x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

FIFA 15 Legacy Edition - 3DS All in 1!

Kopen:

FIFA 15 Legacy Edition
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
9.99
6.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
FIFA 15 Legacy Edition Zonder Quick Guide
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
7.99
€ 3.49korting
6 Maanden garantie
Korte Handleiding
FIFA 15 Legacy Edition Losse Game Card
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
3.99
€ 2.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot FIFA 15 Legacy Edition

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo 3DS
Voor:(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Europees (PAL)
Genre:Sport
Uitgebracht:2014
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
Wi-Fi:Yeah!
EAN:5035223113218

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  FIFA 15 Legacy Edition

Afbeeldingen

Alle sterspelers en teams zijn weer van de partij! Zo ook Messi!
Alle sterspelers en teams zijn weer van de partij! Zo ook Messi!
Had die verdediging ook maar een legacy edition...
Had die verdediging ook maar een legacy edition...
Wie zegt dat je in je eentje geen high five kan uitvoeren?
Wie zegt dat je in je eentje geen high five kan uitvoeren?
Tijdens een potje voetbal kunnen de gemoederen hoog oplopen!
Tijdens een potje voetbal kunnen de gemoederen hoog oplopen!
Beoordelingen voor   FIFA 15 Legacy Edition

Beoordelingen FIFA 15 Legacy Edition

6 beoordelingen - gemiddeld cijfer 6,7

1075
17 jaar
Geupdate versie van voorgangers, FIFA blijft het beste spel!
Ik zou FIFA 15 Legacy Edition niet zo maar aanschaffen, omdat bij Legacy Editions alleen de schema's en spelers en dergelijke worden geupdate. Voor de rest wordt er niets veranderd. Het is dus in feite het zelfde spel als voorgaande jaren maar dan met alles up-to-date. FIFA blijft echter het best voetbalspel dat er is. Dus mocht je het nog niet hebben dan wordt het wel hoog tijd, als je er dan toch een moet kiezen zou ik voor deze gaan, want het is wel zo fijn dat je favoriete team in het echt dezelfde spelers heeft als in het spel.
Cijfer:
7,5

22290
16 jaar
Fifa altijd stapje voor op PES, maar nog altijd minder op 3DS.
Altijd ben ik wel in voor een potje FIFA, maar dan wel op de PlayStation of Wii U. Liever niet op de 3DS. Waarom? Dat zal ik proberen uit te leggen.

FIFA speel niet echt lekker op een handheld. Dat komt onder andere doordat voetbal altijd op TV gekeken wordt en daardoor speel ik een voetbal-game liever op de TV. Daarnaast is de besturing op een handheld minder soepel dan op een homesystem. Ook grafisch ligt de game op de 3DS ver achter op de thuisconsoles, maar dat komt door de kracht van de systemen. Daar is niks aan te doen.
Lees meer...

Toch weet FIFA 15 het op de 3DS nog redelijk te doen. De gameplay is zodanig veranderd dat het nog een beetje lekker speelt. Ook de animaties zijn verbeterd, waardoor het spel op de 3DS ook wat meer realisme kent, wat voorheen echt minder het geval was.

FIFA heeft altijd nog het stapje voor op PES, door de uitgebreidheid en door de betere gameplay, maar op de 3DS is het aanzienlijk minder dan op de thuisconsoles. Gelukkig weet FIFA 15 nog stand te houden door aanpassing in het opzicht van gameplay en animatie. Beter kan denk ik niet op een handheld door gebrek aan kracht. Jammer, want ik vind FIFA toch zo leuk.
Verberg.
FIFA 15 Legacy Edition
Cijfer:
6,5

7476
22 jaar
Altijd een verbetering, maar niet genoeg
De FIFA spellen worden, net als de PES versies, verbeterd en zijn altijd een vooruitgang. Toch kunnen de handheld versies niet tippen aan de console versies helaas. Dit speel niet zo lekker weg als op een console. Het 3DS scherm is klein, waardoor het moeilijker wordt je spel te volgen. Grafisch ligt het spel achter, maar dit was te verwachten en dat is ook een punt waar je je snel bij neerlegt. Toch is een Playstation/Xbox/WiiU versie van FIFA 15 Legacy Edition veel meer aan te raden. Dat speelt makkelijker, waardoor je er veel meer plezier aan hebt.
Cijfer:
6,3
Lees meer beoordelingen.

1191
14 jaar
FIFA is 1 van de populairste spellenseries onder de jongeren. Is FIFA 15 de moeite waard?

FIFA 15 is niet meer de nieuwste FIFA maar wel nog steeds leuk. Je hebt de mogelijkheid om elk team te zijn en elke speler te zijn. Deze worden elk kaar ge-update. Ook kan je met je vrienden spelen. Tot nu toe is dit een van de leukste FIFA spellen uit de FIFA reeks.
Je krijgt meer hulp van je tegenstanders, die pakken de tegenstanders aan en dit helpt je om makkelijker te scoren.
Lees meer: Ga naar mijn review!!
FIFA 15 Legacy Edition
Cijfer:
7,8

1155
16 jaar
Zeer verouderd en moeilijk speelbaar
Het is leuk dat er FIFA-games speelbaar zijn op de Nintendo 3DS. FIFA 15 Legacy Edition is de nieuwste FIFA-game voor de 3DS en is ook de beste, omdat je de meeste keuze hebt uit verschillende toernooien, teams en gamemodes. Helaas is FIFA 15 Legacy Edition gebaseerd op het voetbalseizoen van 2014-2015, dus is het spel zeer verouderd. Dit is het meest te merken bij de spelers bij de verschillende clubs wat niet meer gelijk loopt met het heden.

Helaas is FIFA 15 Legacy Edition niet echt optimaal speelbaar op de 3DS. De besturing voelt moeilijk en ongemakkelijk aan en de graphics zijn zeer minimaal. Ook is dit dus de Legacy Edition. Dit houdt in dat het niet de hele game is, je kan bijvoorbeeld niet alle dingen doen in carrière modes en Ultimate Team. Dus de game voelt eigenlijk een beetje als een demo.

Ik zou geen FIFA-game meer aanschaffen voor de 3DS, omdat ze op de grote consoles beter tot stand komen. De game is gewoon niet voor de 3DS weggelegd.
Cijfer:
5,0

215
13 jaar
Leuke career mode, het echte voetballen wat stroef
Leuk dat er eindelijk een FIFA-spel op de 3DS is, hoewel het wel veel leuker is op een andere console. De career modus (waarin je je eigen club kan besturen) is nog steeds leuk, omdat daar bijna niks veranderd is ten opzichte van de andere versies. Maar bij het voetballen zelf valt het wat tegen. Omdat de 3DS minder knoppen heeft dan een normale controller is het spel wat versimpeld. Ook speelt het niet echt lekker soepel meer. Ik vind persoonlijk dat het het nog steeds waard is door de career mode, maar dat moet iedereen zelf bepalen.
FIFA 15 Legacy Edition
Cijfer:
7,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor FIFA 15 Legacy Edition

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor FIFA 15 Legacy Edition... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.