x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Mario & Luigi: Paper Jam Bros. - 3DS All in 1!

Kopen:

Mario & Luigi: Paper Jam Bros. Losse Game Card
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
24.99
€ 19.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Mario & Luigi: Paper Jam Bros.

Afbeelding voor  Mario and Luigi Paper Jam Bros

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo 3DS
Voor:(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur, RPG
Uitgebracht:2015
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
Wi-Fi:Niet ondersteund
EAN:0045496529499
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Mario and Luigi Paper Jam Bros

Afbeeldingen

Wanneer <a href = https://www.mario3ds.nl/Nintendo-3DS-spel.php?t=Mario_and_Luigi_Dream_Team_Bros target = _blank>Luigi</a> een magisch boek open laat vallen, komen Paper Mario en papieren vijanden tevoorschijn.
Wanneer Luigi een magisch boek open laat vallen, komen Paper Mario en papieren vijanden tevoorschijn.
Deze humoristische Mario & <a href = https://www.mario3ds.nl/Nintendo-3DS-spel.php?t=Mario_and_Luigi_Dream_Team_Bros target = _blank>Luigi</a> RPG zit weer vol met de bekende turn-based gevechten.
Deze humoristische Mario & Luigi RPG zit weer vol met de bekende turn-based gevechten.
Voer nieuwe trioaanvallen uit met Mario, <a href = https://www.mario3ds.nl/Nintendo-3DS-spel.php?t=Mario_and_Luigi_Dream_Team_Bros target = _blank>Luigi</a> en Paper Mario, zoals een potje tennis met Goomba's!
Voer nieuwe trioaanvallen uit met Mario, Luigi en Paper Mario, zoals een potje tennis met Goomba's!
De game ondersteunt alle Super Mario-amiibo. Door ze te scannen kun je gevechtskaarten gebruiken.
De game ondersteunt alle Super Mario-amiibo. Door ze te scannen kun je gevechtskaarten gebruiken.
Beoordelingen voor   Mario and Luigi Paper Jam Bros

Beoordelingen Mario & Luigi: Paper Jam Bros.

5 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,1

55
24 jaar
Weer een goede Mario en Luigi game
Mario & Luigi: Paper Jam Bros. is onderhand alweer het vijfde spel in de Mario & Luigi reeks en de tweede voor de 3DS. Net als de voorgaande titels is het oude en vertrouwde turn-based systeem in gebruik, wat wij onderhand gewend zijn van de Mario RPG.

De gameplay is dus vrijwel hetzelfde als voorgaande titels maar is natuurlijk hier en daar wat nieuws toegevoegd en de grootste toevoeging is natuurlijk Paper Mario. Paper Mario zorgt voor een nieuwe frisse wind naast Mario en Luigi die vrijwel hetzelfde werken, en zorgt er dus voor dat de strategie een nieuwe diepte krijgt. Met hem los je puzzels op die voor Paper Mario gemaakt zijn en sla je nieuwe wegen in in de Mushroom Kingdom.
Lees meer...

Het verhaal is heerlijk simpel en grappig, iets wat ik gewend ben van de Mario & Luigi en de Paper Mario reeksen. Iedereen van elke leeftijd kan dus rustig genieten van het verhaal en het dialoog van alle karakters in het spel, mits je de Engelse taal beheerst.

Qua soundtrack stelt het mij persoonlijk een beetje teleur, niks blijft hangen en het voelt alsof het eerder is gedaan, alsof het een remix is van oudere spellen. Natuurlijk is het niet slecht of vreselijk om naar te luisteren, maar het is helaas zo middelmatig.

Qua graphics kan ik niet klagen, het spel is kleurrijk met leuke verschillende omgevingen in het spel. Voor een handheld, een stuk hardware dat niet alles aankan, ziet het er meer dan prima uit.

Je haalt hier makkelijk een uurtje of 25 uit, wat een prima tijd is voor een RPG die heel lang kunnen duren. Er valt weinig te klagen behalve de soundtrack en misschien dat er teveel je handje wordt vastgehouden, het helpt wel als je het spel een lange tijd laat liggen en dat je verder wilt gaan zonder alles opnieuw te leren. Je kunt rustig beginnen met Mario & Luigi: Paper Jam Bros. als je eerste RPG, maar het is ook een geweldige toevoeging voor de veteranen onder ons die al jaren bekend zijn met soortgelijke games.
Verberg.
Cijfer:
8,0


11354
16 jaar
Geslaagde cross-over
Mario & Luigi: Paper Jam Bros.is een zeer geslaagde cross-over geworden. Het verhaal is niet heel erg origineel maar het vechtsysteem maakt dat wel goed. Je kunt dit keer naast bros. attacks ook Trio-attacks uitvoeren die er heel vet uitzien en ook nog veel schade veroorzaken.
Wel jammer is dat er, in tegenstelling tot Dream Team Bros., niet zulke originele gebieden zijn. Slechts woestijn, bos, besneeuwde bergen en meer standaard mariogebieden. Ook is het jammer dat dit meer een Mario & Luigi game is geworden dan een Paper Mario game; er is bijvoorbeeld geen partnersysteem. Gelukkig wordt het concept dat veel dingen in de wereld van papier gemaakt zijn grappig gebruikt. Zo ook in de leuke Papercraft Battles die voor een fijne pauze tussen de turn-based gevechten zorgen. Al met al is dit een leuk spel voor Mario & Luigi- en Papermariofans.
Cijfer:
8,5

2211
11 jaar
De papieren wereld en gewone wereld komen bij elkaar in deze game!
Mario en Luigi Paper Jam Bros is super. Je speelt niet alleen met Mario en Luigi, maar ook met Papieren Mario. Nu zijn er ook niet meer enkel duo-aanvallen maar ook trio-aanvallen, kortom, is er veel nieuw.
Lukt het jou de 2 Bowsers te verslaan en de 2 Prinses Peaches te redden? Dat weet je als je het spel speelt!
Ik geef het spel een 9, want ik vind het jammer dat er geen Papieren Luigi is.
Mario & Luigi: Paper Jam Bros.
Cijfer:
9,0
Lees meer beoordelingen.

6768
14 jaar
Slechte combinatie...
Ik vind Mario & Luigi: Paper Jam Bros niet heel leuk. Ze hadden Paper Mario niet hier doorheen moeten mixen. Het maakt het onnodig lastig en het verhaal is nog niet eens zo leuk. Ik vind de gameplay met Paper Mario vooral erg slecht en saai. Wel zijn de grote 3D fights erg leuk en is de muziek weer erg goed. Het is alleen jammer dat ze 2 leuke games samenvoegen met het voor mij niet gewenste resultaat.
Mario & Luigi: Paper Jam Bros.
Cijfer:
6,2

45
20 jaar
Toffe RPG met weinig nieuwe karakters
Ik heb dit spel zelf gekocht via de site en moet zeggen: goede kwaliteit.
Het spel zelf is wel goed, maar zeker niet de beste in de Mario & Luigi-RPG serie. Alhoewel mensen zeggen dat de cross-over met Paper Mario niet geslaagd was, vind ik dat niet. Het is een goede game. Alleen is het jammer dat er niet echt nieuwe originele karakters zijn toegevoegd. Daarom geef ik het een 9.
Mario & Luigi: Paper Jam Bros.
Cijfer:
9,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Mario & Luigi: Paper Jam Bros.

Tips en geheimen, cheats en codes

3 tips: 2 Persoonlijke tips - 1 Easter Egg/Glitch

Persoonlijke tip:
All Bowser´s Castle Quests!
Super Dekker
6768
14 jaar
Ook zoveel moeite met alle Bowser´s Castle Quests? Geen probleem! Bekijk dit filmpje en voltooi ze allemaal!

 

Persoonlijke tip:
Alle boss-battles
Axtasma
2211
11 jaar
Heb je moeite bij de boss battles?

Misschien dat dit filmpje je dan kan helpen.

Het laat ze allemaal zien.

 

Easter Eggs en Glitches:
Een overdosis aan glitches
Katjabombo
1093
De ontwikkelaars van dit spel hebben niet heel goed opgelet: er zitten namelijk extreem veel glitches in. Luigi in een groene Toad veranderen? Ja hoor. Elke vijand verslaan door te verliezen? Waarom niet? Enorme delen van het spel overslaan? Natuurlijk. Dat en nog veel meer in het onderstaande filmpje.

 
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg