x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D - 3DS All in 1!

De definitieve versie van een nostalgische Zelda-legende!
Professionele beoordeling: 9,4 - Lees de review!

Kopen:

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D Nintendo Selects
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
€ 24.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Zelfde game ander doosje!
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
27.99
23.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D Zonder Handleiding
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
26.99
€ 22.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D Losse Game Card
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
28.49
€ 18.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D

Afbeelding voor  The Legend of Zelda Ocarina of Time 3D

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo 3DS
Voor:(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur
Uitgebracht:2011
Spelers:1
Leeftijd:12+ jaar
Wi-Fi:Niet ondersteund
EAN:0045496520816
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  The Legend of Zelda Ocarina of Time 3D

Afbeeldingen

Ga op avontuur met Link en zijn hulpje Navi!
Ga op avontuur met Link en zijn hulpje Navi!
Ga op verkenning in het mooie Hyrule Castle Town.
Ga op verkenning in het mooie Hyrule Castle Town.
Da's een grote vis! Ik heb gehoord dat je een kijkje in de vis kan nemen. Probeer het!
Da's een grote vis! Ik heb gehoord dat je een kijkje in de vis kan nemen. Probeer het!
Ren weer lekker door het bekende Hyrule Field heen!
Ren weer lekker door het bekende Hyrule Field heen!
Beoordelingen voor   The Legend of Zelda Ocarina of Time 3D

Beoordelingen The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D

12 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,0

2162
15 jaar
Zelda op z'n best
Ocarina of Time voor de Nintendo 64 is een van de meest geprezen games aller tijden. Logisch dus dat Nintendo de game al een paar keer opnieuw heeft uitgegeven. Maar nooit is de game opgepoetst, ze lieten hem hoe hij was... Tot nu! Nintendo heeft niet alleen de graphics beter gemaakt, maar het spel is nu ook nog eens in 3D en de controls zijn ook flink aangepakt! Ik moet zeggen dat dit echt de beste versie van Ocarina of Time is. De graphics spatten van het scherm, ze zijn zo scherp allemaal! En de besturing werkt nu veel beter omdat het wisselen van items etc. nu allemaal via het touchscreen gaat. Ook kun je bij bijvoorbeeld je katapult de motion sensor gebruiken waardoor het richten op vijanden veel preciezer en sneller gaat. Dit zijn echt geweldige verbeteringen van een al zo geweldig spel dat dit gewoon een perfect spel is te noemen. Het is alleen wel jammer dat de muziek hetzelfde is gebleven. Ik had graag orkest muziek gezien, want de 3DS kan dit makkelijk aan zo blijkt wel uit de end credits. Maar ja, misschien verliest The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D dan ook weer z'n charme...
Dit is in ieder geval verplichte kost voor elke 3DS eigenaar. Al helemaal als je de game nog nooit hebt gespeeld.
Cijfer:
9,9


22069
16 jaar
Le-gen-da-risch!
Man, wat een prachtspel is dit! Vanaf de eerste minuut dat ik het spel opstarten werd ik meteen in de wondere wereld van Hyrule gezogen. Je baant je een weg van de ene dungeon naar de andere door verschillende puzzels op te lossen. En dat met als doel prinses Zelda en Hyrule te bevrijden uit de kwaadheid van Ganondorf.

Het is gewoon heerlijk om door Hyrule te dwalen waar de mensen steeds vrolijk en vriendelijk tegen je zijn. Maar ook is de muziek o zo goed! Ik moet helemaal niets hebben van klassieke muziek, maar het past geweldig bij deze game. En telkens als ik nu een deuntje hoor van de The Legend of Zelda serie moet ik terug denken aan die prachtige tijd die ik met dit spel beleeft heb. Ik ga zelfs meer zeggen, ik krijg er gewoon kippenvel van! Dit gevoel heb ik bij geen enkel ander spel.
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D
Cijfer:
9,7

2154
14 jaar
Actie en avontuur met je koppie koppie gebruiken
The Legend of Zelda, Ocarina of Time is misschien wel de beste Zelda-game die ik ooit gespeeld heb. Het spel combineert actie en avontuur met je koppie koppie gebruiken om de vele puzzels op te lossen.
Het spel wordt daarom leuker, omdat je niet alles één-twee hoppetee haalt.
De 3DS-versie is vele malen beter dan het origineel, het touchscreen maakt het makkelijker om items te selecteren, en de grahpics en het 3D-effect zijn adembenemend.
Een avontuur dat je nog lang zal bijstaan! Een echte aanrader dus.
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D
Cijfer:
9,3
Lees meer beoordelingen.

39210
16 jaar
Mooi, maar niet "de perfecte Zelda"
Ocarina of Time 3D is een mooie 3D-remake van een N64-klassieker, die vandaag de dag nog steeds een goed spel is, maar er zijn wel dingen waaraan je merkt dat het spel wat ouder is; de grootte van Hyrule is niet meer zo indrukwekkend als hij eens was, en het spel heeft heel weinig sidequests vergeleken met andere Zelda's.
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D
Cijfer:
8,5

7476
21 jaar
Mooie Zelda game
Ik heb veel Zelda games in mijn bezit, dus deze mag niet ontbreken. Dit geldt eigenlijk voor iedere Zelda fan, deze moet je in je collectie hebben of op z'n minst gespeeld hebben! The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D is een uitdagende game, waar je echt even voor moet gaan zitten. De stijl van het spel past bij de Zelda serie en de muziek is ook weer ouderwets mooi. Al met al een echte Zelda game.
Cijfer:
9,4

2211
11 jaar
Een onvergetelijk avontuur met Link!
Wauw, wat een verhaal. Wat een items en personages, fantastisch gewoon. Beleef een verhaal samen met Link, dat je nooit zal vergeten! En nu ook in het 3D!

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D is een remake van de Nintendo 64 klassieker Ocarina of Time. Veel is er niet veranderd, maar één belangrijk ding wel. De wereld ziet er nu nog mooier uit, in vergelijking met de Nintendo 64 versie.
Lees meer...

Zoals elke Zelda-game heeft deze game tempels en dungeons. Deze hebben puzzels en raadsels, die je moet oplossen om verder te kunnen geraken. Aan het einde is er altijd een baas (soms is er ook een mini-baas), die je moet verslaan. Er is altijd een item of wapen nodig om die bazen te kunnen verzamelen. O ja, en in elke dungeon of temple is er ook een speciaal item te vinden.

Wat volgens mij toch het coolste is in deze game, zijn de liedjes die je kunt spelen op je ocarina. Ik vind de 'Requiem of Spirit' het coolste liedje van ze allemaal. Je kunt ook door de tijd reizen. Neem het Master-Sword van het aambeeld, en je reist 7 jaar verder in de tijd, steek hem terug in het aambeeld en reis 7 jaar terug.

Deze game zit barstensvol actie en avontuur en is een aanrader voor 3ds-bezitters.

Het enige nadeel naar mijn mening: Ik vind dat er een gebrek is aan vernieuwingen. Maar ja, het belangrijkste aan een game voor mij is of ik kan genieten tijdens het spelen. En ik kan met veel enthousiasme zeggen dat ik van deze game genoten heb! De game verdient voor mij geen 10, maar nog wel steeds een 8,9.
Verberg.
Cijfer:
8,9

2346
20 jaar
Een zelda game van top niveau
Ocarina of time staat bekend als een van de beste zelda games en was oorspronkelijk een nintendo 64 spel.

Deze remake maakt dit geweldige spel nog beter. De graphics zijn geupdate waardoor het spel er beter uitziet. Ook zijn er andere kleine aanpassingen gebeurd die in het originele spel beter konden. Zo is het richten met de boog of katapult verbeterd en zijn de de iron boots een item ipv gear geworden zodat de water tempel toch iets sneller kan worden opgelost.

Uren speelplezier zijn gegarandeerd met dit spel.
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D
Cijfer:
9,5

520
32 jaar
Definitieve manier om deze klassieker te spelen
Dé manier om dit spel te spelen. Doordat je items op je touch screen kan plaatsen om snel te equippen zit je zooo veel minder naar je inventory staren.

De graphics hebben een fantastische upgrade gekregen en in 3D ziet alles er stukken beter uit. Huizen zijn volgeplakt met toffe posters en details. De toevoeging van het hint-systeem is slim gedaan. Zo kunnen nieuwe spelers het spel zonder problemen uit spelen zonder online te hoeven zoeken naar walkthroughs. Want soms zijn oplossingen wat vergezocht of onduidelijk (voor nieuwe spelers, veteranen kennen natuurlijk alle trucjes al)

Helaas voelt Hyrule Field altijd nog even leeg aan als het origineel. Er is simpelweg gewoon weinig te doen. Maar Over het algemeen is dit de definitieve versie om het spel te spelen.
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D
Cijfer:
8,5


11354
16 jaar
Beste versie van Ocarina of Time
Wat kan ik nu nog zeggen over Ocarina of Time dat nog niet gezegd is? Dit spel wordt gezien als een van de beste games aller tijden en is nu ook te spelen op de 3DS met vernieuwde graphics. De game speelt heerlijk op de 3DS en kan de beste versie van deze game genoemd worden. Er zijn ook nog een aantal dingen toegevoegd aan deze 3DS-versie; zo kun je van items verwisselen met behulp van het touch screen en is na het uitspelen van het normale spel de moeilijkere Master Quest te spelen.
Ik heb echter twee problemen met dit spel waarmee niet iedereen het eens zal zijn. Ten eerste vind ik de npcs saai en behoorlijk levenloos omdat ze eigenlijk vrijwel niets bijzonders te zeggen hebben. Ten tweede vind ik de gebieden die je bezoekt niet erg creatief. Zo bezoek je een berg, bos, kasteel etc. Dit zou je ook in een Mario spel aan kunnen treffen. Gelukkig werden beide problemen opgelost in The Legend of Zelda: Majoras Mask.
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D
Cijfer:
8,5

65
16 jaar
Zelda is back
Toen ik klein was (tussen 4 en 7) heb ik (nou ja mijn moeder en broer) veel Zelda Ocarina of Time gespeeld en ik vond het echt geweldig.
En nu is Zelda terug! (Helaas geen nieuwe Zelda maar wel de beste Zelda. Wat er wel erg leuk aan is nu: je hebt ook een spiegelbeeld modus. Dit is wel erg na-geaapt van Luigi's Mansion, namelijk de Hidden Mansion (dan is elke kamer in spiegelbeeld en er zijn veel meer ghosts in de kamers).
Maar al met al is The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D wel een geslaagde dame
Cijfer:
9,0

6547
18 jaar
Prima game voor de handheld!
Altijd leuk als de makers een oude game nieuw leven in blazen. De grapics zien er een stuk beter uit, maar ze hebben het spel wel gelaten zoals het vroeger was. De besturing is verbeterd en wat functies met het touch screen.

De game is voor de verzamelaar of voor iemand die de oude Ocarina of Time voor de N64 nog nooit gespeeld heeft.
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D
Cijfer:
8,5

1010
16 jaar
Een geweldige Zelda-game, vooral voor de beginner
Ocarina of Time, een klassieker die origineel gereleased werd op de N64, is nu ook op de 3DS te spelen! Het is een van de beste handheld Zelda-ervaringen, al voelen sommige dingen soms wat verouderd. De hints die gegeven worden zijn af en toe lastig te begrijpen, dus speel deze game vooral met een guide. Als je daarvoor kiest, is deze game een van de beste introducties op de Zelda-franchise. Als je wil beginnen met een Zelda-game, kies dan deze!
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D
Cijfer:
8,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D

Tips en geheimen, cheats en codes

40 tips: 22 Easter Eggs en Glitches - 9 Persoonlijke tips - 8 Geheimen - 1 Cheats en Codes

Geheimen:
Master Quest
Timtamtomg
2162
Heb je het spel helemaal uitgespeeld? Dan komt er in het hoofdmenu na het titelscherm een nieuw optie beschikbaar: Master Quest. Dit is een andere versie van het spel waarin alles in spiegelbeeld is en er veel meer moeilijkere vijanden in de dungeons zijn. Zo kun je het spel nog een keer spelen terwijl je nog wel genoeg uitdaging hebt!

 

Persoonlijke tip:
Lens of Truth
Timtamtomg
2162
15 jaar
Met de lens of truth kun je allerlei dingen zien die in de werkelijkheid niet zichtbaar zijn. Je zult deze veel nodig hebben in latere tempels. Hij gebruikt echter wel je magic meter. Als je hem te lang gebruikt zal de meter leeg lopen en kun je hem een tijd niet gebruiken, erg vervelend natuurlijk en daarom geef ik deze tip: Als je de lens op een touchscreen-knop zet, dan kun je hem gebruiken zonder magic meter door er telkens kort op te tikken! Je zet hem dan niet echt in maar je kunt er toch doorheen kijken. Heel erg handig! Het werkt alleen niet als je ondertussen gaat klimmen bijvoorbeeld.

Easter Eggs en Glitches:
Verstopte Skyward Sword posters
Mvoske
22069
In hetzelfde jaar dat The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D verscheen kwam later ook The Legend of Zelda: Skyward Sword uit. Bij Nintendo vonden ze dat dat niet onopgemerkt voorbij kon gaan. Daarom hebben ze doorheen het spel wat posters van Skyward Sword verstopt. Een voorbeeld daarvan zie je op het einde van het filmpje hieronder.

 
Lees meer tips en geheimen.

Easter Eggs en Glitches:
Super Mario in Ocarina of Time 3D
Mvoske
22069
Al redelijk vroeg in het spel kom je terecht in het kasteel van de toen nog kleine prinses Zelda. Als je daar eens verder gaat kijken dan je neus lang is kun je in een raam duidelijk een level vinden van New Super Mario Bros. DS. In het filmpje hieronder wordt het nog eens verduidelijkt.

 

Persoonlijke tip:
Alle eindbazen
Bramd de Groot
39210
16 jaar
Heb je er moeite mee om een van Ganondorf's kwaadaardige eindbaaswezens te verslaan? In deze video zie je hoe je ze allemaal verslaat!

 

Easter Eggs en Glitches:
Triforce op de maan
Mvoske
22069
Normaal gesproken als je naar de maan kijkt zie je enkel en alleen maar een hoop kraters. In de legendarische wereld van Hyrule is dat niet zo. Tenminste als je aandachtig te werk gaat. Als je goed kijkt zie je op de maan de Triforce afgebeeld staan. Start Ocarina of Time 3D op en kijk zelf maar eens!

 

Easter Eggs en Glitches:
Er staat een koe in de gang?
Bramd de Groot
39210
Heb je altijd al een koe in je huisje willen hebben? Dit kan als je na het bevrijden van Epona uit Lon Lon Ranch terugkeert naar de Ranch en met Malon praat. Zij zal je uitdagen om binnen een bepaalde tijd een hindernisbaan af te leggen op Epona. Als dit je lukt, zal Malon zeggen dat ze je beloning bij je thuis heeft gebracht (Joost mag weten hoe). En wat je dan vervolgens in je huisje aantreft...

 

Easter Eggs en Glitches:
Biggoron trading sequence
Bramd de Groot
39210
In Ocarina of Time kun je door het ruilen van bepaalde items uiteindelijk een heel groot, sterk zwaard krijgen genaamd Biggoron's Sword. Hoe je dit precies doet zie je in dit filmpje. Overigens kun je in de tussentijd beter niet de Giant's Knife van Medigoron kopen, aangezien deze precies hetzelfde doet als het Biggoron Sword, maar na één keer slaan tegen een hard materiaal kapot gaat. (Het filmpje is overigens van de N64-versie van de game, maar het werkt hetzelfde in deze versie.)

 

Easter Eggs en Glitches:
Bowser in Lon Lon Ranch?
Bramd de Groot
39210
Zowel Talon, de baas van Lon Lon Ranch, als zijn dochter Malon dragen een ketting die het hoofd van Bowser uit de Super Mario-serie voorstelt.

Easter Eggs en Glitches:
Talon en Ingo, de Mario Brothers
Bramd de Groot
39210
Wist je dat Talon en Ingo gebaseerd zijn op Mario en Luigi? Niet alleen lijken ze qua uiterlijk allebei erg op de broers, ook is de slaapanimatie van Talon nagenoeg hetzelfde als die van Mario in Super Mario 64, en ook het feit dat Ingo enorm in Talons schaduw staat doet denken aan die arme Luigi...

Easter Eggs en Glitches:
Lol met Gossip Stones
Bramd de Groot
39210
De Gossip Stones in Ocarina of Time 3D zijn natuurlijk erg handig om de in-game tijd te weten, en ze kunnen je handige informatie geven als je de Mask of Truth hebt, maar ze doen meer leuke dingen. Als je ze slaat met de Megaton Hammer maak je ze tijdelijk plat, als je ze raakt met Din's Fire zullen ze heel snel ronddraaien en iets groter worden, en als je een bom naast ze laat ontploffen, zullen ze de lucht in schieten als een raket.

Easter Eggs en Glitches:
Haai in Lake Hylia
Bramd de Groot
39210
Als je in het huisje van de oude wetenschapper bij lake Hylia in het water springt en de Iron Boots aantrekt, is er onderwater een reusachtige (bewegingsloze) witte haai in een kooi te zien.

 

Easter Eggs en Glitches:
Hoedjes vissen
Bramd de Groot
39210
Als volwassen Link kun je in Lake Hylia het hoedje van de Fishing Man's hoofd af vissen, waarna te zien is dat hij kaal is geworden sinds hij Link zeven jaar geleden voor het laatst zag.

 

Geheimen:
Alle Gold Skulltula's
Bramd de Groot
39210
Op de website Wikicheats en in onderstaand filmpje vind je de locaties van alle Gold Skulltula's in de game. Deze zijn nodig voor bijvoorbeeld het vergroten van je wallet en het verkrijgen van de Shard of Agony.


 

Persoonlijke tip:
Snelle rupees in kokiri forest
Royvvugt
1039
24 jaar
Er zijn 3 blokken in het water, als je eroverheen springt krijg je rupees. Zodra je dit hebt gedaan ga je de shop in en weer uit. Dan ga je weer over de blokken en dan heb je zo 99 rupees. Lekker snelle rupees voor het kokiri schild!

Easter Eggs en Glitches:
Phantom Ganon verslaan met een bottle???
Royvvugt
1039
Dit is raar maar het werkt!
Pak een lege bottle en ga phantom Ganon er mee te lijf. Elke keer als hij een energy bal op je af vuurt kaatst deze terug door de bottle.
Probeer dit niet bij de eindbaas Ganon dat werkt dus weer niet .

Persoonlijke tip:
Koning zora wilt je kussen
Royvvugt
1039
24 jaar
Koop de zora tunic en ontdooi koning Zora. In plaats van dat hij je de tunic geeft wil hij je een grote smakkert geven!

Persoonlijke tip:
Snel Dark Link verslaan
Royvvugt
1039
24 jaar
Hoe vervelend was dark link wel niet, elke keer de zelfde moves etc. Er is een heel simpel trucje ervoor om hem snel dood te krijgen: gebruik Dins vuur en het is zo gedaan.

Geheimen:
Onbeperkt rupees
Kietje
1823
Je hebt alle 100 Skultullas nodig om een onbeperkte hoeveelheid rupees te krijgen. Wanneer je die hebt bemachtigd, ga je naar het spinhuis en praat daar met de vader. Hij zal jou 200 rupees geven. Wanneer je naar buitengaat en terug binnenkomt, krijg je nogmaals 200 rupees. Dit kan je herhalen zoveel je wilt.

Easter Eggs en Glitches:
Sneller en makkelijk Epona halen
Gilburt
195
Geen zin om te wachten tot je Epona's song hebt of lukt die race tegen Ingo gewoon even niet? Check in onderstaande video hoe je snel en makkelijk Epona kan halen zonder dat je Epona's song hebt!

Blijkbaar krijg je Epona ook gewoon als je met een gewoon paard wint. Als je Ingo ver genoeg buiten beeld laat gaan tijdens de race, dan verdwijnt hij en finisht hij niet. Je kan dus op je gemakje naar de finish galopperen.


 

Geheimen:
Bottle-duplicatie
Bramd de Groot
39210
Om een extra bottle te krijgen, moet je een bottle met een bug aan één knop toewijzen, en een item met eindige munitie (zoals een boog, katapult of item dat magie gebruikt) aan de andere knop. Doe vervolgens een backflip, en gebruik in de lucht eerst de bottle, en dan het andere item. Het andere item zal een bug loslaten en in een bottle veranderen! In het onderstaande filmpje wordt dit voorgedaan.
 

Geheimen:
Alle bottles
Bramd de Groot
39210
In deze video zie je hoe en waar je alle vier de bottles in het spel verkrijgt.

 

Geheimen:
Alle heart pieces
Bramd de Groot
39210
Waar je alle heart pieces in de game vindt, en hoe je dus maximale gezondheid krijgt, zie je in deze video.

 

Easter Eggs en Glitches:
Jonge Link in Ganon's Castle
Bramd de Groot
39210
Via een ingewikkelde constructie, die in deze video uitvoerig wordt uitgelegd en voorgedaan, kun je als jonge Link ineens in Ganon's Castle, de laatste dungeon in de game, terechtkomen, waar je normaal pas aan het eind van het spel kan komen met volwassen Link. Je komt dan ineens in een buitendeel van het kasteel terecht, waar je schijnbaar net Ganondorf hebt verslagen, en vervolgens moet je Zelda uit het instortende kasteel escorteren.

 

Easter Eggs en Glitches:
Kom alsjonge Link in Gerudo Valley
Bramd de Groot
39210
Vind je het ook zo vervelend dat je als jonge Link wordt tegengehouden als je Gerudo Valley in probeert te gaan, en wil je niet helemaal naar de Temple of Time gaan om in volwassen Link te veranderen? Maak dan gebruik van deze glitch om alsnog in Gerudo Valley terecht te komen als jonge Link! De glitch maakt gebruik van een bom, hoe je hem precies uitvoert zie je in de onderstaande video.

 

Easter Eggs en Glitches:
Skip de Gerudo Training Ground
Bramd de Groot
39210
Om de Gerudo Training Ground, waar je de Ice Arrows vindt, in zijn geheel te skippen en meteen de Ice Arrows te krijgen, moet je in de ruimte waar de kist met de Arrows staat slim gebruik maken van je Hookshot om een glitch te activeren. Hoe je dat precies doet zie je in deze video.
 

Persoonlijke tip:
Alle verschillen met de N64-versie
Bramd de Groot
39210
16 jaar
Alles wat er veranderd is van de oorspronkelijke Nintendo 64-versie van deze game naar de 3DS-remake, is in deze video te zien!

 

Persoonlijke tip:
Zorg dat je Deku Sticks niet opbranden!
Bramd de Groot
39210
16 jaar
Op bepaalde punten in het spel heb je Deku Sticks nodig, die je in brand moet steken om bijvoorbeeld lantaarns aan te steken. Na een tijdje brandt de Stick op, en ben je hem kwijt. Als je de Stick echter wegstopt met A, zal hij gewoon uitgaan en kun je hem nog een keer gebruiken. Op die manier hoef je nooit zonder Deku Sticks te zitten!

Persoonlijke tip:
I love the sun!!
Axtasma
2211
11 jaar
Wanneer het nacht is, speel dan ergens de Sun Song en het wordt direct dag.

Persoonlijke tip:
Sneller lopen
Cheese4pea ce
145
13 jaar
Als je een lange afstand moet afleggen zonder Epona kan je 180 graden van je doel draaien en de L knop ingedrukt houden. Wanneer je dit doet, blijf je wegkijken van waar je naartoe wilt. Wanneer je dan achteruit naar je doel loopt, ga je twee keer zo snel dan als je normaal loopt.

Easter Eggs en Glitches:
Mask trading sequence
Bramd de Groot
39210
Als kind kun je door het ruilen van verschillende maskers uiteindelijk de Mask of Truth krijgen, waardoor je met Gossip Stones kan praten. Welke maskers je dan precies waar moet ruilen zie je in het filmpje.

 

Cheats en Codes:
Valsspelen bij het schatkistenspel
Garfreek
488
Op de markt van Hyrule zit links een spel met schatkisten. Hier moet je steeds kiezen tussen twee kisten, heb je het fout dan ben je af!

Gebruik je lens of truth om te zien wat er in de kisten zit, zo verdien je makkelijk geld en een heart piece!

Geheimen:
Gratis melk
Kietje
1823
Het enige wat je hoeft te doen om gratis melk te krijgen, is naar een koe gaan en Epona's lied afspelen. De koeien zullen zich gelukkig voelen en je lege flessen vullen met melk.

Easter Eggs en Glitches:
Zwarte ruimte in Ganon's Castle
Bramd de Groot
39210
Als je in Ganon's Castle de Hookshot op het juiste stuk plafond gebruikt, kom je in een zwarte, niet-geladen ruimte terecht, naast de trappen in Ganon's Castle. In deze video zie je hoe je dit precies uitvoert.

 

Easter Eggs en Glitches:
Doemsprong-glitch
Bramd de Groot
39210
Een doemsprong is een sprong die je belachelijk hoog de lucht in schiet, waarna je vaak ergens vast komt te zitten of onder de grond terechtkomt. Deze kun je doen door L in te drukken, je hookshot in te drukken, omhoog op de +-knoppen in te drukken, en vervolgens de +-knop en hookshot weer los te laten. Meteen als je dat doet, moet je ook de hover boots of iron boots aandoen. Een compilatie van iemand die dit een aantal keren voordoet, zie je hieronder.

 

Easter Eggs en Glitches:
Farore's Wind-glitch
Bramd de Groot
39210
Als je Farore's Wind wil kunnen gebruiken waar je maar wilt, moet je Farore's Wind op één knop instellen (op een locatie waar je het normaal niet kan gebruiken) en een item dat je wél kan gebruiken op een andere knop. Ga vervolgens naar het menu, wissel de items om, en als je weer uit het menu gaat moet je METEEN op de knop drukken waar nu Farore's Wind staat. Je hebt nu een save point voor Farore's Wind gemaakt, en nu kan je van waar je maar wil naar deze plek warpen. Leuk dingetje: Als je hiermee naar Castle Town, vlak na de brug warpt, kun je deze ruimte, die je normaal van bovenaf ziet, van voren zien! Helaas is er dan wel een hoop zwarte leegte zichtbaar...

 

Geheimen:
Boss-fights herbeleven
Axtasma
2211
Als je als volwassen Link teruggaat naar je huis in Kokiri Forest, voer dan interactie met je bed, maar in plaats van "rest" te selecteren, selecteer "relive boss battles". Dan zul je alle bazen die je al hebt verslaan terug kunnen bevechten!

Easter Eggs en Glitches:
Ocarina of Time 3D glitches
Tornado
4027
In het filmpje hieronder zie je enkele glitches in Ocarina of Time 3D.

 

Easter Eggs en Glitches:
Zelda OoT in 48 minuten
Gilburt
195
Deze speedrun zit vol glitches!
Heb je geen zin in dat mini zwaardje en houten schildje? Of wil je gewoon de eerste kerker, de Deku Tree, overslaan? Kijk maar op 04:20.

Wil je snel volwassen Link worden zonder alle stenen te hoeven halen voor het Master Sword? Skip maar eens naar 09:30!

En wat er dan uiteindelijk op het einde gebeurt is mij een raadsel.

 

Easter Eggs en Glitches:
Bezoek Jabu Jabu's Belly als volwassene
Bramd de Groot
39210
Als je op precies de juiste plek op een ijsschots in Zora's Domain loopt, kun je een glitch tegenkomen waardoor je als volwassen Link ineens in jabu Jabu's Belly staat, een dungeon die je alleen als kind hoort te kunnen bezoeken! In deze video zie je de glitch gedemonstreerd.

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg