x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Tomodachi Life - 3DS All in 1!

Tomodachi Life is een snel te leren casual game.
Professionele beoordeling: 8,5 - Lees de review!

Kopen:

Tomodachi Life Nederlandstalig
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 37.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Tomodachi Life in Buitenlands Doosje
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
34.99
€ 30.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Zelfde gamepak, ander doosje.
Engelstalige versie
Tomodachi Life Losse Game Card Lelijk Eendje
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
34.99
€ 22.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Cartridge licht beschadigd
Engelstalige versie
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Tomodachi Life

Afbeelding voor  Tomodachi Life

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo 3DS
Voor:(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Europees (PAL)
Genre:Simulatie
Uitgebracht:2014
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
Wi-Fi:Yeah!
EAN:0045496525521
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Tomodachi Life

Afbeeldingen

Speel jezelf, je vrienden, bekende personen, gamekarakters, of welke Mii je verder maar kan bedenken!
Speel jezelf, je vrienden, bekende personen, gamekarakters, of welke Mii je verder maar kan bedenken!
Je kunt je Mii's ook laten zingen en optreden.
Je kunt je Mii's ook laten zingen en optreden.
His body is ready!
His body is ready!
Dit is het eiland waarop het allemaal gebeurt.
Dit is het eiland waarop het allemaal gebeurt.
Beoordelingen voor   Tomodachi Life

Beoordelingen Tomodachi Life

11 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,8

330
26 jaar
Leuk om je eigen eiland te bevolken met bekenden!
Als je begint met tomodachi dan wil je gelijk veel bekende namaken en laten wonen op je eiland. Via internet kan je verschillende beroemdheden vinden die je kan scannen via je 3DS camera waardoor ze op jou eiland komen wonen. Zo ben ik al een keer getrouwd geweest met Johnny Depp!

Elke mii krijgt zijn eigen kamer die je kan veranderen. Je kan je mii kleding geven, liedjes laten zingen en verwennen met verschillende producten. Ook kan je verschillende problemen van je mii’s oplossen.
Lees meer...

Het is ontzettend leuk om te zien wie bevriend raakt met wie. Daarnaast heb je rankings wie het meest populair is en aan wie je het meeste geld uitgeeft etc.

Elke dag zijn er nieuwe maaltijden, hoeden, kleding en kamers te koop. Dit maakt het verzamelen heel leuk. Elke mii reageert weer anders op wat je ze aanbied.

Geweldig leuk spel maar als je het een tijd intensief speelt kan het beetje gaan vervelen. Gewoon overnieuw beginnen!
Verberg.
Tomodachi Life
Cijfer:
8,5

20 jaar
Een superleuk en verslavend spelletje.
Ik speel Tomodachi Life nu al sinds Juli 2016 (het is nu januari 2019). (Wel met soms een periode niet spelen.) Maar het is en blijft een hilarisch spel. Je kunt je eigen wereldje creëren met Miis van vrienden, familie en zelfs in mijn geval personages uit boeken en series.

Ze kunnen relaties aangaan en zelfs trouwen en kinderen krijgen. Het raarste stel dat bij mij tot nu toe getrouwd is zijn mijn vader en oma.

Er zijn leuke minigames om te spelen. Je hebt allerlei plekken waar activiteiten worden georganiseerd en ook vier winkels waar je eten en dergelijke kunt kopen.
Kortom I love this game so!much.
Cijfer:
10

50
12 jaar
Een leuk en grappig spel.
Tomodachi Life is een geweldig spel met veel humor. Het is ook leuk om te zien met welke Mii's de Mii's van jouw vrienden en familie vrienden worden en misschien zelfs wel een relatie aangaan, trouwen en misschien zelfs kinderen krijgen. Naarmate er meer gebeurt op het eiland komen er meer gebouwen en plaatsen bij, waaronder een compleet pretpark, een café en een park. Het enige wat ik aan het spel mis is dat je relaties en vriendschappen niet bij het toevoegen van een Mii kan instellen of later in het spel relaties en vriendschappen kan beëindigen en dat je de Mii's dus moet sturen.
Cijfer:
8,0
Lees meer beoordelingen.

14 jaar
Twee jaar van genoten
Heel erg leuk spel, heb twee jaar lang van Tomodachi Life genoten. Het is heel leuk om te zien wat er allemaal gebeurd. Zelfs familie trouwt met elkaar bij mij, uhum.. echt top spel! Maar na twee jaar is de verassing er wel af.
Cijfer:
9,3

234
16 jaar
Grappig en casual spel die je verslaafd maakt
Tomodachi Life is een creatief, casual en grappig spel. En ook nog zeer verslavend.

In dit spel start je een kleine bevolking op (Met Mii karakters die je zelf kunt creëeren) op een eilandje. Door bepaalde opdrachten te voltooien unlock je steeds meer dingen zoals een podium waar de bewoners kunnen optreden met liedjes die jij schrijft, of een park waar de bewoners rondlopen. Je kunt veel items, kleding, huizen etc. verzamelen wat mij vermaakte en bezig hield.

Ik heb erg genoten van Tomodachi Life en ook erg gelachen. Daarom geef ik het een 8,5.
Cijfer:
8,5

1018
13 jaar
Leuk spel, maar niet voor iedereen gesckikt.
De laatste jaren zijn er vele life simulation games uitgebracht, we hebben Animal Crossing, The Sims en Nintendogs. Nintendo heeft net een nieuwe simulation game gereleased genaamd Tomodachi Life met de Mii personages in de hoofdrol.

In dit spel laat je je Miis op een eiland wonen. Jezelf, je vrienden, je familie en zelfs beroemdheden, jij beslist alles zelf. Door het hele spel observeer je hoe ze met elkaar omgaan, maar af en toe zullen je ze om een gunst vragen om ze bijvoorbeeld eten te geven, kleren voor ze kopen en ze helpen relaties op te bouwen.
Lees meer...

Wanneer je eilandbewoners zich vervelen vragen ze je of je minigames met ze wil spelen. In het begin zijn deze best wel leuk, maar het begint wel saai te worden als je ze maar opnieuw en opnieuw blijft spelen. Gelukkig is er een optie om ze af te wijzen, maar dat vinden ze niet zo leuk.

Een van de hoogtepunten in het spel is wanneer ze verliefd worden en je vragen om ze te koppelen aan iemand. Ze kunnen een relatie met elkaar aangaan, trouwen en dan kinderen krijgen. Wanneer de ene Mii de andere een huwelijksaanzoek wil doen vindt er nog een andere minigame plaats waarin je de Mii moet laten weten wanneer het perfecte moment is om het aan zijn liefje te vragen. Het voelt echt goed als je het koppel zo gelukkig samen ziet.

Deze game zit boordevol content en het zou bijna onmogelijk zijn om over alles te praten. Maar het spel is toch niet geschikt voor iedereen. Als je erin geïntresseerd bent zal je er waarschijnlijk van genieten en als je denkt dat het er stom uitziet is het waarschijnlijk niks voor jou.
Verberg.
Cijfer:
9,0

510
11 jaar
Supper leuk
Tomodachi Life is een echte aanrader en ook super leuk.
Ik zal dit spel aanraden voor kinderen vanaf 7 jaar.
Ook heel leuk je hebt een level systeem elke keer dat ze level up gaan kan je een beloning geven.
Cijfer:
10

557
16 jaar
Animal Crossing 2
Dit spel is echt te gek! Het is net Animal Crossing New Leaf alleen dan met veel gekke humor. Op je eiland heb je een café, winkels, een pretpark, strand en een park. Er zijn ook veel evenementen zoals rapwedstrijden. Tomodachi Life is echt leuk voor iedereen.
Cijfer:
9,5

1823
19 jaar
Lollig spel!
Ik ben best tevreden over deze aanschaf. Tomodachi Life is zeer makkelijk om te begrijpen, waardoor jonge kinderen hier ook plezier aan kunnen/zullen beleven. De personages krijgen bovendien heel leuke persoonlijkheden. Er zijn weinig gameplay-elementen, maar dat stoort deze game helemaal niet!
Jammer genoeg kan je Tomodachi Life niet in het Nederlands spelen en zit er veel herhaling in de gesproken woorden. Verder dan dat is de game echt oké.
Cijfer:
7,8

307
15 jaar
Altijd al willen weten wat je vrienden doen na hun 9-tot-5-leven? Dan is dit spel zeker voor jou!
Dit is echt een spel dat je zal doen laten lachen! In dit spel is het eigenlijk de bedoeling dat je het spel zoveel mogelijk opvult met echte personages uit jouw leven! Dit kan je ook afleiden uit hun advertenties. Het begin van Tomodachi Life kan soms wel wat saai zijn en nogal traag verlopen, maar eens het spel vol zit met vrienden, familie en kennissen zul je altijd wel iets te doen hebben in het spel! Jij kan bijvoorbeeld verliefd worden op je vrienden of je kennissen, of de kinderen van je vrienden, of de kinderen van je familie! Wie weet zul je zelfs trouwen! Dit spel is echt te gek! Ik raad het iedereen aan, ongeacht de leeftijd!
Cijfer:
8,5

340
14 jaar
Heel grappig, maar na een tijdje speel je het niet meer
Tomodachi Life is een leuk spel, want je kan maar liefst 100 Mii-personages laten wonen op je eiland. Ze wonen allemaal in een flatgebouw, waarbij het flatgebouw groter wordt naarmate er meer Mii’s gaan wonen. Elke Mii krijgt een kamer in de flat. Je kan de Mii’s blij maken door hun eisen te volbrengen, hun kamers te personaliseren, cadeaus geven...
Het spel is leuk, alleen na een tijdje verveelt het een beetje, en dan is de kans groot dat je een tijdje niet meer wilt spelen. Als je dan terugkomt, zijn de Mii’s superblij dat je terugbent, want ze hebben je 3 jaar niet gezien!
Cijfer:
7,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Tomodachi Life

Tips en geheimen, cheats en codes

7 tips: 3 Easter Eggs en Glitches - 2 Persoonlijke tips - 1 Cheats en Codes - 1 Geheim

Persoonlijke tip:
Democodes
Bramd de Groot
39210
16 jaar
Als je dit spel koopt, krijg je er twee codes bij die iemand anders met een 3DS kan gebruiken om het spel gratis in demovorm uit te proberen. Zo kun je de Tomodachi-gekte naar al je vrienden verspreiden!

Easter Eggs en Glitches:
Microsoft en Sony? Bah!
Bramd de Groot
39210
Als je de minigame Quirky Questions speelt in de Observation Tower, kun je vragen stellen aan Mii's die ze met ja of nee beantwoorden door hun hand op te steken of niet. Als de vraag "Who likes ____?" langskomt, en je vult "Sony" of "Microsoft" in, zal niemand zijn hand opsteken... Blijkbaar hebben de inwoners van je eiland het niet zo op Nintendo's concurrenten!

Easter Eggs en Glitches:
May the odds be ever in your favor...
Bramd de Groot
39210
Als je een Mii maakt en die Katniss Everdeen noemt, zal de game zijn/haar verjaardag automatisch op 8 mei zetten, de verjaardag van Katniss Everdeen in The Hunger Games. Zou deze serie dan ook in Japan zoveel fans hebben?
Lees meer tips en geheimen.

Easter Eggs en Glitches:
Mii's spelen Nintendo-games
Bramd de Groot
39210
Als je je Mii een Nintendo 3DS geeft, kun je hem zo nu en dan Tomodachi Life zien spelen. Als je hem een Wii U geeft, zie je hem af en toe de ninja-minigame uit Nintendo Land spelen.

Persoonlijke tip:
Demo-voortgang
Qubik5Qube
340
14 jaar
Soms zit er bij je Nintendo 3DS in het begin de demo van de game bij. Die kun je een tijdje uitproberen. Als je de echte game hebt, kan je je voortgang van de demo verderzetten door de blokken op je 3DS.

Cheats en Codes:
Speel deze dingen vrij!
Destroymic helle
7476
Wat moet je doen:  


Amusement ParkLaat een mede bewoner zijn of haar liefde verklaren
CaféLaat een medebewoner vertellen dat hij of zij verliefd is
CampingLaat een reiziger op bezoek komen op jouw eiland
KledingwinkelLaat meer dan 1 mannelijke en vrouwelijke medebewoner langskomen
Concert HalGeef een liedje aan een medebewoner die net een level is gestegen
HoedenwinkelLos 10 problemen op van klanten
WoonwinkelSpaar meer dan 200 dollar

Geheimen:
Extra unlockables
Bramd de Groot
39210
Hier lees je hoe je extra kledingopties, het familiealbum en de credits vrijspeelt in de game!

Extra klerenZorg dat een Mii Level 20 behaalt.
Extra hoedenZorg dat een Mii Level 20 behaalt.
FamiliealbumLaat een kind opgroeien en over de wereld reizen, of laat het op het eiland wonen.
CreditsBekijk het familiealbum.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg