x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

New Super Mario Bros. 2 - 3DS All in 1!

Kopen:

New Super Mario Bros. 2
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
18.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
New Super Mario Bros. 2 Losse Game Card
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
15.49
€ 7.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Boxshot New Super Mario Bros. 2

Afbeelding voor  New Super Mario Bros 2

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo 3DS
Voor:(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur, Platform
Uitgebracht:2012
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
Wi-Fi:server gesloten
EAN:0045496522520

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  New Super Mario Bros 2

Afbeeldingen

Wauw! Wat veel coins!
Wauw! Wat veel coins!
Mario springt door de Gold Ring en de vijanden worden goud!
Mario springt door de Gold Ring en de vijanden worden goud!
Spring door een gouden ring en alle vijandjes worden goud kleurig en laten veel muntjes achter!
Spring door een gouden ring en alle vijandjes worden goud kleurig en laten veel muntjes achter!
Kun jij alle Koopalings verslaan? Ze zijn met veel en ieder bewaakt een kasteel per wereld.
Kun jij alle Koopalings verslaan? Ze zijn met veel en ieder bewaakt een kasteel per wereld.
Beoordelingen voor   New Super Mario Bros 2

Beoordelingen New Super Mario Bros. 2

16 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,5


22069
16 jaar
Te makkelijk en te weinig vernieuwing. Gelukkig maakt Coin Rush heel wat goed.
Na het geweldige New Super Mario Bros. WII had ik wel zin in een nieuw deel. Namelijk New Super Mario Bros. 2 voor de Nintendo 3DS. In deze game draait alles om de muntjes. Zo is er een speciale power-up en zijn er doorheen een level heel wat items verstopt waardoor je aan extra muntjes kunt geraken. Het uiteindelijke doel hiervan is om er 1 miljoen te verzamelen. Ik kan je nu al vertellen dat dit een heel karwei is!

In oudere Mario games vond ik die muntjes meestal maar niets. Op het moment dat ik tegen een vraagtekenblok sprong en zag dat er een muntje uitkwam in plaats van een power-up was dat toch altijd een kleine teleurstelling. In New Super Mario Bros. 2 zou dat anders moeten zijn. Met de nadruk op moeten. Tijdens het spelen van de game had ik niet echt het gevoel dat die muntjes nu echt belangrijker zijn dan anders. Je moet misschien wel 1 miljoen muntjes proberen te halen maar waarom? Er is niet echt een reden voor. En op het moment dat je die 1 miljoen haalt gebeurt er niet echt iets speciaal ofzo. Daarbij komt ook nog eens dat doordat de levels nu vol met muntjes zitten de level ups je om de oren vliegen. Hierdoor wordt het spel NOG makkelijker.
Lees meer...

De erg lage moeilijkheidsgraad stoorde me hard. Maar dat de game bitter weinig vernieuwing kent nog harder. Want buiten de nieuwe Gold Flower en enkele nieuwe items voelt de game aan alsof je hem al eerder gespeeld hebt. Zo moet je geen nieuwe achtergronden of wat nieuwe liedjes verwachten. Erg lui van Nintendo!

Wat dan wel nieuw is in New. Super Mario Bros 2 is de game mode Coin Rush. Hierin krijg je drie willekeurige levels voorgeschoteld waar je in een beperkte tijd zoveel mogelijk muntjes moet proberen te verzamelen. Dit werkt best wel verslavend omdat je de hele tijd probeert je record te verbreken of dat van mensen die je bent tegengekomen via StreetPass. Ook is Coin Rush stukken pittiger dan de main game. Doordat je zoveel mogelijk muntjes probeert te halen en dat liefst zo snel mogelijk kan het wel eens zijn dat je domme foutjes gaat maken. Hoe dan ook is Coin Rush een leuke toevoeging waardoor het cijfer dat ik aan deze game geef omhoog gaat.
Verberg.
Cijfer:
6,9

22290
15 jaar
Niet vernieuwend genoeg.
New Super Mario Bros. 2 is qua game een goede game, maar qua serie is het minder. Het heeft totaal geen vernieuwing. Alleen dat het een extra doel heeft: 1 Miljoen muntjes verzamelen. Maar daar draait dan alles om. De nieuwe Power-up (Golden Flower), Gouden Blok op Mario's hoofd, Gouden ring... Misschien iets te veel van het gouden.

De vernieuwing zit 'm ook niet in de muziek. Deze is namelijk gepikt bij New Super Mario Bros. Wii. Alleen dan ietsje anders. Het leveldesign komt ook in de buurt van de Wii-versie. Het is wel een leuke game, maar scoort op alle punten net te weinig om ''New'' in de titel te mogen hebben.
Lees meer...

De multiplayer is dan wel weer leuk. Het nadeel daarvan is dat hij soms blijft hangen. Verder is de multiplayer beter dan die van NSMB, want je kunt het complete spel met z'n tweeën doorlopen.

De DLC van deze game is... Tja, niet echt DLC. Het zijn gewoon levelpakket met elk 3 kleine levels. De makkelijke zijn té makkelijk en de moeilijke zijn weer té moeilijk. Het Oud & Goud-pakket is wel de moeite waard om het te downloaden. Het is gratis en zo kun je je een beetje de andere pakketten voorstellen. Niet veel specials dus.

NSMB2 is een leuke game, maar niet vernieuwend genoeg. Ik had graag wat meer nieuwe elementen gezien. Het spel is ook wat aan de makkelijke kant en de DLC voor Muntenjacht (wat dan wel uitdagender en interessant is) stelt ook niet al te veel voor. Koop NSMB2 alleen als je een échte fan bent van de New-reeks of als je NSMB(Wii) nog niet gespeeld hebt.
Verberg.
Cijfer:
7,0

330
12 jaar
Zelfde soort Super Mario Bros
Als je een andere New super Mario bros game hebt gespeeld dan lijkt het alsof je hetzelfde speelt, het is wel leuk hoor, maar er is niks nieuws.

De zelfde soort levels de zelfde soort werelden het zelfde soort verhaal de zelfde soort vijanden. Als je de andere games stom vond vindt je dat van deze ook maar, als je de andere games leuk vond en meer wilt dan raad ik deze "e;Niks New Super Mario Bros. 2"e; zeker aan.
Cijfer:
7,5
Lees meer beoordelingen.

60
19 jaar
New Super Mario Bros. 2 is een erg leuke game, maar mist helaas wat vernieuwing.
New Super Mario Bros. 2 is zoals gewoonlijk veel Mario games erg leuk om te spelen. Laat ik maar beginnen met de positieve punten:
1. De graphics zien er erg top uit.
2. De levels in de werelden zijn erg leuk om te spelen.
Lees meer...
3. Coin Rush is een erg leuk bedachte optie wat je met twee spelers kunt spelen.

Ondanks al deze positieve punten, heb ik toch een paar puntjes van kritiek:
1. Ondanks dat de levels en werelden erg leuk zijn is er vrij weinig vernieuwing.
2. Het verhaal is zoals vaak bij Mario Bros games helaas hetzelfde en hiermee bedoel ik dat Bowser Peach ontvoert en gevangen houdt in kastelen met als doel haar te bevrijden van Bowser en zijn manschap.

Al met al is dit weer een geslaagde Mario game wat ik toch als Mario liefhebber zou aanraden te spelen vanwege de mooie graphics, de leuke levels in de werelden en de Coin Rush speloptie voor twee spelers, maar wilt men meer vernieuwing, kunnen ze deze game het best laten liggen, want dat komt er vrij weinig in voor.
Verberg.
Cijfer:
8,0

2346
20 jaar
Zeker leuk, maar niet innovatief genoeg
New Super Mario Bros. 2 is zeker een leuk spel, maar wanneer je de andere games in de serie hebt gespeeld, is deze niet zo innovatief en eigenlijk een beetje het zelfde als vorige installaties. In dit spel draait alles om muntjes. Het doel is namelijk om een miljoen muntjes te verzamelen, naast natuurlijk Princess Peach nog een keertje te redden.
Ik raad dit spel aan en zeker als je de andere games nog niet hebt gespeeld. Deze platformer houdt je wel even zoet.
Cijfer:
7,0

1505
17 jaar
Niet slecht, maar er zijn betere Mario (Bros.)-spellen
Voor Mario Bros.-spellen geldt zowat altijd: 1 gespeeld = allemaal gespeeld. Vaak verschillen ze maar erg weinig van elkaar. Je hebt soms wel kleine vernieuwingen, zoals nieuwe outfits met nieuwe skills, maar de levels zijn vaak wel vergelijkbaar.

Nieuw in dit spel is echter dat je 1 miljoen muntjes moet verzamelen. Je krijgt overal ook veel meer muntjes. Het leveldesign is voor de rest wel prima. Niet het beste in de serie, maar zeker niet slecht. Ik ben zelf niet zo'n fan van 2D-games, dus ik zou Super Mario 3D Land meer aanraden dan deze.

Je kunt op dit spel wel samen spelen via local play, maar dan moet je wel meerdere 3DS/2DS-consoles hebben. Mario Bros. is naar mijn mening niet echt leuk om alleen te spelen. Ik zou de Wii-versie aanraden. Hierbij kan je makkelijk met 2-4 spelers spelen en dat maakt Mario Bros. veel leuker. Je kan dan samenwerken om door het level te komen. Als iemand af is, kan een ander diegene redden en zolang de rest niet af is, stopt het level niet.
New Super Mario Bros. 2
Cijfer:
6,5

6008
16 jaar
Niet echt vernieuwend
New Super Mario Bros. 2 is nou niet echt een nieuw spel, het lijkt allemaal heel erg op het New Super Mario Bros Wii spel. Ik weet niet wat je allemaal kon verbeteren maar de titel new klopt niet helemaal. Er zijn wel wat gouden dingen en kleine dlc's maar de levels en muziek zijn simpelweg nog allemaal hetzelfde. Het is meer Mario, dus als je het daar voor doet dan moet je voor het spel gaan. Wil je iets nieuws? Wacht dan nog even!
Cijfer:
8,0

2211
11 jaar
Is wel leuk, maar koop liever Super Mario 3d Land
New Super Mario Bros. 2 valt best mee. Ik vind het wel leuk omdat Raccoon-Mario mijn favoriete power-up is. Wat er niet zo leuk is aan het spel is dat het niet veel nieuw is, en dat het lijkt op zijn voorgangers. Ik vind persoonlijk Super Mario 3D Land leuker omdat er echt 3D bij is, bij deze helaas niet echt.
Omdat Coin Rush wel leuk is geef ik het spel een 6.
Cijfer:
6,0

70
14 jaar
New Super Mario Bros. 2 aanrader
New Super Mario Bros. 2 is een leuke game met nieuwe vaardigheden in vergelijking met de oude games en heeft een goede gameplay om lang en leuk te kunnen spelen. Het is een echte aanrader.
Cijfer:
9,0

6897
14 jaar
Prima platformer!
New Super Mario Bros. 2 is echt een prima 2D-platformer. Misschien nog wel eens de beste op de Nintendo 3DS. Ik heb persoonlijk zo genoten van dit spel, van het uitspelen tot alle sterren verzamelen. Het leveldesign vind ik in deze game gewoon echt heel goed en het is super vermakelijk. Alleen de eindbazen zijn weer de Koopalings en die zijn altijd net wat te makkelijk. Ook is er een opdracht als je de game heb uitgespeeld. Je moet 1.000.000 (miljoen) muntjes halen. Als je dat is gelukt krijg je een nieuw startscherm. Ook is er Local Play. Daardoor kan je samen spelen met iemand die de game ook heeft en kan je door de levels spelen als Mario & Luigi.
Cijfer:
9,0

1191
14 jaar
Vooral niet vernieuwend
Deze game lijkt sprekend op Super Mario Bros alleen nu is je hoofddoel het verzamelen van 1 miljoen muntjes. Ook kan je nu van links naar rechts en van voor en naar achter.
Het 3D effect is wel leuk maar niet echt speciaal.
New Super Mario Bros. 2
Cijfer:
8,0

307
15 jaar
Hetzelfde principe, maar weinig innovatie.
De weinige vernieuwingen zijn erg jammer. Nintendo is meestal de sterkste op dit vlak, maar bij New Super Mario Bros. 2 is het net wat minder. Als je heel veel houdt van New Super Mario Bros. DS dan raad ik deze wel aan, of als je geïnteresseerd bent in de nieuwe munten-modus, een modus waarbij je moet proberen zoveel mogelijk munten te halen in een beperkte tijd in 3 levels bijeen. Als je een Mario-platformer op je 3DS wil (en je toevallig houdt van Super Mario Galaxy (2)) dan raad ik echt Super Mario 3D Land aan!
Cijfer:
6,0

1155
16 jaar
Geslaagd!
New Super Mario Bros. 2 lijkt identiek aan zijn voorganger op de DS, alleen is nu het doel om tijdens het spelen 1 miljoen munten te verzamelen en dat is een beste klus. Het concept daarvan is leuk, maar je hebt er niet zoveel aan uit eindelijk.

De levels zijn origineel en leuk, genoeg bossfights, veel vijanden en nieuwe power-ups. Ook zijn de extra dingen in de game, zoals de DLC’s, geweldig en geven de game een leuke draai.

Nintendo is er zeker in geslaagd om een leuke Mario Bros. voor de 3DS te maken!
Cijfer:
8,5

18 jaar
Al met al een prima game, maar mist vernieuwing.
New Super Mario Bros. 2 is een leuk spel... Alleen is het spel een beetje mager bij de rest van de andere Mario-games. Dit komt door het tekort aan vernieuwing en ik vind de game te klein (zelf heb ik het spel in 1-3 dagen uitgespeeld na een hoop spelen), maar buiten dat is het gewoon een leuk spel! Voor mij alsnog een aanrader!
Cijfer:
7,0

45
14 jaar
Muntjes, muntjes en muntjes
Het is je standaard Super Mario Bros.-game, maar de extra minigames maken het stukken leuker. Coin Rush geeft je een manier om heel veel muntjes te verzamelen. Dat is ook het primaire stukje van deze Mario-game. In de story mode zelf is er niet veel verandering behalve de power-ups om muntjes te verzamelen en de Coin Rush-minigame. Verder is New Super Mario Bros. 2 wel een leuk spel.
Cijfer:
7,5

10 jaar
Leuk spel, veel opties, maar snel saai
Het is een best wel leuk spel, en ook zijn er heel veel geheime gangen. Maar als je het een keer hebt uitgespeeld, dan is het best wel saai.
New Super Mario Bros. 2
Cijfer:
8,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor New Super Mario Bros. 2

Tips en geheimen, cheats en codes

24 tips: 12 Geheimen - 9 Persoonlijke tips - 3 Easter Eggs en Glitches

Geheimen:
Timing is goud waard!
Wesleye98
22290
Probeer eens een level te voltooien als de laatste twee cijfers van de klok gelijk zijn aan het nummer van de wereld. Dus als je in wereld 6 bent en je eindigt een level met op de klok 166 seconden, dan krijg je een bonuslevel.

Voor 3 werelden zijn andere nummers bepaald. Deze hebben geen nummer, enkel een naam.

Wereld Paddenstoel-77
Wereld Bloem-88
Wereld Ster-99

Geheimen:
Speel als Luigi
Legochesse r
101
It's a me, Luigi! Net zoals in de originele New Super Mario Bros. kan je als Luigi spelen. Hiervoor moet je in het bestandskeuzescherm boven je gewenste opslagbestand gaan staan en dan L + R en A-knop indrukken. Let wel op! In tegenstelling tot het origineel moet je in dit deel eerst het spel een keer hebben uitgespeeld met Mario voordat je deze code kan gebruiken!

Persoonlijke tip:
Alle geheime uitgangen!
Timtamtomg
2162
15 jaar
In elke wereld is er 1 geheim level waar je alleen kunt komen door een geheime uitgang in een ander level te vinden! Het is natuurlijk heel veel werk om elk level helemaal uit te moeten kammen, dus in deze video kun je zien hoe je ze allemaal vrijspeelt.

 
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Hoe krijg je 5 sterren op je profiel?
Wesleye98
22290
In NSMB2 kun je maximaal 5 (glimmende) sterren op je profiel verdienen. Hoe doe je dat? Zorg dat je de volgende dingen voltooit:
Ster 1. Versla Bowser één keer.
Ster 2. Heb 3 kronen (1110) bij je levens.
Ster 3. Verzamel alle Sterren Munten in de game.
Ster 4. Verzamel alle Maan Munten in de game.
Ster 5. Geef alle Sterren en Maan Munten uit in de wereldkaarten bij de poorten.
Glimmend: Gebruik nooit Witte Wasbeer Mario! Doe je dit één keer of meer, dan zullen de sterren niet glimmen.Succes!

Geheimen:
Unlock de mushroom wereld
Tornado
4027
In het filmpje hieronder zie je hoe je de mushroom wereld unlockt.

 

Geheimen:
Alle 240 Star- en Moon Coins
Bramd de Groot
39210
In dit filmpje zijn de locaties van alle 240 Star- en Moon Coins in New Super Mario Bros. 2 te zien.

 

Geheimen:
Speel de Flower World vrij
Bramd de Groot
39210
In dit filmpje is te zien hoe je de Flower World vrijspeelt in New Super Mario Bros. 2.

 

Persoonlijke tip:
Word onkwetsbaar!
Bramd de Groot
39210
16 jaar
Als je in een level vijf keer doodgaat, zal er aan de start een itemblokje verschijnen met daarin een Invincibility Leaf, een terugkerend item uit Super Mario 3D Land, wat je in White Raccoon Mario zal veranderen! Deze power-up maakt je onkwetsbaar, zorgt dat je P-Meter zich sneller vult en geeft je de mogelijkheid om op water te lopen!

Persoonlijke tip:
Oneindig levens!
Bramd de Groot
39210
17 jaar
Door dit handige trucje te gebruiken in Mushroom World level 1, kun je oneindig veel levens bij elkaar sprokkelen!

 

Persoonlijke tip:
Alle eindbazen
Bramd de Groot
39210
16 jaar
Lukt het je ook maar niet om langs Dry Bowser te komen, of word je telkens weer verslagen door die ene Koopaling? Met dit filmpje versla je ze allemaal met gemak.

 

Geheimen:
Savedata verwijderen
Kriegspire
5481
Mocht je dit spel 2e-hands aan de haak slaan, dan is het uiteraard fijn om op een schone save-file te beginnen. Je kan de save-files verwijderen, maar je kan ook de hele cart als nieuw maken. Houd tijdens het opstarten van het spel de A, B, X en Y knoppen ingedrukt. Je krijgt dan een bevestiging of je alle data wil verwijderen. Doe je dit, dan zijn ook al de opgespaarde muntjes verwijderd. Een frisse start dus!

Persoonlijke tip:
Kom makkelijk door de Cannon Levels
Bramd de Groot
39210
16 jaar
Als je moeite hebt met de cannon levels, speel ze dan gewoon met een Raccoon Leaf; hiermee kun je heel makkelijk door de levels heen vliegen, doordat je meter bijna meteen opgeladen is, en hoef je je sprongen niet meer zo precies te timen!

 

Geheimen:
Oneindige Toad-huisjes
Bramd de Groot
39210
Als je elk level in de game uitspeelt, kan je alle Toad-huisjes, ook degene die je al gebruikt hebt, voortaan oneindig blijven gebruiken. Dit is handig, want daarmee kun je oneindig veel levens en power-ups bij elkaar sprokkelen, wanneer je maar wilt!

Easter Eggs en Glitches:
Mario zonder pet
Bramd de Groot
39210
Als je 1110 levens behaalt (dat lijkt heel veel, maar met alle munten in dit spel is dat zo behaald) heeft Mario ineens geen petje meer op!

Easter Eggs en Glitches:
Glitches in New Super Mario Bros 2
Axtasma
2211
Er zijn een aantal Glitches in deze game, wat normaal is, want alle games bevatten wel Glitches. In deze video kan je ze allemaal vinden. Ook tonen ze een manier om snel munten en levens tegelijkertijd te krijgen!

 

Geheimen:
Ster wereld
Tornado
4027
In het filmpje hieronder zie je hoe je de ster wereld unlockt.

 

Easter Eggs en Glitches:
Zet Koopas vast!
Mvoske
22069
In het eerste level van de strerrenwereld (moet je eerst even de game voor uitspelen) zit een bug verstopt. Wanneer je op een blauwe P-schakelaar springt veranderen een aantal blokken in muntjes. Wanneer je de muntjes niet grijpt en een tijdje wacht zodat deze terug in hun oorspronkelijke staat veranderen zul je zien dat de Koopas (je weet wel, die schildpadden) er in vast komen te zitten.

Persoonlijke tip:
Blokhoofd
Destroymic helle
7476
21 jaar
Vaak als je tegen een blokje aanspringt voor muntjes, blijft deze vastzitten op je hoofd, MAAR voor een bepaalde tijd. Vaak is er in de buurt een spring koort of een trampoline, iets dergelijks waarmee je ver of hoog kunt springen. Als je hier een paar keer op springt, heb je sneller meer muntjes en kun je sneller verder met het level, dit kost je dus minder tijd!

Persoonlijke tip:
Geheimen in muntenjacht!
Noah
203
11 jaar
In het spel muntenjacht zitten ook secret goals! Bijvoorbeeld in het tweede level van het oud & goud pakket. Bij de trap naar de vlag wat blokken stukmaken met Raccoon Mario en je ziet een gat. Deze brengt je erheen.

Geheimen:
Nieuw titelscherm
Bramd de Groot
39210
Als je 1 miljoen muntjes verzamelt, krijg je een nieuw titelscherm, met daarop een heleboel muntjes en een gouden Mario-standbeeld. Als je vervolgens 9,999,999 muntjes verzamelt, krijg je weer een nieuw titelscherm, ditmaal met een gouden Tanooki Mario!

Geheimen:
Muntenjacht!
Wesleye98
22290
Muntenjacht is een spelmodus die erg belangrijk is in NSMB2. Hiermee kun je 3 willekeurige levels spelen (met maar 1 leven!) en zoveel mogelijk munten proberen te pakken. Nintendo heeft ook extra pakketten uitgebracht in de vorm van DLC (DownLoadable Content). Deze kun je kopen via de winkel in het spel.

Als je het spel voor het eerst opstart, zie je nog geen knop met ''Muntenjacht''. Dat klopt, deze moet je eerst vrijspelen. Dit doe je door in de verhaalmodus, het kasteel van wereld 1 te voltooien. Heb je dit gedaan, dan krijg je een melding dat je Muntenjacht hebt vrijgespeeld. Dan kun je pas echt gaan voor die 1 Miljoen muntjes!

Persoonlijke tip:
Witte wasbeer liegt!
Axtasma
2211
11 jaar
Witte wasbeer Mario kan niet tegen alles: hij kan niet tegen lava!

Geheimen:
Downloadable Content
Bramd de Groot
39210
Hier lees je welke DLC-pakketten voor Coin Rush je kan kopen, en hoe moeilijk ze zijn. Alle pakketten kosten €2,50 en bestaan uit 3 levels voor Coin Rush.

Gold Rush Pack (1)Moeilijkheidsgraad 1 ster
Coin Challenge Pack A (2)Moeilijkheidsgraad 3 sterren
Nerve-Wrack Pack (3)Moeilijkheidsgraad 5 sterren
Gold Mushroom Pack (4)Moeilijkheidsgraad 2 sterren
Coin Challenge Pack B (5)Moeilijkheidsgraad 3 sterren
Gold Classics Pack (6)Moeilijkheidsgraad 1 ster
Coin Challenge Pack C (7)Moeilijkheidsgraad 3 sterren
Platform Panic Pack (8)Moeilijkheidsgraad 4 sterren
Mystery Adventures Pack (9)Moeilijkheidsgraad 3 sterren
Impossible Pack (10)Moeilijkheidsgraad DANGER!

Persoonlijke tip:
Special Edition?
Wesleye98
22290
16 jaar
Naast de gewone versie van New Super Mario Bros. 2, is er ook een Special Edition uitgekomen. Deze zit in de bundel met de Nintendo 2DS. Los is deze versie niet verkrijgbaar.

De Special Edition van NSMB2 bevat alle Coin Rush (Muntenjacht) Packs. Je hoeft ze dus niet meer te kopen in de winkel van de game. Daarnaast is de Coin Rush-stand direct beschikbaar. In de gewone versie moet je eerst Wereld 1 uitspelen, om deze stand te unlocken.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg