x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Sonic Lost World - 3DS All in 1!

Kopen:

Sonic Lost World
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
21.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Sonic Lost World Losse Game Card
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
21.49
€ 16.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Sonic Lost World

Afbeelding voor  Sonic Lost World

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo 3DS
Voor:(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur, Platform
Uitgebracht:2013
Spelers:1-4
Leeftijd:7+ jaar
Wi-Fi:Niet ondersteund
EAN:0045496524388
Goede Badges:
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Sonic Lost World

Afbeeldingen

Ga met Sonic de strijd aan tegen de Deadly Six.
Ga met Sonic de strijd aan tegen de Deadly Six.
Sonic Lost World bevat naast de oude ook nieuwe Color Powers.
Sonic Lost World bevat naast de oude ook nieuwe Color Powers.
Er is een variatie tussen 3D levels en 2D levels.
Er is een variatie tussen 3D levels en 2D levels.
Zwaartekracht heeft geen effect op egels!
Zwaartekracht heeft geen effect op egels!
Afbeelding voor Sonic Lost World

Links

Beoordelingen voor   Sonic Lost World

Beoordelingen Sonic Lost World

6 beoordelingen - gemiddeld cijfer 6,8

1505
17 jaar
Gameplay is het enige wat goed is
Sonic Lost World is een spel waar je zeker een paar uur plezier uit kan halen. Vooral voor kinderen is het fantastisch.

Ik zal beginnen met de pluspunten:
Lees meer...
Het spel heeft goede graphics, geen glitches, heeft 2D en 3D en heeft een goede moeilijkheidsgraad. De Wisps geven tijdelijk leuke skills en het op muren lopen geeft nieuwe mogelijkheden. Het leveldesign is leuk en goed en er is voldoende variatie.

Dan de minpunten:
De levels zijn kort en soms wat te makkelijk. En de special stages zijn vreselijk! Deze werken als een soort virtual reality-bril. Je stuurt met de 3DS, dus als je om wil draaien, moet je letterlijk zelf omdraaien. Om een bocht te maken moet je 90 graden draaien. Omhoog en omlaag is je 3DS omhoog of omlaag bewegen. Dit was echt een verschrikkelijk idee. Het werkt slecht en hoe wil je dat in het openbaar of in de auto doen.

Als grote Sonic-fan heeft het spel nog meer minpunten voor mij. Het spel heeft veel overgenomen van Super Mario Galaxy. De planeten, de stekelballen en vuurballen, strand, lava. Het is allemaal overgenomen. Sonic was in de jaren '90 gemaakt als concurrentie van Mario. Sonic was compleet anders dan Mario, met de snelle 2D-spellen met loopings, robots en eigen werelden zoals Green Hill. Om dan dit spel te zien is teleurstellend.

Ook het verhaal is slecht (zoals in alle Sonic-spellen van 2010-2017). Slecht geschreven verhaal, slechte grappen en slecht geschreven personages. Vooral Tails is constant aan het opscheppen over zichzelf. Dat is zowat het tegenovergestelde van hoe hij echt is!
Verberg.
Cijfer:
6,5

22290
16 jaar
Ondermaats voor Sonic
'Yes, een nieuwe Sonic-game!' dacht ik een jaar geleden. Ik begon vol goede moed aan Sonic Lost World, maar al snel bleek het tegen te vallen. Hoewel het er grafisch best gelikt uit ziet, zijn de cutscenes niet om aan te zien. Juist de cutscenes, die in de Sonic-games een rol van betekenis hebben, verpestten mijn zin om te spelen.

Na de eerste bossbattle was ik er al bijna klaar mee. Voor ik het wist was hij al verslagen. De makkelijkheid geldt niet alleen voor bossbattles, ook andere levels zijn eenvoudig en aan de korte kant. Toch zijn er een aantal levels waarmee ik me heb vermaakt; sommige 2D-levels zijn namelijk erg leuk en ontstijgen bij vlagen de lage moeilijkheidsgraad. Die levels geven me het 'oude Sonic gevoel' weer. Het is zo jammer dat SEGA dat alleen met een klein aantal levels weet te doen.
Lees meer...

Verder is er nog de besturing, die ook niet optimaal werkt. Ze hadden beter wat knoppen kunnen wisselen, zodat het wat soepeler zou aanvoelen, maar ook dat is niet het geval.

Al met al is het een game met een herinnering (aan herinneringen). Helaas is het ondermaats voor de Sonic-serie. Laten we hopen dat er in de toekomst weer een volwaardige Sonic-titel wordt uitgebracht.
Verberg.
Cijfer:
4,8

1193
17 jaar
Zeer goede game!!
Sonic Lost World is een geweldige game! De graphics zijn kleurrijk, de levels zijn fijn maar soms wel iets te kort. En het spel voelt aan zoals Super Mario Galaxy. Een echt zeer geslaagde Sonic-game die elke van wel kan appreciëren!!!
Cijfer:
9,0
Lees meer beoordelingen.

268
22 jaar
Voldoet niet aan de verwachtingen.
Ik ben een beetje teleurgesteld in dit spel. Grafisch ziet het er allemaal prachtig uit, maar vooral de battles win je veel te makkelijk. Daarnaast kan je overal vanaf vallen wat ik zeer irritant vind. Dingen worden niet goed uitgelegd waardoor je maar moet gokken wat de bedoeling is. Je kan niet om je heen kijken waardoor je soms ergens vanaf valt terwijl je geen idee hebt dat er uberhaupt een afgrond was. Heel jammer.
Ik speel nu gewoon nog het aller eerste spel van Sonic, omdat deze simpelweg nog steeds de beste is die Sega heeft gemaakt. Hopelijk komen ze een keer met een echte verbetering!
Sonic Lost World
Cijfer:
5,0

7476
21 jaar
Ouderwets genieten
Er is in dit spel gebruik gemaakt van oude en nieuwe elementen, wat het een vermakelijk spel maakt. Alleen is het verhaal soms wat lang. Verder is Sonic Lost World voor iedereen wel geschikt. Het is niet te moeilijk en niet te makkelijk. Het spel voelt bekend aan en je hebt de besturing zo onder de knie.
Cijfer:
7,5

11 jaar
Sonic vs. de Deathly Six: cool
Het hoofddoel in het spel Sonic Lost World is de Deathly Six verslaan en de gestolen dieren van Eggman bevrijden.
Ongeveer 40 procent van het spel is (leuke en grappige) tussenfilmpjes. Veel van sonic's oudere acties keren hierin terug, zoals de spin dash.
Maar er zijn ook nieuwe acties, zoals op muren lopen, die sonic kan gebruiken. Er zijn ook nieuwe color powers. In het kort: Sonic Lost World is een goed spel.
Cijfer:
8,0
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Wowie! Klaar voor een snel en kleurrijk avontuur? Sonic Lost World is een Fantastische game waarin onze blauwe held, Sonic the Hedgehog, het opneemt tegen de Deadly Six om de wereld te redden. Deze game, ontwikkeld door Sonic Team en uitgegeven door SEGA, biedt een unieke mix van platformactie en snelheid. De levels zijn dynamisch en variëren van kleurrijke, zwevende eilanden tot donkere, mechanische werelden. Je zult springen, rennen en spin-dashen door uitdagende obstakels en vijanden. Wat deze game echt bijzonder maakt, zijn de nieuwe parkour-mechanieken waarmee Sonic soepel langs muren en over objecten kan bewegen. Dat geeft mij veel plezier!

Historische Context


Sonic Lost World kwam oorspronkelijk uit in 2013 voor de Nintendo 3DS en Wii U. Het was een tijd waarin SEGA en Nintendo nauw samenwerkten, wat leidde tot exclusieve Sonic-titels voor Nintendo-consoles. De game introduceerde nieuwe gameplay-elementen en een frisse kijk op het Sonic-universum, wat voor veel opwinding zorgde onder fans. Hoewel het spel gemengde recensies kreeg, blijft het een opvallende titel in de Sonic-franchise vanwege zijn unieke benadering van leveldesign en mechanica.

Recensies van Experts


IGN gaf Sonic Lost World een 5.8/10 en zei: "Sonic Lost World has some bright spots, but it's ultimately too frustrating and inconsistent to wholeheartedly recommend." (Bleh, dat klinkt niet zo best!)
GameSpot beoordeelde de game met een 5/10 en merkte op: "Despite some clever ideas, Sonic Lost World is hampered by inconsistent controls and level design that doesn't always complement Sonic's speed." (Oepsie, dat is jammer!)

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van snelle actie en platformers. Als je van Sonic houdt en zijn snelle avonturen volgt, dan is Sonic Lost World een must-play! Ook jongere spelers die genieten van kleurrijke en uitdagende werelden zullen veel plezier beleven aan deze titel. En natuurlijk, voor verzamelaars van Sonic-games is dit een mooie aanvulling op je collectie. Fantastisch, toch?

Vergelijkbare Games


Als je van Sonic Lost World houdt, dan raad ik je ook aan om Sonic Generations en Sonic Colors te proberen. Beide games bieden dezelfde snelle actie en kleurrijke werelden waar Sonic bekend om staat. En voor een ander soort platformervaring, maar net zo leuk, kun je Super Mario 3D Land spelen. Dat geeft je heel veel plezier!

FAQ: Kan ik Sonic Lost World ook met vrienden spelen?


Ja, zeker! Sonic Lost World heeft een multiplayer-modus waarin je samen met een vriend kunt spelen. Het is altijd leuker om samen met een vriend de Deadly Six te verslaan en de wereld te redden. Fantastisch, toch?
Sonic Lost World

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Sonic Lost World

Tips en geheimen, cheats en codes

4 tips: 3 Geheimen - 1 Persoonlijke tip

Persoonlijke tip:
Alle eindbazen met S-Rank
Bramd de Groot
39210
16 jaar
In deze video zie je van iedere eindbaas in Sonic Lost World hoe je hem verslaat met een zo hoog mogelijke score.

 

Geheimen:
Super Sonic en Special Stages
Bramd de Groot
39210
Als je alle Special Stages uitspeelt, krijg je de mogelijkheid om als Super Sonic te spelen, een sterkere en snellere versie van Sonic die bovendien goudkleurig is. Je krijgt deze Special Stages door een level uit te spelen met 50 of meer ringen. In de video hieronder zie je hoe je alle Special Stages wint met een zo hoog mogelijke ranking.

 

Geheimen:
Moeilijkheidsgraad Hard en Music Player
Bramd de Groot
39210
Als je het spel uitspeelt (dat wil zeggen, alle levels behalve de Special Stages), speel je de moeilijkheidsgraad Hard vrij, evenals de Music Player, waar je alle muziek uit het spel kan beluisteren.
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Extra levels
Bramd de Groot
39210
Door het verzamelen van Red Rings kun je extra levels vrijspelen. In de tabel hieronder zie je welke ringen je moet verzamelen om de verschillende extra levels te krijgen.

Windy Hill Zone Extra levelVerzamel alle 15 Red Rings in Windy Hill Zone
Desert Ruins Zone Extra LevelVerzamel alle 15 Red Rings in Desert Ruins Zone
Tropical Coast Zone Extra LevelVerzamel alle 15 Red Rings in Tropical Coast Zone
Frozen Factory Zone Extra LevelVerzamel alle 15 Red Rings in Frozen Factory Zone
Silent Forest Zone Extra LevelVerzamel alle 15 Red Rings in Silent Forest Zone
Sky Road Zone Extra LevelVerzamel alle 15 Red Rings in Sky Road Zone
Lava Mountain Zone Extra LevelVerzamel alle 120 Red Rings in de game
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg