x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Mario & Luigi: Dream Team Bros. - 3DS All in 1!

Mario & Luigi maken als een letterlijk Dream Team je dromen van een RPG waar!
Professionele beoordeling: 9,0 - Lees de review!

Kopen:

Mario & Luigi: Dream Team Bros. Nintendo Selects
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 20.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Zelfde game ander doosje!
Mario & Luigi: Dream Team Bros. Losse Game Card
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
20.99
€ 15.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Mario & Luigi: Dream Team Bros. Nintendo Selects in Buitenlands Doosje
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
18.99
€ 15.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Zelfde gamepak, ander doosje.
Zelfde game ander doosje!
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Mario & Luigi: Dream Team Bros.

Afbeelding voor  Mario and Luigi Dream Team Bros

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo 3DS
Voor:(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur, RPG
Uitgebracht:2013
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
Wi-Fi:Niet ondersteund
EAN:0045496523909
Goede Badges:
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Mario and Luigi Dream Team Bros

Afbeeldingen

In het jaar van Luigi (2013) speelt, naast Mario, ook Luigi de hoofdrol in deze game!
In het jaar van Luigi (2013) speelt, naast Mario, ook Luigi de hoofdrol in deze game!
Gebruik de speciale Luigi kopieën voor grote aanvallen! Zo kun je veel Luigi's een vijand laten bestormen!
Gebruik de speciale Luigi kopieën voor grote aanvallen! Zo kun je veel Luigi's een vijand laten bestormen!
Het verhaal speelt zich af in twee werelden: De echte wereld en dromenland!
Het verhaal speelt zich af in twee werelden: De echte wereld en dromenland!
Trek aan Luigi's snor om Mario van het ene naar het andere platform te slingeren.
Trek aan Luigi's snor om Mario van het ene naar het andere platform te slingeren.
Beoordelingen voor   Mario and Luigi Dream Team Bros

Beoordelingen Mario & Luigi: Dream Team Bros.

12 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,6

2683
25 jaar
Meesterwerk vol verrassende situaties en leuke uitdagingen!
Dream Team Bros kwam uit in het jaar van Luigi. Dit komt terug in de Dreamy Luigi's en Luiginary Works. De Dreamy Luigi's kun je verzamelen en dan met enorme aantallen je vijanden mee aanvallen. De Luiginary Works laten je in de droom wereld dingen doen door de slapende Luigi op het onderste scherm te pesten. Trek je aan zijn snor dan droomt hij bijvoorbeeld dat Mario omhoog getrokken wordt aan zijn snor.

Deze RPG is heerlijk in opzet en heeft veel oude vertrouwde elementen die toch weer zorgen voor leuke uitdagingen en verrassende situaties. Deze RPG van Mario en natuurlijk Luigi is een meesterwerk!
Mario & Luigi: Dream Team Bros.
Cijfer:
9,8

1093
14 jaar
Een van de beste Mario RPGs
Na het bijna perfecte Bowser's Inside Story was iedereen uitermate benieuwd hoe de nieuwe Mario & Luigi op de 3DS ging worden. De verwachtingen werden overtroffen: een compleet nieuwe grafische stijl, interessante nieuwe personages en gebieden om te verkennen en een gameplay die vooral voortboorduurt op die van zijn voorganger en natuurlijk de (soms letterlijk) grote rol die Luigi speelt met zijn dromen. Die dromen doen me veel denken aan Bowsers lichaam uit het vorige spel: je kan het vanuit de buitenwereld beïnvloeden.
Dream Team Bros. is een uitermate goed spel met misschien iets te veel tutorials en mag zich zeker een van de beste Mario RPGs noemen.
Mario & Luigi: Dream Team Bros.
Cijfer:
9,8

22290
15 jaar
Een volwaardige toptitel, de complete M&L RPG waar iedereen op heeft gewacht.
Het was weer een tijdje wachten op de volgende Mario & Luigi RPG. Maar dat was het zeker waard. De game is een ware 3DS-topper geworden en biedt zeker waarde voor je geld. Deze titel mag van mij als een "must-have" beschouwd worden.

Belangrijk in de Mario & Luigi-serie is het verhaal. Zoals altijd is het zeer uitgebreid en vol met onverwachte wendingen. Doordat het zo uitgebreid is, barst het spel van opdrachten, die voor de twee loodgieters zijn weggelegd in twee werelden. Luigi bezit een gave om zo diep in slaap te vallen, waardoor zich er een droompoort naar dromenland opent. Zo kan Mario in dromenland reizen en ervoor zorgen dat ze weer in de echte wereld verder kunnen en dit systeem is goed uitgewerkt.
Lees meer...

In de echte wereld werkt het gevechtssysteem hetzelfde als voorheen. In dromenland is het ietsje anders, omdat Mario met Droom-Luigi speciale aanvallen kan uitvoeren. Ook dit vind ik goed bedacht en zorgt voor de nodige afwisseling tijdens de gevechten. Het houdt je gemotiveerd en het kan zeer uitdagend zijn. Dat is wat ik goed vind aan de serie.

Het spel ziet er grafisch gezien prachtig uit. De werelden zien er zeer levendig uit en doordat dit deel in 3D te spelen is, is het spel eindelijk compleet. Dit is wat een RPG hoort te zijn. Goed verhaal, mooie presentatie, uitdaging, afwisseling en vernieuwing. Aan al deze voorwaarden voldoet deze titel en is verplichte kost voor iedere 3DS-bezitter. Zowel voor de hardcoregamer als voor de beginner, speelplezier biedt het zeker!
Verberg.
Mario & Luigi: Dream Team Bros.
Cijfer:
10
Lees meer beoordelingen.

2154
14 jaar
Een uitermate geslaagde RPG
Mario en Luigi Dream Team Bros is niet zomaar het gemiddelde rollenspel met Mario karakters erin verwerkt. Het spel grijpt je vast en laat je pas na zo’n 40 uur speelplezier weer los.
Het spel heeft nog steeds een humoristische boventoon, maar dit stoort niet. Het geeft de game zijn typische charme, die het al sinds de GBA vast heeft weten te houden. Dit is waarschijnlijk, na Pokémon X de beste RPG die ik ooit gespeeld heb. Een enorme aanrader dus.
Mario & Luigi: Dream Team Bros.
Cijfer:
9,3

1018
13 jaar
Een van de betere RPG's op de 3DS
Nadat ik Bowser's Inside Story had gespeeld keek ik uit naar het vervolg. In 2013 brachten ze Mario en Luigi: Dream Team Bros uit en dat was mijn meest gespeelde 3DS spel. Ik heb de game net opnieuw gespeeld om te zien of het zo geweldig is als vroeger.

Het plot begint zo simpel als maar kan, Peach wordt uitgenodigd op het sluimereiland en natuurlijk gaan Mario en Luigi mee. Een half uur nadat ze aankomt word ze gekidnapt, Mario en Luigi moeten haar redden, alle normale dingen dus. Nadat je haar gered hebt opent Luigi de droomwereld en wordt Peach WEERAL gekidnapt maar deze keer naar de droomwereld. Vanaf hier begint de game pas echt. Je ontmoet de Sluimerprins, Bowser komt naar het eiland en er is zelfs een gloednieuwe slechterik. Ik zal niet te veel van het verhaal verklappen voor wie het spel nog moet spelen.
Lees meer...

De gevechten zijn makkelijk te leren voor beginners en worden later heel uitdagend. Je hebt meestal eventjes nodig om de aanvalspatronen van je tegenstanders te herkennen. De muziek is een van de beste gedeeltes van 't spel, het voelt soms alsof je in de droomwereld zit of alsof je in een kasteel rondloopt. Ik heb de soundtrack zelfs op mijn laptop staan zodat ik er altijd naar kan luisteren.

Het spel is echt geweldig, het verhaal is geschikt voor jongere spelers, maar niet zo dat jongvolwassenen het te kinderachtig vinden. Je kan opnieuw tegen de eindbazen vechten in de gevechtsring. Er zijn veel extra verzamelobjecten, zoals badges, bonusopdrachten en speciale uitrustingen. Het is een van de beste RPGs die ik heb gespeeld. Misschien nog beter dan de Pokemon games!
Verberg.
Mario & Luigi: Dream Team Bros.
Cijfer:
9,8


11354
16 jaar
Leuk nieuw deel in de Mario & Luigi-serie
Mario & Luigi: Dream Team Bros. is de vierde handheld-rpg met Mario en Luigi in de hoofdrol. Bowsers Inside Story, het vorige deel in de serie wordt gezien als een van de beste games voor de originele DS. Goed nieuws dus dat Dream Team Bros. vooral uitbreidt op Bowsers Inside Story.

Ook dit keer zijn er twee verschillende gameplaystijlen; zo speel je het grootste gedeelte op pi’illo island, waar de focus ligt op traditionele turn-based rpg-gevechten. Net zoals vorige delen in de serie kun je weer meer schade aanrichten of ontwijken door op het juiste moment de a- of b-knop in te drukken, waardoor ook de beurten van vijanden spannend blijven.

De andere gameplaystijl speelt zich af in Luigi’s dromen. Deze stukken speel je in 2d en zijn meer gericht op platformen dan vechten. Door origineel gebruik van het touchscreen kun je Luigi in de echte wereld manipuleren om verder te komen in de droomwereld. In deze droomwereld word je begeleid door Dreamy Luigi, die honderden kopieën van zichzelf kan maken. Dit helpt enorm in gevechten en zorgt ook dat deze spectaculairder worden; zo moet je in Luigi’s dromen soms wel tegen dertig vijanden tegelijk vechten!
Lees meer...

Net als vorige delen in de serie is dit deel ook weer bijzonder goed geschreven: er zitten ontelbaar veel woordgrappen in de conversaties verwerkt. Ik raad dan ook aan om het spel in het Engels te zetten, want het is de Nederlandse vertalers niet echt gelukt om al deze grappen goed over te zetten naar het Nederlands, waardoor de dialogen soms wat houterig klinken.

Al met al is Mario & Luigi: Dream Team Bros. een leuk nieuw deel in de serie. Het spel doet niet heel veel verschillend dan zijn voorgangers, maar dit maakt niet zo veel uit want die waren namelijk al geweldig.
Verberg.
Cijfer:
8,5

93
12 jaar
Ook aan te raden voor beginners
Mario & luigi dream team is een zeer heel leuk spel voor de Nintendo 3ds. Het begint makkelijk en wordt steeds moeilijker. De gevechten wisselen steeds af en dat maakt dat je het spel blijft spelen, en het niet na een poosje zat bent.

Bovendien krijg je niet alles meteen bij het begin, voor iedere duoaanval/luigigo aanval moet je eerst 10 aanvalstukjes verzamelen voordat je de aanval krijgt.

Het is ook een groot spel. En als een gevecht niet lukt heb je een makkelijke modus. Het is alleen wel jammer dat je dit niet bij de megagevechten kunt gebruiken.
Mario & Luigi: Dream Team Bros.
Cijfer:
9,5

130
17 jaar
De overtreffende trap
Ik speelde altijd al de Mario RPG's en een poosje terug belandde ik bij Dream Team. Na Bowsers Inside Story dacht ik: ze moeten het wel heel goed doen om weer zo'n goede RPG te maken. Nou, ze hebben het goed gedaan.

Dream Team is een tikje anders dan de voorgaande spellen, maar je ziet heel goed hoe Alphadream steeds nieuwe dingetjes probeerde en uiteindelijk alle onderzoeken combineerde tot dit spel.
Lees meer...

Niet alleen zitten er leuke nieuwe "mechanics" in, zoals alle vormen en special attacks van Luigi in de Dream World, ook de gewone Bros. Attacks zijn nieuw en bestaan weer uit nieuwe principes.

De verhaallijn is wat je kan verwachten. Ik vind het één van de sterkste uit de serie, omdat het niet neerkomt op het standaard "verover het kasteel" principe. Verder geen spoilers, maar hij is leuk.

Ook de personages in het spel vind ik supersterk. Big Massif en Lil' Massif zijn echt twee karakters waarbij ik graag naar de dialogen luister. Antasma is een goede villain, ook al is Fawful van de vorige game ook een uitgebreid personage.

Al met al kan ik er zo een hele middag achter zitten. Veel unieke werelden, goeie muziek en unieke/grappige karakters. Ik heb zeker genoten van de game en hem ook meerdere keren gespeeld.
Verberg.
Mario & Luigi: Dream Team Bros.
Cijfer:
9,5

6547
18 jaar
Nieuwe game, gloednieuw avontuur
Ik ben altijd al een fan geweest van de Mario & Luigi RPG series vanaf Mario en Luigi Super Star Saga. Altijd die grappige animaties die ze erin verwerken. De verhaallijn bij deze Mario games is echt de allerbeste van alle Mario games. De stemmetjes van Mario en luigi gewoon geweldig.

Team Bros heeft nieuwe boss gevechten maar wel in de klassieke stijl als in elke andere Mario RPG. Ik moet zeggen dat deze Mario RPG de creatiefste ideeen had en er echt het mooiste uitziet.

Wat wel jammer is is dat Bowser Jr. er niet in voorkomt. De muziekjes van die gast in Mario en Luigi Partners in Time mis ik ook wel. Maar deze game zit vol met side quests en te verzamelen items. Al met al hebben ze het toch weer goed gedaan, die gastjes bij Nintendo. Heb je al games uit deze serie gespeeld dan is dit een echte aanrader om aan te schaffen.
Mario & Luigi: Dream Team Bros.
Cijfer:
10

18 jaar
Een geweldige opvolger in de serie.
Dit is een geweldig goed spel. Als de vierde in de Mario & Luigi-serie is Dream Team Bros. zeker een goede opvolger van de vorige 3 en een goede stap naar de 3DS. Als gewoonlijk had Alphadream, onder leiding van Nintendo, weer een zeer goede Mario & Luigi-RPG gemaakt. Dit is het eerste spel in de serie met volledige 360 graden beweging, doormiddel van de circlepad van de 3DS. De muziek geeft in ieder scenario de goede sfeer af, vrolijk als dat nodig is, bombastisch als er gevaar dreigt. De atmosfeer en de graphics zijn ook weer geweldig, samen met de story, personages en de dialoog en komedie. Luigi heeft ook dit keer de grootste rol, want hij is de sleutel om in dromenland te komen. Het is geweldig, alleen kan het verhaalsegment soms wat te langzaam gaan en zijn er erg veel tutorials. Maar de battles zijn daarentegen erg leuk en komen in 3 vormen. Ten eerste de normale gevechten, die zo goed als hetzelfde zijn gebleven, alleen met nu 3D items. Verder zijn er de gevechten in de droomwereld waar je meer vijanden moet bestrijden maar ook meer Luigi's hebt. En als laatste zijn er de reuzen-battles die vele malen beter zijn dan die van Bowsers Inside Story.
Mario & Luigi: Dream Team Bros.
Cijfer:
9,5

330
12 jaar
Heel grappig!
Mario & Luigi Dream Team Bros is een leuke RPG game en heel grappig! Echt een aanrader.
Mario & Luigi: Dream Team Bros.
Cijfer:
9,0

6768
14 jaar
Perfect!!
Mario & Luigi: Dream Team Bros is echt een prachtige game voor op je Nintendo 3DS. Dit spel gaat over Mario & Luigi die worden uitgenodigd naar een eiland. Maar wanneer Mario & Luigi daar zijn aangekomen, wordt prinses Peach weer ontvoerd door Bowser, maar nu ook door Antasma. Red prinses Peach door alle slechteriken aan te pakken en puzzels op te lossen. De muziek in de game is enorm goed en de gameplay is ook erg goed. De puzzels zijn creatief en slim bedacht. Verder is het verhaal heel leuk en je geniet er echt van. Oftewel, een perfecte game!!!
Mario & Luigi: Dream Team Bros.
Cijfer:
10
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Mario & Luigi: Dream Team Bros.

Tips en geheimen, cheats en codes

19 tips: 12 Geheimen - 3 Easter Eggs en Glitches - 2 Persoonlijke tips - 2 Cheats en Codes

Geheimen:
Expert Challenge beloningen
Bramd de Groot
39210
Na het uitspelen van een Expert Challenge krijg je een aantal punten, en bij bepaalde aantallen krijg je een beloning. Hier zie je hoeveel punten je moet halen voor bepaalde beloningen.

Expert Boots20 punten
POW Scarf50 punten
Expert Wear90 punten
Perfect POW Gloves140 punten
BP Knockout Bangle200 punten
Expert Hammer300 punten
Birthday Boots450 punten
Golden Hammer600 punten
Master Gloves800 punten
Duplex Crown1000 punten

Geheimen:
DOB Items
Bramd de Groot
39210
Heb je moeite om door het spel te komen? Verander dan de datum van de 3DS in je verjaardag, en je krijgt een DOB (Date of Birthday)-item, een item dat belachelijk sterke effecten geeft, zoals bijvoorbeeld 400% schade.

Geheimen:
Nieuwe ranks
Bramd de Groot
39210
Kijk hier bij welk level je een nieuwe rank haalt:

Shell RankLevel 8
Flower RankLevel 16
Star RankLevel 26
Rainbow RankLevel 40
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Beloning voor Pi'illo's
Bramd de Groot
39210
Je kan bepaalde beloningen verdienen door het verzamelen van Pi'illo's. Hier zie je welke beloningen je krijgt voor hoeveel Pi'illo's.

Bare Hammer6 Pi'illo's
DoB Hammer7 Pi'illo's
DoB Ring18 Pi'illo's
POW Gloves12 Pi'illo's
Golden Wear26 Pi'illo's
POW Gloves DX37 Pi'illo's
Zee Egg52 Pi'illo's

Geheimen:
S-Rank beloningen
Bramd de Groot
39210
Als je bepaalde Bros. Attacks en Luiginary Attacks perfect uitvoert haal je een S-Rank, en krijg je een beloning. Hier zie je welke beloning je krijgt voor welke eindbaas.

Action BootsDropchopper
Bare Boots DXBomb Derby
Blunt Hammer DXLuiginary Flames
Coin Boots DXLuiginary Ball
Excellent BootsAlle Luiginary Attacks
EXP. Bro Gloves DXSlingsniper
Flame HammerFire Flower
Lucky Gloves DXLuiginary Wall
Master WearAlle Bros. Attacks
Perfect Bro GlovesStar Rocket
Rally Belt3D Green Shell
Sap Hammer DXLuiginary Stack
Strike GlovesBye-Bye Cannon

Persoonlijke tip:
Regen van Luigi's
Noah
203
10 jaar
Als je in de droomwereld op je tegenstander springt( als deze geen stekels heeft) en een perfect scoort, dan vallen er allemaal droom-Luigis op de tegenstander!

Cheats en Codes:
Mega veel exp en oneindige power ups krijgen
Retrogast
6547
Later in de game kom je de zogenaamde golden beanies tegen. Ze zijn kei sterk en als ze je raken ga je sowieso dood. Maar als je het goed doet geven ze super veel exp en 90% kans op een dx bean. Dat is een bean die 3 + geeft aan een bepaalde stat. 10% kans op heel rare items. Ze komen altijd op random plekjes. Het is niet beperkt je kan gewoon onbeperkt jagen op deze beanies.

Cheats en Codes:
Game te moeilijk?
Retrogast
6547
Eigenlijk kun je in deze game niet verliezen. Als je dood gaat kun je kiezen voor de easy mode. Het gevecht begint dan opnieuw behalve dat de vijand dan vele malen zwakker is en je het met gemak kunt halen.

Geheimen:
Zeldzame sterke equips krijgen?
Retrogast
6547
Wil je zeldzame sterke equips krijgen die je vaak nergen anders kan krijgen? Ga dan naar de Mad Skillathlon in Wake Port en Broque Madam aan het strand in de chique winkel. Het is moelijk om de zogenoemde side quest daar te halen maar het is het waard. Voor bijna elke speciale aanval krijg je een reward zowel voor Dream World Skills Luiginairy Skills bij Broque Madam als voor de normale Overworld Skills bij de Mad Skillathlon in Wakeport.
Om deze items te kunnen winnen moet je een bepaalde score halen. Als je rank B haalt krijg 100 coins, bij rank A 300 coins en rank S als je dat haalt krijg je een rare equip die je meestal niet ergens anders kunt krijgen. Maximale score is overigens 999 daarna stopt het parcour. De challenges zijn pittig maar het is het waard.

Geheimen:
Hard mode?
Retrogast
6547
Ja dit is de eerste Mario & luigi game met een legale hard modus (Bowser inside story ook met de challenge medal). Als je de game eenmaal hebt gehaald op normal kan je hem opnieuw doen maar dan op hard mode. Alle vijanden zijn veel sterker en als je dood gaat heb je niet meer de optie om hem opnieuw te doen, gewoon terug naar het titelscherm dus. Hier een filmpje over hard mode. Een goomba die in de normale modus echt haast geen schade op je kan aanrichten krijgt je nu in twee klappen dood!

 

Persoonlijke tip:
Alle eindbazen
Bramd de Groot
39210
16 jaar
Is er een lastige eindbaas die je maar niet kan verslaan? Met behulp van deze video ruim je hem, evenals alle andere eindbazen, zo uit de weg!

 

Geheimen:
Alle Attack Blocks
Bramd de Groot
39210
In het onderstaande filmpje zie je hoe je alle Attack Blocks kan krijgen in Mario & Luigi: Dream Team Bros.

 

Geheimen:
Speel modes vrij
Kietje
1823
Als je het spel hebt uitgespeeld, worden Jukebox mode en Hard mode vrijgespeeld.

Geheimen:
Krijg snel Beans met de Wellington Boots
Bramd de Groot
39210
Beans zijn items die de stats van je karakters verbeteren. Als je tegen het eind van de game de Wellington Boots krijgt van Flaming Antasmaton, is het heel makkelijk om die te krijgen. Dit item zorgt er namelijk voor dat vijanden in plaats van coins Beans laten vallen. Als je in een vroege locatie in de game op een zwakke vijand springt, is deze meteen verslagen, en krijg je dus Beans van hem. Zo kun je er snel heel veel krijgen!

Geheimen:
Alle Pi'illo's
Bramd de Groot
39210
In deze video zie je hoe je alle Pi'illo's in dit spel verzamelt!

 

Geheimen:
Alle Beans
Bramd de Groot
39210
In deze video zie je alle locaties van Beans in de game. Beans zijn handig om je karakters te upgraden.

 

Easter Eggs en Glitches:
Raar verschijnsel
Noah
203
In Bowser's kasteel als je op een bepaalde plek gaat vechten, zie je soms iets zwarts naast de rechterfakkel. Ik weet niet wat het is maar creepy is het wel. Het kan van alles zijn: Chain Chomp's, standbeelden of zelfs Aliens! Zie het filmpje vanaf 17:43


 

Easter Eggs en Glitches:
Leuke Glitches!
Super Dekker
6768
Mario & Luigi: Dream Team Bros ziet er misschien uit als een spel waar weinig glitches zijn maar vergis je niet! Er zitten er genoeg in deze geweldige game. Bekijk ze hier in deze korte compilatie. Veel succes en veel kijk plezier!

 

Easter Eggs en Glitches:
Raar verschijnsel: deel 2
Noah
203
Ik weet wat het gestalte is! Het is een Chain Chomp met erop een Walker Guy! De vorm van het gestalte is hetzelfde, hij staat op een ketting net als een Chain Chomp en de ogen en de mond zijn hetzelfde als bij een Walker Guy.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg