x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS - 3DS All in 1!

Kopen:

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
17.99
13.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Super Smash Bros. for Nintendo 3DS in Buitenlands Doosje
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
18.99
€ 11.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Zelfde gamepak, ander doosje.
Super Smash Bros. for Nintendo 3DS Zonder Quick Guide
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
17.99
€ 11.99korting
6 Maanden garantie
Spel in het Nederlands
Korte Handleiding
Super Smash Bros. for Nintendo 3DS Losse Game Card
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
17.99
€ 10.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
39.99
€ 34.99aanbieding
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Boxshot Super Smash Bros. for Nintendo 3DS

Afbeelding voor  Super Smash Bros for Nintendo 3DS

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo 3DS
Voor:(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Europees (PAL)
Genre:Vecht
Uitgebracht:2014
Spelers:1-4
Leeftijd:12+ jaar
Wi-Fi:Yeah!
EAN:0045496526245
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Super Smash Bros for Nintendo 3DS

Afbeeldingen

51 fantastische Nintendo All-Stars zijn weer van de partij in deze grootse fighting game!
51 fantastische Nintendo All-Stars zijn weer van de partij in deze grootse fighting game!
Knal elkaar letterlijk uit beeld met (smash)aanvallen en ultieme smashes!
Knal elkaar letterlijk uit beeld met (smash)aanvallen en ultieme smashes!
De game bevat enkele extra modi, zoals Honkbal: Knal Sandbag zo ver mogelijk weg! Oefening vereist!
De game bevat enkele extra modi, zoals Honkbal: Knal Sandbag zo ver mogelijk weg! Oefening vereist!
Voor het eerst komen Mario, Pac-Man, Sonic én Mega Man samen in één game!
Voor het eerst komen Mario, Pac-Man, Sonic én Mega Man samen in één game!
Beoordelingen voor   Super Smash Bros for Nintendo 3DS

Beoordelingen Super Smash Bros. for Nintendo 3DS

8 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,1


11354
16 jaar
Geweldig vechtspel
Super Smash Bros. for Nintendo 3DS is alles wat je van een Smash Bros.-game verwacht: een geweldig vechtspel met veel verschillende Nintendopersonages en heel veel om te verzamelen zoals muziek en trofeeën.
Het grote voordeel van de 3DS versie ten opzichte van de Wii U versie is natuurlijk dat deze draagbaar is: nu kun je snel even in de bus, trein etc. een potje smash doen. Het is eigenlijk alleen jammer dat er geen verhaalmodus is zoals in Super Smash Bros. Brawl, want dat vond ik toch wel een leuke toevoeging. Maar ook zonder verhaalmodus kun je je met dit spel honderden uren vermaken en je kunt zelfs nieuwe vechters als dlc kopen als je de standaard vechters zat bent.
Cijfer:
9,0

22290
16 jaar
Het ultieme Nintendo feestje is weer terug van weggeweest! Dat wordt knallen geblazen!
Na lang wachten is hij er! De nieuwe Super Smash Bros. en deze keer voor het eerst op een handheld, de Nintendo 3DS. In het begin verwachtte ik er niet teveel van, omdat ik dacht dat het niet lekker zou spelen op een handheld, maar ik werd op 3 oktober aangenaam verrast!

Dit deel in de serie is tot nu toe de beste. De Wii U-versie zal de 3DS-versie vast verslaan, maar eerst genieten van dit fantastische deel. Sakurai heeft het toch voor elkaar gekregen om de game soepel en vlot te laten spelen. De balans tussen Melee en Brawl is gevonden! Halleluja!
Lees meer...

De besturing werkt goed, alleen moet je het wel even onder de knie krijgen. Bijvoorbeeld dat je met de B-knop enen de Circle Pad een Smash-aanval uitvoert, is even wennen. Met de New Nintendo 3DS (2015) is dat probleem alvast opgelost door de nieuwe C-stick en twee extra schouderknoppen. De Circle Pad Pro wordt daarom ook niet ondersteund.

Met 51 personages uit tal van verschillende games en stages van diverse games is de afwisseling niet ver te zoeken. Ieder personage heeft zijn/haar eigen krachten. Zo kan Kirby erg lang zweven en is Little Mac dramatisch in de lucht. Voor de beginners is Pac-Man een goede vechter, maar voor de veteranen zijn de nieuwkomers Mega-Man en Villager weggelegd. Ik speel vaak met Mario, omdat zijn moveset zo beheersd en eenvoudig is. Toch kies ik vaak ook voor de sterkere vechters, zoals DK of Bowser.

Wat is een Smash Bros.-game zonder multiplayer? Nou niet veel. Gelukkig is er een uitgebreide multiplayer modus in de game. Je kunt voor de lol vechten, maar ook voor de roem. Hierbij worden alle gegevens opgeslagen en volgt een score. Het is vaak verdomd lastig online, want je moet af en toe tegen echte 'masters'. Om te leren kun je ook voor 'Toeschouwen' kiezen. Hier kun je gevechten van anderen bekijken en je verzamelde goud inzetten en zo je inzet verzilveren door goed te voorspellen. Dit is wel een geinige optie, maar niet echt belangrijk. Het enige waar Nintendo nog voor moet zorgen is een update, waarmee de bugs worden verholpen en de multiplayer wat stabieler wordt. Nu kunnen er flink wat lags optreden tijdens een online smash, wat erg vervelend is. In de local multiplayer heb je hier vrijwel geen last van.

Naast deze modi zijn de klassieke modi, zoals 'Klassiek' en 'All-Star', terug. Bovendien zijn er nieuwe modi toegevoegd. In 'Stadion' kun je Honkbalsmash, Bommensmash en Massasmash spelen. Allemaal zijn ze erg vermakelijk, maar je bent er ook na een aantal keer op uitgekeken.

Een andere nieuwe toevoeging is 'Zoek en Smash'. Deze vind ik wat teleurstellend. Het is de bedoeling dat je vijf minuten lang in een enorm labyrint vijanden verslaat en items verzamelt om je vaardigheden te verbeteren en vervolgens het op te nemen tegen je tegenstanders in een eindgevecht. Het concept is prima, maar ik vind dat het snel verveelt. Dat neemt niet weg dat het af en toe leuk is om te spelen.

Deze game verdient, zoals je rechtsboven kunt zien, de badge 'Supersize' en deze is helemaal terecht. Normaal ben je hier zo'n 10+ uurtjes mee bezig, maar als je echt alles wilt vrijspelen en alle trofeeën wilt verzamelen ga je al gauw richting de 50+. Door de multiplayer wordt de levensduur van dit fantastische spel verlengt tot het oneindige. De game blijft leuk en is erg verslavend. Dat zal bij de release van de Wii U-versie alleen maar meer worden, want je kunt beide versies met elkaar linken. We weten al dat de 3DS als controller kan functioneren in de Wii U-versie en dat beide versies amiibo zal gaan ondersteunen. Met amiibo kun je je eigen vechter trainen en verbeteren, door middel van een fysiek figuurtje à la Skylanders. Meer info over de connectiviteit tussen 3DS en Wii U en over amiibo volgt nog!

Het is voor het oog als het oor een genot om te spelen. Het haalt op alle gebieden het uiterste uit de 3DS. De soundtrack is prachtig, grafisch ziet het er goed en gelikt uit en de framerate is, zoals beloofd, erg hoog (ongeveer 50-60, wat erg hoog is voor een 3DS-game!).

Super Smash Bros. Melee heeft eindelijk een waardige opvolger en de balans tussen alle voorgangers is gevonden. Met deze grootte en kwaliteit is de game erg lang speelbaar en zul je er lange tijd van kunnen genieten.
Verberg.
Super Smash Bros. for Nintendo 3DS
Cijfer:
8,8

12 jaar
Dit spel is GEWELDIG!!!
Dit is het beste Nintendo 3ds spel ooit. Er zijn meer speelbare personages dan in elk ander spel, mijn lievelingspersonages zijn Greninja en Sonic. Vergeleken met de vorige spellen in de serie zijn er ook heel veel stages, oud en nieuw! Van de oude Corneria stage (van Starfox) tot de nieuwe Guredo vallei(van Legend of Zelda).
De klassieke mode is ook veel beter dan de vorige keer: nu kan je zelf kiezen tegen wie je moet vechten en hoe moeilijk de ronde wordt. Heb je even geen zin om tegen één van je lievelings-pokémon te vechten,dan kies je gewoon een andere route! Op sommige routes liggen ook soms goud of trofeeën op je te wachten.
En niet alleen klassiek is beter, ook All-star is beter nu je niet alle vechters vrij hoeft te spelen om het te spelen. En je tegenstanders zijn nu gesorteerd op op het jaar dat ze "geschapen" zijn.

Super Smash Bros voor Nintendo 3DS moet echt beschouwd worden als een must-have voor de Nintendo 3DS.
Super Smash Bros. for Nintendo 3DS
Cijfer:
9,5
Lees meer beoordelingen.

25
13 jaar
Top spel
Makkelijk een van de beste spellen die de 3ds te bieden heeft, veel characters, leuke game modes, alles wat je van een smash bros game verwacht, plus de game heeft nog eens alle dlc net als bij de Wii U versie!
Super Smash Bros. for Nintendo 3DS
Cijfer:
9,0

6768
14 jaar
Prima game in de reeks!
Super Smash Bros. for Nintendo 3DS is echt een prima Smash-game. Deze game is zo groot, ik ben verbaasd dat hij past op een 3DS. Dit is letterlijk de Wii U-game, maar zonder stage builder. Speel met alle Nintendo-karakters die jij kent van Mario tot Zelda. Ook zijn er een paar gastkarakters, waaronder Sonic, Pac-Man & Mega Man. De gameplay is zoals je hebt verwacht perfect van deze Smash-game. Verder zijn de extra modes het spelen ook zeker waard en is online spelen erg leuk. Spelen tegen mensen wereldwijd is het leukste wat er is. Je kan je krachten laten zien aan alle tegenstanders. Oftewel, dit is een heel goed spel voor op je Nintendo 3DS.
Cijfer:
9,6

340
14 jaar
amiibo overpowered!
Dit is mijn eerste Smash-game. Deze games zijn zo leuk! En uitdagend ook. In de game zitten ook veel soundtracks van veel games waar de personages in voorkomen. Mijn favoriete characters zijn Greninja, Mr. Game & Watch, Kirby en Samus, waarvan Greninja mijn main is. Ik heb ook Jigglypuff als amiibo max level en die heb ik nooit kunnen verslaan!

Nadelen van deze game:
Lees meer...
· De controls zijn een stuk moeilijker dan met een controller, maar het is minder erg dan met een Wii Remote op de Wii.

· Super Smash Bros. for Nintendo 3DS neemt veel opslag in, bij mij ruim 3800 (!) blokken excl. overige content.

Het is een game die je blijft spelen en de games die je blijft spelen, blijven vaak voor altijd leuk!
Verberg.
Cijfer:
9,0

145
13 jaar
Beste vechtspel op 3DS
Super Smash Bros. for Nintendo 3DS is het beste vechtspel op de 3DS. De gameplay is wat je verwacht van een Smash Bros.-game, maar veel meer actie dan ooit! Er zitten net niet zoveel personages in dat het te veel wordt, maar genoeg dat er veel keuze is. De multiplayer werkt goed en er is weinig lag, dus je kan makkelijk samen met je vrienden spele. Maar jammer genoeg moeten je vrienden dan hun eigen 3DS en een kopie van de game hebben. Er is niet veel te doen buiten normale potjes spelen, aangezien dit spel geen verhaalmodus heeft, maar gelukkig kan je online spelen, dus je hebt alsnog veel te doen als je alleen speelt.
Cijfer:
8,5

235
21 jaar
Een onvergetelijke Ervaring
Ik weet nog dat ik vroeger met Cloud andere vechters van het level afsloeg met zijn grote zwaard.

Super Smash Bros voor 3DS kwam uit in 2014 en heeft een groot aantal vechters. Van Pokemon tot Mario, Van Zelda tot Kirby. Het groot aantal variatie van vechters zorgt voor een ontelbaar uren aan plezier en lol. Er zijn verschillende gamemodes om verschillende characters uit te proberen en te meesteren.
Lees meer...

De game heeft geen verhaal dus daar heb ik niet veel over te vertellen.

De graphics zijn ok, het is ook een 3DS spel.

De game bied een groot aantal soundtracks aan van bijvoorbeeld: Mario, Kirby, Mega Man, Sonic, Pokémon en nog veel meer. Ook worden er veel Stages (Vertaling: Levels) aangeboden.

Het is een fantastische game die veel te bieden heeft.
Verberg.
Super Smash Bros. for Nintendo 3DS
Cijfer:
9,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Super Smash Bros. for Nintendo 3DS

Tips en geheimen, cheats en codes

29 tips: 13 Persoonlijke tips - 10 Easter Eggs en Glitches - 6 Geheimen

Geheimen:
Speel alle karakters en stages vrij!
Bramd de Groot
39210
In deze video zie je hoe je alle karakters en stages in de game vrijspeelt, en krijg je ook enkele tips over hoe je dat zo snel mogelijk doet!

 

Persoonlijke tip:
Hoe gebruik je alle items?
Bramd de Groot
39210
16 jaar
In deze video worden alle items uit de game getoond, en kun je zien hoe je ze moet gebruiken!

 

Persoonlijke tip:
Krijg snel hoge combo's
Bramd de Groot
39210
17 jaar
Voor een aantal challenges moet je in Training Mode een zeer hoge combo halen, zoals een combo van 100, en dit kan heel lastig zijn als je niet weet wat je doet. Als je echter slim gebruik maakt van een paar Smart Bombs, is het zo gepiept. Zie dit filmpje voor uitleg.

 
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Hoe win je in Cruel Smash?
Bramd de Groot
39210
17 jaar
Cruel Smash, een variatie van Multi-Man Smash, is een belachelijk moeilijke modus, waarin je al blij moet zijn als je één KO weet te behalen. Voor bepaalde challenges heb je er echter wel vier nodig. In deze video zie je hoe je dit het makkelijkst doet, door met Kirby de slechte recovery van de Mii's uit te buiten.

 

Persoonlijke tip:
Uitleg video
Wesleye98
22290
16 jaar
Voor de echte beginners is hier een korte uitleg video van de game. Het legt de basis(besturing) van de game kort en eenvoudig uit, zodat ook de beginners aan de slag kunnen!

 

Persoonlijke tip:
Alle final smashes
Bramd de Groot
39210
16 jaar
Benieuwd of je alle Final Smashes in de game wel effectief gebruikt? In deze video zie je voor elke Final Smash hoe je hem effectief gebruikt!

 

Easter Eggs en Glitches:
Waar komen Mega Man's moves vandaan?
Bramd de Groot
39210
Bijna alle moves van Mega Man in de game komen uit oude Mega Man-games, en in deze video worden al zijn moves (waaronder ook zijn custom moves) ontleed, en er word gekeken in hoeverre ze op de oorspronkelijke moves uit Mega Man 1 t/m 8 lijken.
 

Easter Eggs en Glitches:
Star Fox-conversaties op Corneria
Bramd de Groot
39210
Als je met Fox of Falco de +-knop naar beneden heel kort indrukt, krijg je een conversatie tussen de overige leden van Team Star Fox te horen! In deze video wordt het allemaal nog iets duidelijker uitgelegd.

 

Easter Eggs en Glitches:
Verwijzing naar de DK Rap
Bramd de Groot
39210
Als je als Donkey Kong speelt in Jungle Japes, zal het publiek niet de naam van Donkey Kong roepen, maar: "DK! Donkey Kong!". Dit is het eerste deel van de DK Rap, de rap aan het begin van Donkey Kong 64, waarin DK en de andere Kongs worden voorgesteld!

 

Easter Eggs en Glitches:
Alle Kirby-transformaties
Bramd de Groot
39210
Één van de leuke dingen aan Kirby is dat hij alle karakters kan opzuigen om hun krachten te kopiëren en een deel van hun uiterlijk over te nemen, waarna hij er vaak hilarisch uitziet! In deze video worden al zijn transformaties op een rijtje gezet.

 

Geheimen:
Geheime stage-variaties
Bramd de Groot
39210
In deze video zie je hoe je verschillende variaties in de stages, zoals de kleuren, lay-out en muziek, kan aanbrengen in het stage select-screen.

 

Geheimen:
Master core
Maxim
Als je klassiek uitspeelt op niveau 6.0 of hoger en je speelt op het einde tegen Master hand én Crazy hand, dan snijdt op een gegeven moment Master hand's handschoen open. Dan kan je vechten tegen Master core.

Persoonlijke tip:
Ga je eigen weg test
Wesleye98
22290
16 jaar
In de modus klassiek speel je enkele smashes en uiteindelijk sta je 'oog in oog' met Master Hand. Het is steeds de bedoeling dat je voor iedere Smash je pad kiest. Dit kan het blauwe, het groene of het rode pad zijn. Soms zie je op een pad een trophy staan, welke je gewoon moet pakken. Maar bedenk ook welke kleur pad je neemt! Rood is namelijk lastiger dan groen en blauw is het makkelijkste pad. Daarom zijn de beloningen bij blauw altijd minder dan bij de andere. Het goud op het rode pad is altijd veel meer en de kans op trophies is bij rood ook veel groter.

Bij de laatste Smash moet je kiezen tussen twee paden: het lichte en het donkere pad. Op het donkere pad ligt veel goud, maar ik waarschuw je! Hier moet je het niet alleen tegen Master Hand opnemen, maar daarnaast ook tegen Crazy Hand, welke op de hogere moeilijkheidsgraden echt verdomd lastig is. Kies dus de weg die bij je past en laat je niet altijd verleiden door het vele goud op je weg.

Geheimen:
Schild gebroken? Jigglypuff? Gedrag?
Aron64
218
Als je de R-knop te lang ingedrukt houdt totdat je schild krimpt, dan breekt je schild, ben je in de war en kan je niks doen. Als dit bij Jigglypuff gebeurt, dan vliegt hij/zij meteen het veld uit. Toch zijn er 2 manieren om te zien wat Jigglpuff bij verwarring doet. 1. Een deku-nootje tegen een personage gooien zorgt voor hetzelfde gedrag, bij Jigglypuff dus ook. 2. Als je All-star modus speelt, dan ga je bij het punt waar je jezelf kan healen de R-knop net zo lang indrukken tot het schild breekt, hier kun je het veld niet uit en je ziet dan Jigglypuffs gedrag zodra hij/zij landt.

Persoonlijke tip:
Alle custommoves!
Wesleye98
22290
16 jaar
In Super Smash Bros. for Nintendo 3DS bevatten alle 51 personages hun eigen moveset. Deze bestaat uit 4 smashaanvallen, 4 speciale aanvallen en nog veel meer om zo maar op te noemen. Daarnaast kun je ook nog custommoves gebruiken door je vechters aan te passen. Zo kun je bijvoorbeeld bij Mario een grotere vuurbal nemen in plaats van een kleinere. Het opladen van deze aanval duurt dan wel langer.

In het filmpje hieronder kun je alle custommoves van een paar vechters bekijken. Dit is enkel deel 1. Er zijn in totaal 5 delen én een speciaal Mii-deel. In de beschrijving van de video op YouTube kun je zien welke vechters in de video te zien zijn.

 

Persoonlijke tip:
Little Mac's KO meter
Maxim
1018
12 jaar
Little Mac is een heel origineel personage: hij heeft een speciale KO meter die elke keer oplaadt als je aangevallen wordt of Rechtse Directe (B aanval) gebruikt. Als de meter volledig vol is, kan Little Mac de KO-slag uitvoeren! De KO-slag is een bijna gegarandeerde KO!

Easter Eggs en Glitches:
Ice Climbers?
Bramd de Groot
39210
Hoewel de Ice Climbers niet speelbaar zijn in de game, lijkt het erop dat ze op een bepaald moment wel in de game hebben gezeten... Heel af en toe kan er namelijk een glitch plaatsvinden als je met de Villager tegen drie Dr. Mario's speelt. Als je onder een hoog schadepercentage meerdere vijanden verslaat, kan het publiek namelijk "Nana" en "Popo" gaan roepen! Kan dit betekenen dat de Ice Climbers toch nog in de game komen, wellicht als DLC, of wanneer je de Wii U en de 3DS linkt?

 

Persoonlijke tip:
Link je Nintendo 3DS met je Wii U in SSB
Wesleye98
22290
16 jaar
In Super Smash Bros. for Wii U / Nintendo 3DS is er de mogelijkheid om je 3DS-versie met je Wii U-versie te linken. Zo kun je je 3DS als controller gebruiken in de Wii U-versie. Daarnaast kun je al je aangepaste vechters overzetten van je 3DS-versie naar de Wii U-versie. Handig toch?

Hoe je dat doet, kun je in de video hieronder rustig bekijken.

 

Persoonlijke tip:
Show me your moves
FrozenPhoe nix
138
13 jaar
Als je je eigen karakter wilt maken met samengestelde aanvallen, dan moet je eerst de aanvallen vinden. De snelste manier om aanvallen te vinden is om met Donkey Kong in Trophy Rush de hele tijd beneden + B gebruiken, totdat er een alarm verschijnt. Doe dan één of twee rollen naar de zijkant met R + Links of Rechts, dan krijg je heel veel aanvallen, trofeeën en geld.

Persoonlijke tip:
Gratis moves
FrozenPhoe nix
138
13 jaar
Als je je eigen karakter wilt maken met samengestelde aanvallen, maar geen aanvallen wilt verzamelen, is er een oplossing: de drie Mii Fighters en Palutena hebben alle aanvallen al vrijgespeeld.

Easter Eggs en Glitches:
Super Smash Bros for 3DS glitches
Tornado
4027
In het filmpje hieronder zie je enkele glitches in Super Smash Bros for 3DS.

 

Easter Eggs en Glitches:
Persoonlijke overwinningsboodschappen
Bramd de Groot
39210
Je weet waarschijnlijk wel dat als een personage wint in Super Smash Bros. for Nintendo 3DS, hij dan vaak een kort overwinningszinnetje zegt. Maar wist je ook dat sommige karakters speciale, meer persoonlijke boodschappen hebben voor specifieke karakters? Dit geldt voor rivalen als Fox en Falco, en Pit en Dark Pit, en voor nog een hoop andere karakters!

 

Easter Eggs en Glitches:
Doc Louis' geheime boodschappen
Bramd de Groot
39210
Doc Louis is in alle Punch Out!-spellen de trainer van Little Mac, die hem van aanmoediging en advies voorziet. Super Smash Bros. 3DS is hierop geen uitzondering. Als Little Mac één van zijn "taunts" doet, met de +-knoppen, zegt Doc Louis heel af en toe een paar bemoedigende woorden.

 

Persoonlijke tip:
Kies zelf je beloning in Classic Mode
Bramd de Groot
39210
17 jaar
Door slim gebruik te maken van de HOME-knop, kun je in Classic Mode zelf exact bepalen wat je beloning wordt voor het winnen van de volgende ronde. In deze video zie je hoe je dat doet.

 

Easter Eggs en Glitches:
Baloon Flight
Axtasma
2211
Als je met villager speelt kan je met zijn ballonnen naar boven gaan en als je goed naar villager met zijn ballonnen kijkt lijkt hij op het personage van baloon flight.

Geheimen:
Vrij te spelen muziek
Bramd de Groot
39210
De meeste muziek krijg je door de cd'tjes die verschijnen gedurende gevechten op te pakken, maar er zijn ook tracks die je op een andere manier vrijspeelt. Hier lees je hoe je dat doet.

"Menu 2 (DX)"Speel alle karakters vrij
"Staff Roll"Haal een score van 99% (of 100%) in de credits
"All-Star Rest Area"Versla All-Star Mode met vijftien karakters
"Master Hand"Versla Classic Mode op moeilijkheidsgraad 3.0 of hoger
"Master Core"Versla Master Core in Classic Mode (dit doe je door Master Hand én Crazy Hand op een hoge moeilijkheidsgraad te verslaan)

Persoonlijke tip:
Shulks Monado Magie
Maxim
1018
12 jaar
Shulk is een heel origineel personage: zijn speciale aanval Monado magie kan tijdelijk één van Shulks eigenschappen verhogen. Dit zijn de verschillende soorten magie:

-Sprong: Shulk kan hoger springen, gaat sneller in de lucht en kan beter herstellen, maar aanvallen van tegenstanders doen meer schade.

-Snelheid: Shulk kan sneller bewegen in de lucht en op de grond, maar zijn aanvallen doen minder schade en hij kan minder hoog springen.

-Schild: Aanvallan van tegenstanders doen minder schade, Shulk wordt moeilijker te lanceren en z'n schild gaat langer mee. Maar hij is trager (in de lucht en op het land), hij kan minder hoog springen en zijn aanvallen doen minder schade.

-Buster: je aanvallen doen meer schade, maar je lanceert je tegenstanders minder ver en aanvallen van de tegenstanders doen meer schade.

-Smash: Je lanceert je tegenstanders verder, maar je aanvallen richten minder schade aan en je bent makkelijker te lanceren.

Easter Eggs en Glitches:
Coins!
Super Dekker
6768
In de Super Mario-gerelateerde stages kan je soms vraagtekenblokken vinden. Maar wist je dat je er ook echt iets mee kon? Als je er onder staat en springt, zoals in de Super Mario=game, komt er een coin uit en hoor je het classic geluidje. Je kan er niks mee, alleen het is een leuke extra in deze leuke game!

Geheimen:
Meer trofeeën
Maxim
Als je extra trofeeën wilt moet je dit lezen!

TrofeeSerieHoe krijg je hem?
HonkbalknuppelSuper Smash bros.Speel Honkbal Smash voor de eerste keer
Peach in RoyalityracerSuper Mario bros.Speel 3 keer of vaker op de Regenboogweg
ToadSuper Mario bros.Verzamel minstens 30 verschillende trofeeën
EponaThe legend of ZeldaVoltooi All-star op makkelijk
BonkersKirbySla de Zandzak 300 meter ver in Honkbal Smash
Mr. SaturnEarthboundWin 2 Smashes met Ness
Dark Pit's StaffKid IcarusSpeel Dark Pit vrij
CragalancheKid IcarusSpeel 3 keer of vaker op Nulbommenbos
Timmy en TommyAnimal CrossingSpeel voor het eerst trofeeënsprint
Master HandSuper Smah Bros.Voltooi Klassiek met 5 vechters
Duistere KeizerFind MiiSpeel 3 keer of vaker op de mii in Misère stage
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg