x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Hyrule Warriors: Legends - 3DS All in 1!

Hyrule Warriors Legends is een vermakelijke, maar technisch slechte port van het actievolle Wii U-spel.
Professionele beoordeling: 7,5 - Lees de review!

Kopen:

Hyrule Warriors: Legends Limited Edition in Doos Nieuw
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
75.99
€ 69.99aanbieding
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Nieuw en gesealed
Compass Watch
Hyrule Warriors: Legends
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
16.99
12.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Hyrule Warriors: Legends Losse Game Card
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
17.99
€ 10.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Hyrule Warriors: Legends

Afbeelding voor  Hyrule Warriors Legends

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo 3DS
Voor:(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2016
Spelers:1
Leeftijd:12+ jaar
Wi-Fi:Niet ondersteund
EAN:0045496472061
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Hyrule Warriors Legends

Afbeeldingen

Kies uit verschillende personages uit het universum van <a href = https://www.mario3ds.nl/Nintendo-3DS-spel.php?t=The_Legend_of_Zelda target = _blank>The Legend of Zelda</a>.
Kies uit verschillende personages uit het universum van The Legend of Zelda.
Hyrule Warriors: Legends bevat de gameplay van Dynasty Warriors met elementen uit de <a href = https://www.mario3ds.nl/Nintendo-3DS-spel.php?t=The_Legend_of_Zelda target = _blank>The Legend of Zelda</a>-serie.
Hyrule Warriors: Legends bevat de gameplay van Dynasty Warriors met elementen uit de The Legend of Zelda-serie.
Alle DLC uit de Wii U-versie van Hyrule Warriors zit standaard in deze Nintendo 3DS-versie.
Alle DLC uit de Wii U-versie van Hyrule Warriors zit standaard in deze Nintendo 3DS-versie.
Herken je Helmaroc King nog uit Wind Waker?
Herken je Helmaroc King nog uit Wind Waker?
Beoordelingen voor   Hyrule Warriors Legends

Beoordelingen Hyrule Warriors: Legends

6 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,6


11354
16 jaar
Hersenloze fun
Hyrule Warriors: Legends is een 3DS-port van de Wii U-game Hyrule Warriors. De 3DS is inferieur aan de Wii U als het om hardware gaat en de overzetting van dit spel is dan ook niet de beste versie om te spelen. De game ziet er over het algemeen vrij slecht uit en tijdens de gameplay heb je erg veel last van lag en framedrops. Dit zal vooral mensen die de Wii U versie van de game eerst gespeeld hebben veel opvallen. Want als je deze game voor het eerst op de 3DS speelt raak je vanzelf gewend aan de technische imperfecties en is dit best een leuk spel. Verwacht echter niet al te veel diepgang want in dit spel draait het vooral om hersenloze fun.
Cijfer:
7,0

2129
28 jaar
Net zo goed als het origineel, maar ook dezelfde minpunten
Hoewel ook deze versie van het spel door de combinatie van Zelda-personages met beat 'em up-gameplay nog altijd dikke pret is, moet ik toegeven dat deze game na verloop van tijd iets van zijn glans verliest.

Om met het positieve te beginnen, is het neerhalen van hordes Moblins en andere overbekende bad guys nog steeds verslavend en zijn extra personages en verhaallijnen natuurlijk welkome extra's. Maar het probleem is hetzelfde als bij de originele game op de Wii U: er is simpelweg te veel content! En dat maakt het, samen met de eentonigheid van de handelingen die na verloop van tijd inzet, toch moeilijk om van een perfect spel te kunnen spreken.

Zeker geen slechte poging dus, maar het had toch fijner geweest als ze hier ten opzichte van het origineel meer variatie en fun in hadden kunnen stoppen...
Hyrule Warriors: Legends
Cijfer:
7,2

4027
14 jaar
Geweldige versie van het spel
Hyrule Warriors: Legends is een port van het in 2014 uitgebrachte Hyrule Warriors voor de Wii u. Deze versie bevat alle DLC van het origineel en extra content zoals gevecht scenario's uit de Wind Waker en nieuwe karakters zoals Skull Kid en Linkle. Verder heeft dit spel ook zijn eigen DLC, die scenario's bevat uit Link's Awakening en de DS spellen Phantom Hourglass en Spirit Tracks.
Samengevat geeft dit spel gegarandeerd veel hersenloos plezier. Het enige minpunt is dat het spel niet goed werkt op het originele 3DS model.
Cijfer:
8,2
Lees meer beoordelingen.


10559
14 jaar
Toffe game, maar niet de beste versie.
Hyrule Warriors: Legends is een port van de Wii U-game Hyrule Warriors. Een aantal DLC-paketten en een nieuw onderdeel van het verhaal gebaseerd op The Legend of Zelda: The Wind Waker zijn toegevoegd, en er is nieuwe DLC aanwezig, maar omdat deze game op de 3DS is zijn de graphics aanzienlijk omlaag gegaan.

Als je van plan bent Hyrule Warriors te gaan spelen, is de Nintendo Switch-versie (Hyrule Warriors: Definitive Edition) verreweg de beste. Verbeterde graphics, gratis DLC en alle content uit de eerdere versies.
Cijfer:
8,3

2346
20 jaar
Goed spel, maar een andere console zou beter werken
Hyrule Warriors is een leuke hack-and-slashgame. Dit wil zeggen dat je je gekozen karakter door hordes monsters laat vechten. Er zijn heel veel karakters maar op de 3DS en Wii U-versie zijn wel wat karakters enkel te verkrijgen via DLC die apart aangekocht moet worden. Voor Switch bestaat er een Definitive Edition die alle DLC heeft, zonder dat je ze apart moet aankopen. Qua performance is de 3DS-versie zeker de zwakste. Als je alleen een 3DS hebt en je wilt deze game graag spelen, geen probleem! Het werkt, maar het ziet er niet zo goed uit als op de Switch of Wii U. Uren hersenloos speelplezier is wel gegarandeerd.
Hyrule Warriors: Legends
Cijfer:
7,0

215
13 jaar
Leuke gedachteloze plezier. Het best op een New 3DS
Hyrule Warriors: Legends is een leuk spel, waarbij je maar kan blijven inhakken op honderden monsters. Het spel is zo leuk, omdat je je brein even helemaal kan uitzetten. Je kan uren lang door monsters blijven heen hakken op gigantische slagvelden met al je favoriete Zelda-karakters. Het verhaal is deze keer ook best goed. Ik moet je wel waarschuwen dat je dit veel beter op een New Nintendo 3DS (XL) of New Nintendo 2DS XL kan spelen dan op den gewone 3DS. Dit komt doordat op de gewone, als de actie erg heftig wordt, het beeld gaat haperen. Dat haalt je er even helemaal uit. Voor de rest echt een leuk spel.
Cijfer:
8,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Hyrule Warriors: Legends

Tips en geheimen, cheats en codes

3 tips: 2 Geheimen - 1 Easter Egg/Glitch

Geheimen:
Originele Zelda-intro
Neleke
2346
Wanneer je de intro van Hyrule Warriors ongeveer 3 minuten laat spelen, zal het automatisch de introclip tonen. Dit mag je skippen. Wanneer je dan nog eens ongeveer 3 minuten wacht, zal een herwerkte versie van de originele Zelda-intro beginnen te spelen.

Easter Eggs en Glitches:
Geheime Oocarina
Tornado
4027
Op de laadschermen tussen de gevechten kun je door de verschillende knoppen van de 3DS te gebruiken de ocarina bespelen net zoals in Ocarina of Time 3d en Majora's Mask 3D.

 

Geheimen:
Hoe alle karakters vrijspelen
Neleke
2346
Hier vind je alle karakters die je kan vrijspelen en hoe dat moet.

AgithaIn Adventure Mode ga 7 vakjes naar rechts en 4 naar beneden. Gebruik hier een water bom op de rots om een geheime beloning te vinden. Maak daarna het level af.
DaruniaMaak leven 5a 'Land of Myth' af in Legend Mode.
FiMaak level 5c 'Land in the sky' af in Legend Mode.
GanondorfMaak level 9 'Shining Beacon' af in Legend Mode.
GhirahimIn Adventure Mode ga 3 naar rechts, 7 naar beneden; gebruik de kaars op een van de bomen om een geheime beloning te krijgen. Maak het level af.
ImpaMaak level 1 'Armies of ruin' af in Legend Mode.
LanaMaak level 3 'The Sorceress of the Woods' af in Legend Mode.
MidnaMaak level 5b 'Land of Twilight' af in Legend Mode.
RutoIn adventure mode, ga 10 naar rechts, 5 naar onder, gebruik Power Bracelet op de rots om een geheime beloning te vinden. Maak het level af.
SheikMaak level 2 'The Sheikah Tribesman' af in Legend Mode.
ZantIn Adventure Mode, ga 3 naar rechts, 3 naar onder, gebruik Digging Mitts op de 'X' markering om een geheime beloning te krijgen. Maak het level af.
ZeldaVoltooi level 6a 'The water temple', level 6b 'The shadow king' en level 6c 'Sealed Ambition' af.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg