x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Nintendo 3DS XL - 3DS Hardware All in 1!

Kopen:

Nintendo 3DS XL Zwart & Zilver met 7 Voorgeïnstalleerde Games - Nette Staat
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 168.99
Nintendo 3DS XL Roze met Tomodachi Life Voorgeïnstalleerd - Nette Staat
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 124.99
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Lader & Stylus
Nintendo 3DS XL Roze - Nette Staat
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 113.49
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Lader & Stylus
Nintendo 3DS XL Zwart & Rood - Mooi
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
111.99
€ 101.99korting
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Lader & Stylus
Nintendo 3DS XL Zwart - Gebruikte Staat
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 97.99
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Lader & Stylus
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Nintendo 3DS XL

Afbeeldingen voor  Nintendo 3DS XL

Afbeeldingen

De grotere broer van de <a href = https://www.mario3ds.nl/Nintendo-3DS-spel.php?t=Nintendo_3DS>Nintendo 3DS</a> is er in verschillende kleuren.
De grotere broer van de Nintendo 3DS is er in verschillende kleuren.
De grootste schermen ooit op een handheld; 90% groter dan die van de <a href = https://www.mario3ds.nl/Nintendo-3DS-spel.php?t=Nintendo_3DS>3DS</a>!
De grootste schermen ooit op een handheld; 90% groter dan die van de 3DS!
Leuke <a href = https://www.mario3ds.nl/Nintendo-3DS-spel.php?t=Nintendo_3DS_Opbergtas>opbergtassen</a> voor de 3DS XL, maar let op: koop wel eentje die past!
Leuke opbergtassen voor de 3DS XL, maar let op: koop wel eentje die past!
Beoordelingen voor   Nintendo 3DS XL

Beoordelingen Nintendo 3DS XL

6 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,8

2162
15 jaar
Wat een geweldig apparaat!
De originele 3DS vond ik al de beste Nintendo handheld tot nu toe, helaas had ie nog wel enkele probleempjes: het onderste touchscreen maakte bijvoorbeeld krasjes op het bovenste scherm en de stylus zat op een onhandige plaats. Deze kleine probleempjes zijn bij de 3DS XL verholpen. Maar natuurlijk de grootste verandering zijn de schermen, door de 90% (!) grotere schermen komt het 3D effect namelijk veel beter uit de verf. Het is echt een genot om in 3D te spelen, iets wat ik niet echt had bij de normale 3DS. Op de 3DS XL kun je alle 3DS en DS spellen spelen dus er zijn verschrikkelijk veel leuke spellen om uit te kiezen! Ook zijn er veel speciale edities met bijvoorbeeld Luigi op de voorkant of een gouden versie met een triforce van Zelda, er zit vast wel een leuke bij voor jou.
Nintendo 3DS XL
Cijfer:
9,5

1093
12 jaar
Super!
De 3DS XL is echt super! Toen ik een keer bij een neefje op bezoek was zag ik pas het verschil: da's echt een groter scherm! De Nintendo 3DS XL heeft ook meer weg van de oude DS-reeks, met een iets rondere vorm en een stylusingang aan de (inmiddels vertrouwde) rechterkant. En dan dat 3D-effect: wauw! Ik geef eerlijk toe dat ik liever in 2D speel, maar een 2DS XL bestaat nog niet:-)

Én je krijgt er twee keer zoveel geheugen op het bijgeleverde SD-kaartje bij dan bij de normale Nintendo 3DS. Al is dit algemeen, ik ga ook voor de hardware: een game erbij is natuurlijk leuk, maar ook zonder games (ook die van de DS!) is er al wat te doen. Je hebt maar een gezicht nodig en je kan al er lekker op schieten met Gezichtenjacht. Of wil je golfen? Met de bijgeleverde AR-kaarten is het mogelijk. Wel mis ik één ding van de oude DS: PictoChat. Lang voordat WhatsApp, Telegram etc. hun intrede maakten was deze er al om met elkaar te chatten. In plaats hiervan hebben ze een soort van mailprogramma gemaakt. Deze kan volgens mij echter absoluut niet aan PictoChat tippen. Ook zou ik gaag de GameBoy Advance in de Virtual Console willen zien. Maar dan nog: een fantastische handheld!
Cijfer:
8,9

1191
14 jaar
Mega
De Nintendo 3DS XL heeft echt een groot scherm!! Ten opzichte van de 3DS is het scherm mega. Het scherm is groter en scherper en dit maakt hem geweldig bij games. Ook gaat de accu wat langer mee dan de 3DS. Alleen je moet er rekening mee houden dat er geen oplader bij zit als je hem nieuw in de winkel koopt.
Cijfer:
8,0
Lees meer beoordelingen.

7476
21 jaar
Er gaat een wereld voor je open
Wat een scherm! Echt beter dan een 3DS. Eerst was ik wat sceptisch hierover en had verwacht dat het overbodig zou zijn. Maar voor een aantal games, zoals Art Academy, is een groter scherm heel erg fijn! Enige nadeel is de volume knop. Als je met de knoppen, dus niet met de stylus, aan het gamen bent, ga je hier soms langs waardoor het geluid opeens aanspringt of harder gaat.
Nintendo 3DS XL
Cijfer:
9,0

1505
17 jaar
Een super goede 3DS
De Nintendo 3DS XL is een goede verbetering. De naam zegt het al, maar deze is een stuk groter dan de eerste 3DS. De batterijduur, performance en 3D-functie zijn verbeterd, er is meer opslag beschikbaar en het design is erg mooi. Je hebt nu de ronde hoeken wat een stuk fijner aanvoelt dan de rechte hoeken van de eerste 3DS. Games in 3D spelen is hierop een stuk fijner dan op de eerste 3DS.
Cijfer:
8,5

1155
16 jaar
Een van de beste modellen
De Nintendo 3DS XL is een van de nieuwste en beste versies van de Nintendo 3DS. De 3DS XL beschikt over 2 mooie grote schermen en een mooi strak design. Het is een redelijk nieuw model, dus je kan van alle snufjes van de nieuwe 3DS XL genieten.

Het assortiment aan games voor de 3DS XL is enorm. Je kan alle 3DS-games spelen, maar ook alle oudere DS-games, dus je kan alle games hierop spelen!

De 3DS XL is een zeer goeie handheld en zeker aan te raden.
Cijfer:
9,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje 3DS Hardware beschrijving Nintendo 3DS XL

Beschrijvingen

2 beschrijvingen

Wesleye98
22290
XL? Hoe groot is de 3DS XL dan wel?
Wat het meeste opvalt, zijn natuurlijk de grotere schermen. De schermen van de 3DS XL zijn 90% groter dan de schermen van de 3DS. Het bovenste (3D-)scherm heeft een grootte van 4,88 inch en het onderste scherm (touchscreen) heeft een grootte van 4,18 inch. Daarmee zijn het de grootste schermen ooit op een handheld!
De afmetingen van de 3DS XL zijn: 93 mm hoog x 156 mm breed x 22 mm diep (gesloten). De afmetingen van de 3DS: 74 mm hoog x 134 mm breed x 21 mm diep (gesloten). Qua grootte van het systeem zelf valt het dus mee. En als je de gewichten nog wilt vergelijken: 3DS XL: 336 g. 3DS: 235 g. Veel mensen hadden gedacht dat de pixels weer ’opgepopt’ zouden zijn, net als bij de DSi XL. Maar deze keer is dat helemaal niet het geval. Door de grotere schermen komt het 3D-effect veel beter tot zijn recht en de graphics zelf hebben er niet onder te lijden. Het ziet er zelfs beter uit!

Wat is er nog meer ’XL’?
Veel gebruikers van de 3DS waren niet tevreden met de levensduur van de batterij. De levensduur van de 3DS bij gebruik van 3DS-spellen was 3,5 - 5,5 uur, bij gebruik van DS-spellen was de levensduur 5 - 8 uur en in de slaapstand ongeveer 3 dagen. Nintendo heeft hiernaar geluisterd, want de levensduur van de 3DS XL is veel beter: 3DS-spellen: 3,5 - 6,5 uur, DS-spellen: 6 - 10 uur en in de slaapstand ongeveer 3 dagen. De oplaadtijden zijn wel hetzelfde gebleven.

Ook een verbeterpunt is de hoeveelheid geheugen op de meegeleverde SD-kaart. Deze is verhoogd van 2GB naar 4GB. Zo kunnen spelers meer gegevens opslaan en zo probeert Nintendo spelers hun games digitaal in de eShop te laten downloaden, zodat ze compleet op de SD-kaart worden opgeslagen. Hier is echter nog niet heel veel interesse in.

Waarom past de lader niet in het doosje?
Bij ieder systeem wordt, zoals gewoonlijk, een oplader voor de voeding van het systeem meegeleverd. Gek genoeg zat er geen in de doos van de 3DS XL wanneer je deze nieuw kocht. Nintendo had de gedachte dat vrijwel iedereen een DSi of 3DS bezit. De opladers daarvan zijn ook te gebruiken met de 3DS XL. (Gelukkig krijg je op Mario 3DS wel altijd een lader bij je systeem.) Dat je het even weet!

Wibert
1036
Hoe kan ik mijn pre installed game terug krijgen?
Wanneer je een 3DS XL hebt gekocht met een game Pre Installed (staat op de doos) dan kun je deze altijd terug krijgen. Wanneer je een game hebt gekocht via de eShop dan kun je deze alleen terug krijgen als je het Nintendo Account nog op de 3DS hebt staan, of deze terug kunt zetten.

Om de game terug te krijgen zul je deze opnieuw moeten downloaden uit de Nintendo eShop:
1. Open de eShop
2. Klik op Menu
3. Klik op Instellingen en meer (helemaal onderaan)
4. Klik op Software die opnieuw kan worden gedownload
5. Klik hier op Opnieuw downloaden
Mist er iets in deze beschrijving? Voeg jouw beschrijving toe en verdien 40 tot 120 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg