x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Paper Mario: Sticker Star - 3DS All in 1!

Kopen:

Paper Mario: Sticker Star
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
23.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Paper Mario: Sticker Star Losse Game Card
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
17.99
€ 13.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Paper Mario: Sticker Star

Afbeelding voor  Paper Mario Sticker Star

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo 3DS
Voor:(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur
Uitgebracht:2012
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
Wi-Fi:Niet ondersteund
EAN:0045496522810
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Paper Mario Sticker Star

Afbeeldingen

Ga deze keer op avontuur met een platte loodgieter!
Ga deze keer op avontuur met een platte loodgieter!
Gebruik een Vuurbloem-sticker om vuurballen naar die Goomba's te gooien.
Gebruik een Vuurbloem-sticker om vuurballen naar die Goomba's te gooien.
Het verzamelen van stickers is een belangrijk onderdeel van het spel.
Het verzamelen van stickers is een belangrijk onderdeel van het spel.
Het spel zit vol met geheimen en puzzels! Zo kun je met een trap van Toads daarboven komen.
Het spel zit vol met geheimen en puzzels! Zo kun je met een trap van Toads daarboven komen.
Beoordelingen voor   Paper Mario Sticker Star

Beoordelingen Paper Mario: Sticker Star

10 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,8

5334
19 jaar
Goed, maar ik mis iets..;
Ik houd van de Paper-Marioserie. Ze zitten vol humor, zijn leuk om te spelen en toch vertellen ze op een mooie manier hun eigen verhaal. Paper Mario: Sticker Star is daar geen uitzondering op. Ik vind het spel verslavend, maar zijn voorgangers vond ik toch wat verslavender. In de voorgaande versies wordt er vaak de tijd genomen om het verhaal uit te leggen en grappige cutscenes te laten zien. In Paper Mario: Sticker Star is het de bedoeling dat je echt de tijd neemt om na te denken over de puzzels en uit te vogelen hoe je een bepaalde stage of wereld uitspeelt.

Het spel is wel heel wat creativer vergeleken met zijn voorgangers (al waren zijn voorgangers ook wel heel cratief!). Het gebruik van stickers in een omgeving, kan vanalles op zijn kop zetten! Het is een erg fijn spel, maar ik mis wel de overdosis humor van de vorige spellen.
Cijfer:
8,0

360
13 jaar
Stickertastisch!
Paper Mario: Sticker Star is een geweldige game. Het verhaal is leuk, vooral de stickers voegen veel toe, waar de game ook uiteindelijk om draait. Vooral is het leuk om alle stickers te verzamelen in het museum. Verder zijn de graphics prachtig, het lijkt echt of alles net van papier en karton is. Top game dus!
Cijfer:
9,0

7476
21 jaar
Je plakt helemaal vast aan deze game!
Geweldig! Het is weer een heerlijke Mario game. Die op de Gamecube was fantastisch, alleen nu ontzettend duur. Paper Mario op de Wii mocht er ook wezen en dan nu eindelijk eens voor een handheld console! De stickers zijn een leuke en nieuwe toevoeging aan deze game. Het verhaal is leuk in elkaar gezet en het uiterlijk van de game is ook top! De details zijn erg mooi. De moeilijkheidsgraad van de game is eigenlijk perfect, voor mij dan. Niet te moeilijk en niet te makkelijk. Je fietst er niet in een uurtje doorheen, maar blijft ook niet uren op een onderdeel vasthangen. Leuk voor jong en oud! En natuurlijk de echte Mario fan.
Paper Mario: Sticker Star
Cijfer:
8,9
Lees meer beoordelingen.

1093
14 jaar
Goed, maar niet Paper Mario-waardig
Paper Mario: Sticker Star is een goed spel. De stickers zijn een zeer origineel idee en... Tja, daar blijft het dan wel bij.

Het probleem dat ik met dit spel heb is dat Sticker Star niet als Paper Mario aanvoelt. Het diepe verhaal, de goede gameplay, de interessante personages: geen van deze is er in dit spel. Het verhaal is gewoon dat Bowser Peach steelt en je haar moet redden, maar in tegenstelling tot de allereerste Paper Mario(waarin dat ook zo was) zijn de plaatsen die je bezoekt niet bijzonder, zijn er enkel normale personages die je in ieder Mario-spel vindt.

Het vechten tegen vijanden, eindbazen uitgezonderd, is nutteloos aangezien je er enkel munten voor krijgt. De eindbazen kun je dan weer veel te makkelijk verslaan met een Thing-sticker, die veel te veel schade doet. Stickers zijn overal te vinden en houd dus alvast rekening met een overschot.

Houd je van Mario en wil je met Paper Mario kennismaken? Dan is Stixker Star de game voor jou. Ben je een ervaren Paper Mario-speler en wil je weer een spel dat Paper Mario-waardig is? Dan kan ik je Sticker Star niet aanbevelen.
Cijfer:
7,0

22290
15 jaar
Stickers maken de man
In dit nieuwe deel van Paper Mario is er wat veranderd. De stickers spelen nu een rol in het spel. Deze dienen voor gebruik in gevechten, voor puzzels om te lossen, en nog veel meer. Dit maakt het spel zeker vernieuwend, maar of het ook beter is, is maar de vraag. Ik lees vaak dat Nintendo niet de stickers had moeten toevoegen aan Paper Mario. Ik vind het echter wel een leuke toevoeging. Nu lijkt het minder op voorgaande games uit de serie, zoals Super Paper Mario voor de Wii.

Door de stickers wordt wel de snelheid uit de gevechten gehaald. Dit is een beetje jammer. Maar je moet ook de tijd nemen voor je keuze uit de stickers. Je kunt ze namelijk niet onbeperkt gebruiken. Je moet ze zelf vinden of kopen. Zodra je zonder stickers komt te zitten, ziet het er niet best uit.
Lees meer...

Het 3D-effect is echt goed en past prima bij dit soort 3DS-games. De diepte zie je heel goed, omdat alles in principe plat is.

Ik begrijp wel waarom sommigen dit spel liever anders hadden gezien, maar ik ben zeer tevreden. En voor jullie, als je deze nog niet hebt gespeeld, kun je ook geen oordeel geven. Probeer het en kijk maar wat je er van vind, want slecht is deze game zeker niet. Ik zeg: "DOEN!"
Verberg.
Paper Mario: Sticker Star
Cijfer:
8,5

2154
14 jaar
Nieuwe richting, desondanks geniaal
Bij Paper Mario Stickers Star wilde Nintendo een andere richting in slaan bij het papierconcept. Paper Mario was eigenlijk nooit een echte RPG, maar deze gaat wel heel ver buiten de gebaande paden. Dit lijdde tot veel critic bij de echte fans, voor mij is dit echter veruit het beste deel uit de serie, en had het dit juist nodig om nog steeds vernieuwend en innovatief te blijven.

Allereerst de grootste verandering: Voortaan om aan te vallen moet je een sticker gebruiken, deze kan maar één keer gebruikt worden, dus het vergt een strategie om de juiste te kiezen, en niets te verspillen. Ik waarderde deze gameplay wel. Een andere koerswisseling, is dat het spel voortaan is opgedeeld in levels, net als in de new super mario bros series. Het maakt het spel een stuk overzichtelijker, en iets meer linear, al zijn de levels nog steeds erg creatief.
Lees meer...
Aangezien dit spel voor de 3DS verscheen hadden de makers een goede kans om echt iets met de grahpics te doen. Het is ze zeker gelukt, Het 3D is oogstrelend en heeft in gameplay-opzicht zeker een meerwaarde. Het papier-concept leent zich ideaal voor het prachtige 3D en, zeker op de 3DS XL, is het echt een feest.
Het spel is nog steeds eigenzinnig en humoristisch. Het zal dus niet snel gaan vervelen, en je wilt steeds weer doorspelen. Het enig nadeel is dat het sticker-concept je bijhoorlijk kan hinderen bij bijvoorbeeld bazen. Deze bazen zijn praktisch onmogelijk zonder een bepaalde sticker die je in Levels moet vinden. Heb je deze sticker niet bij je, of nog niet gevonden, kun je wel eens heel erg vastlopen.
Al met al is Paper Mario: Sticker Star een geslaagd spel. Ook al is het lastiger dan andere spellen, en komt de moeilijkheid niet altijd van een eerlijke challenge, is het nog steeds een goed spel waar, als je er eenmaal inkomt, vele uren plezier kan hebben.
Verberg.
Cijfer:
9,0

6008
16 jaar
Veranderd, maar wel origineler!
Paper Mario: Sticker Star is wel een verandering met de voorgaande Paper Marios, maar misschien is dat wel beter. Ze moeten natuurlijk wel origineel blijven. Nu laten ze het denkwerk aan jou over, waar ik erg fan van ben. Alles zelf uitvogelen is toch veel leuker? Ik vind dit spel echt leuk en ben er blij mee dat die op de 3DS is! Dit is een vrij verslavend spel en hij is heel leuk, ik raad hem zeker aan!
Cijfer:
8,9

65
16 jaar
Super leuk
Paper Mario: Sticker Star is echt een heel leuk spel, nu met de stickers is het wel een beetje anders maar Paper Mario is erg leuk.
Ik heb elke Paper Mario gespeeld en dit is wel een erg leuke, en hij is beschikbaar voor de 3DS en dat is voor het eerst dat Paper Mario naar een portable system komt.
Cijfer:
9,5

6897
14 jaar
Top spel!
Dit is een prima Paper Mario-game op de 3DS. In Paper Mario: Sticker Star collect je stickers om je tegenstanders uit te schakelen. Het vechtsysteem is als volgt. Jij neemt een beurt, daarna is je tegenstander. Het is heel makkelijk te begrijpen. Er zijn verschillende werelden om te ontdekken en stickers om te verzamelen. Er is geen multiplayer in deze game, maar dat is begrijpelijk. Verder zijn de eindbazen erg leuk en het leveldesign is erg creatief. De puzzels in het spel zijn ook erg leuk om te doen. Oftewel, dit spel is zeker aan te raden.
Cijfer:
9,2

1155
16 jaar
GEWELDIG
Paper Mario: Sticker Star is werkelijk fantastisch. De game zit vol met creatieve, nieuwe en leuke dingen. De game is goed gevuld met humor. De stickers voegen heel veel toe en de animatie bij de stickers is echt geweldig. Ben altijd zeer fan geweest van Paper Mario, maar na deze game nog meer. Het is een mooie lange game met veel bossfights en heel veel levels!
Cijfer:
9,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Paper Mario: Sticker Star

Tips en geheimen, cheats en codes

11 tips: 7 Geheimen - 4 Easter Eggs en Glitches

Geheimen:
Megaflash Sticker
Bramd de Groot
39210
Megaflash Stickers zijn zeldzame, zeer sterke stickers die je maar op één plek kan vinden (behalve de Hurlhammer en de Jump, die kun je op twee plekken vinden). Hier zie je waar je ze vindt.

Megaflash BaahammerWorld 5-4Op de derde verdieping, door een verborgen warp pipe rechts van de bewegende platformen in de hoofdruimte
Megaflash BurnhammerWorld 5-5In het eerste gebied, in een geheime ruimte achter een rots vlakbij de ingang naar het tweede gebied
Megaflash ChillhammerWorld 4-6Op een platform in het tweede mijnkarretjesgebied, dat je alleen kan bereiken door de rails te paperizen
Megaflash Clone JumpWorld 5-6Sla de meest rechtse paal op de derde verdieping
Megaflash EekhammerWorld 5-4Maak het vlot aan het begin los door tegen de paal te slaan, en rijd dan met het vlot naar rechts
Megaflash HammerWorld 2-2Achter een geheim panel onder het balkon in de kamer met de Hammer Bros.
Megaflash HopslipperWorld 5-4In dezelfde kamer als de Megaflash Baahammer en de Megaflash Hurlhammer
Megaflash HurlhammerWorld 5-1Achter een Hammer Bro in de kamer met de tweede rode flower
Megaflash Hurlhammer (2e locatie)World 5-4In dezelfde kamer als de Megaflash Baahammer en de Megaflash Hopslipper
Megaflash InfinijumpWorld 5-3In de kamer met de Comet Piece, te bereiken via een bocht in de rivier, in een geheim gebied rechts van de pilaren
Megaflash Iron JumpWorld 5-5In het vijfde gebied, onder de X op de heuveltop. Sta op de X tot je een schaduw ziet, en ga er dan vanaf
Megaflash JumpWorld 6-2Door de geheime deur in de cabine van het schip
Megaflash Jump (2e locatie)Elk levelHaal een Excellent-rating met de Fish Hook Thing Sticker
Megaflash Line JumpWorld 4-6Op een richel rechtsonder de plek waar je de eindbaas bevecht, nadat je de Royal Sticker hebt bemachtigd
Megaflash SlaphammerWorld 5-5In het vierde gebied, onder de X op de grond die het dichtst bij de ingang is. Sta op de X tot je een schaduw ziet, en ga er dan vanaf

Geheimen:
2e ster Yoshi Sphinx
Wessel7
360
Ga naar de voorkant van de Sphinx en ga door de deur naar binnen. Loop door naar de deur rechts. In de muur in het midden zit een vlak. Sla daar tegen aan met je hamer en er opent zich een doorgang. Achter de rechter zuil zit een opening, ga daar doorheen. Ga naar boven via de trap en dan naar buiten. Loop door en daar is de 2e ster van Yoshi Sphinx.

Easter Eggs en Glitches:
Gyroscope effecten
Bramd de Groot
39210
In Paper Mario: Sticker Star zitten een aantal grappige effecten die gebruik maken van de gyroscope (bewegingssensor) van de 3DS. Je ziet ze in dit filmpje.

 
Lees meer tips en geheimen.

Easter Eggs en Glitches:
Goombella is terug (soort van)
Bramd de Groot
39210
In level 5-1, Shy Guy Jungle, is een grote hoop blaadjes met tekst erop te vinden. Op het blaadje waar 19 op staat, staat het volgende geschreven:

19. "Observations on the Ancient

Civilization of the Chomp Ruins"

University of Goom

Goombella

Dit is duidelijk een verwijzing naar Goombella, één van Mario's partners in Paper Mario: The Thousand Year Door voor de Nintendo GameCube.

 

Geheimen:
Versterk je stickers
Bramd de Groot
39210
Als je een sticker in een cirkel bloemen plakt, verschijnt er een ?-blok, waar een krachtigere versie inzit van de sticker die je er in de eerste instantie geplakt had.

Geheimen:
Geheimen deuren!!
Super Dekker
6897
Hier zijn alle geheimen deuren in het spel. Veel succes!

 

Geheimen:
Super Flag Achievements
Wesleye98
22290
Er zijn in Paper Mario: Sticker Star een aantal Super Flag Achievements te unlocken. Hieronder vind je wat je kunt doen om een Super Flag Achievement vrij te spelen.

Vind ieder HP-Up hart.
Verzamel ieder sticker-type in de wereld.
Laat alle geheime deuren verschijnen.
Verzamel alle Comet Pieces.
Geef tenminste 10.000 muntjes uit in winkels.
Verkrijg een Perfect Bonus (winnen zonder geraakt te worden) in minimaal 500 gevechten.
Maak 1.000 of meer ''Excellent'' Action Commands in gevechten.
Krijg 50 keer, 3 gelijke symbolen op de Battle Spinner Slots.

Geheimen:
Museum Exhibition Rooms
Wesleye98
22290
Je kunt in de game besluiten om een bezoekje aan het museum te brengen. Het museum bevat 2 'Exhibition Rooms'. Deze dien je vrij te spelen. ''Hoe doe je dat dan?'' hoor ik je denken. Dat zal ik dan maar vertellen.

De naam van de eerste Exhibition is 'Enemy Exhibition Room'. Deze is vrij te spelen door alle 96 Battle Stickers te verzamelen.
De andere Exhibition Room heet: Music Exhibition Room. Als je alle 64 Thing Stickers hebt verzameld, is ook deze beschikbaar.

Geheimen:
Deuren winkel
Strandbalo vaal
Als je ongeveer halverwege in de 3e wereld bent, kan je naar een nieuwe winkel gaan. Dit is de enige plek waar je deuren kan kopen. Met deuren kan je meteen ontsnappen uit gevechten, of je kan ze plakken op plekken met de schaduw van een deur. Als je de tweede doet, krijg je een geheim gebied, waar vaak een thing item is.

Easter Eggs en Glitches:
Glitch die je laat zweven!
Super Dekker
6897
Hier is een glitch die je laat vliegen in Paper Mario: Sticker Star. Veel succes!

 

Easter Eggs en Glitches:
Liedje na credits
Wesleye98
22290
Als je het spel hebt uitgespeeld, en je de credits hebt bekeken, zie je het boek van het begin van de game. Het boek zal sluiten en de lichten zullen doven. Wacht dan 3 minuten... Er zal spontaan een muziekje gaan draaien, welke stopt zodra je een knop indrukt.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg