x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Mario Party: Island Tour - 3DS All in 1!

Kopen:

Mario Party: Island Tour Nintendo Selects
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
9.49
€ 6.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Zelfde game ander doosje!
Mario Party: Island Tour Losse Game Card
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
8.99
€ 5.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Mario Party: Island Tour

Afbeelding voor  Mario Party Island Tour

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo 3DS
Voor:(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Europees (PAL)
Genre:Party
Uitgebracht:2013
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
Wi-Fi:Niet ondersteund
EAN:0045496524630
Goede Badges:
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Mario Party Island Tour

Afbeeldingen

Het feest gaat weer beginnen met Mario en zijn vrienden!
Het feest gaat weer beginnen met Mario en zijn vrienden!
Er zitten 7 nieuwe spelborden in de game, zoals de Banzai Bill-Berg!
Er zitten 7 nieuwe spelborden in de game, zoals de Banzai Bill-Berg!
Het spel bevat 80 minigames; Plezier gegarandeerd!
Het spel bevat 80 minigames; Plezier gegarandeerd!
Spoor personages op met de 3D-verrekijker door het systeem te bewegen.
Spoor personages op met de 3D-verrekijker door het systeem te bewegen.
Afbeelding voor Mario Party Island Tour

Links

Beoordelingen voor   Mario Party Island Tour

Beoordelingen Mario Party: Island Tour

13 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,5

7476
21 jaar
Nieuw wil niet altijd beter betekenen.
Helaas... een flinke remake. Wat ik bijzonder jammer vind is het bord. Ik mis de oude borden van Mario Party DS. De "zwarte" sterren hadden van mij ook achterwege mogen blijven. Het ziet er grafisch wel beter uit, maar toch kies ik al snel de DS versie.
Wel zijn de nieuwe minigames erg vernieuwend en leuk om te spelen. Ook is het verloop van het spel erg afhankelijk van geluk, eerst viel dit wel eens te manipuleren.
Mario Party: Island Tour
Cijfer:
6,9

268
22 jaar
Voldoet aan alle verwachtingen, vooral de 3D effecten zijn erg fijn!
Prachtig spel zoals Mario Party hoort te zijn. 3D effecten zijn mooi en heel fijn om mee te spelen. Wel vind ik het jammer dat je niet Toadette kunt kiezen. Deze kan je nu alleen als partner krijgen gedurende het spel. Minigames zijn vernieuwend en je krijgt niet vaak dezelfde. Op niveau makkelijk heb ik soms al moeite met winnen, dus MP Island Tour is zeker een uitdagend spel dat niet verveelt!
Mario Party: Island Tour
Cijfer:
9,0

70
16 jaar
Multiplayer met 1 spel en meerdere 3DS-en!
De game is beter dan Mario Party 9, waar je allemaal in één auto zit. Mario Party: Island Tour is hoe Mario Party hoort te zijn.

Het is heel makkelijk in multyplayer te spelen door download play heb je maar 1 spel nodig en de minigames zijn super leuk.

Het enige probleem met het spel is dat de borden heel lineair zijn. In vorige mario party spellen waren de borden veel groter en kon je veel keuzes maken qua richtingen. In deze game zijn sommige borden gewoon 1 rechte lijn en er is een bord die kaarten gebruikt wat heel uniek is. Ik heb wel genoten van het spel met vrienden.
Cijfer:
8,0
Lees meer beoordelingen.

1505
17 jaar
Leuk, maar er zijn betere
Zoals vrijwel altijd wel het geval is, is Mario Party: Island Tour een leuk spel. Met Mario Party is er altijd wel wat plezier te beleven. De serie gaat met de Mario Party 3DS-spellen weer een beetje terug naar hoe het begon. In Mario Party 9 en 10 was het hele idee van Mario Party veranderd.

Minpunten zijn wel dat de borden niet heel interessant zijn en vaak een rechte lijn zijn en dat je niet echt een strategie hoeft toe te passen. In andere Mario Party-games kon je dat vaak wel. Het draait veel om geluk. Het enige wat je kan doen om iets meer kansen te hebben, is veel minigames winnen. Maar dan nog kan je makkelijk verliezen, doordat je gewoon pech hebt waar je totaal geen invloed op hebt. De minigames zijn wel, zoals meestal, weer erg leuk en uniek.

Het is zeker geen slecht spel, maar er zijn betere Mario Party-spellen. Ik zou vooral Mario Party DS aanraden. Deze kan ook op de 3DS/2DS gespeeld worden.
Cijfer:
7,0

22290
15 jaar
Mario Party helaas niet als vanouds.
Tijdens de Nintendo Direct van januari 2013 werd deze game voor de 3DS aangekondigd en ik was al meteen gehyped voor deze titel. Puur en alleen omdat het Mario Party is en het voor het eerst in 3D zou zijn. Maar helaas had ik iets tè veel verwachtingen.

De ontwikkelaar heeft de game te snel in elkaar willen zetten en het is duidelijk dat er niet genoeg tijd en aandacht aan is besteed. De spelborden zijn leuk bedacht, maar erg kort en hangen te veel van geluk af, wat de game zelf al aangeeft. Er zijn 3 factoren van belang bij ieder bord, maar geluk is de belangrijkste, dus ook al heb je veel skills: ze zijn niks waard.
Lees meer...

Het aantal personages is ook afgenomen. En van nieuwe speelbare karakters zijn ook niet van de partij. Weer een minpuntje dus. Maar wat is dan wel goed aan deze game?

De Bowsertoren is een leuk concept, maar dan wel erg eentonig. De minigames wisselen goed af, maar de motivatie om de top te bereiken is snel verloren. Ze hebben het weten op te beuren, door enkele bazen toe te voegen, welke wel interessant zijn.

Er zijn 80 minigames te spelen in de game. Losse minigames, toernooitjes of gewoon tijdens een party, het kan allemaal. Helaas is het steeds moeilijker voor Nintendo om met originele ideeën te komen en geven sommige minigames je een gevoel deze al gespeeld te hebben. Ik weet dat het moeilijk is, maar dit is een goed voorbeeld van de te korte ontwikkelingsperiode.

In je eentje ben je er na zo'n 3 à 4 uurtjes op uitgekeken. Hebben vrienden of familieleden ook een 3DS (zonder de game)? Dan kunnen jullie samen via Download Play (Godzijdank!) van de multiplayer genieten. Dit breidt de levensduur van de game uit tot wel 40 uur! Plezier zul je er met meerdere personen zeker aan beleven.

Kortom: Mario Party heeft een goede status. Helaas is de goede naam afgezwakt door het 3DS-deel. Voor de eenzame gamer is het geen pretje, maar voor multiplayer is het een zeer geschikte game. Denk dus even na, voordat je deze koopt.
Verberg.
Mario Party: Island Tour
Cijfer:
6,5

2154
14 jaar
De klant heeft (blijkbaar) altijd gelijk
Mario Party: Island Tour is alweer het 12e deel van de mario party series. De series is vaak bespot voor het feit dat elk deel wel erg veel op zijn voorganger leek. Zo ging het van 1 tot 8 en uiteindelijk was Nintendo de kritiek zat en maakte ze met deel 9 opeens iets heel nieuws. En raad eens? Dit miste de magie van de vorige delen. Hoe wispelturig kan het publiek zijn? Ook Mario Party island tour gaat buiten de gebaande paden, desondanks heeft iemand de badge ''weer hetzelfde'' toegevoegd, terwijl het juist heel vernieuwend is.

Ik kan natuurlijk wat dieper in het spel duiken over de gameplay en zo, maar ik wil nu even focussen op het publiek. Iedereen weet dat Nintendo goede partygames maakt, en niemand trekt dat in twijfel, maar als je eerst gaat zeuren om vernieuwing en daarna gaat huilen omdat er verandering in het spel is, hoe hypocriet ben je dan? Ligt de schuld dan nog wel bij Nintendo?
Cijfer:
7,0

105
7 jaar
Mooi en verrassend
Erg mooi spel is Mario Party: Island Tour. De minigames zijn super leuk en verrassend.
Cijfer:
8,0

557
16 jaar
Leuk met zijn tweeen.
Ik was een groot fan van Mario Party 9 dus toen ik ondekte dat Mario Party naar de 3DS kwam was ik meteen opgewonden. Toen ik Mario Party: Island Tour eindelijk had vond ik de borden best tegenvallen. Ik weet niet waarom maar ik had het gevoel dat er iets miste. Maar met zijn tweeen is het spel geweldig! Ik vind vooral de mini game waar je de stemmen van Mario en de anderen moet na doen fantastisch. Het spel is leuk maar wel echt voor meedere spelers bedoeld.
Cijfer:
8,4

203
10 jaar
Vet cool spel!!!
Mario Party: Island Tour is geweldig! Je kunt er op veel spelborden spelen zoals de Voorwerpwereld, de Banzai Bill Berg en de Raketrace, genieten van vet veel minigames en Bowser's Toren beklimmen! Gewoon te gek! Ik kom allen niet voorbij Dry Bowser's Bottentennis.
Cijfer:
10

12 jaar
Saaier dan het eruit ziet
Toen ik de trailer van (toen nog)Mario Party 3DS had gezien wilde ik hem kopen zodra het spel in de winkel zou belanden. Toen ik Mario Party: Island Tour kocht was het eerst wel leuk maar na een tijdje begon het te vervelen. Bowser's toren is een soort van een story/solo mode, maar je hebt het binnen 2 uur al uitgespeeld: veel te snel!!
Éen van de weinige voordelen(voor mij dan)is dat ik Mr.Blizzard leerde kennen. De vele minigames maken het iets beter.
Cijfer:
6,0

6768
14 jaar
Borden zijn teleurstellend..
Mario Party: Island Tour is een prima partygame van Nintendo. De game is niet zo goed als Mario Party 7 of Mario Party DS, maar het blijft een prima game. De borden vind ik helaas niet heel goed. Ze zijn prima, begrijp me niet verkeerd, maar je kan geen strategie meer maken doordat er geen extra routes zijn. De borden kennen letterlijk allemaal met een rechte lijn naar het einde. Wel zijn de minigames weer prachtig zoals we gewend zijn natuurlijk. De muziek mag er ook zeker wezen. Verder zit er ook nog een extra gamemode bij om Bowser Jr. vrij te spelen. Dan moet je Bowser's Toren spelen. Heb je alle stages gehaald, dan krijg je Bowser Jr. Ook is er Download Play, dus je kan dit met al je vrienden spelen met slechts een exemplaar van de game.
Cijfer:
7,3

215
13 jaar
Met vrienden. Geweldige Minigames. Innovatieve Borden.
Mario Party: Island Tour is gewoon een leuk spel om te spelen, vooral als je het met je vrienden kan doen. En dat is nou precies zo fijn aan dit spel. Je kan het met andere vrienden doen zonder dat zij het spel hoeven te kopen. Ze moeten uiteraard wel hun eigen 3DS of 2DS hebben. De collectie minigames is een hele goede en de borden zijn de meest innovatieve tot nu toe. Ik vind dit spel fantastisch en ik denk dat jij er ook blij mee zal zijn.
Cijfer:
8,5

1155
16 jaar
Slechte Mario Party
Mario Party: Island Tour is een redelijk lege Mario Party. Wat hetzelfde geld voor alle Mario Party games voor de 3DS. Het is uiteindelijk allemaal hetzelfde met de hele tijd een paar nieuwe minigames.

De borden in deze Mario Party zijn zeer saai en onaangekleed en hetzelfde geld voor de minigames. Naast de borden is er eigenlijk ook weinig te doen. Ik snap dat Nintendo niet in herhaling wilt vallen met hun games maar op deze manier is Mario Party straks ten dode opgeschreven.

Maar gelukkig heeft Mario Party voor de Nintendo Switch het tegendeel bewezen en heeft de slechtere Mario Party games achter zich gelaten!
Cijfer:
5,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Mario Party: Island Tour

Tips en geheimen, cheats en codes

9 tips: 6 Geheimen - 3 Persoonlijke tips

Geheimen:
Nieuw speelbord en 30.000 Mario Party Points
Bramd de Groot
39210
Zo speel je de volgende extra's vrij.

30,000 Mario Party PointsVersla Bowser's Tower 3 keer
Bowser's Peculiar Peak (speelbord)Speel op alle borden één keer (behalve op Shy Guy's Shuffle City)

Geheimen:
Feest met partybeest Bowser Jr!
Wesleye98
22290
Er zijn in Mario Party Island Tour een aantal speelbare personages. Naast Mario, Luigi, Peach en vrienden kun je nog één ander feestbeest vrijspelen: Bowser Jr. Dit is vrij eenvoudig te doen. Je hoeft enkel eenmaal de Bowsertoren te voltooien. Het kan enige tijd in beslag nemen (ongeveer 90 minuten), maar dan heb je ook wat.

Geheimen:
Bowser Jr
Kietje
1823
om Bowser Jr vrij te spelen, moet je Bowser's Tower één keer voltooien.
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Zo speel je alle minigames!
Bramd de Groot
39210
16 jaar
Kun je er maar nuet achterkomen wat nou exact de bedoeling is in die ene minigame? In deze video zie je hoe je ze alle 84 speelt!

 

Persoonlijke tip:
Alle eindbaas-minigames
Bramd de Groot
39210
16 jaar
Lukt het je maar niet om die verrekte Dry Bowser te verslaan? In deze video zie je welke strategie je het beste kan gebruiken bij alle eindbaas-minigames!

 

Geheimen:
Baas-gevechten in losse minigames
Wesleye98
22290
In de losse minigames-mode speel je alle minigames, welke je maar wilt, wanneer je maar wilt! Echter zijn niet alle minigames meteen speelbaar. De baas-gevechten zul je moeten vrijspelen. Dit zijn de gevechten waarin je het opneemt tegen de helpers van Bowser in de Bowsertoren. Zodra je een gevecht wint (na iedere 5 etages), is dit gevecht beschikbaar in de losse minigames-mode.

Geheimen:
Character vocals
Bramd de Groot
39210
Om de volgende Character Vocals te kunnen kopen in de Shop, moet je de aanwijzingen hieronder volgen.

BowserSpeel één keer op elk bord, behalve Shy Guy's Shuffle City en Bowser's Peculiar Peak
Bowser Jr.Versla Bowser's Tower één keer

Persoonlijke tip:
De diceblock gooien
Maxim
12 jaar
Je kan de diceblock gooien door het touchscreen te gebruiken.
Maar je kan ook gooien door de A-knop ingedrukt te houden en los te laten.

Geheimen:
Vrij te spelen Memories
Bramd de Groot
39210
Een Memory is een verzameling audio en video, die te maken heeft met een minigame of bord, en die je kan bekijken in de Gallery. Je kan deze Memories kopen in de Shop, maar sommige moet je eerst vrij spelen. Hier zie je hoe je de eerste 16 vrij speelt, de rest vind je hier

Banzai Bill's Mad MountainSpeel één spel op dit bord
Bowser's Peculiar PeakSpeel één spel op dit bord
Bowser's Sky ScuffleSpeel deze minigame in Free Play
Bowser's Tower TouristSpeel Bowser's Tower één keer uit
Chain Chomp's Lava LungeSpeel deze minigame in Free Play
Dry Bowser's Brain BonkSpeel deze minigame in Free Play
Extra CreditSpeel een Extra-minigame in Free Play
Goomba Tower TakedownSpeel deze minigame in Free Play
Hot-Air HeroSpeel Hot-Air Hijinks één keer
Kamek's Carpet RideSpeel één spel op dit bord
King Bob-omb's Court of ChaosSpeel deze minigame in Free Play
Minigame ManiacSpeel een General-minigame in Free Play
Mr. Blizzard's Snow SlalomSpeel deze minigame in Free Play
Perilous Palace PathSpeel één spel op dit bord
Puzzle ProSpeel een Puzzle-minigame in Free Play
Rocket RoadSpeel één spel op dit bord
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg