën!
Deze Mario Kart was een game in de serie met veel innovatieve ideeën. Veel van deze ideeën hebben veel effect gehad op de rest van de serie. Bijvoorbeeld het feit dat je zelf een kart samen kan stellen met het voertuig zelf, wielen en een deltavlieger/parachute. Dit kan natuurlijk ook in de vervolggames van Mario Kart. Die parachute is ook een leuk nieuwtje aan de game, er zijn speciale blauwe schansen waar je vanaf kan gaan en dan klapt je parachute open! Een super gaaf nieuw mechanisme dat je ook weer onder de knie moet krijgen. Ook zijn er meerdere nieuwe items bijvoorbeeld de "Lucky Seven", deze Power-Up geeft je de 7 standaard items die je allemaal kan gebruiken! Ook zijn er nog een paar anderen zoals de Fire Flower, waarmee je vuurballen kan gooien (zoals in Mario Bros.) en een Super Leaf, waardoor je een staart krijgt waarmee je tegenstanders die om je heen rijden kan slaan. Tot slot is het super tof dat je in deze game kan racen als Lakitu en natuurlijk Honey Queen van Super Mario Galaxy! Over het algemeen is Mario Kart 7 dus een hele coole game in de serie met super creatieve nieuwe ideeën van Nintendo!
Cijfer:
9,3

1155
16 jaar
Geweldige Mario Kart
Mario Kart 7 is de grote Mario Kart-game voor de 3DS en is daar dik in geslaagd. Nintendo slaagt er tot nu toe altijd in om wat origineels op tafel te leggen als het gaat om Mario Kart-games. Nieuw in deze Mario Kart-game is dat je tijdens het racen kan vliegen en onderwater kan racen. Dat geeft Nintendo de mogelijkheid om nog waanzinnigere racing tracks te maken! Ook heeft Mario Kart 7 veel nieuwe en originele tracks, karakters, challenges en nog veel meer.

Mario Kart 7 is een geweldige Mario Kart-game en is het spelen zeker waard!
Cijfer:
8,0

7206
14 jaar
Hele goede online mode!
Als je het mij vraagt, is Mario Kart 7 een tikkie te makkelijk. Dingen vrijspelen is gewoon totaal niet lastig en dat is jammer. Ook mist de VS Race-mode wat erg jammer is, want dat geeft je niet meer de vrijheid om te doen wat je wilt. Wel is er battle mode en ballonnen mode, dat erg leuk is met hele goed battle tracks. Maar dan toch wel wat deze game zo goed maakt, is de online mode. Deze game slaagt erin om een geweldige online mode te hebben die nooit vast loopt. Ook kan je zogenoemde Community´s maken waarmee je bepaalde gamemodes naar je eigen keuze kan maken en zo je vrienden kan uitnodigen. Overall is Mario Kart 7 voor Nintendo 3DS erg leuk en dan vooral de online mode. Wel moet je bedenken dat de game erg makkelijk is.
Cijfer:
8,0

1505
17 jaar
Super leuke Mario Kart
Deze Mario Kart is een van mijn favorieten. De banen zijn erg leuk en dit spel werkt verrassend goed op de 3DS/2DS. De Rainbow Road van deze Mario Kart is mijn favoriet. Er zijn in totaal 32 banen, waarvan sommige van eerdere versies zijn en sommige nieuw zijn.

Ook heel leuk is dat de 3DS (als ik dit schrijf in 2023 in ieder geval nog wel) een online functie heeft. Je kunt dus nog steeds tegen spelers van over de hele wereld racen. Dit is op de Nintendo Switch mijn favoriete functie, dus ik hoop dat dat ook op de 3DS voorlopig nog zo blijft.
Mario Kart 7
Cijfer:
8,5

235
21 jaar
Leuke game met genoeg variateie
Vroeger speelde ik dit spel vaak op mijn 3DS. Het was leuk om met mijn klasgenoten mee te doen aan lange races en ze met een groen schild te raken.

Mario Kart 7 is een fantastisch spel met uren vol speelplezier. Er zijn veel Racebanen om op te spelen en vergeet natuurlijk de minigames niet. Ook zit er een grote variatie aan characters in de game zoals Mario, Peach, Koopa Troopa, Luigi en nog veel meer characters die hun eigen eigenschappen hebben.
Lees meer...

Het online spelen werkt gewoon goed en heb ik geen klachten over. Punten verzamelen vond ik zelf erg leuk

Een nadeel van dit spel naar mijn mening is dat er niet erg veel power-ups in de game zitten wat het spel leuker kon maken.
Verberg.
Cijfer:
9,0
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Mario Kart 7 is een Fantastisch race-avontuur voor de Nintendo 3DS! Deze game, ontwikkeld door Nintendo EAD en Retro Studios, brengt de iconische Mario Kart-serie naar nieuwe hoogten. In Mario Kart 7 kun je kiezen uit een breed scala aan personages uit het Mario-universum, waaronder mijn beste vriend Yoshi! Je racet door kleurrijke en uitdagende circuits, van klassieke kastelen tot exotische stranden. Nieuw in deze editie zijn de gliders en onderwatersecties, waardoor je nog meer variatie en plezier beleeft tijdens het racen. Verzamel power-ups om je tegenstanders dwars te zitten en gebruik je rijvaardigheden om als eerste over de finish te komen. Wowie!

Historische Context


Mario Kart 7 werd uitgebracht in december 2011 en was een van de eerste grote titels voor de Nintendo 3DS. De game werd geprezen voor zijn innovatieve gebruik van 3D-effecten en de toevoeging van nieuwe gameplay-elementen zoals het vliegen en duiken. Het is de zevende titel in de geliefde Mario Kart-serie, die begon op de Super Nintendo Entertainment System (SNES) met Super Mario Kart. Mario Kart 7 heeft de traditie van de serie voortgezet door een perfecte balans te vinden tussen toegankelijkheid en diepgang.

Recensies van Experts


"With its new mechanics and brilliant track design, Mario Kart 7 is a must-have for any 3DS owner." - IGN
"An exhilarating experience that keeps the Mario Kart magic alive." - GameSpot

Iets voor jou?


Mario Kart 7 is Fantastisch voor iedereen die houdt van spannende races en kleurrijke werelden. Of je nu een doorgewinterde Mario Kart-veteraan bent of een nieuwkomer in de serie, deze game biedt plezier voor alle leeftijden. Gezinnen kunnen samen spelen, vrienden kunnen het tegen elkaar opnemen, en solo-spelers kunnen genieten van de uitgebreide singleplayer-modus. Echt iets voor iedereen die een Nintendo 3DS heeft!

Vergelijkbare Games


Als je Mario Kart 7 leuk vindt, zul je ook genieten van andere Fantastische titels zoals Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch, Mario Party: Island Tour voor de Nintendo 3DS, en Sonic & All-Stars Racing Transformed. Deze games bieden vergelijkbare spannende race- en party-ervaringen die je zeker leuk zult vinden!

Fantastisch Tweedehands


Bij Mario3DS.nl staan we voor Fantastisch Tweedehands! Dat betekent dat je bij ons kunt rekenen op mooie, complete producten met een ruime aanbod aan games. Onze service is top, met 6 maanden garantie op al onze producten. Bovendien zijn onze prijzen laag en is het kopen van tweedehands games goed voor het milieu. Waarom nieuw kopen als je Fantastisch Tweedehands kunt gaan? Bestel je game vandaag nog en geniet van de voordelen van Mario3DS.nl!
Mario Kart 7

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Mario Kart 7

Tips en geheimen, cheats en codes

41 tips: 20 Persoonlijke tips - 12 Geheimen - 9 Easter Eggs en Glitches

Geheimen:
Gouden kart-onderdelen
Wesleye98
22290
Je kunt in MK7 je eigen kart samenstellen. Wil je alles in het goud? Doe dan het volgende:

Gold kartVerzamel 20.000 muntjes
Gold gliderVerzamel 10.000 muntjes
Gold wheelsWin alle bekers met minimaal 1 ster rank
Golden wheelWin 50 races (op een rij) en gebruik 85% van de tijd de gyrosensor. Na 20 races met minder dan 85% verdwijnt het golden wheel weer.

Geheimen:
Blauw schild! Pas op
Wesleye98
22290
In deze tip heb ik eigenlijk 2 tips voor je. Zodra je je rotschrikt als je ziet dat iemand een blauw schild in zijn of haar bezit heeft, moet je niet in paniek raken.
Tip 1: Je racet aan kop en bovenstaande anekdote doet zich voor. Kijk snel op de kaart of er een tegenstander in de buurt is. Zo je die boze Bowser, of die kleine Toad, of weet ik veel wie... Op de rem!! Als het blauwe schild nadert hoor je het alarm. Dit geeft het teken, dat je bij je tegenstander in de buurt moet racen. Kun je die de 1e plaats van je laten overnemen, zal deze het krachtige schildje aan z'n kop krijgen en kun jij lekker doorrijden. Lukt het alleen om in de buurt te komen, dan worden jullie samen geraakt, zodat je in ieder geval niet al te veel achter komt.

Tip 2: Je racet mee, het gaat goed, maar je bent net geen koploper. Iemand gooit een blauw schild! What to do? In de vorige delen van Mario Kart, vloog het schiet naar de racer die de 1e plaats vertegenwoordigde. In MK7 gaat het blauwe schild razendsnel over de weg en kan dus iedereen omver kegelen. Ga dus gewoon naar de rand van de weg. Het schild gaat namelijk door het midden met soms een kleine afwijking. Als je wordt geraakt, duurt dat vrij lang. Je kunt dus maar beter aan de kant.

Geheimen:
Mii-personage
Wesleye98
22290
In Mario Kart 7 is het ook mogelijk om met je eigen Mii-personage te racen. Hoe? Je moet hem vrijspelen. Dit doe je door alle bekers in minimaal één moeilijkheidsgraad te winnen. Dus alle bekers in 50cc, 100cc óf 150cc. Niet alle 3!
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Mirror Mode
Wesleye98
22290
Ook in dit 7e deel van de Mario Kart-serie bestaat de mogelijkheid om de banen in spiegelbeeld te betreden en erover te racen. Dit heet de Mirror Mode. Deze kun je vrij spelen door alle bekers in de overige klasses (50cc, 100cc en 150cc) te winnen. Daarna kun je ontdekken hoe de parkoersen er in spiegelbeeld uitzien. Oh, kijk goed of je naar links of rechts moet!

Geheimen:
Boost door vlak achter iemand te rijden
Wesleye98
22290
Voor een korte, maar vaak zeer nuttige boost kun je vlak achter een andere racer gaan rijden (in zijn Slipstream). Je hebt ooit al eens zo'n blauwe lijnen langs je kart zien vliegen. Blijf je dan doorrijden, dan zul je een korte boost krijgen. Dit kan je op het laatste moment de 1e plaats bezorgen, door bijvoorbeeld in de laatste bocht achter de koploper te rijden en deze met de korte boost in te halen.

Let wel op, dat je tegenstanders ook wapens naar achteren kunnen smijten. Gebruik het touchscreen dus ook. Zodra je de kans hebt en de tegenstander heeft geen item, ga er dan voor!

Geheimen:
Sneller starten
Keepz
170
Als je gas begint te geven vlak voordat de 2 naar 1 verspringt bij het aftellen, ga je vliegensvlug er vandoor bij de start!

Persoonlijke tip:
Zo ontwijk je een blauw schild!
Mvoske
22069
16 jaar
Je bent aan het racen in Mario Kart 7. In de verte zie je de finishlijn al voor je. Je denkt, dit potje wordt voor mij! Maar plots, uit het niets hoor je een vervelend gepiep. Je kijkt op je kaart en ziet dat er een blauw schild op je afkomt. Bam! Het beukt in op je kart en alle andere spelers rijden je voorbij. Klinkt dit verhaal je bekend in de oren? Wel, dan heb ik hier enkele tips voor jou.

1) Deze tip is misschien wel de eenvoudigste van allemaal. Het enige wat je hier voor nodig hebt is een rode mushroom. Vlak voor het moment dat het blauwe schild op je gaat inbeuken activeer je dit item. Let op! Timing is hierbij zeer belangrijk.

2) Deze tip gaat misschien wel eenvoudig klinken, maar is dat zeker niet. Het voordeel van deze tip is dat je er geen item voor nodig hebt. Op het moment dat je ziet dat er een blauw schild op je afkomt, begin je te driften totdat er rode vlammen onder je wielen verschijnen. Op het moment dat het blauw schil gaat inslaan laat je de R button los. Ook hier is timing van groot belang.

3) Voor deze tip heb je misschien meer geluk nodig dan skills. Als het schild op je afkomt, en je rijdt op dat moment over een boost strook, laat je het schild automatisch achter je. Maar ik zeg het nog eens, hier is echt wel de nodige portie geluk voor nodig.

Ik zou zeggen neem je 3DS bij de hand, start Mario Kart 7 op en probeer maar eens om dat vervelende schild te ontwijken. Vanaf het moment dat dit lukt ben je pas een echte Mario Kart Master!

Persoonlijke tip:
De 7: weet wat je neemt!
Katjabombo
1093
11 jaar
Een nieuw voorwerp in deze game is de 7. Als je dit nuttige voorwerp activeert, zullen er diverse voorwerpen om je heen gaan draaien. Maarre... Hoe weet je nou van te voren al welk voorwerp je neemt? Dat is heel eenvoudig. Simpelweg het voorwerp dat recht voor je ligt als je de L-knop indrukt zal worden geactiveerd.

Persoonlijke tip:
Retro-tracks: DS vs 3DS-vergelijking
Bramd de Groot
39210
16 jaar
In deze video zie je alle retro-tracks die afkomstig zijn van Mario Kart DS, vergeleken met het origineel. Zo zie je precies wat er veranderd is ten opzichte van het origineel!

 

Persoonlijke tip:
Retro-tracks: Wii vs 3DS-vergelijking
Bramd de Groot
39210
16 jaar
In deze video zie je alle retro-tracks die afkomstig zijn van Mario Kart Wii, vergeleken met het origineel. Zo zie je precies wat er toegevoegd, weggehaald of anderszins veranderd is aan de oorspronkelijke track!

 

Easter Eggs en Glitches:
Vlieg in koopa cape!
Katjabombo
1093
Misschien een onduidelijke kop, maar als je in het onderwaterstuk op de rand gaat, zul je gewoonlijk botsen. Maar op 1 stuk is dat niet zo! Zoals je in het filmpje kunt zien vlieg je dan rond.

 

Geheimen:
Hoe unlock je die personages?
Katjabombo
1093
Hier is een lijst van unlockable personages. De cups die je moet uitspelen, staan in het Engels.

MiiWin alle 50cc cups
DaisyWin de 150cc Mushroom Cup
Shy GuyWin de 150cc Shell Cup
WarioWin de 150cc Flower Cup
Honey QueenWin de 150cc Banana Cup
RosalinaWin de 150cc Star Cup
WigglerWin de 150cc Leaf Cup
LakituWin de 150cc Special Cup
Metalen MarioWin de 150cc Lightning Cup

Geheimen:
Vlieg over het kleine ravijn in Kampioensberg!
Katjabombo
1093
Het is mogelijk om het kleine ravijn net na de finish te overbruggen zonder dat je de schans op de grond hoeft te gebruiken(Die is niet eens sneller). Gewoon als je over de vliegschans gaat voor de de finish, en dan doorvliegt, kan je het ravijn daar overbruggen, zonder Mushroom!

Persoonlijke tip:
Tips voor 3 sterren rang
Wesleye98
22290
15 jaar
In de GP race je voor 8 bekers. Als je de prijs binnenhaalt, wordt er een rang aan gegeven, dat is om aan te geven hoe goed je het hebt gedaan. Enkele tips om een 3 sterren rang te verdienen.

Tip 1: Val zo min mogelijk van de baan af. Het is logisch, maar wel belangrijk. 1 of 2 keer kan al een ster minder zijn. Let er dus op.
Tip 2: Zorg dat je niet al te vaak tegen de rand van de racebaan of over zand/gras rijdt. Dat haalt niet alleen je snelheid omlaag, maar draagt ook een steentje bij aan de bepaling voor de rang.
Tip 3: Gebruik zoveel mogelijk shortcuts. Dit probeer je, denk ik, sowieso al, maar hoe vaker en beter, des te meer kans op een 3 sterren rang. Met behulp van een paddenstoel een stuk van de weg afsnijden door over het gras/zand te rijden, telt ook.
Tip 4: Raak anderen en word zelf niet geraakt. Als je een groen schild hebt, kun je die gebruiken om jezelf te beschermen of anderen ermee te raken. Als je ziet dat een tegenstander een rood schild heeft, houd je jouw item achter je, zodat je niet geraakt wordt. Rijdt er iemand vlak bij jou, probeer hem dan te raken. Als je geraakt wordt door een blauw schild of een bliksemschicht, is dat niet zo erg. Het moet natuurlijk niet al te vaak gebeuren.
Tip 5: Sta zo lang mogelijk 1e en pak zoveel mogelijk munten per race.

Als je je aan deze 5 tips houdt, zul je zeker een 3 sterren rang verdienen. Heb je er toch maar 2 of 1? Probeer het dan nog eens en let echt op deze tips. Dan lukt het wel.

Persoonlijke tip:
Duik in het diepe
Wesleye98
22290
15 jaar
Bij Mario Kart 7 kun je voor het eerst onderwater racen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de propeller die aan je kart wordt bevestigd, zodra je het water in duikt. Het duiken zelf gaat daarbij nog eens extra snel en het onderwater racen vrij traag. Daarom zou je wel willen weten, hoe je dieper kunt duiken.

Zodra je richting het water gaat (of je springt van de schans, zoals bij Kaap Cheep Cheep), richt je je Draaiknop alvast naar beneden. Als je net onder water bent, houdt je de draaiknop nog even naar beneden en daarna snel omhoog. Dit is de manier om dieper te duiken en dus iets sneller te gaan.

Geheimen:
Nieuwe personages vrijspelen!
Wesleye98
22290
Dit zijn de personages die je vrij kunt spelen door bekers in de 150cc klasse te winnen. Welke? Dat zie je hier beneden.

DaisyPaddenstoelbeker 150cc
WarioBloemenbeker 150cc
RosalinaSterbeker 150cc
Metal MarioSpeciale Beker 150cc
Shy GuySchildbeker 150cc
Honey QueenBananenbeker 150cc
WigglerBlaadjesbeker 150cc
LakituBliksembeker 150cc

Persoonlijke tip:
Snel terug op de baan!
Mvoske
22069
16 jaar
Zoals Keepz al eerder heeft gezegd is het mogelijk om bij de start van een race sneller te vertrekken. Maar wat veel mensen niet weten is dat je ook sneller kunt vertrekken wanneer Lakitu je terug op de baan zet. Dit doe je door vlak voordat je wielen de baan raken al op het gaspedaal te duwen. Als dit lukt rijd je al meteen terug op topsnelheid. Dit is dus vooral handig wanneer je rijdt met een zwaardere kart die een tragere start heeft.

Persoonlijke tip:
Laatste? Geen paniek!
Mvoske
22069
16 jaar
Heb je een slechte start gehad of ben je net van de afgrond gevallen? Niet getreurd! Dit is namelijk niet zo erg in Mario Kart. Soms kan dit zelfs in jouw voordeel spelen. Hoe verder je achterop zit, hoe groter de kans is dat je een beter item krijgt. Denk maar aan een gouden mushroom, een blauw schild of misschien wel een Bullet Bill. Dit is de perfecte kans om onmiddellijk terug in de race te komen!

Persoonlijke tip:
Vergeet de muntjes niet!
Mvoske
22069
16 jaar
Na lange afwezigheid zijn de muntjes in Mario Kart 7 terug van de partij. Als je denkt dat deze enkel en alleen maar voor de versiering op de baan liggen, dan heb je het mis. Ze voegen wel degelijk iets toe aan de race ervaring. Hoe meer muntjes je verzamelt, hoe sneller je kart vooruit gaat. Het zijn misschien maar kleine verschillen, maar het zijn de details die het maken. Je kunt maximaal tien muntjes verzamelen. Als je geraakt wordt door een item of je valt in de afgrond zul je er telkens drie verliezen. Na elk rondje ligt er een nieuwe lading op je te wachten. Dus als je even van de baan moet afwijken om een paar muntjes te grijpen, doe dat dan. Ze zijn het absoluut waard!

Easter Eggs en Glitches:
Over de muur!
Noah
203
In Airship Fortress aan het begin rij je naar rechts. Als je een stukje valt, val je soms op de muur! Op de DS zelf werkt dit niet!

Easter Eggs en Glitches:
Tanooki propeller
Bramd de Groot
39210
Als je onderwater de Tanooki Tail gebruikt, zul je de staart als propeller gebruiken en een korte snelheidsboost krijgen.

Easter Eggs en Glitches:
NES easter eggs in Shy Guy Bazaar
Bramd de Groot
39210
In het level Shy Guy Bazaar zijn een hoop elementen te vinden uit de NES games Doki Doki Panic, Super Mario Bros. 2 en Super Mario Bros. 3. In dit filmpje zie je ze allemaal.

 

Easter Eggs en Glitches:
Verstopte Itemboxen bij de Regenboogbaan en de DK's Piste
Wesleye98
22290
De functie van de itemboxen zijn inmiddels wel bij iedereen bekend: Je rijdt er tegenaan en je ontvangt een item om in te zetten. Deze itemboxen liggen normaal zo voor het oprapen. Soms zijn er nog enkele te vinden in de kortere routes, maar er zijn er twee echt goed verstopt!

De eerste is verstopt bij de Regenboogbaan. Als je bij het tweede traject van de baan bent beland, maak je eerst een scherpe bocht en daarna vlieg je naar een lange bocht, waarin enkele delen van de weg zijn weggehaald. Onder dit stuk van de baan is een itembox verstopt! Deze kun je proberen te pakken door onder de baan te gaan vliegen en een paddenstoel in te zetten. Dan pak je de itembox en vlieg je door één van de gaten weer terug boven de baan. Het is erg moeilijk. Mij is het slechts één keer gelukt. Lukt het jou?

De tweede itembox is verstopt op een bergje op DK's Piste (DS). Je rijdt de piste op en maakt een lange bocht naar links, daarna een scherpe bocht naar rechts. Dan zie je aan de linkerkant een hoge berg, waar je normaal gesproken omheen zult moeten rijden. Rijd eens over de berg heen! Hé, een itembox!? Pak deze maar eens.

Beide itemboxen geven je altijd een goed item, zoals een paddenstoel, een ster of zelfs een Bullit Bill! Of je nu laatste of eerste staat, een goed item wordt gegarandeerd!

Geheimen:
Je spelgegevens verwijderen?
Wesleye98
22290
Wil je van je game af (wat ik me nauwelijks kan voorstellen)? Of wil je gewoon je spelgegevens wissen? Ik zal je vertellen hoe je dat kunt doen bij Mario Kart 7. Volg gewoon deze simpele stappen:

1. Schakel je Nintendo 3DS-systeem aan.
2. Tik op het Mario Kart 7-icoontje om het spel om te starten.
3. Houdt gelijktijdig de A-knop + B-knop + X-knop + Y-knop ingedrukt wanneer het logo van Mario Kart 7 in beeld is tijdens het opstarten van de software.

(!) Eenmaal gewiste gegevens kunnen niet worden teruggehaald, dus wees hier voorzichtig mee!

Geheimen:
Alle shortcuts en gunstige glitches
Bramd de Groot
39210
In deze video zie je alle manieren om in Mario Kart 7 stukken over te slaan door middel van binnendoorwegen en handige glitches! (Let op: de glitch op Wuhu Island, die optreedt nadat je naast de vuurtoren in het water rijdt, werkt na de laatste patch niet meer.)

 

Persoonlijke tip:
Neem afscheid van je banaan
Wesleye98
22290
16 jaar
In Mario Kart 7 is één van de meest voorkomende voorwerpen, de banaan.  Vooral bij de hogere posities komt deze vaak voor. Maak er dan ook slim gebruik van!

Je kunt twee dingen doen: Je kunt ze weggooien, maar ook achter je kart laten hangen ter protectie voor andere voorwerpen. Als je besluit ze weg te gooien, heb ik een tip voor je! Leg ze niet luk raak ergens neer. Probeer ze natuurlijk op een tegenstander te gooien (achter of voor je). Is er niemand in de buurt en je wilt toch van dit item af? Leg de banaan dan op een goede plaats neer, zoals net na een sprinttegel of op een vliegpaneel. Zo zal je slachtoffer tweemaal zoveel nadeel hebben; Én geraakt door je banaan, én geen voordeel van het sprint-/vliegpaneel.

Easter Eggs en Glitches:
Wuhu-Eilanden hebben glitches!
Milan
In alle 2 de wuhu-eilanden zitten enorme glitches! In Wuhu-eiland 1 moet je bijvoorbeeld driften bij de vuurtoren en bij de tweede versnelling moet je het water in en als je het goed doet kom je bij de finish uit. In Wuhu-eiland 2 zit een enorme fout want voordat je de grot in gaat is er water en een gat, gebruik een sprintpaddenstoel en sprint naast de lijn (RECHTS)

Persoonlijke tip:
Let op je paddenstoelen!
Axtasma
2211
11 jaar
Als je bij time trial in de put valt verlies je je paddenstoelen.

Persoonlijke tip:
Ideale starttiming
Bramd de Groot
39210
16 jaar
Als je op gas begint te drukken terwijl de 2 in beeld is, krijg je een extra boost bij de start. Als je dit perfect timet, precies op het moment dat de 2 stil staat op het scherm, duurt deze boost meer dan een seconde, maar als je dit pas doet vlak voordat de 2 naar de 1 verspringt, is deze boost maar van zeer korte duur. In de onderstaande video wordt dit nog veel duidelijker uitgelegd.

 

Persoonlijke tip:
Bananen zijn handig
Gameaure78 90
100
9 jaar
Oh nee, een rood schild!! Niet schrikken, want ik weet iets handigs! Neem een bananenschil mee, zorg dat hij achter je kart hangt en de bananenschil weert het rode schild af!

Persoonlijke tip:
Zelf je kart besturen zonder toetsen te gebruiken!
Anouass
307
15 jaar
Wist je dat je in Mario Kart 7 je kart kunt besturen zonder toetsen of knoppen te gebruiken?

Misschien wel, maar weet jij dan hoe je dat dan doet? Waarschijnlijk niet want dit wordt nooit echt uitgelegd, en toch is het super simpel! In het begin van de race tijdens het aftellen of gewoon midden in de race druk je op pijltje naar boven, eenvoudiger kan het niet.

Ik heb hier ook een filmpje over gemaakt ter verduidelijking, het zou leuk zijn als je het eens zou bekijken!

https://youtu.be/QNfJYy_D8sE

 

Persoonlijke tip:
Waarom al die bochten? - Wario Shipyard
Wesleye98
22290
15 jaar
In Wario's Wrak stikt het van de bochten. Naar links, naar rechts... Het houdt maar niet op. Toch kan ik je bij 2 bochten een handje helpen.

Zodra je vanuit het water het schip op gaat, krijg je de keuze uit links of rechts. Ik zeg: "Ga naar rechts!" Dit is namelijk ietsje sneller en kan je de koppositie bezorgen bij een nek-aan-nekrace. Als je in die bocht ook nog eens drift, ben je nog sneller.

Op het einde van het schip, zul je, nieuw in MK7, een stukje vliegen. Zorg dat je meteen erg hoog gaat, zodat je over het water vliegt en op het hogere weggedeelte landt. Als dit lukt, rijdt je over alle 3 de sprinttegels en dan maak je opeens een hele scherpen bocht, zodat je aan het einde van de bocht, tevens vlak voor de finish, over het kleine schansje springt en stunt. Dit is net zo snel als een lange bocht met een paddestoel. Zo haal je net nog even iemand in of zorg je voor een net iets grotere voorsprong.

Persoonlijke tip:
Vlieg langer
Katjabombo
1093
12 jaar
Ik merk op de baan dat je kart in de lucht net iets sneller gaat dan op het land of in het water. Zou het dan niet leuk zijn om nog even wat langer te vliegen? Nou, soms kan dat! Als je vliegt en je ziet een springschans waar je ook een salto op zou kunnen maken, probeer dan er zo precies mogelijk op te landen. Je kan eventueel ook nog een salto uitvoeren en hup, je vliegt weer verder. Dat gaat minder ver dan de eerste keer maar je kan misschien wel een sluiproute zonder paddestoel uitvoeren. Maar let ook op: in DK's Jungle kan je deze truc gebruiken bij de eerste vliegschans, die op zich al een sluiproute is. Echter, als je op de verkeerde schans landt en weer verder vliegt knal je tegen een van de andere platforms aan en val je. Daar gaat je befaamde eerste plek...

Easter Eggs en Glitches:
Wiggler: De boze rups
Wesleye98
22290
Wiggler is één van de nieuwe (vrij te spelen) personages in Mario Kart. Er zijn drie leuke feitjes over Wiggler in MK7.

De eerste is een glitch. Wist je dat Wiggler niet eens in alle karts past? Hij is zo groot dat zijn benen af en toe uit de kart steken. Vooral bij bochten kun je dat goed zien.

Een andere leuk feitje over Wiggler, is dat hij een wel erg goede bestuurder is. Soms heeft hij al die handen niet eens nodig! Bij een recht stuk houdt hij twee handen aan het stuur, maar in een bocht laat hij het stuur los! Je zou denken dat het omgekeerd moet zijn, niet?

Het laatste grappige feitje over Wiggler gaat over zijn kleur. Hij heeft soms de neiging om een kameleon uit te hangen; Als hij door een item wordt geraakt, zal hij rood worden en erg boos kijken. Normaal is hij geel gekleurd en ziet hij er über schattig uit. Maar als iemand een schild naar zijn kop durft te gooien, kun je maar beter op de rem.

Geheimen:
Stunt
Katjabombo
1093
Als je op een schans op de R-knop drukt, zal je personage een stunt uitvoeren. Hij of zij kan van alles doen, van met zijn of haar hand omhoog tot een complete salto. Je zal een boost krijgen als je op de grond komt, wat je de koppositie op het einde van een race kan bezorgen! Ook als je vliegt kan je dit doen, maar ik merk geen verschil met vliegen zonder stunt. Ook krijg je geen boost.

Persoonlijke tip:
Vlieg zo ver als je kunt!
Destroymic helle
7476
21 jaar
Ik heb ontdekt dat als je met een standaard kite vliegt, het vaak loont om langer in de lucht te blijven te hangen. Dus niet zo snel mogelijk naar de grond zakken, maar door blijven vliegen. Vaak zorgt dit ervoor dat je over je tegenstanders heen vliegt (want je bent sneller) en je ontwijkt hiermee ook eventueel een rood schild dat op je afgevuurd wordt.

Persoonlijke tip:
Royvvugt
1039
24 jaar
Tijdens een boost sprong moet je één van je vier richtingen van de vierpuntdruktoets indrukken voor een andere pose van je karakter. Normaal is het een willekeurige pose.
Dit werkt bij alle schansen, heuveltjes, etc._ Vierpuntdruktoets-sprong

Easter Eggs en Glitches:
Mario Kart 7 glitches
Tornado
4027
In het filmpje hieronder zie je enkele glitches in Mario Kart 7.

 

Persoonlijke tip:
BackWards!
Super Dekker
7206
14 jaar
Altijd al benieuwd of je de banen achteruit kan halen? Bekijk deze video waarin een YouTuber het probeert op alle banen!

 

Easter Eggs en Glitches:
Jezelf raken
Maxim
1018
Dit is eigenlijk compleet nutteloos maar wel grappig. Eerst heb je een blooper of spiny-shell nodig, bewaar het dan tot je eerste bent en gebruik het dan. Je zal dan geraakt worden door je eigen voorwerp!

Persoonlijke tip:
"7"
Axtasma
2211
11 jaar
Als je de 7 hebt ben je een gelukzak, maar je ziet dat de items rond je draaien dus anderen kunnen ze afpakken of erdoor geraakt worden.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg