x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Donkey Kong Country Returns 3D - 3DS All in 1!

Kopen:

Donkey Kong Country Returns 3D
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
15.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Donkey Kong Country Returns 3D Nintendo Selects
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 10.99
6 Maanden garantie
Doosje
Electronische Handleiding
Donkey Kong Country Returns 3D Losse Game Card
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
14.49
€ 6.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Donkey Kong Country Returns 3D

Afbeelding voor  Donkey Kong Country Returns 3D

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo 3DS
Voor:(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Europees (PAL)
Genre:Platform
Uitgebracht:2013
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
Wi-Fi:Niet ondersteund
EAN:0045496523565
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Donkey Kong Country Returns 3D

Afbeeldingen

Natuurlijk speel je het spel als DK en Diddy Kong. Cranky en de rest zul je ook tegenkomen in de game.
Natuurlijk speel je het spel als DK en Diddy Kong. Cranky en de rest zul je ook tegenkomen in de game.
Dit is de remake van de Wii-versie. Op de 3DS kun je kiezen voor 2 of 3 harten.
Dit is de remake van de Wii-versie. Op de 3DS kun je kiezen voor 2 of 3 harten.
Ook kun je het spel met 2 spelers spelen. Geef dat beest er met zijn tweeën er eens flink van langs!
Ook kun je het spel met 2 spelers spelen. Geef dat beest er met zijn tweeën er eens flink van langs!
De schaduw levels zien er in 3D nog mooier uit dan op de WII!
De schaduw levels zien er in 3D nog mooier uit dan op de WII!
Beoordelingen voor   Donkey Kong Country Returns 3D

Beoordelingen Donkey Kong Country Returns 3D

5 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,8

22290
15 jaar
Remake of niet, blijft goed!
Deze remake van de oozoo-goede Wii-versie is erg leuk, uitdagend en afwisselend om te spelen. Het Wii-deel voelde erg nieuw aan in de Donkey Kong Country-serie, dus als je deze nog niet hebt gespeeld, moet je de 3DS-remake zeker uitproberen!

Voor het eerst kun je de wereld van DK in drie dimensies ervaren. DKC Returns is een 2.5D sidescroller, wat betekent dat het spel zich continu verplaatst van de voor- naar de achtergrond. Daar voegt het 3D-effect zeer veel aan toe. Als je bijvoorbeeld tussen de bomen van Jungle Hijinx door wordt gelanceerd met een Cannon Barrel, kijk je je ogen uit!
Lees meer...

Echter zijn de controls, vergeleken met de Wii-versie, wat onhandiger. Het schudden van de Wii-Remote functioneerde toch beter dan met de knoppenbesturing. Dit bederft de pret zeker niet! Het heeft ook een voordeel; Mocht je per ongeluk schudden met de WiiMote, dan kun je jezelf wel eens in de afgrond laten rollen. Dit is met de 3DS geen probleem meer.

De multiplayer is ook om te genieten. Het is echt super leuk om met iemand door de wereld van DK en Diddy te rollen, te springen en weet ik wat nog allemaal! Gelukkig blijft het spel niet vaak vasthangen en loopt het soepel.

De nieuwe content, enkel 8 nieuwe levels, is erg uitdagend, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Ik had daar eigenlijk meer van verwacht, maar het blijft een remake.

DKC Returns 3D is een heel leuk spel en je zult er zeker lang mee bezig zijn. Het spel is namelijk niet van korte duur. Of je al eens de Wii-versie hebt gespeeld of dat je nu kennis wilt maken met de apen en de prachtige jungle in 3D, deze game moet je proberen!
Verberg.
Donkey Kong Country Returns 3D
Cijfer:
8,3


22069
16 jaar
Donkey Kong Country Returns was al een prachtige game en is er alleen maar beter op geworden.
We kenden Donkey Kong Country Returns natuurlijk al van op de Wii. Nu, drie jaar later, komt deze titel ook naar de 3DS. In eerste instantie lijkt het niet meer dan een simpele port te zijn. Is dat ook zo?

Dat het een goede en pittige game is, dat wisten we al. Dit is op de 3DS niet anders. Ook grafisch ziet de game er erg sterk uit op de handheld. De controls zijn er zelfs beter op geworden. Op de Wii moest je schudden met je Wiimote om een rol uit te voeren. In plaats daarvan voer je nu een rol uit door een simpele druk op de X-knop. Dit lijkt misschien een beetje simpel, maar het maakt wel degelijk een verschil als je van de afgrond valt doordat je per ongelijk aan je neus zat te krabben.
Lees meer...

Voor de mensen die Country Returns te moeilijk vonden is er een nieuwe moeilijkheidsgraad toegevoegd. Hierin krijg je drie hartjes in plaats van twee. Ook zijn er in de shops nieuwe items te vinden die het spel gemakkelijker zullen maken.

Naast de nieuwe moeilijkheidsgraad heeft de 3DS versie van Country Returns ook wat extra content. Concreet zijn dit een paar nieuwe levels die je eerst even moet vrij spelen. Hierdoor haal je toch gemakkelijk een a twee uur extra uit de game.

Als je de originele Donkey Kong Country Returns nog niet gespeeld hebt is deze 3DS versie zeker een aankoop waard. Heb je de game al gespeeld op de Wii dan zijn er misschien toch betere games beschikbaar voor jou.
Verberg.
Donkey Kong Country Returns 3D
Cijfer:
8,7

39210
16 jaar
Nog steeds een geweldige platformer
Donkey Kong Country Returns is een geweldige game. De levels zijn uitdagend, de omgevingen en vijanden zijn mooi vormgegeven en hebben een leuke stijl en het spel zit vol met geheimen. Ook voor mensen die geen fan zijn van de New Super Mario Bros.-games (zoals ik) is dit een heel leuk spel. De besturing is nog beter dan hij op de Wii was, omdat het constante geschud met de Wii remote niet meer aanwezig is. Het lijkt af en toe wel alsof het spel voor de 3DS gemaakt was, omdat je steeds tussen verschillende lagen heen en weer springt. De extra toegevoegde levels zijn leuk, maar verder is het spel precies hetzelfde als de Wii-versie, en als je die versie al hebt is deze echt niet de moeite waard.
Donkey Kong Country Returns 3D
Cijfer:
8,5
Lees meer beoordelingen.

6008
16 jaar
Uitdagende top game!
Het eiland van donkey-kong word aangevallen en de dieren worden gehypnotiseerd en ze stelen zijn bananen. Onderweg moet je zoveel mogelijk bananen, puzzelstukjes en letters proberen te pakken. Een voorbeeld zijn de letters K O N G maar natuurlijk is er meer, maar hier moet je wel tegen op kunnen! Het is heel moeilijk, soms moet je tonnen onderweg pakken en die door hout gooien voor letters.
Dan heb je ook in deze Donkey Kong de kleinere aap Diddy. Deze is heel handig omdat hij hoger springt, en je hartjes worden met 2 verhoogt (in totaal heb je dus 4 hartjes). Aan het einde van de game is in de 3DS versie van Donkey Kong Countrey Returns een extra wereld toegevoegd, deze is ook heel moeilijk te halen!!
Dit spel is voor mensen die wel van een uitdaging houden. Hij is alleen als je hem met de wii vergelijkt niet zoveel veranderd, dit is eigenlijk dan ook een remake. Maar op de 3DS is dit zeker weten een goed spel, en ik raad hem zeker weten aan om te spelen! Echt een top game!
Donkey Kong Country Returns 3D
Cijfer:
9,7

100
9 jaar
Heel heel leuk
Dit is een leuke game! Over het land gaan en de gevechten vind ik heel leuk in Donkey Kong Returns 3D!
Donkey Kong Country Returns 3D
Cijfer:
9,0
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Donkey Kong Country Returns 3D is een Fantastische remake van de klassieke Donkey Kong Country Returns, speciaal aangepast voor de Nintendo 3DS! In dit spannende avontuur ga je samen met Donkey Kong en zijn trouwe maatje Diddy Kong op pad om hun gestolen bananen terug te halen. De game is ontwikkeld door Retro Studios en biedt een mix van klassieke platformactie en moderne gameplay-mechanieken. Je zult genieten van prachtige 3D-effecten, uitdagende levels en de iconische Donkey Kong sfeer. Het spel bevat ook een speciale New Mode, waarin de moeilijkheidsgraad iets verlaagd is, zodat iedereen van dit avontuur kan genieten. Wowie, dat maakt mij super blij!

Historische Context


Donkey Kong Country Returns 3D is gebaseerd op het origineel dat in 2010 voor de Nintendo Wii uitkwam. Het originele spel was een groot succes en bracht Donkey Kong terug in de schijnwerpers na een lange afwezigheid. De 3DS-versie werd uitgebracht in 2013 en introduceerde het spel aan een nieuw publiek met verbeterde graphics en extra content. Het is een eerbetoon aan de klassieke Donkey Kong Country-serie die begon op de Super Nintendo Entertainment System (SNES) in de jaren '90.

Recensies van Experts


IGN gaf Donkey Kong Country Returns 3D een score van 8.8/10 en zei: "Donkey Kong Country Returns 3D does a great job of bringing a Wii classic to a handheld platform." GameSpot beoordeelde de game met een 8.5/10 en prees de graphics en het leveldesign: "The 3D effect adds a new layer of depth to an already visually stunning game."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van klassieke platformers en iedereen die houdt van uitdagende gameplay. Of je nu een doorgewinterde Donkey Kong-fan bent of nieuw bent in de serie, Donkey Kong Country Returns 3D biedt plezier voor jong en oud. Het is ook een geweldige keuze voor verzamelaars die hun Nintendo 3DS-collectie willen uitbreiden met een tijdloze klassieker.

Vergelijkbare Uitgaves


Donkey Kong Country Returns 3D is verkrijgbaar in een standaardeditie, maar er zijn ook speciale bundels geweest waarin de game samen met een Nintendo 3DS-systeem werd aangeboden. Deze bundels zijn nu zeldzaam en een echt verzamelobject voor fans.

Vergelijkbare Games


Als je Donkey Kong Country Returns 3D leuk vindt, dan zijn deze games ook zeker de moeite waard:
1. **New Super Mario Bros. 2** - Een ander Fantastisch platformavontuur met Mario in de hoofdrol.
2. **Yoshi's New Island** - Een kleurrijke en vrolijke platformer waarin Yoshi de hoofdrol speelt. Mijn beste vriend Yoshi maakt deze game echt speciaal!
3. **Kirby: Triple Deluxe** - Een schattige en uitdagende game die perfect is voor fans van platformers en de Nintendo 3DS.
Donkey Kong Country Returns 3D

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Donkey Kong Country Returns 3D

Tips en geheimen, cheats en codes

18 tips: 10 Easter Eggs en Glitches - 5 Geheimen - 3 Persoonlijke tips

Persoonlijke tip:
Met volle vaart vooruit!
Mvoske
22069
16 jaar
In de modus Time Attack is het vanzelfsprekend dat tijd en snelheid zeer belangrijk zijn. Door enkel en alleen maar vooruit te stappen/rennen ga je er niet komen. Daarom is hier de volgende tip. Rol zoveel het kan. Als je Diddy op je rug hebt zitten is dit heel eenvoudig door gewoon de hele tijd op 'X' te duwen. Maar als dit niet het geval is wordt het moeilijker omdat er teveel tijd tussen het rollen en het weer rechtstaan zit. Daarom is het belangrijk om onmiddellijk na je rol een sprong te maken. Zo spring je veel sneller en veel verder dan normaal. Probeer zelf maar eens uit zou ik zeggen!

Geheimen:
The Cloud Levels
Wesleye98
22290
In DKCR3D zijn 9 levels die de Wii-versie niet bevat. Het is wel jammer dat je deze eerst moet vrijspelen. Ik wilde deze graag snel spelen. Maargoed, hoe speel je ze nou vrij?De 9 nieuwe levels zijn verborgen in de Cloud Wereld. De poort ernaar toe is de Golden Tempel, welke we in de Wii-versie verscheen, maar enkel één level. Het is vrij simpel; Versla de eindbaas in Wereld 8 en start het spel nog eens op. Nu is de Golden Tempel Cloud Gate vrijgespeeld en kun je genieten van de nieuwe levels. Trouwens, elk level heeft een eigen thema, welke overeenkomen met de thema's van de 8 voorafgaande werelden.

Geheimen:
Mirror Mode
Wesleye98
22290
Ooit al eens een 2(.5)D scroller achterstevoren willen spelen? Dat kan met de Mirror Mode. In de Mirror Mode speel je alle levels van rechts naar links. En om het moeilijk te maken met 1 hart minder dan normaal, je kunt geen gebruik maken van items uit Cranky's Winkel, en het aller, aller ergste is dat je je vriend Diddy niet mee kunt nemen. Hoe speel je deze nou vrij? Voltooi het allerlaatste level in de game: W9-9, oftewel de Golden Tempel. Succes ermee!
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Blauwe medaille
Kietje
1823
Als je alle letters (K-O-N-G) in een level verzamelt, krijg je een rode medaille. Als je opnieuw deze letters verzamelt, maar dan in spiegelmodus, dan zal de rode medaille verkleuren in een blauwe.

Geheimen:
The Golden Temple
Kietje
1823
Wanneer je het volledige spel hebt uitgespeeld, zal er een nieuw level verschijnen genaamd 'The Golden Temple'. Je kan deze tempel echter niet onmiddellijk binnengaan. Eerst moet je 8 zeldzame bollen verzamelen door in ieder level opnieuw alle letters te verzamelen óf door ze in New Mode te kopen in Cranky Kong's shops.

Easter Eggs en Glitches:
Donkey Kong speelt op een DS
Bramd de Groot
39210
Als je lang genoeg de controller niet aanraakt, zullen Donkey en Diddy een Nintendo DS tevoorschijn halen en erop beginnen te spelen, alvorens het apparaat weer weg te gooien.

 

Geheimen:
Ga eens naar links!
Wesleye98
22290
Als je een level start, ga je normaalgesproken naar rechts. Als je alle puzzle pieces (puzzelstukjes) wilt verzamelen, voor leuke extra's, moet je eens naar links gaan in het begin van het level. Daar zit soms het eerste puzzelstukje van het level. Of je maakt kans op een berg bananen.

Easter Eggs en Glitches:
Billy Mitchell-das
Bramd de Groot
39210
Billy Mitchell is een fanatieke Donkey Kong-speler bekend van de documentaire The King of Kong, waarin verschillende fanatiekelingen het tegen elkaar opnemen in de originele Donkey Kong arcade-game. Billy Mitchell is te herkennen aan zijn das met de Amerikaanse vlag erop. Blijkbaar heeft iemand van retro Studios de documentaire ook gezien, want in level 3-2 is een standbeeld te zien die de das van Billy draagt!

 

Easter Eggs en Glitches:
"Rare"-logo in zeewier
Bramd de Groot
39210
Als je in het menu van Donkey Kong Counry Returns naar Extras gaat, kun je naast de opties een hoop zeewier zien. Dit zeewier heet de vorm van het logo van Rare, de ontwikkelaar van de oorspronkelijke Donkey Kong Country-games.

Easter Eggs en Glitches:
Lol met Cranky Kong
Bramd de Groot
39210
In het onderstaande filmpje zie je een aantal leuke details/easter eggs in de winkeltjes van Cranky Kong, waaronder een verwijzing naar de klassieke Legend of Zelda voor de NES.

 

Easter Eggs en Glitches:
Alle puzzelstukjes en KONG-letters
Bramd de Groot
39210
In deze serie filmpjes wordt gedemonstreerd hoe je alle puzzelstukjes en KONG-letters in alle levels verzamelt! Het eerste filmpje staat hieronder, de rest kun je zien via deze YouTube filmpjes.

 

Persoonlijke tip:
Alle eindbazen
Bramd de Groot
39210
16 jaar
Trek je zo nu en dan zowat je haren uit door de vreselijk moeilijke eindazen in Donkey Kong Country Returns 3D, dan kan dit filmpje je misschien helpen. Hier zie je namelijk hoe je alle eindbazen verslaat zonder enige schade op te lopen.

 

Easter Eggs en Glitches:
KONG of de ORBS voor de goude deur kopen
Royvvugt
1039
Je kan KONG vinden in elk level voor een orb.
Of ze gewoon kopen bij Cranky Kong in elke wereld voor 50 bananen munten per stuk.

Als je deze allemaal bezit, zal je de gouden deur kunnen openen voor bonus levels

Persoonlijke tip:
Voer Mugly en Thugly pinda's
Bramd de Groot
39210
16 jaar
Als je in tweespelermodus als Diddy Kong pinda's afschiet op de eindbazen Mugly en Thugly van wereld 1 en 6, zullen ze tijdelijk stilstaan en je pinda's opeten, waardoor Donkey Kong makkelijk op hun rug kan springen om ze te verslaan.

Easter Eggs en Glitches:
Buitenaards bezoek?
Bramd de Groot
39210
In level 7-1 (Foggy Fumes) is de schedel van Crocomire, een eindbaas uit de Metroid-serie, te zien. In het filmpje zie je dit op 0:13.

 

Easter Eggs en Glitches:
Classic Donkey Kong in tempel
Bramd de Groot
39210
Als je in level 3-K (het tempellevel van de Ruins, "Shifty Smashers" genaamd) goed naar de gouden blokken kijkt, zie je dat op deze blokken allerlei afbeeldingen uit de originele arcade-game Donkey Kong staan!

 

Easter Eggs en Glitches:
Classic Donkey Kong met Wii remote
Bramd de Groot
39210
In level 3-1 (Wonky Waterway) is aan het eind van het level in de achtergrond een klassieke Donkey Kong te zien, zoals hij eruit zag op de NES, met in zijn handen een Wii remote. (Skip in het filmpje naar 5:40)

 

Easter Eggs en Glitches:
25 BGM in Foggy Fumes
Bramd de Groot
39210
Nóg een easter egg in Foggy Fumes. Helemaal in het begin van het level is in de achtergrond een constructie van steigers te zien. Deze constructie is precies hetzelfde als het eerste level van de klassieke arcadegame Donkey Kong.

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg