x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds - 3DS All in 1!

Zonder twijfel één van de beste spellen op de 3DS!
Professionele beoordeling: 9,5 - Lees de review!

Kopen:

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
31.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
The Legend of Zelda: A Link Between Worlds Nintendo Selects
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
21.49
€ 17.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Zelfde game ander doosje!
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot The Legend of Zelda: A Link Between Worlds

Afbeelding voor  The Legend of Zelda A Link Between Worlds

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo 3DS
Voor:(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur
Uitgebracht:2013
Spelers:1
Leeftijd:7+ jaar
Wi-Fi:Niet ondersteund
EAN:0045496524494
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  The Legend of Zelda A Link Between Worlds

Afbeeldingen

Toch nog even voor alle duidelijkheid: in dit spel speel je als Link, niet als Zelda!
Toch nog even voor alle duidelijkheid: in dit spel speel je als Link, niet als Zelda!
Na lange tijd eindelijk nog eens een Zelda met een top-down view!
Na lange tijd eindelijk nog eens een Zelda met een top-down view!
Ga op pad in dezelfde wereld als The Legend of Zelda: A Link to the Past.
Ga op pad in dezelfde wereld als The Legend of Zelda: A Link to the Past.
Verander jezelf in een tekening en loop over muren heen!
Verander jezelf in een tekening en loop over muren heen!
Beoordelingen voor   The Legend of Zelda A Link Between Worlds

Beoordelingen The Legend of Zelda: A Link Between Worlds

9 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,8

1130
34 jaar
Nostalgie zoals het hoort
The Legend of Zelda: A Link Between Worlds (ALBW) is een remake van de SNES klassieker The Legend of Zelda: A link to the past (ALTTP). De speelwereld is in grote lijnen hetzelfde gebleven ten opzichte van zijn evenknie uit 1992, maar de dungeons zijn allemaal op de schop gegaan. Er is in tegenstelling tot ALTTP geen vaste volgorde meer waarin je de dungeons afwerkt. Dit heeft ook te maken met het feit dat veel items bijna vanaf het begin verkrijgbaar zijn. Je kunt bijvoorbeeld een boomerang huren voor een schappelijk prijsje, maar als je dood gaat raak je je spullen weer kwijt. Daarom kun je spullen ook kopen, zij het voor een veel hogere prijs. Dit geeft het spel een opener dimensie en biedt daardoor meer vrijheid.

Het gebruik van deze items is dit keer niet verwant aan een hoeveelheid ammunitie (zoals bommen of pijlen), maar aan een energiemeter die langzaam weer vult. Je moet dus goed nadenken over hoe en wanneer je je items inzet.
Lees meer...

Het reizen tussen de speelwerelden gebeurt via 'scheuren' in muren. Je hebt namelijk de mogelijkheid jezelf in een soort Mr. Game & Watch-achtige modus in een muur te warpen. Uiteraard komen hier weer allerlei slimme puzzels uit voort en heeft de game uitstekend gebruik gemaakt van deze functie om allerhande geheimen te verbergen.

Grafisch gezien is dit spel top notch. De 3d functie geeft een beetje vierkante ogen in het begin, maar het went over de tijd en ik vind het echt iets toevoegen aan de gameplay. Dungeons met vele verdiepingen krijgen hierdoor diepte en je kijkt echt naar de vloeren onder je. De animaties zijn zeer vloeiend en het tempo in het spel ligt hoog en dat komt de speelbaarheid ten goede.

Zoals je hebt kunnen lezen is deze game dus een verbeterde versie van ALTTP. De makers zijn erin geslaagd de nostalgie van de jaren 90 te doen herleven, maar het tegelijkertijd zo fris te houden dat het de verstokte Zelda-fans meteen weer in de houdgreep neemt. Er is naast het verhaal wederom weer genoeg te verkennen en er zijn talrijke side-quests en collectables te vinden. Dat sommige mensen hier schrijven 'te korte gameplay' verwerp ik daarom. Het verhaal zelf is weliswaar in een goede 10 uur af te ronden, maar je kunt je nog eens 10 uur vermaken met wat ik hierboven heb geschreven. Wil je je echt bewijzen? Ga het spel dan nog eens uitspelen op de hero-modus. Reken maar dat je zo weer 20 uur verder bent.

Als laatst wil ik de soundtrack even benoemen. My god, wat is deze goed. Er komen een aantal tunes van ALTTP terug in een verbeterde versie en ze bezorgden mij keer op keer weer kippenvel. Een feest der herkenning voor de liefhebbers van ALTTP.
Verberg.
Cijfer:
10

125
17 jaar
Klassiek geweldig, maar ook vernieuwend!
The Legend of Zelda: A Link(Snap je hem? LINK) Between Worlds neemt je mee terug naar de wereld van A Link to the Past. Als je dit spel wel eens gespeeld hebt zal je de landschappen en het kasteel herkennen. Dit is erg leuk vooral voor de Zelda-fan.

De muziek is simpelweg Zelda-niveau. Componist Koji Kondo (mijn idool) heeft weer eens geweldig werk geleverd. Elk lied weerspiegelt de omgeving geweldig en met remakes van de klassiekers uit A Link to the Past is de muziek simpelweg geniaal.
Lees meer...

De speelstijl is de klassieke overhead-view zoals bij de meeste portable Zelda's, maar bij dit spel is er één groot verschil: het mergen.

In A Link Between Worlds kan je veranderen in een schildering en in de muur "mergen". Dit geeft een geweldige nooit-eerder-gezien puzzel-ervaring en heel veel nieuwe opties.

Hoe je aan de items komt is ook heel anders in A Link Between Worlds. Deze keer ipv. dat je de items tegenkomt in dungeons, huur je ze bij Ravio. Ravio neemt aan het begin van het spel je huis over en maakt er zijn winkel van. Ik vind het concept vernieuwend maar het kan ook irritant zijn. Voor het eerst kan je wat met je Rupees, maar dat is het enige voordeel. Als je dood gaat moet je de items namelijk opnieuw huren.

Ik kan uren doorgaan over dit geweldige spel, hij is zeker een aanrader.
Verberg.
The Legend of Zelda: A Link Between Worlds
Cijfer:
9,8

2683
25 jaar
Uitgespeeld!
Dit spel speelt heerlijk. Wanneer ik even tijd had zette ik snel weer even The Legend of Zelda: A Link Between Worlds aan. Elke keer weer even op avontuur.

In deze Zelda wil je niet dood gaan. Want dan ben je een groot deel van je wapens weer kwijt. Dit zorgt er voor dat je heel voorzichtig speelt (en heel vaak savet). Voor mij werkte dit erg goed!

De laatste Zelda die ik uitgespeeld heb is deel 1 van de NES. Vaak haakte ik af omdat het te lang duurde of omdat ik geen idee meer had waar ik naar toe moest. Deze Zelda is anders en niet te moeilijk. Door de vele items toch uitdagend en afwisselend om boeiend te blijven.
Cijfer:
10
Lees meer beoordelingen.


22069
18 jaar
Een topper voor het Nintendo 3DS-systeem
Na de remake van The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D vond Nintendo het tijd voor een gloednieuw The Legend of Zelda-avontuur voor de Nintendo 3DS, en dat konden fans van de serie alleen maar beminnen. In tegenstelling tot Ocarina of Time gaat A Link Between Worlds terug naar een top-down view en is het vervolg op het geweldige The Legend of Zelda: A Link to the Past.

Ondanks dat je het avontuur, net zoals vroeger, in bovenaanzicht bezichtigt, is het grafische stijltje flink op de schop genomen. Dit maakt dat het spel er mooi, maar ook sfeervol uitziet, wat goed uitkomt aangezien ook het verhaal een leuke sfeer kent dat versterkt wordt door prachtige muziek.
Lees meer...

Eén van de weinige minpunten die op te merken zijn, is dat het spel voor doorwinterde Zelda-fans wat aan de makkelijke kant is. Toch zorgen de collectibles doorheen de wereld voor genoeg uitdaging.

Kortom: The Legend of Zelda: A Link Between Worlds staat garant voor zo'n 25 uur avontuur en genot.
Verberg.
Cijfer:
9,6

145
13 jaar
Geweldig spel!
The Legend of Zelda: A Link Between Worlds is waarschijnlijk een van de beste Zelda-games. Om te beginnen heeft dit spel een nieuwe functie geïntroduceerd, het veranderen in een tekening op de muur. In deze modus kan je op de muur bewegen om geheimen te vinden, puzzels op te lossen en door scheuren in de muur te gaan. Via deze scheuren in de muur ga je naar Lorule. Het is een verwoeste versie van Hyrule, waarin je de meerderheid van dit spel's tempels gaat vinden. De tempels in dit spel zijn de beste van elk Zelda-spel, want het veranderen in een tekening zorgt voor veel interessante puzzels. Veel van dit spel's tempels hebben interessante thema's, die nog niet eerder in een Zelda-spel zijn voorgekomen en je kan de tempels doen in welke volgorde je maar wilt. Dit komt deels doordat je direct alle items kan kopen of huren. Dit zorgt er ook voor, dat je niet hoeft te wachten om bij sommige plekken te komen of om sommige schatkisten te vinden. Verder is dit de eerste keer dat je items huurt in plaats van dat je ze koopt. Het huren houdt in, dat je het item kan gebruiken, totdat je dood gaat. Dan moet je hem weer terug geven en opnieuw huren, maar maak je geen zorgen. Nadat je de eerste 2 tempels hebt gedaan, kan je de items ook gewoon kopen, maar dat kost wel veel meer Rupees. Het verhaal is beter dan meeste Zelda-games, maar nog steeds niets speciaals. Verder is de wereld hetzelfde als die in A Link To The Past (GBA) en het is heel leuk om deze wereld in mooiere graphics te zien.
Dit spel is zeker een aanrader als je van Zelda-games, puzzels, mooie werelden of goeie spellen houdt.
Cijfer:
9,8

195
40 jaar
Een van de beste 2D Zelda-games
Zelda A Link Between Worlds is een geweldige game. Het verhaal is weer eens wat anders dan de traditionele verhalen waarin Ganon de wereld bedreigt. Je maakt kennis met interessante karakters die onderdeel vormen van het verhaal. Verder is het een traditionele 2D Zelda in de stijl van de SNES. Maar dan met een twist, je kunt jezelf plat maken zoals Paper Mario en jezelf door zwarte gaten naar de 'andere wereld' verplaatsen. Hierdoor kom je in delen van de wereld waar je eerst niet kon komen. De gameplay is heel goed, vanaf relatief snel na het begin krijg je beschikking over alle wapens. En je kunt de dungeons in iedere volgorde uitspelen. Daardoor maak je echt je eigen avontuur mee. Natuurlijk zit er wel structuur in door de verhaal elementen, dus 100% vrij ben je ook niet. Er zitten ook leuke puzzelelementen in iedere dungeon die gebruik maken van de platte versie van Link. Dus je kunt je via muren verplaatsen naar platformen waar je anders niet bij had gekund. Dat is even omdenken. Meestal liggen de oplossingen voor de hand. Maar soms word je toch verrast door wat er allemaal mogelijk is. Het komt uiteindelijk allemaal samen in een spannend einde, dus zeer de moeite waard om gespeeld te hebben.
The Legend of Zelda: A Link Between Worlds
Cijfer:
10

40
24 jaar
Een Meesterwerk!
The Legend of Zelda: A Link Between Worlds is een geweldig spel voor jong en oud. Dit spel brengt mij terug in de tijd van vroeger op de Super Nintendo alleen nu vernieuwd en in 3D! Met een aantal nieuwe moves en vernieuwde levels kan het gewoon niet beter.

Nieuw is bijvoorbeeld dat je een muurschildering worden, in de muur kan opgaan en door de muur kan lopen en zodoende kom je nieuwe schatten en geheime kamers tegen.
Als je de muziek hoort word je meteen al vrolijk en krijg je gewoon zin om te spelen! Geen enkel spel heeft muziek zo goed als The Legend of Zelda!
Dit spel is zo super goed doordacht! Als je denkt dat je het spel uit heb gespeeld gaat het gewoon nog verder, dat vind ik zo geweldig aan dit spel! A Link Between Worlds is een spel dat je gespeeld moet hebben op de 3DS. Ik mag hopen dat ze ooit nog een keer zo'n goed spel uitbrengen als deze!
Een Must Have dus voor de Nintendo fans!
Cijfer:
10

2346
20 jaar
Beste Zelda-spel voor 3DS
Deze game steekt de wereld van 'A Link to the Past' in een nieuw jasje. Als je die game al eens hebt gespeeld, zul je wel redelijk wat dingen herkennen. A Link Between Worlds brengt ons wel een paar nieuwe game-mechanics. Zo is Link in staat om in een schilderij te veranderen. Dit zorgt ervoor dat de puzzels oplossen niet helemaal hetzelfde is als in andere Zelda-games.

A Link Between Worlds is zeker het beste Zelda-spel voor de 3DS en in het algemeen ook gewoon één van de beste spellen die je voor je 3DS kan kopen. Zeker een aanrader dus.
The Legend of Zelda: A Link Between Worlds
Cijfer:
9,0

2129
28 jaar
Met recht de beste Zelda op de 3DS
Van alle spellen die ik op de 3DS heb gespeeld, is deze misschien wel de beste van allemaal. De vormgeving en de gameplay zijn minstens zo goed als delen op de grotere consoles en ook het verhaal is een waardige opvolger van klassiekers als A Link To The Past.

Hoewel de remakes die inmiddels op de 3DS zijn verschenen, zoals Majora's Mask en Ocarina of Time, ook zeker de moeite waard zijn, is A Link Between Worlds een game die je simpelweg niet mag laten liggen!
The Legend of Zelda: A Link Between Worlds
Cijfer:
9,8
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor The Legend of Zelda: A Link Between Worlds

Tips en geheimen, cheats en codes

35 tips: 15 Easter Eggs en Glitches - 14 Geheimen - 5 Persoonlijke tips - 1 Cheats en Codes

Geheimen:
Oneindige hartjes!
Bramd de Groot
39210
Als je in de Endless Mode van de Cuccomaster-minigame in Kakariko Village blijft leven voor 9999,99 seconden, dan win je een gigantische Cucco die je een oneindig aantal hartjes geeft. Volgens Nintendo-president Satoru Iwata is dit echter nog niemand binnen Nintendo gelukt, en ook buiten Nintendo is er maar één speler bekend die dit gelukt is.

Persoonlijke tip:
Inventory worry
FrozenPhoe nix
138
13 jaar
Maak je geen zorgen als je een item nog mist van je inventory. Dat is het item dat je tijdelijk krijgt bij de eindbaas, dus je mist er geen als je een leeg slot hebt.

Geheimen:
Maiamais
SpicyCloud
125
Linksboven het meer is een grot met ogen. Ga hier naar binnen en je ontmoet Mother Maiamai. Mother Maiamai is haar kindjes kwijt, het zijn er wel 99! De Maiamais zijn verspreid over het hele spel, zowel in Hyrule als in Lorule.

Het verzamelen is erg handig want per 10 Maiamais die je gevonden hebt, maakt Mother Maiamai een van je gekochte items "nice". Hiermee wordt bijvoorbeeld je bow of je hammer ge-upgrade. Erg handig!
Lees meer tips en geheimen.

Easter Eggs en Glitches:
Wereld uit A Link to the Past
Bramd de Groot
39210
Wist je dat de wereld van The Legend of Zelda: A Link Between Worlds vrijwel letterlijk is overgenomen uit The Legend of Zelda: A Link to the Past voor de SNES? In deze video zie je vanaf ongeveer 0:43 een vergelijking van de twee spellen.

 

Geheimen:
Hero Mode
Bramd de Groot
39210
Als je het spel één keer uitspeelt, krijg je de mogelijkheid om een nieuw spel te beginnen in Hero Mode. In deze modus brengen vijanden meer schade toe en krijg je moeilijker hartjes.

Geheimen:
Legendary Player
Kietje
1823
Eerst moet je de 50 uitdagingen voltooien die zijn gegeven door Gramps in Kakariko Village. Praat vervolgens tegen Gramps en ga naar het uitdagingen-menu. Als je het menu nu weer verlaat, zal hij je vertellen dat je de tweede bent die alle uitdagingen heeft voltooid. Daarna zal Gramps je uiteindelijk laten vechten tegen Legendary Player.

Easter Eggs en Glitches:
Lippenstift op Links gezicht
Bramd de Groot
39210
Als je in het huis van de zwaar opgemaakte vrouw in Kakariko Village komt, zal deze je steeds een kus toeblazen. Op de muur zit echter ook een kusafdruk. Verander in een tekening en loop over de muur naar de lippenstift. Link zal nu een kusafdruk op zijn gezicht hebben.

Easter Eggs en Glitches:
Ravio & Nabbit
Royvvugt
1039
Als je goed naar Ravio kijkt, dan zie je dat hij veel weg heeft van Nabbit (uit New Super Mario Bros. U en een DLC personage uit Mario Golf: World Tour). Dit komt doordat de ontwikkelaars die aan Mario en Zelda werken veel met elkaar in relatie staan en hierdoor werden ze door elkaar geinspireerd voor beide karakters.

Persoonlijke tip:
Maimai's zoeken
FrozenPhoe nix
138
13 jaar
Alle honderd maimai's zoeken is best lastig, vandaar mijn tip. Als je het spel doorspeelt zonder geluid kan het best lastig zijn om ze te vinden, maar als je je geluid aanzet dan hoor je ze piepen als je in de buurt bent! En nog een tip: er zitten vijftig maimai's is de light world en de andere vijftig in de dark world.

Geheimen:
Alle heart pieces
Bramd de Groot
39210
In onderstaande video zie je waar je alle heart pieces in Hyrule en Lorule kan vinden. Bij elke vier heart pieces krijg je een extra hartje!

 

Geheimen:
Krijg gratis 100 rupees
Bramd de Groot
39210
In het noordoosten van Hyrule is een kleine grot met een bangige hinox erin. Als je met hem praat, zal hij je geld aanbieden om hem met rust te laten, waarna je dit kan weigeren of hem dit kan geven. Blijf weigeren tot hij je 100 rupees biedt, en ga dan akkoord. LET OP: weiger NIET nog een keer als hij je 100 rupees biedt, want dan wordt hij woest en valt hij je aan! Het heeft dan geen zin meer om terug te vechten, want hij is onkwetsbaar.

Easter Eggs en Glitches:
It's a secret to everybody
Bramd de Groot
39210
De zin "It's a secret to everybody" is een zin die in bijna elke Zelda-game sinds het origineel verstopt zit, en ook in deze game wordt deze zin weer twee keer aangehaald.
Als je de Thief Girl uit de Thieves Hideout spreekt, kan je haar in een grot zuidelijk van Vacant House vinden. Als je met haar praat, geeft ze je een kist met rupees, maar vraagt wel: "Please keep it a secret to everybody".
Deze zelfde zin wordt gezegd door de bange Hinox in de grot in noordoost-Lorule nadat je geld hebt aangenomen om hem met rust te laten.

Easter Eggs en Glitches:
Gebruik de Bug Net tegen YugaGanon
Bramd de Groot
39210
In het uiteindelijke gevecht tegen YugaGanon kun je in plaats van je zwaard ook je Bug Net gebruiken om de projectielen van de eindbaas te weerkaatsen. Schijnbaar nutteloze items die toch effect hebben op de laatste eindbaas is een traditie in Zelda spellen; zo kun je bijvoorbeeld Ganondorf's projectielen terugkaatsen met een bottle in Ocarina of Time, en kan je Demise afleiden met een Bug Net in Skyward Sword.

Geheimen:
Treacherous Tower-beloningen
Bramd de Groot
39210
De volgende beloningen krijg je door een bepaalde hoeveelheid levels te halen in de Treacherous Tower in Lorule hier zie je voor hoeveel levels je welke beloning krijgt.

5 levelsRupees
15 levelsHeart Piece, Rupees
50 levelsSuper Lamp, Rupees
50 levels (tweede keer)Super Bug Net, Rupees

Persoonlijke tip:
Creëer de ultieme Shadow Link
Bramd de Groot
39210
16 jaar
In A Link Between Worlds kun je een Shadow Link creëren die je naar andere spelers verspreidt via StreetPass. Om de moeilijkst mogelijke Shadow Link te maken, met een bounty van 999, moet je hem met het volgende uitrusten:

-Volledig geüpgrade Master Sword (4 Master Ores)
-De Red Tunic uit Lorule Castle
-Alle heart pieces en heart containers
-De Great Spin Attack (krijg je van Mother Maiamai bij 100 Maiama's)
-Twee geüpgrade wapens, zoals de Nice Fire Rod en de Nice Ice Rod

Je kan je Shadow Link ook twee Blue Potions meegeven. Je krijgt hierdoor niet de maximale bounty, maar je Shadow Link zal bijna onmogelijk te verslaan zijn, omdat hij tot twee keer toe zijn levens volledig kan aanvullen.

Easter Eggs en Glitches:
Glitch: skip de Skull Woods eindbaas
Bramd de Groot
39210
In dit filmpje zie je hoe je heel makkelijk de eindbaas van Skull Woods kan overslaan als je de propeller hebt. Deze glitch heeft geen enkel nadelig gevolg voor het spel, je kan zelfs later terugkomen om de eindbaas alsnog te verslaan!

 

Persoonlijke tip:
Alle eindbazen
Bramd de Groot
39210
16 jaar
A Link Between Worlds mag dan niet de moeilijkste Zeldagame aller tijden zijn, maar de eindbazen kunnen toch nog steeds aardig uitdagend zijn, omdat soms moeilijk uit te vogelen is hoe je ze verslaat. Daarom kun je in deze video voor elke eindbaas de beste strategie zien.

 

Geheimen:
Krijg de superlamp
Garfreek
488
Bovenop de berg van Lorule's death mountain ligt "the treacherous tower". In deze toren kun je vechten om heel veel geld.

Red je het echter om het "advanced" niveau uit te spelen, dan krijg je de superlamp. Deze lamp schijnt veel verder en doet 8x zoveel schade bij gebruik!

Geheimen:
Super bug net
Garfreek
488
Speel het "advanced level" van "the treacherous tower" voor een tweede maal uit om het supernet te krijgen. Je kunt nu zelfs vijanden aanvallen met je net!

Easter Eggs en Glitches:
Schilderijen en maskers
Royvvugt
1039
Aan elke muur hangen schilderijen, maskers, etc.
Ga op de muur in schilder modus en dan kun je zelf bv majora's mask dragen.

Persoonlijke tip:
Ore voor je master sword
Royvvugt
1039
24 jaar
Zoals jullie weten kun je 3 ores vinden in de dungeons. Maar de 4e is verborgen.Dit is erg makkelijk: je moet naar de plek gaan, waar de kerk is, waar alles begon. Ga hier naar de Dark World en daar bevindt zich de vierde Ore

Geheimen:
Alle 100 Maiamai's
Bramd de Groot
39210
In deze video zie je waar je alle 100 Maiamai's kan vinden, die je vervolgens bij Mother Maiamai weer kan ruilen voor upgrades voor je wapens.

 

Geheimen:
Alle extra wapens
Bramd de Groot
39210
In A Link Between Worlds kun je de meeste wapens natuurlijk huren of kopen uit de winkel van Ravio, maar er zijn ook nog een aantal extra, optionele wapens te vinden in Hyrule die het spel makkelijker maken. In dit filmpje zie je de locatie van al deze wapens.

 

Geheimen:
Alle bottles
Bramd de Groot
39210
Bottles zijn handige items die je kan gebruiken om dingen in mee te dragen, zoals toverdranken en feeën. In dit filmpje zie je waar je ze kan vinden.

 

Easter Eggs en Glitches:
Sabrina-verwijzing
Bramd de Groot
39210
De namen van de prinsessen van Hyrule en Lorule, respectievelijk Zelda en Hilda, zijn een verwijzing naar de Nickelodeon-serie "Sabrina the Teen Witch". In deze serie heeft de hoofdpersoon twee tantes, die Zelda en Hilda heten.

Easter Eggs en Glitches:
Muziek uit A Link to the Past
Bramd de Groot
39210
Als je de muziek in Lorule Castle achterstevoren afspeelt, vormt het refreintje de muziek van Hyrule Castle uit The Legend of Zelda: A Link to the Past voor de SNES. In het onderstaande filmpje kun je dit zelf horen.

 

Easter Eggs en Glitches:
Majora's Mask?
Bramd de Groot
39210
In het winkeltje van Ravio/Link's huis is rechts aan de muur een paars masker te zien. Dit masker is in werkelijkheid het kwaadaardige masker Majora's Mask uit de gelijknamige Zelda-game voor de Nintendo 64.

 

Easter Eggs en Glitches:
Gebruik Rods als knuppels in Octoball Derby
Bramd de Groot
39210
Als je de minigame Octoball Derby start terwijl je de Fire, Ice, Sand of Tornado Rod geselecteerd hebt, zul je deze als knuppel gebruiken in de minigame. Dit verandert niets aan de gameplay, maar is wel een leuke easter egg.

Geheimen:
Ravio's dagboek
Garfreek
488
Als je het spel speelt in hero mode kun je een verrassing vinden in het verlaten huis van lorule (op dezelfde plek als jouw huis in hyrule). Achterin ligt namelijk het dagboek van Ravio, het winkelkonijn!

Hierin lees je wat er gebeurde, voordat hij je huis kwam bezetten

Cheats en Codes:
Action Replay
Destroymic helle
7476
Met de vernieuwde Action Replay voor de 3DS, kun je oneindig levens krijgen en vele hulpmiddelen waar je anders lang naar moet zoeken! Dit is een tip voor mensen die weinig Zelda hebben gespeeld, om dit spel te leren kennen.
Wat is Action Replay? Dit is een 3DS card holder met Powesaves. Deze kun je aansluiten op je pc. Als je je spel in de card holder doet, kun je automatisch de cheats uploaden naar je spel, die je wilt hebben. Dit is zeer makkelijk in gebruik!

Easter Eggs en Glitches:
NES-Zelda verwijzing
Bramd de Groot
39210
In de winkel ten westen van Turtle Rock, in de buurt van de Maiamai-grot, zegt de winkelier tegen je: "...Ay lliw nihtemos yub...". Dit is een verwijzing naar de winkeliers in de allereerste Legend of Zelda voor de NES, die tegen Link zeiden: "Buy something, will ya!".

Easter Eggs en Glitches:
Verwijzing naar A Link to the Past
Bramd de Groot
39210
Het paarse konijnenkostuum van Ravio is een verwijzing naar The Legend of Zelda: A Link to the Past. In dit spel verandert Link in een paars konijn als hij voor het eerst de Dark World betreedt.

Easter Eggs en Glitches:
Scheve wereld
Bramd de Groot
39210
De hele wereld van A Link Between Worlds is in werkelijkheid schuin gebouwd, en je kijkt er schuin van boven tegenaan. Eiji Aonuma legt dit in het onderstaande filmpje uit op 1:37.

 

Easter Eggs en Glitches:
Zelda ALink Between Worlds glitches
Tornado
4027
In het filmpje hieronder zie je enkele glitches in Zelda A Link Between Worlds.

 

Geheimen:
Streetpass Challenge Medals
Bramd de Groot
39210
Streetpass Challenge Medals krijg je door bepaalde uitdagingen te voltooien in de Streetpass-gevechten met de Dark Link van andere spelers. Hier zie je hoe je de eerste 16 vrijspeelt, de rest vind je hier.

Streetpass Challenge Medal #1Win één gevecht
#2Win 5 gevechten
#3Win 10 gevechten
#4Win 20 gevechten
#5Schakel Shadow Link uit met de Lamp
#6Schakel Shadow Link uit met de Super Lamp
#7Schakel Shadow Link uit met de Bow
#8Schakel Shadow Link uit met de Nice Bow
#9Win met de Boomerang geselecteerd
#10Win met de Nice Boomerang geselecteerd
#11Win met de Hookshot geselecteerd
#12Schakel Shadow Link uit met de Nice Hookshot
#13Schakel Shadow Link uit met de Hammer
#14Schakel Shadow Link uit met de Nice Hammer
#15Schakel Shadow Link uit met een Bomb
#16Schakel Shadow Link uit met een Nice Bomb
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg