x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Sonic Boom: Shattered Crystal - 3DS All in 1!

Kopen:

Sonic Boom: Shattered Crystal
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
19.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Sonic Boom: Shattered Crystal Losse Game Card
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
10.49
€ 6.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Sonic Boom: Shattered Crystal

Afbeelding voor  Sonic Boom Shattered Crystal

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo 3DS
Voor:(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Europees (PAL)
Genre:Platform
Uitgebracht:2014
Spelers:1
Leeftijd:7+ jaar
Wi-Fi:server gesloten
EAN:0045496525927
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Sonic Boom Shattered Crystal

Afbeeldingen

Sonic, Tails, Amy, Knuckles en sticks zijn de personages van <a href = https://www.mario3ds.nl/Nintendo-3DS-spel.php?t=Sonic_Boom_Shattered_Crystal target = _blank>Sonic boom shattered crystal</a>.
Sonic, Tails, Amy, Knuckles en sticks zijn de personages van Sonic boom shattered crystal.
Baan je met Sonic, Knuckles, Tails en Sticks een weg door vele 2D-levels om Amy te redden!
Baan je met Sonic, Knuckles, Tails en Sticks een weg door vele 2D-levels om Amy te redden!
De grote vijand in de game is niet Eggman, maar dit engige reptiel genaamd Lyric.
De grote vijand in de game is niet Eggman, maar dit engige reptiel genaamd Lyric.
Niet alle levels zijn 2D-sidescrollers: er zijn ook supersnelle 3D-levels!
Niet alle levels zijn 2D-sidescrollers: er zijn ook supersnelle 3D-levels!
Afbeelding voor Sonic Boom Shattered Crystal

Links

Beoordelingen voor   Sonic Boom Shattered Crystal

Beoordelingen Sonic Boom: Shattered Crystal

4 beoordelingen - gemiddeld cijfer 6,3

39210
17 jaar
Vele malen beter dan de Wii U-versie
Laat je niet misleiden door alle negatieve berichten rond Sonic Boom: de Wii U-versie is inderdaad bijzonder glitchy, traag en geen spel dat de naam Sonic waardig is, maar deze versie is beter dan de meeste handheld Sonic-games ervoor. De game is snel, zoals een Sonicgame hoort te zijn, en de Metroid-achtige verkenningselementen zijn ontzettend leuk. De karakters hebben allemaal een speciale ability, zoals Knuckles' graafvaardigheden en Sticks' boemerang, waardoor ze allemaal uniek aanvoelen. De game is wel wat makkelijk, en de levels zijn vaak wat aan de lange kant. Daarnaast zijn ook de 3D snelheidslevels wat simpel. Al met al is dit toch een heel mooie game.
Sonic Boom: Shattered Crystal
Cijfer:
7,5


22069
17 jaar
Beter dan de Wii U-versie, maar nog steeds slecht
Dat Sonic Boom: Shattered Crystal beter is dan Sonic Boom: Rise of the Lyric, de Wii U-versie van het spel, dat staat vast. Helaas is daar ook alles mee gezegd. De adventure levels kennen een saai leveldesign en het verhaal wordt verteld aan de hand van saaie dialogen. Gelukkig zijn er nog de Worm Tunnels en race-levels die de boel wat weten te redden. Deze levels draaien, in tegenstelling tot de adventure levels, om snelheid en weten het oude Sonic-gevoel toch een beetje na te bootsen. Helaas is dat slechts een kleine pleister op de wonde waardoor Sonic Boom: Shattered Crystal de zoveelste middelvinger is naar de trouwe Sonic-fans.
Cijfer:
5,5

22290
16 jaar
Teleurstellend; niet geworden wat het had moeten zijn.
Na de vorige Sonic-game op de 3DS, Sonic Lost World genaamd, was ik wel weer eventjes toe aan een goede, snelle Sonic-game. Ik hoop dat Boom weer leven in de serie kan blazen, en dat met een BOOM!

Helaas is deze game van dezelfde categorie als zijn voorganger, maar komt ietsje in de buurt van een vermakelijke game. Het spel is namelijk te kort. Niet alleen zijn de levels snel klaar, het aantal levels is ook miezerig klein. Dat gaat dan ook weer gepaard met de te lage moeilijkheidsgraad. Omdat het zo makkelijk is, vlieg je nog sneller door de game heen. Normaal een positief teken bij de snelle Sonic, maar deze keer is dat zeer negatief. Zelfs voor een handheld-game is het te kort. Bij de Wii U-versie is het dus nóg erger...
Lees meer...

Één leuk puntje van de game is dat ieder personage zijn of haar eigen ability heeft. Het nieuwe personage Stick draagt een boemerang voor het leven mee. Dat maakt de gameplay ietsje leuker en zorgt voor wat meer afwisseling door nieuwe elementen. Helaas is dat niet genoeg om mij te vermaken.

Helaas is Sonic Boom de tweede game op rij die niet geworden is wat het had moeten zijn. Daar baal ik wel van. De game is te kort, te makkelijk en bevat te weinig vernieuwing. Enige variatie is er wel te vinden door nieuwe characters en hun special abilities, maar dat is lang niet voldoende.

Sonic ligt op stervende, dus ik hoop dat er bij de volgende Sonic-game echt geknald gaat worden!
Verberg.
Sonic Boom: Shattered Crystal
Cijfer:
5,0
Lees meer beoordelingen.

7476
22 jaar
Past mooi in het rijtje
Er waren veel negatieve berichten over deze nieuwe Sonic game, zowel voor de 3DS als voor de Wii U versie. Daardoor was ik ook vrij huiverig met het aanschaffen van deze game. Gelukkig kon ik hem van iemand lenen en allereerst was ik erg verrast. Deze versie is qua kwaliteit zeker te vergelijken met o.a. Sonic Lost World. Je vliegt uiteraard door de game heen zoals altijd, maar er zitten ook genoeg nieuw elementen in die je als Sonic of andere karakters kunt gebruiken, wat Sonic Boom: Shattered Crystal weer vernieuwend maakt.
Cijfer:
7,3
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Wowie! Sonic Boom: Shattered Crystal voor de Nintendo 3DS is een Fantastisch avontuur dat je niet wilt missen! In dit spannende spel ga je op pad met Sonic en zijn vrienden Tails, Knuckles en de nieuwe heldin Sticks. Samen moeten ze de kwaadaardige plannen van de slechterik Lyric dwarsbomen. De game biedt een mix van snelheid, puzzels en platformactie, wat ervoor zorgt dat je je geen moment zult vervelen.

De gameplay-mechanieken zijn super leuk! Je kunt wisselen tussen de verschillende personages, elk met hun unieke vaardigheden. Sonic rent razendsnel, Tails kan vliegen en gadgets gebruiken, Knuckles graaft door obstakels heen, en Sticks heeft een boemerang om vijanden uit te schakelen. Het is een echte teaminspanning om door de levels te komen en alle geheimen te ontdekken.

De ontwikkelaars van Sanzaru Games hebben werkelijk hun best gedaan om een kleurrijke en levendige wereld te creëren. De graphics zijn prachtig en de muziek is echt pakkend. Het is een spel dat je steeds weer wilt spelen!

Historische Context


Sonic Boom: Shattered Crystal kwam uit in 2014 als onderdeel van de Sonic Boom-franchise, die ook een animatieserie en een speelgoedlijn omvat. Het was een poging om de klassieke Sonic-formule nieuw leven in te blazen en een jonger publiek te bereiken. Hoewel het niet zo populair werd als de oorspronkelijke Sonic-games, heeft het wel een trouwe schare fans gekregen. Het is een unieke kijk op de Sonic-wereld, en dat maakt het spel extra bijzonder.

Recensies van Experts


IGN gaf Sonic Boom: Shattered Crystal een score van 4.3/10 en zei: "Sonic Boom: Shattered Crystal is een teleurstellende ervaring die niet de snelheid en opwinding biedt die we van een Sonic-game verwachten." Bleh! Maar gelukkig zijn er ook positieve geluiden. Nintendo Life gaf de game een 6/10 en zei: "Hoewel het niet zonder gebreken is, biedt Sonic Boom: Shattered Crystal genoeg plezier voor jongere spelers en fans van het Sonic-universum."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor jongere spelers en fans van het Sonic-universum. Als je houdt van avontuurlijke platformspellen met een mix van snelheid en puzzels, dan is dit spel echt iets voor jou! Ook verzamelaars van de Sonic-franchise zullen deze game graag aan hun collectie toevoegen. En natuurlijk, als je een grote fan bent van de Sonic Boom-animatieserie, dan is dit een must-have!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Sonic Boom: Shattered Crystal, dan raad ik je ook aan om Sonic Generations voor de Nintendo 3DS te proberen. Het is een Fantastische mix van klassieke en moderne Sonic-gameplay. Een andere aanrader is Sonic Lost World, ook voor de 3DS, waar je opnieuw kunt genieten van snelle actie en unieke levels.

FAQ


Vraag: Is Sonic Boom: Shattered Crystal geschikt voor alle leeftijden?
Antwoord: Ja, de game is geschikt voor spelers van alle leeftijden. Het heeft een PEGI 7-rating, wat betekent dat het geschikt is voor kinderen vanaf 7 jaar en ouder. Het is een leuk en avontuurlijk spel zonder gewelddadige inhoud. Fantastisch voor de hele familie!
Sonic Boom: Shattered Crystal

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Sonic Boom: Shattered Crystal

Tips en geheimen, cheats en codes

3 tips: 3 Persoonlijke tips

Persoonlijke tip:
Raadpleeg het kaartje op het touchscreen
Mvoske
22069
17 jaar
In de adventure levels van Sonic Boom: Shattered Crystal draait alles om het verzamelen van stukken diamant en kaartjes. Dit hoeft niet zozeer moeilijk te zijn. Alle items staan aangegeven op een onderstaand kaartje, waardoor je zoektocht al stukken eenvoudiger wordt. Vergeet dus niet om eens regelmatig een blik te werpen op het kleinste schermpje van je Nintendo 3DS.

Persoonlijke tip:
Zie niets over het hoofd
Mvoske
22069
17 jaar
Zorg ervoor dat je van de eerste keer alle collectibles weet te verzamelen in de adventure levels. Anders zal je vroeg of laat levels opnieuw moeten spelen, tenminste, als je nieuwe levels wilt vrijspelen.

Persoonlijke tip:
Eén voor allen, allen voor één!
Mvoske
22069
17 jaar
In Sonic Boom: Shattered Crystal kun je niet alleen de blauwe egel Sonic besturen, maar ook zijn vrienden Tails, Sticks en Knuckles. Elk personage heeft zijn eigen vaardigheden en met een simpele druk op het touchscreen roep je het gewenste personage in. Maak hier dan ook gretig gebruik van, want op deze manier kun je items verkrijgen waar je anders nooit zou aangeraken.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg