x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Fire Emblem: Awakening - 3DS All in 1!

De Fire Emblem serie is niet voor iedereen. Awakening mag niemand missen!
Professionele beoordeling: 9,4 - Lees de review!

Kopen:

Fire Emblem: Awakening
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
36.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Boxshot Fire Emblem: Awakening

Afbeelding voor  Fire Emblem Awakening

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo 3DS
Voor:(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Europees (PAL)
Genre:RPG, Strategie
Uitgebracht:2013
Spelers:1-2
Leeftijd:12+ jaar
Wi-Fi:Niet ondersteund
EAN:0045496523398
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Fire Emblem Awakening

Afbeeldingen

In deze game kan je wel 50 + helden recruiteren waaronder 10 helden van de voorafgaande games.
In deze game kan je wel 50 + helden recruiteren waaronder 10 helden van de voorafgaande games.
Hier zie je de strategische gameplay van Fire Emblem.
Hier zie je de strategische gameplay van Fire Emblem.
De game is ook beschikbaar als bundel met een speciale 3DS XL met Fire Emblem design.
De game is ook beschikbaar als bundel met een speciale 3DS XL met Fire Emblem design.
Wie is nu die gast achter het masker?
Wie is nu die gast achter het masker?
Afbeelding voor Fire Emblem Awakening

Links

Beoordelingen voor   Fire Emblem Awakening

Beoordelingen Fire Emblem: Awakening

9 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,3

2683
25 jaar
Fire Emblem nog beter!
Fire Emblem is geweldig voor de strateeg die veel spellen te makkelijk vindt. Je hebt meteen de mogelijkheid om het spel op Lunatic mode te zetten en dat is echt meteen zo moeilijk dat ik een keer opnieuw moest beginnen omdat ik te zwak was na een paar velden gespeeld te hebben.

Nieuw in Awakening is Pair Up, je kunt je characters samen laten strijden zodat ze elkaar aardiger gaan vinden en beter gaan samenwerken. Strategisch en diepgang van de Characters maken dit de beste Fire Emblem!
Fire Emblem: Awakening
Cijfer:
10


11354
16 jaar
Beste strategische game op 3DS
Fire Emblem: Awakening is de beste strategische game die op de 3DS te vinden is. Het neemt alle goede elementen van de vorige games en voegt daar nog meer aan toe, zoals anime-cutscenes en de mogelijkheid om permadeath uit te zetten. Dat laatste zorgt ervoor dat dit de meest toegankelijke Fire Emblem is, terwijl veteranen van de serie er ook van kunnen genieten: als je permadeath aanzet en speelt op de Lunatic-moeilijkheidsgraad is er meer dan genoeg uitdaging. Nog een vette toevoeging is het relatie-aspect dat de game heeft. Als twee personages vaak samen vechten krijgen ze steeds een betere relatie en zullen ze uiteindelijk trouwen en kinderen krijgen die je daarna ook weer in je team kunt gebruiken. Hierdoor ga je bewust nadenken over welke personages je samen laat vechten en zorgt dat je je echt verbonden met ze voelt. Als laatste is het verhaal ook nog eens erg vermakelijk en heeft het een sterk einde.
Al met al is Fire Emblem: Awakening dus een geweldige game die nieuwe en oude elementen combineert om het beste deel in de serie te worden.
Cijfer:
9,0

6008
16 jaar
Leuk strategisch spel!
Fire Emblem: Awakening is een heel goed spel. Het is vooral een strategisch spel dus je zal goed moeten denken: Staat hij/zij daar wel slim?
De gameplay is erg lang, 30/40 uur lang! Dus je hebt lekker wat te spelen zonder dat het je verveelt. Je krijgt met de gevechten wel hulp, er staat hoeveel procent kans er is dat het mis gaat. Dit spel is echt denken. Dus ben je een denker, dan is Awakening iets voor jou!
Cijfer:
9,0
Lees meer beoordelingen.

75
18 jaar
Prachtig
Dit deel van de Fire Emblem serie is het eerste deel wat ik in huis heb gehaald. Het zal ook zeker niet de laatste zijn! Prachtige grafische stijl, muziek en gameplay. een spel wat je blijft spelen!
Fire Emblem: Awakening
Cijfer:
9,0

18 jaar
Vreselijk verslavend, ultieme strategiespel voor de liefhebbers
Wat is dit toch een heerlijk spel! De soundtrack is hemels, de graphics zijn een stuk beter dan die van eerdere Fire Emblem games en de gameplay is heel erg verslavend. Bovendien kan je de moeilijkheidsgraad van het spel volledig aanpassen, zodat zowel de beginners als echte experts de game op eigen niveau kunnen spelen.
Heb je nog nooit een Fire Emblem game gespeeld, maar houd je wel van strategie/puzzel games? Dan moet je deze game zeker gaan kopen!
Fire Emblem: Awakening
Cijfer:
9,5

86
18 jaar
Fire Emblem: Awakening biedt strategisch vermaak en uitdaging!
Fire Emblem: Awakening is een geweldige game, vol middeleeuwse actie. Je volgt het verhaal van de Shepherds, een militaire groep onder leiding van Chrom. Het spel laat je een eigen avatar aanmaken en geeft je vervolgens de controle op het slagveld.

In het spel draait het allemaal om strategie. Je moet je personages goed trainen en van goede wapens voorzien, maar ook een balans vinden tussen verschillende classes, zoals Pegasus Knight, Archer en Swordmaster. Het spel biedt verschillende moeilijkheidsgraden en ook kan je ervoor kiezen om het gevreesde "permadeath" aan of uit te zetten. Dit houdt in dat je een personage gedurende heel de game niet meer kan gebruiken, zodra hij/zij tijdens een gevecht is verslagen. Door de optie te bieden om dit uit te zetten - jouw verslagen personages keren in het volgende gevecht dan weer terug - is Fire Emblem: Awakening erg toegankelijk voor nieuwkomers.
Lees meer...

Ook qua verhaal en personages zit het wel goed. Met een rijke groep aan interessante en diverse personages ga je op pad om de wereld van onheil te behoeden. Tijdens je reis zal je vele nieuwe personages ontmoeten die zich willen aansluiten bij jouw leger en je zo meer opties geven in gevechten.

Het bonding-systeem in het spel is op de schop gegaan en speelt niet een grotere rol in het geheel. Door personages samen te laten werken kunnen ze een band creëren. Op die manier is het mogelijk om kind-personages te krijgen, die middels een slim stukje verhaal in staat zijn zich bij je leger aan te sluiten. Zo heb je beschikking over nog meer sterke personages!

Fire Emblem: Awakening is zeker een aanrader!
Verberg.
Cijfer:
9,3

7476
21 jaar
Verslaving erbij
Ik heb nog nooit Fire Emblem gespeeld. Ben er wel bekend mee, maar op aanraden toch maar in huis gehaald. Hier heb ik absoluut nog geen spijt van. Het is soms wel moeilijk, maar je komt altijd wel een stapje vooruit. Ik heb al ongeveer 18-20 uur in het spel gestoken en ben volgens mij nog niet halverwege. Dus het is wel een game waar je lang mee bezig bent, maar wel makkelijk om eventueel een pauze in te lassen en later weer op te pakken.
Fire Emblem: Awakening
Cijfer:
8,5

1193
11 jaar
Uitdagend
In dit spel moet je echt denken en dat is leuk en eens wat anders. Je kan meteen kiezen hoe moeilijk het moet zijn en hard is echt hard. De gameplay is redelijk lang en alles ziet er prima uit. Je kan je eigen character helemaal zelf maken.

Het doel is om tactisch je poppetjes te verplaatsen en je vijanden te verslaan. Dit is lastig maar je wordt wel een beetje geholpen door de game; ze zeggen hoeveel kans er bijvoorbeeld is om je vijand te raken en dat soort dingen.

Fire Emblem: Awakening is heel leuk voor mensen die houden van denken en uitdaging.
Cijfer:
9,4

6547
18 jaar
Fire Emblem: Awakening top game!
Fire Emblem Awakening: weer een game uit de Fire Emblem spellen reeks. Wat me vooral opviel was de voice acting, die is wel verdraaid goed in de gevechten, gesprekken en het winkeltje.

Verder valt de lunatic + modus erg op. Moet toegeven dat het een moelijke modus is maarre mocht je echt van pijn houden, dan moet je de game Fire Emblem Shadow Dragon spelen in de moelijkste modus. Dat is toch flink wat moeilijker dan deze game in lunatic +.
Lees meer...

De skills in deze game spelen een grote rol. Allemaal met een eigen effect etc. Dit zet je toch aan het denken hoe je de beste gastjes moet maken, en dit maakt de gevechten ook wat leuker. Vroeger werd dit ook wel gebruikt maar een heel stuk minder. In de GBA serie van Fire Emblem hadden sommige advanced classes 1 skill. Dit werd al wat meer in Fire Emblem Radiant Dawn en Path of Radiance.

Het leukste aan deze game is het vrije rondreizen door het land, dus shops etc herbezoeken, vijanden verslaan, trainen, je kent het wel. Net als de game Fire Emblem Sacred Stones.
Fire Emblem Awakening is gewoon weer zo'n typische Fire Emblem game, maar dan met een nieuw verhaal en een nieuw jasje en vele nieuwe upgrades.

Verberg.
Cijfer:
10
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Fire Emblem: Awakening

Tips en geheimen, cheats en codes

14 tips: 8 Geheimen - 3 Persoonlijke tips - 2 Cheats en Codes - 1 Easter Egg/Glitch

Persoonlijke tip:
Veel exp voor je Clerics
Snake
2683
25 jaar
Je kunt je Clerics en andere classes die Staves gebruiken zeer snel laten groeien in Fire Emblem Awakening. Gewoon door je Cleric heel vaak achter elkaar een Heal te laten gebruiken.

1. Versla alle vijanden op 1 na.
2. Stel je zo op dat de laatste vijand niet iemand dood kan maken.
3. Wissel wapens of zet ze in Covoy zodat je geen schade meer kunt aanrichten bij de vijand.
4. Elke beurt word je aangevallen en kun je Heal gebruiken.

Wanneer je geen geld hebt om een stapel Heal's te kopen moet je de items verkopen die 2 Strength, 2 Speed, etc op leveren. Die zijn 2500 gold waard en daar kun je weer Heal's mee aanschaffen.

Cheats en Codes:
Grinden
Retrogast
6547
Wordt het je een beetje heet onder de voeten en kun je bepaalde levels niet halen? Hier twee makkelijke manieren:

Snelle manier: kost 2,50
Download de DLC (downloadable content) Golden Gaffle, de vijanden vallen jou niet aan alleen als jij hen aanvalt verder droppen de vijanden een hele hoop geld. Prima manier om te levelen.

De langzame maar gratis manier:
Vroeg in het spel, na enkele hoofstukken, kan je street pas inschakelen. Nee heb het niet over tegen elkaar vechten maar de CPU teams, kies gewoon een zwak team uit in de street pass menu en vecht daar tegen. Dit kan je zo vaak achter elkaar doen als je wilt. Je kunt ook leuke dinge kopen van deze teams zonder tegen ze te vechten en je kan de leider recruteren.

Geheimen:
Boss abuse
Retrogast
6547
Alleen echte Fire Emblem fans weten waar ik over praat. Boss abusen. Eerst ervoor zorgen dat de eindbaas geen wapens meer door een sterk poppetje als vleesschild te gebruiken totdat het wapen van de eindbaas stuk is en hij dus hulpeloos is. Daarna met een zwak poppetje er tegen aan slaan voor veel exp en omdat de boss meestal op een troon zit en levens healt kun je dat oneindig vaak doen. Tot je wapens op zijn, daarna kom je met kei sterke gastjes uit een level.
De makers van de Fire Emblem serie zijn hier achter gekomen en hebben er maatregelen tegen genomen (alleen in lunatic en lunatic + mode kan je geen boss abuse meer doen), zie dit youtube filmpje.

 
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Renown-beloningen
Bramd de Groot
39210
"Renown" is iets wat je krijgt als je een gevecht wint. Voor bepaalde hoeveelheden Renown krijg je beloningen. Hieronder volgt een lijstje.

Glass Sword50 Renown
Second Seal100 Renown
Orsin's Hatchet150 Renown
Seed of Trust210 Renown
Levin Sword270 Renown
Energy Drop330 Renown
Beast Killer400 Renown
Spirit Dust470 Renown
Celica's Gale550 Renown
Secret Book630 Renown
Longbow720 Renown
Ephraim's Lance810 Renown
Goddess Icon900 Renown
Bullion (L) en 10.000 Gold1000 Renown
Speedwing1200 Renown
Leif's Blade1500 Renown

Geheimen:
Nog meer Renown-beloningen
Bramd de Groot
39210
In het onderstaande lijstje staan nog meer beloningen die je krijgt door Renown te verzamelen, wat je krijgt door gevechten te winnen.

Bolt Axe1800 Renown
Seraph Robe2200 Renown
Innes's Bow2600 Renown
Mercurius3000 Renown
Dracoshield3500 Renown
Noble Rapier4000 Renown
Tiki's Tear4500 Renown
Parthia5000 Renown
Sigurd's Lance5750 Renown
Talisman6500 Renown
Hector's Axe7250 Renown
Alm's Blade8000 Renown
Micaiah's Pyre9000 Renown
Gradivus10000 Renown
Naga's Tear30000 Renown
Boots50000 Renown

Cheats en Codes:
Hoe unlock je alle personages
Retrogast
6547
Pas altijd op voor je een level inkomt want voor je het weet is je kans om een personage te recruteren voorbij omdat deze dood is gegaan of omdat je iets niet hebt gedaan. Houd je ogen open en let altijd goed open zie href=http://serenesforest.net/fe13/recruitment.html>deze link voor unlock criteria.

Geheimen:
voice acting glitch
Retrogast
6547
Als je de game ingesteld hebt zodat de voice acting in de game Japans is en je doet een soft reset veranderen de stemmen automatisch naar het negels zonder dat je het perse zou willen. Hard reset is je console gewoon uitzetten en aan doen, soft reset is een ingebouwde game reset.

 

Geheimen:
soft reset
Retrogast
6547
Ben jij het ook zat om de hele tijd de 3ds aan en uit te zetten en eeuwen te wachten als er een poppetje dood gaat of als je perse iets op een bepaalde manier wilt doen? Hier de oplossing: soft reset. Dit activeer je door de knoppen L+R+start+select tegelijk in te drukken. Hierdoor kom je op het titelscherm terecht en kan je vrijwel meteen verder spelen in plaats van 15 seconden te moeten wachten voordat de 3DS weer is opgestart en de game moet laden etc. ook beter voor de 3ds aangezien je hem niet de hele tijd aan en uit doet. Dit wordt hard reset genoemd. Hier een filpmje hoe de soft reset wordt toegepast. Vooral bij de hogere moelijksheidsgraden zul je het nodig hebben en je bespaart er echt een hoop tijd mee.

 

Geheimen:
Lunatic+ moeilijkheidsgraad
Bramd de Groot
39210
De Lunatic+ moeilijkheidsgraad, de moeilijkste in het spel, speel je vrij door de game uit te spelen in moeilijkheidsgraad Lunatic.

Geheimen:
Extra opties in het menu
Bramd de Groot
39210
Als je het spel uitspeelt, krijg je 4 nieuwe opties in het menu: Support Log, Theater, Unit Gallery en Sound Test.

Persoonlijke tip:
Strategische tips
Bramd de Groot
39210
16 jaar
In deze video geeft de crew van IGN enkele strategische tips om Fire Emblem: Awakening makkelijker uit te spelen.

 

Persoonlijke tip:
Haal het maximale uit het spel!
Platoqp
103
15 jaar
Om maximale lol uit het spel te halen, kun je het best op het makkelijkste niveau beginnen. Dan leer je het spel kennen en ervaar je het verhaal. Als je daarmee klaar bent, begin je op een moeilijker niveau voor meer uitdaging etc..

N.B.: In het spel kan je mensen koppelen. Bij elke keer dat je opnieuw begint, kun je nieuwe koppels maken, dat geeft veel variatie.

Easter Eggs en Glitches:
Geheimen achter de verjaardagen van de kinderen
Tornado
4027
Alle verjaardagen van de kinderen die geboren worden in Fire Emblem Awakening komen overeen met de uitkomst van een van de eerdere Fire Emblem spellen.

 

Geheimen:
Downloadable Content
Bramd de Groot
39210
Hier lees je welke DLC-pakketten je in deze game kan downloaden, welke missies ze bevatten, en wat ze kosten.

Champions PackChampions of Yore 1 t/m 3€4.99
Golden PackThe Golden Gaffe, EXPonential Growth, Infinite Regalia€5,99
Lost Bloodlines PackLost Bloodlines 1 t/m 3€5,99
Smash PackSmash Brethren 1 t/m 3€5,99
Rogues PackRogues & Redeemers 1 t/m 3€5,99
Challenge PackDeath's Embrace, Five-Anna Firefight, Roster Rescue€5,99
Scramble PackHarvest Scramble, Summer Scramble Hot-Spring Scramble€5,99
Future Past PackThe Future Past 1 t/m 3€5,99
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg