x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Yoshi’s New Island - 3DS All in 1!

Kopen:

Yoshi’s New Island
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
16.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Yoshi’s New Island Nintendo Selects Nieuw
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
€ 10.99
6 Maanden garantie
Nieuw en gesealed
Yoshi’s New Island Nintendo Selects
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
10.49
€ 6.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Yoshi’s New Island Losse Game Card
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
9.49
€ 5.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Boxshot Yoshi’s New Island

Afbeelding voor  Yoshis New Island

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo 3DS
Voor:(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur, Platform
Uitgebracht:2014
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
Wi-Fi:Yeah!
EAN:0045496525149
Goede Badges:
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Yoshis New Island

Afbeeldingen

In deze game red je Baby Mario als verschillende gekleurde Yoshis.
In deze game red je Baby Mario als verschillende gekleurde Yoshis.
In deze game heb je veel verschillende vijanden waaronder een paar van een flink formaat.
In deze game heb je veel verschillende vijanden waaronder een paar van een flink formaat.
Één van de nieuwigheden is het gigantische ei.
Één van de nieuwigheden is het gigantische ei.
Yoshi kan in verschillende voertuigen veranderen, zoals een vliegtuig of drilboor.
Yoshi kan in verschillende voertuigen veranderen, zoals een vliegtuig of drilboor.
Beoordelingen voor   Yoshis New Island

Beoordelingen Yoshi’s New Island

8 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,1

2154
14 jaar
Never change a winning team!?
Ik zal maar met de deur in huis vallen, Ik vind yoshi's New Island geweldig. Het eerste en misschien wel het grootste minpunt begint bij het hoesje. Het leest Yoshi's NEW island en dat vind ik een marketingblunder; het spel is niet vernieuwend. Het origineel was gelukkig zo origineel dat ik vond dat ze dat nog wel even konden uitbuiten. Maar de pers brandde het spel af. Misschien dat met een naam als ''Yoshi's island 3DS'' er iets minder hoon over het spel zou komen. Zijn voorganger (yoshi's island DS) deed dat en de reacties waren louter positief.

Genoeg over zijn image, het spel: Yoshi's new Island. Zijn graphics hebben een bepaalde stijl die niet iederen pleased. Toch doet het spel meer met zijn levels dan de concurrent uit eigen huis: Mario. Er zijn geen twee levels die op elkaar lijken. Ook het 3D is een welkome aanvulling. Het is diep genoeg zonder afbreuk te doen aan je speelervaring. De muziek is niet zo goed. Het is een beetje de jostiband die zijn tweeëntwinstigste toegift speelt en eigenlijk naar huis wil.
Lees meer...

De levels echter maken een hoop goed, ze zijn nog steeds briljant en zitten vol geheimen, wat de replay-value zeker bevordert. Ook zijn er wat goede minigames voor meerdere spelers, en een aantal losse transformatietrajecten. In het origineel waren deze trajecteb vlotte actievolle toevoegingen op de levels, nu zijn het echter een paar minigames die er alleen toe doen als je alles wilt verzamelen. De motion-controls hierbij zijn behoorlijk slecht, en voelen een beetje opgedrongen.

Ondanks dit alles heb ik toch elke minuut genoten van Yoshi’s New Island. Dus ik wil vooral zeggen, neem de reviews niet te serieus, ze rekenen het spel af omdat het niet origineel was. Maar als een spel op zich is het zeker een topper.

Verberg.
Yoshi’s New Island
Cijfer:
8,8

22290
16 jaar
Vernieuwing en uitdaging mist
Yoshi's Island op de Nintendo DS was een erg goede game. Het is een 2D platformer met Yoshi! Daar wordt iedereen toch wel blij van. En dan ook nog eens die schattige Baby Mario op zijn rug. Alleen daarom wil je het al spelen!

Helaas is dat spelen niet van lange duur. Na ongeveer 6 uur spelen krijg je het eindscherm te zien. Het is erg jammer dat de game zo weinig content bevat. Bovendien zijn de levels erg eenvoudig en bieden de puzzels, die je moet oplossen, weinig uitdaging.
Lees meer...

Naast dat de game nu in 3D te spelen is, wat eigenlijk niet veel voorstelt, is er verder niet veel nieuws te ontdekken. Daarom vind ik dat de titel de game te veel eer aandoet; het woord 'New' kon Nintendo weglaten en '3D' achter de titel zetten. Dan klopte de titel wel. Toch best treurig dit te moeten zeggen, want deze serie heeft het toch altijd goed gedaan en wordt door velen geliefd.

Verder is het leveldesign bij haar stijl gebleven: het spel ziet eruit alsof het getekend is met krijt. Dat hoort gewoon bij de serie en ik ben blij dat The Big N dit wèl goed heeft gedaan.

Helaas is deze game niet geworden wat het had moeten worden. Het heeft velen teleurgesteld door gebrek aan vernieuwing en uitdaging. Dat neemt niet weg dat het leuk is om met Yoshi en onze baby-kameraad op pad te gaan!
Verberg.
Yoshi’s New Island
Cijfer:
6,0

2162
15 jaar

Yoshi's New Island is niet zo'n goed spel. Het verschilt maar weinig van het deel op de SNES. De enige nieuwigheid zijn de Egg Dozers. Dit zijn heel grote eieren waarmee je alles kunt slopen. Dit voelde heel erg als een gimmick en voegde voor mij ook niet veel toe.
De muziek is ronduit slecht. De meeste tracks zijn allemaal variaties op hetzelfde liedje en dat wordt na een tijdje echt saai om naar te luisteren en is echt gewoon luiheid van de ontwikkelaars. De graphics ben ik ook niet over te spreken. Het ziet er vaak nogal blurry uit en de kleurencombinaties zijn niet erg prettig om naar te kijken.

Gelukkig speelt de game nog altijd heel lekker. Ik kijk een beetje naar deze game als een remake van Yoshi's Island op de SNES en dan zie ik toch wel wat verbeteringen. De bossfights zijn leuker, niet al te moeilijk maar wel afwisselender. De game speelt ook gewoon veel soepeler. De controls voelden bij het origineel nog wel eens krakkemikkig maar hier speelt alles heel vloeiend. Het 3D effect is ook wel mooi, ze hadden misschien nog iets mee met de achtergrond kunnen spelen zoals in Kirby, maar het is toch zeker voldoende.

Al met al is dit een redelijk spel voor jonge kinderen, de uitdaging is niet de hoog en als ze nog nooit een Yoshi platformer hebben gespeeld zal dit zeker leuk voor ze zijn. Als echte gamer zal ik dit spel niet kopen, het is te makkelijk en brengt weinig vernieuwingen.
Yoshi’s New Island
Cijfer:
5,5
Lees meer beoordelingen.

6547
18 jaar
Leuke game maar te makkelijk
Yoshi’s New Island voor de 3DS is toch wel een leuke game om te hebben. Jammer genoeg mist deze game uitdaging. De game is te makkelijk! Dit maakt het een stuk minder leuk om deze game nog een keer te spelen.

De levels zien er wel erg mooi uit. De levels hebben heel wat weg van de originele Yoshi Island Game voor de snes.
Yoshis New Island is leuk om een keer te spelen want het is het leukste om zelf de pluspunten aan deze game te ontdekken. Dit is geen spel vol uitdaging maar een game waarbij je relaxed achterover kan hangen terwijl je het speelt.
Cijfer:
7,0

7476
21 jaar
Leuk voor alle leeftijden
Leuke game, maar helaas niet veel verbetering t.o.v. Yoshis Island. Het blijft een leuk en verslavend spel om te spelen. Helemaal omdat het vrij makkelijk is. Daarom kunnen ook jongeren/kinderen dit spel makkelijk spelen. De gameplay is erg fijn en je rent als vanouds weer achter baby Mario aan als je hem kwijt bent (wat overigens niet vaak gebeurd is in mijn geval..)
Zeker de moeite waard om aan te schaffen als je een makkelijk spelletje wilt spelen. De speciale delen in een level dat je bijvoorbeeld een ballon wordt, zijn wel nieuw en mooi om te spelen!
Yoshi’s New Island
Cijfer:
7,8

330
12 jaar
Vrolijk
Ik vind Yoshi’s New Island een erg leuk spel, het is heel vrolijk en cute. Ik ben groot fan van het kleur gebruik in de game. Er zijn voldoende levels en is erg vermakelijk!
Cijfer:
8,0

6768
14 jaar
Leuk, maar kort
Yoshi's New Island is echt weer een hele leuk Yoshi-game. Het level design is echt heel goed en de muziek is weer echt geweldig.

Er is wel een probleem met deze game... Hij is heel erg kort en dat vind ik zo zo zo JAMMER! De game is zo leuk en dat is dus zo jammer.

Ook zit er een leuke minigame-collectie in, die je ook samen kan spelen in Download Play, dus samenwerken met vrienden is ook weer een optie.
Yoshi’s New Island
Cijfer:
8,0

510
11 jaar
Niet zo leuk, best moeilijk
Yoshi’s New Island is om mee te beginnen niet een nieuwe versie. Het spel is ook heel erg moeilijk en het is ook niet zo leuk. De verhaallijn is wel grappig trouwens, maar het spel is ook niet een van mijn favorieten. Sterker nog, het is een van mijn minst favoriete games in mijn collectie. Ik speel het heel soms, maar vind het niet zo leuk, daarom is het net een voldoende.
Cijfer:
5,7
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Yoshi’s New Island

Tips en geheimen, cheats en codes

5 tips: 2 Geheimen - 2 Persoonlijke tips - 1 Easter Egg/Glitch

Geheimen:
Speciale levels vrijspelen
Bramd de Groot
39210
Als je alle Red Coins, Star Coins en Flowers in een wereld verzamelt, krijg je een extra speciaal level in die wereld.

Persoonlijke tip:
Alle eindbazen
Bramd de Groot
39210
16 jaar
Alhoewel de eindbazen in Yoshi's New Island niet al te moeilijk zijn, zijn er toch een aantal waar het lastig kan zijn om uit te vogelen wat je moet doen. In deze video zie je hoe je alle eindbazen in het spel verslaat.

 

Persoonlijke tip:
Extra levens per level krijgen
Royvvugt
1039
24 jaar
1 extra leven krijg je door 10 medailles te verzamelen.
3 extra levens krijg je door 20 medailles te verzamelen.
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Multiplayer minigames
Bramd de Groot
39210
In Yoshi's New Island zijn zes multiplayer minigames vrij te spelen. Dit doe je door levels in de story mode uit te spelen; als je deze uitspeelt, heb je alle minigames. In de video hieronder zie je alle minigames in actie.

 

Easter Eggs en Glitches:
Totaka's Song
Bramd de Groot
39210
In Yoshi's New Island zit een liedje dat in een heleboel Nintendo-games verstopt zit, genaamd Totaka's Song. In dit spel kun je het horen door iets meer dan vijf minuten te wachten op het kaartscherm. In de video hieronder wordt het gedemonstreerd (op een gegeven moment kun je meteen naar het liedje skippen).

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg