x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Sonic Boom: Shattered Crystal - 3DS All in 1!

Kopen:

Sonic Boom: Shattered Crystal Losse Game Card
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
11.99
€ 8.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Sonic Boom: Shattered Crystal

Afbeelding voor  Sonic Boom Shattered Crystal

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo 3DS
Voor:(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Europees (PAL)
Genre:Platform
Uitgebracht:2014
Spelers:1
Leeftijd:7+ jaar
Wi-Fi:Yeah!
EAN:0045496525927
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Sonic Boom Shattered Crystal

Afbeeldingen

Sonic, Tails, Amy, Knuckles en sticks zijn de personages van <a href = https://www.mario3ds.nl/Nintendo-3DS-spel.php?t=Sonic_Boom_Shattered_Crystal target = _blank>Sonic boom shattered crystal</a>.
Sonic, Tails, Amy, Knuckles en sticks zijn de personages van Sonic boom shattered crystal.
Baan je met Sonic, Knuckles, Tails en Sticks een weg door vele 2D-levels om Amy te redden!
Baan je met Sonic, Knuckles, Tails en Sticks een weg door vele 2D-levels om Amy te redden!
De grote vijand in de game is niet Eggman, maar dit engige reptiel genaamd Lyric.
De grote vijand in de game is niet Eggman, maar dit engige reptiel genaamd Lyric.
Niet alle levels zijn 2D-sidescrollers: er zijn ook supersnelle 3D-levels!
Niet alle levels zijn 2D-sidescrollers: er zijn ook supersnelle 3D-levels!
Afbeelding voor Sonic Boom Shattered Crystal

Links

Beoordelingen voor   Sonic Boom Shattered Crystal

Beoordelingen Sonic Boom: Shattered Crystal

4 beoordelingen - gemiddeld cijfer 6,3

39210
17 jaar
Vele malen beter dan de Wii U-versie
Laat je niet misleiden door alle negatieve berichten rond Sonic Boom: de Wii U-versie is inderdaad bijzonder glitchy, traag en geen spel dat de naam Sonic waardig is, maar deze versie is beter dan de meeste handheld Sonic-games ervoor. De game is snel, zoals een Sonicgame hoort te zijn, en de Metroid-achtige verkenningselementen zijn ontzettend leuk. De karakters hebben allemaal een speciale ability, zoals Knuckles' graafvaardigheden en Sticks' boemerang, waardoor ze allemaal uniek aanvoelen. De game is wel wat makkelijk, en de levels zijn vaak wat aan de lange kant. Daarnaast zijn ook de 3D snelheidslevels wat simpel. Al met al is dit toch een heel mooie game.
Sonic Boom: Shattered Crystal
Cijfer:
7,5


22069
17 jaar
Beter dan de Wii U-versie, maar nog steeds slecht
Dat Sonic Boom: Shattered Crystal beter is dan Sonic Boom: Rise of the Lyric, de Wii U-versie van het spel, dat staat vast. Helaas is daar ook alles mee gezegd. De adventure levels kennen een saai leveldesign en het verhaal wordt verteld aan de hand van saaie dialogen. Gelukkig zijn er nog de Worm Tunnels en race-levels die de boel wat weten te redden. Deze levels draaien, in tegenstelling tot de adventure levels, om snelheid en weten het oude Sonic-gevoel toch een beetje na te bootsen. Helaas is dat slechts een kleine pleister op de wonde waardoor Sonic Boom: Shattered Crystal de zoveelste middelvinger is naar de trouwe Sonic-fans.
Cijfer:
5,5

22290
16 jaar
Teleurstellend; niet geworden wat het had moeten zijn.
Na de vorige Sonic-game op de 3DS, Sonic Lost World genaamd, was ik wel weer eventjes toe aan een goede, snelle Sonic-game. Ik hoop dat Boom weer leven in de serie kan blazen, en dat met een BOOM!

Helaas is deze game van dezelfde categorie als zijn voorganger, maar komt ietsje in de buurt van een vermakelijke game. Het spel is namelijk te kort. Niet alleen zijn de levels snel klaar, het aantal levels is ook miezerig klein. Dat gaat dan ook weer gepaard met de te lage moeilijkheidsgraad. Omdat het zo makkelijk is, vlieg je nog sneller door de game heen. Normaal een positief teken bij de snelle Sonic, maar deze keer is dat zeer negatief. Zelfs voor een handheld-game is het te kort. Bij de Wii U-versie is het dus nóg erger...
Lees meer...

Één leuk puntje van de game is dat ieder personage zijn of haar eigen ability heeft. Het nieuwe personage Stick draagt een boemerang voor het leven mee. Dat maakt de gameplay ietsje leuker en zorgt voor wat meer afwisseling door nieuwe elementen. Helaas is dat niet genoeg om mij te vermaken.

Helaas is Sonic Boom de tweede game op rij die niet geworden is wat het had moeten zijn. Daar baal ik wel van. De game is te kort, te makkelijk en bevat te weinig vernieuwing. Enige variatie is er wel te vinden door nieuwe characters en hun special abilities, maar dat is lang niet voldoende.

Sonic ligt op stervende, dus ik hoop dat er bij de volgende Sonic-game echt geknald gaat worden!
Verberg.
Sonic Boom: Shattered Crystal
Cijfer:
5,0
Lees meer beoordelingen.

7476
22 jaar
Past mooi in het rijtje
Er waren veel negatieve berichten over deze nieuwe Sonic game, zowel voor de 3DS als voor de Wii U versie. Daardoor was ik ook vrij huiverig met het aanschaffen van deze game. Gelukkig kon ik hem van iemand lenen en allereerst was ik erg verrast. Deze versie is qua kwaliteit zeker te vergelijken met o.a. Sonic Lost World. Je vliegt uiteraard door de game heen zoals altijd, maar er zitten ook genoeg nieuw elementen in die je als Sonic of andere karakters kunt gebruiken, wat Sonic Boom: Shattered Crystal weer vernieuwend maakt.
Cijfer:
7,3
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Sonic Boom: Shattered Crystal

Tips en geheimen, cheats en codes

3 tips: 3 Persoonlijke tips

Persoonlijke tip:
Raadpleeg het kaartje op het touchscreen
Mvoske
22069
17 jaar
In de adventure levels van Sonic Boom: Shattered Crystal draait alles om het verzamelen van stukken diamant en kaartjes. Dit hoeft niet zozeer moeilijk te zijn. Alle items staan aangegeven op een onderstaand kaartje, waardoor je zoektocht al stukken eenvoudiger wordt. Vergeet dus niet om eens regelmatig een blik te werpen op het kleinste schermpje van je Nintendo 3DS.

Persoonlijke tip:
Zie niets over het hoofd
Mvoske
22069
17 jaar
Zorg ervoor dat je van de eerste keer alle collectibles weet te verzamelen in de adventure levels. Anders zal je vroeg of laat levels opnieuw moeten spelen, tenminste, als je nieuwe levels wilt vrijspelen.

Persoonlijke tip:
Eén voor allen, allen voor één!
Mvoske
22069
17 jaar
In Sonic Boom: Shattered Crystal kun je niet alleen de blauwe egel Sonic besturen, maar ook zijn vrienden Tails, Sticks en Knuckles. Elk personage heeft zijn eigen vaardigheden en met een simpele druk op het touchscreen roep je het gewenste personage in. Maak hier dan ook gretig gebruik van, want op deze manier kun je items verkrijgen waar je anders nooit zou aangeraken.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Wees sociaal:
Facebook
Youtube
Pinterest
Thuiswinkel Waarborg
© 2014 - 2024 Mario 3DS