x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Yo-kai Watch - 3DS All in 1!

Yo-kai Watch is een originele rpg met een sfeervolle wereld, tactische gevechten en grappige personages.
Professionele beoordeling: 8,0 - Lees de review!

Kopen:

Yo-kai Watch
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
10.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Yo-kai Watch in Buitenlands Doosje
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
11.99
€ 9.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Zelfde gamepak, ander doosje.
Boxshot Yo-kai Watch

Afbeelding voor  Yo-kai Watch

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo 3DS
Voor:(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Europees (PAL)
Genre:RPG
Uitgebracht:2016
Spelers:1-2
Leeftijd:7+ jaar
Wi-Fi:Yeah!
EAN:0045496472276
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Yo-kai Watch

Afbeeldingen

Speel als Nate en probeer vrienden te worden met alle Yo-Kai.
Speel als Nate en probeer vrienden te worden met alle Yo-Kai.
Dismarelda hier zorgt ervoor dat iedereen ruzie gaat maken zonder enige reden.
Dismarelda hier zorgt ervoor dat iedereen ruzie gaat maken zonder enige reden.
Neem het op tegen krachtige baas Yo-Kai zoals SV Snaggerjag hier.
Neem het op tegen krachtige baas Yo-Kai zoals SV Snaggerjag hier.
Nate gaat even Jibanyan uitlaten.
Nate gaat even Jibanyan uitlaten.
Afbeelding voor Yo-kai Watch

Links

Beoordelingen voor   Yo-kai Watch

Beoordelingen Yo-kai Watch

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,8


11354
16 jaar
Leuke, originele rpg
Yo-kai Watch is de eerste in een nieuwe serie rpg-spellen voor de 3ds. In het spel ontvangt je personage een horloge waarmee hij zogenaamde Yo-kai kan zien die verschillende problemen veroorzaken in zijn dorp. Dit dorp is echt geweldig vormgegeven en heeft een typisch Japanse uitstraling.

Een van de belangrijkste aspecten van een rpg is natuurlijk het gevechtssysteem, en dat stelt niet teleur. Je kiest zes Yo-kai om voor je te vechten en je kan deze in groepen van drie afwisselen tijdens het gevecht. Om speciale aanvallen uit te voeren moet je een kleine minigame op het touchscreen spelen. Deze worden echter na een aantal uur wel saai omdat je steeds hetzelfde doet.

De echte focus ligt in dit spel echter op het verzamelen van alle Yo-kai in het dorp. Dit doe je door verschillende quests uit te voeren en door ze te zoeken, want ze zitten in het hele dorp verspreid. De quests in dit spel zijn echt geweldig. Er zit meestal een grappig verhaal omheen en soms moet je nog best nadenken. Het enige nadeel dat ik kan noemen is dat het spel geen Nederlandse taaloptie heeft, want dit zou het echt ideaal maken voor jongere kinderen. Als je echter goed Engels kan is dit een dikke aanrader.
Cijfer:
8,5

2346
20 jaar
Veel leuker dan verwacht!
Ik heb dit spel aangekocht op aanraden van iemand anders en het stelt zeker niet teleur! Yo-kai Watch is een zeer leuke en redelijk innovatieve rpg. Vaak wordt er ook een grappige twist gegeven aan bepaalde quests of karakters.

De Yo-kai hebben een leuk design en het concept dat je deze onzichtbare wezentjes moet zoeken met je Yo-kai Watch is een leuk concept. Een van de doelen in het spel is om met alle Yo-kai vrienden te worden. Dit zijn er maar liefst 223. Er zijn ook nog 22 bosses, maar deze kun je niet bevrienden.

Het vechtsysteem is ook zeer leuk. De Yo-kai vechten ook zonder jouw hulp, maar je zal merken dat je ze toch een handje moet helpen. Je vecht met 6 Yo-kai die je zelf kan uitkiezen. Deze staan op een rad dat je tijdens het gevecht kan draaien want er kunnen namelijk maar 3 Yo-kai tegelijk vechten. Je kan ze ook bijvoorbeeld speciale aanvallen laten doen door een korte mini-game te spelen.

Hoe meer je vecht, hoe sterker je Yo-kai zullen worden door het level systeem. Van dit spel is ook een serie. Ik heb maar de eerste paar afleveringen gezien, maar er waren wel veel elementen die uit de serie in het spel ook verwerkt waren.

Ik zou het zeker aanraden om eens uit te proberen, misschien word je net als ik aangenaam verrast.
Cijfer:
8,0

1010
16 jaar
Yo-kai Watch is een geweldige gameserie, maar voel je niet verplicht om 1 te spelen
Yo-kai Watch (Yo-kai Watch 1) is de eerste game in de reeks van mijn favoriete gameserie op de 3DS. Het legt de basis voor de geweldige games die erna komen, maar dat zorgt wel voor 1 probleem: je gaat deze game nog 2x spelen als je ook van plan bent om Bony Spirits/Fleshy Souls en Psychic Specter te spelen. De intro van beide games is namelijk precies hetzelfde. Al snel zal je echter merken dat deze games het waard zijn. Je komt in een geweldige wereld, waar je alles kan doen wat je wilt: meer leren over de lore van de wereld, alle karakters verzamelen zoals in Pokémon, of zo snel mogelijk de eindbaas verslaan. Het kan allemaal! Voel je alleen niet verplicht om deze game te spelen, als je meteen doorspoelt naar Yo-kai Watch 2, of _Psychic Specters, zal je ervaring waarschijnlijk even goed zijn.
Cijfer:
7,0

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Yo-kai Watch

Tips en geheimen, cheats en codes

Geheimen:
Tips voor Terror Time
DeToms
30
Terror Time is een soort minigame die af en toe automatisch start wanneer je rond aan het lopen bent in Springdale. Je moet buiten zijn en het kan niet in Mount Wildwood gebeuren.

Het gebeurt automatisch maar er zijn wel een paar dingen die je kan doen om ervoor te zorgen dat er een grotere kans is dat Terror Time activeert namelijk:

- 's Nachts buiten zijn
- De klok van de 3DS veranderen als je het spel opstart. Wanneer je de 3DS-klok hebt veranderd, zal je eerst Gargaros zien als je het spel opstart en hij zal zeggen dat je de 3DS-klok niet mag veranderen. (Buiten een grotere kans op Terror Time heeft het in Yo-Kai Watch 1 geen verdere effecten)
- Door rood lopen

Wanneer je in Terror Time bent, zijn er een hoop kleinere Yo-Kai en Gargaros, Ogralus en Orcanos.

Als de kleinere Yo-Kai je zien, zullen ze een van de drie oni's informeren en komen ze op je af. Als een van de drie je aanraakt, kom je in een super lastig gevecht en zal je zeer waarschijnlijk verliezen. Als je verliest, word je wakker in je eigen bed. Je moet dus zien te ontsnappen door een deur die ergens op de kaart opent. En er zijn een heleboel kisten met waardevolle spullen er in. Maar kijk uit, want als je verslagen wordt door een van de oni, verlies je de spullen die je in Terror Time hebt verzameld.

Als je Gargaros verslaat heb je een kans dat Ogralus verschijnt, en als je Ogralus verslaat, heb je een kans dat Orcanos verschijnt. Orcanos is de allerlastigste baas in het spel, maar als het je gelukt is om hem te verslaan, is er een kans dat hij een Holy Blade laat vallen. Dit voorwerp kan je met Chansin fusen om Gleam te krijgen. Dit is een sterke S-rank Yo-Kai.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg