x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareeShopReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Luigi’s Mansion 2 - 3DS All in 1!

Goed vervolg op GameCube-klassieker!
Professionele beoordeling: 9,2 - Lees de review!

Kopen:

Luigi’s Mansion 2
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
20.49
16.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Luigi’s Mansion 2 Losse Game Card
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
16.49
€ 12.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Spel in het Nederlands
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Luigi’s Mansion 2

Afbeelding voor  Luigis Mansion 2

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo 3DS
Voor:(New) 2DS (XL),
(New) 3DS (XL)
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur, Horror
Uitgebracht:2013
Spelers:1-4
Leeftijd:7+ jaar
Wi-Fi:Niet ondersteund
EAN:0045496523282

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Luigis Mansion 2

Afbeeldingen

Angsthaas Luigi onderzoekt eerst alles met zijn zaklamp.
Angsthaas Luigi onderzoekt eerst alles met zijn zaklamp.
Laat spoken eerst schrikken en zuig ze daarna op met de Spookzuiger 5000.
Laat spoken eerst schrikken en zuig ze daarna op met de Spookzuiger 5000.
Deze klopgeest ziet er eng uit en heeft veel meer kracht dan de groentjes.
Deze klopgeest ziet er eng uit en heeft veel meer kracht dan de groentjes.
Hé brillemans, kijk eens achter je! BOE!
Hé brillemans, kijk eens achter je! BOE!
Beoordelingen voor   Luigis Mansion 2

Beoordelingen Luigi’s Mansion 2

17 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,6


22069
16 jaar
Luigi's Mansion 2 is een waardige opvolger!
Het is al een hele tijd geleden dat we nog eens met onze favoriete loodgieter op avontuur konden gaan. En nee, deze keer heb ik het niet over Mario, maar over zijn broer Luigi!

In Luigi's Mansion 2 ga je op zoek in donkere landhuizen naar stukjes van de Dark Moon. Deze is door King Boo in stukken gebroken waardoor de lieftallige spookjes van Professor K.Wibus plots niet meer zo lief zijn. Ze zullen er alles aan doen om onze Luigi tegen te werken. Aan jou om ze te slim af te zijn en ze op te zuigen met je krachtige Spookzuiger 5000.
Lees meer...

Het originele Luigi's Mansion voor de GameCube was nogal aan de korte kant. Dit is in Luigi's Mansion 2 niet meer het geval. In plaats van 1 mansion hebben ze ervoor gekozen om vijf mansions in het spel te stoppen. Dit pakt zeer goed uit en zorgt voor de nodige afwisseling.

Buiten een geslaagde singlepayer bevat Luigi's Mansion 2 ook een multiplayer. Hier speel je met drie mede Luigi's in drie verschillende game modi. Al deze game modi zijn even tof en zullen ervoor zorgen dat je wat extra uurtjes uit de game kunt halen.

Verberg.
Luigi’s Mansion 2
Cijfer:
8,7

338
15 jaar
Beter dan het origineel.
Luigi’s Mansion 2 is een heel spannend, grappig en leuk spel. Het allerleukste vind ik dat je spoken op kan zuigen met je spookzuiger 5000. Dit spel ziet er heel mooi en scherp uit. Er zijn ook kleine filmpjes tussendoor en die zijn erg leuk!

Er zijn allerlei werelden en puzzels. De puzzels zijn leuk maar sommige zijn moeilijk. Ik zit soms te denken wat ik moet doen bij z’on puzzel. Maar de meeste zijn wel te doen en leuk om ze op te lossen!
Lees meer...

De spoken zijn erg grappig. Ze verstoppen zich vaak in allerlei objecten zoals een kast, een bed of een oven. Ze zijn niet moeilijk te vinden, want soms verschijnen ze uit het niets achter je! Als ze zich verstoppen moet je bijvoorbeeld een kast openen en dan komen ze er vanzelf uit. Dan moet je ze snel opzuigen.

Er zijn natuurlijk ook eindbazen, de meeste zijn wel lastig te verslaan. Alle eindbazen zijn uniek en zien er mooi uit. Voordat je bij een eindbaas komt moet je natuurlijk wel wat puzzels oplossen.

Het is ook heel leuk dat je met je 3DS om je heen kan kijken! Als je in een gat in de muur kijkt, kun je het van heel dichtbij zien en om je heen kijken door met de 3DS te draaien. Zo kan je steeds
meer nieuwe geheimen ontdekken en nieuwe puzzels oplossen!

Echt een geweldig spel en een aanrader om te spelen!
Verberg.
Cijfer:
9,0

2346
20 jaar
Verrassend goed spel
Dit is de eerste Luigi's Mansion die ik heb gespeeld en was eigenlijk een beetje verbaasd hoe leuk ik het vond. De humor zit zeker goed en de gameplay is ook erg leuk. Het spel ziet er ook gewoon heel goed uit.

In Luigi’s Mandion 2 doorzoek je als Luigi verschillende landhuizen om de stukken van de Donkere Maan te vinden die King Boo heeft stukgemaakt. Omdat de Donkere Maan stuk is, worden de geesten 'agressief'. Het is dus aan Luigi om de geesten te kalmeren door de Donkere Maan weer te maken.
Lees meer...

Er zijn ook redelijk wat verschillende soorten geesten die dus in verschillende vormen je zullen aanvallen wat variatie houdt.

Zeker een aanrader!
Verberg.
Luigi’s Mansion 2
Cijfer:
8,5
Lees meer beoordelingen.

22290
15 jaar
Prima opvolger, goede gameplay en geweldige multiplayer!
Hèhè, eindelijk is daar dan het vervolg op die geweldige GameCube-klassieker Luigi's Mansion. In dit jaar van Luigi neemt Luigi de hoofdrol van Mario over en het jaar ging van start met Luigi's Mansion 2.

Vele gamers zullen hebben gewacht op deze opvolger van het welbekende Luigi's Mansion. De angsthaas gaat voor Professor E. Gadd (K. Wibus in het Nederlands) op onderzoek uit in meerdere landhuizen. Nadat de Dark Moon (Donkere Maan) uit elkaar is geknald door King Boo, zijn de spoken, die worden bestudeerd door E. Gadd, opeens kwaadaardig en vernielen het lab. Luigi wordt met de telepixelaar naar de bunker gehaald. En dan kan het spokenjagen eindelijk beginnen.
Lees meer...

De besturing kan wat moeilijk zijn voor de beginners, maar je leert het al snel. In het begin zul je daar ook mee leren omgaan, omdat alles een voor een aan bod komt. Dat zorgt er wel voor dat alles wat traag gaat en de 1e missie lang duurt. Over missies gesproken, LM2 heeft een Missie-structuur gekregen. Dit vind ik jammer. Ik had liever gezien dat je vrij rond kon lopen in de landhuizen. En de missies duren vrij lang, waardoor korte speelsessies, waarvoor een handheld is gemaakt, er niet in zitten. Hierdoor gaat de motivatie er snel uit.

Ben je toch gemotiveerd? Of juist niet? Probeer dan eens de GE-WEL-DIG-E multiplayer. Met 4 Luigi's ga je als team de strijd aan met de tumulttoren. Op iedere etage moet je samenwerken en alle (eind)spoken vangen. Dit kan voor veel leuke dingen zorgen en het vereist wel teamwork. Oefen eerst je vaardigheden in de Donkere Maan-missie.

De game ziet er prachtig uit (in 3D) en wisselt enge en grappige momenten af. Zo probeert de game je enigszins gemotiveerd te houden, wat bij mij een goed effect heeft. Ook zitten er leuke en verslavende deuntjes in de game. Soms kun je mee gaan neuriën met Luigi!

Dit is een prima opvolger van de originele Luigi's Mansion. Het spokenvangen is vrij eenvoudig. Het verhaal wordt steeds uitgebreider naarmate je voortgang in de game. Luigi's Mansion 2 moet je (uit)gespeeld hebben. Echt een 3DS-topper!
Verberg.
Luigi’s Mansion 2
Cijfer:
9,4

2162
15 jaar
Goed spel, jammer van een paar dingen.
Luigi's Mansion... Een van mijn Gamecube favorieten en ik zat dan ook met smart te wachten op dit vervolg. En het viel me een beetje tegen! Ik moet zeggen dat dit echt mijn eigen mening is en veel mensen dit een geweldig spel vinden, maar dat vind ik niet. Ik weet niet wat het is, maar dit spel heeft voor mij de magie niet meer die het eerste deel wel had. Ok, ik zal het zo goed mogelijk proberen uit te leggen:

Ten eerste vind ik het erg jammer dat in dit spel er missies zijn. Je hebt niet meer een open landhuis waar je de hele tijd in blijft. Nee, bij dit spel begin je steeds vanuit e gadds lab en word je naar een specifieke plaats in het landhuis "gewarpt". Als je missie is voltooid kun je ook niet verder op verkenning uit omdat je meteen terug gaat en moet je de missie dus opnieuw spelen. Dit vind ik persoonlijk heel erg jammer.
Lees meer...
Wat ik ook erg jammer vind is dat je dit keer in meerdere landhuizen speelt. Deze hebben allemaal een ander thema wat het veel minder "echt" laat voelen. Iets wat ik in het eerste deel niet had. Ook de controls vind ik niet optimaal, natuurlijk is dit erg lastig met de 3DS, maar ik vond de controls op de gamecube stukken fijner. Dit voelt allemaal erg krampachtig. Maar natuurlijk heb ik ook positieve punten over dit spel, de graphics zijn namelijk PRACHTIG en de hoeveelheid detail die de makers in de landhuizen en kamers hebben gestoken is geweldig. Ook is het 3D effect erg mooi en is het eigenlijk zonde om dit in 2D te spelen. Tevens is er erg veel om te verzamelen en zul je levels nog een paar keer opnieuw spelen om alles te halen. Ook zit er dit keer een multiplayer stand bij die offline en online te spelen is. Die is wel geinig, maar ik had nou niet de neiging om die nog vaak te gaan spelen wat ik wel heb bij bijvoorbeeld Mario Kart.

Ik zou het spel wel aanraden, begrijp me niet verkeerd! Zeker als je het eerste deel niet hebt gespeeld. Want wat bij mij denk ik het probleem is, is dat ik te veel wil dat het op deel 1 lijkt, en dat is het gewoon niet.
Verberg.
Luigi’s Mansion 2
Cijfer:
7,5

2154
14 jaar
Meesterwerk
Luigi's Mansion 2 is misschien wel het beste voorbeeld wat 3D kan doen met de spelervaring, het prachtige 3D zuigt je op in zijn vijf mansions. Dit spel is een absoluut meesterwerk, vol met geinige details en prachtige omgevingen.
Ik vind het jammer dat de route al voor je is uitgestippeld, en dat je niet zoveel verkent, maar dat kan de pret niet drukken. Luigi's mansion combineert puzzels met het spokenvangen en dit maakt het een van de beste en originele 3DS-spellen.
Voor iedereen die van zelda-games houdt, van puzzelen en ontdekken, kan ik met zekerheid zeggen dat dit een goede aankoop zal zijn!
Luigi’s Mansion 2
Cijfer:
9,5

7476
21 jaar
Luigi time!
Jammer dat er zo weinig spellen uitkomen met alleen Luigi. Dit is een perfecte opvolger van deel 1 op de Gamecube. Wat een spel! Wat een held! Heb er enorm van genoten en al drie keer uitgespeeld (eerste keer met moeite). Soms is het wat moeilijk, maar dit komt soms ook door het gebrek aan uitleg. Klein minpuntje dus. Maar verder een enorme aanrader! De besturing heb je zo door en je vliegt er echt doorheen, zowel het spel als de tijd. Ook de muziek past er goed bij. Al met al... Doen!
Luigi’s Mansion 2
Cijfer:
9,0

1018
13 jaar
Geniaal spel met zowel goede single- en multiplayer
2013 was het jaar van Luigi, Nintendo maakte daarom een vervolg op Luigi’s Mansion (gamecube). Deel 2 is beter dan het origineel!

Het spel speelt zich af in de schaduwvallei, waar proffesor K. Wibus woont en paranormale activiteiten onderzoekt. In de vallei wonen vriendelijke spoken die K.Wibus helpen. Op een dag word de donkere maan vernietigd. De stukken van de maan worden over het land zijn verspreid en de spoken worden vijandelijk. K.Wibus vlucht naar zijn lab en vraagt Luigi om hulp. Luigi gaat op pad met de spookzuiger 5000 om de donkere maan te herstellen.
Lees meer...

De missies in het verhaal zijn goed ontworpen en leuk om te spelen, in Luigi’s Mansion verkende je maar één mansion terwijl je in het vervolg meerdere Mansions verkent. Deze zijn allemaal uniek: je hebt bijvoorbeeld een oude klokkentoren en een verlaten ijzige mijn. Ze hebben eindbazen, deze zijn belangrijk voor me omdat dat hetgene is waar ik altijd voor terugkom in games. Hier hebben we Indringer-spoken die van alles kunnen beheersen. Zo moet je in het eerste landhuis tegen een grote bezeten spin vechten. Al deze eindbazen zijn superleuk en tegen ze vechten verveelt nooit.

Op het verhaal na is er ook de Tumeltoren (mijn favoriete spelmodus). In de tummeltoren moet je een toren beklimmen, om naar de volgende verdieping te gaan moet je alle spoken op de huidige verdieping opzuigen. Je kan de uitdaging alleen of samen met anderen aan gaan. Je kan lokaal of online met elkaar spelen, ik heb online zelden verbindingsproblemen en het is heel leuk om met anderen te spelen.

Luigi's Mansion 2 is een heel goed spel dat meer aandacht verdient en een aanrader voor iedereen die een 3ds heeft.
Verberg.
Luigi’s Mansion 2
Cijfer:
10


11354
16 jaar
Zeer vermakelijk spel
Luigi's Mansion 2 is een zeer vermakelijk spel. Het vangen van spoken, het oplossen van puzzels en het verkennen van de landhuizen werkt geweldig en blijft het hele spel lang leuk. Er zijn echter een aantal veranderingen ten opzichte van het eerste deel: zo verken je niet meer 1 groot landhuis maar vijf. Ook is de game opgedeeld in missies zodat de game beter speelbaar is op de 3DS. Dit is dus een pluspunt voor als je even snel een missie wil spelen onderweg, maar als je een langere tijd wil spelen is het vervelend dat je steeds wordt onderbroken.

Het verhaal duurt zo'n vijftien uur en daarna kun je nog een aantal uren in de online multiplayer steken. Hierin jaag je met drie online spelers op geesten om daarmee geld en upgrades te verdienen. De multiplayer zal je niet heel lang bezig houden maar het is wel leuk voor een aantal potjes.

Luigi's Mansion 2 is een avontuur met leuke humor, strakke gameplay, goede multiplayer en veel content. Alleen jammer van die missie-structuur...
Luigi’s Mansion 2
Cijfer:
8,0

360
13 jaar
Een horror game met een vleugje Luigi
Een uitdagende game vol met griezelige spoken met een besnorde loodgieter en deze keer is het niet Mario maar zijn broer, Luigi.
In dit spel ben je Luigi en ga je op tegen honderden spoken met je Spookzuiger 5000. In verschillende landhuizen ga je op zoek naar een maan fragment. Die heb je nodig om de donkere maan weer te maken en de vrede te herstellen. Lukt het jou om alle spoken te versaan?
Luigi’s Mansion 2
Cijfer:
9,0

520
32 jaar
Prima spel wat goed werkt, maar aanvoelt als een takenlijst in plaats van een avontuur
Je speelt in dit spel uiteraard weer Luigi met z’n stofzuiger. Maar door de losse opbouw van het spel, waar elke villa is opgedeeld in kleine levels, voelt het gefragmenteerd. Je hebt veel minder het gevoel dat je echt een enorme mansion aan het ontdekken bent. Juist door de kleine hap-klare levels voelt het alsof je erg in een bepaalde richting gedrukt wordt.


Lees meer...
Het originele spel was misschien ook erg lineair, maar voelde niet zo. Het voelde als 1 plek waar je een avontuur had. Waar je elke hoek wilde ontdekken. Dit nieuwe spel daarentegen voelt als een lijstje met taken die je probeert af te werken. En na een paar levels was ik er elke sessie wel weer klaar mee.

Werken de controls goed? Zeker! Ziet het er fantastisch uit? Absoluut! Helemaal in 3D! Maar het spel voelt beperkend in zijn level design.

Ik zou zeggen: koop het origineel.
Verberg.
Luigi’s Mansion 2
Cijfer:
6,5

18 jaar
Een geweldig spel, voor iedereen geschikt
Luigi’s Mansion 2 is een geweldig spel! Ook voor mensen die weinig interesse of ervaring hebben met dit genre. Dit spel is NIET eng, maar wel spannend en grappig. In het spel moet je in enge omgevingen in een spookhuis verschillende dingen doen, waaronder dingen zoeken, spoken opzuigen en ondertussen kom je veel geheimen tegen... Voor iedereen, jong en oud, jongen en meisje een aanrader!
Cijfer:
8,7

105
7 jaar
Spoken verzamelen
Wat heel leuk is in het spel is dat je spoken kunt opzuigen en naar ze kan kijken als je ze gevangen hebt. Ik speel dit spel samen met mijn broertje, maar kom helaas niet verder dan "de bron".
Luigi’s Mansion 2
Cijfer:
8,0

2129
28 jaar
Nog beter dan het origineel
Waar ik al heel tevreden was over de remake van het originele Luigi's Mansion, is er met deze game een nog grotere prestatie neergezet.

Waar je in het eerste deel van de serie een landhuis doorzocht, doorkruis je hier een hele collectie. Waar de muziek in het vorige spel leuk was, is het hier ronduit aanstekelijk. En waar je voorheen enkel bewapend was met de Poltergust, zijn er nu meerdere gadgets om je tegen de meest uiteenlopende spoken te verdedigen.

Een klein minpunt aan deze game is dat er na het uitspelen van het verhaal nog steeds weinig reden zijn om verder te spelen. Maar de pluspunten wegen zonder twijfel veel en veel zwaarder.
Luigi’s Mansion 2
Cijfer:
8,2

6768
14 jaar
Een van de beste op Nintendo 3DS
Dit is een prachtig spel. De herinneringen die ik hier aan heb zijn ongelofelijk. Dit is de 1e game die ik zelf had gekocht. En ik was er dus ook heel trots op. Maar over het spel zelf. Luigi´s Mansion 2 is een leuk puzzelspel met leuke tegenstanders. Je heb 5 verschillende huizen waar je elke keer opnieuw in moet voor verschillende opdrachten. Elk huis heeft 1 eindbaas die speciaal is gemaakt voor dat huis. Het spel is niet al te moeilijk, dus ook leuk voor de wat jongere spelers. Verder is er multiplayer in de vorm van Local Play en Online Play, de zogenoemde Tumulttoren, waarin je nieuwe spoken kan ontdekken en vangen met al je vrienden. Ik heb uren online gespeeld en spoken gevangen met mensen online. Het is zeker je geld waard en ik zou deze niet laten leggen.
Luigi’s Mansion 2
Cijfer:
10

35
12 jaar
Niets mis mee
in het eerste spel speel je als Luigi die een landhuis gewonnen heeft. Hij heeft daar afgesproken met zijn broer Mario, maar Mario was vroeg aangekomen en werd gevangen door King Boo. Als je daar aankomt, kom je Professor E. Gadd tegen. Hij geeft je een soort stofzuiger, waar je spoken mee moet vangen. Daarmee moet je Mario van King Boo redden.

In dit spel (het tweede spel) komt king Boo terug en hakt hij een paarse maan in stukjes. Professor E. Gadd woonde inmiddels in het landhuis van Luigi voor onderzoek. De spoken waren dan vriendelijk, maar doordat de maan in stukjes is gehakt, worden ze vijandig. Dan wordt Luigi opgeroepen door E. Gadd om King Boo weer te verslaan. Professor E. Gadd geeft je een nieuwe soort stofzuiger met nieuwe gadgets, waarmee je nieuwe puzzels kan oplossen.

Het is dus een heel leuk spel, maar het kan soms moeilijk zijn als je wat minder oud bent.
Luigi’s Mansion 2
Cijfer:
8,5

1155
16 jaar
Goed gedaan, Nintendo
Luigi's Mansion 2 is een zeer leuke game en een mooi vervolg op de eerste. Het verhaal is zeer duidelijk en interessant. De game is goedgevuld met geesten en spoken opzuigen, gevechten, angstige momenten en jumpscare-achtige momenten. De besturing van de game is zeer goed en de graphics zijn ook prima, ondanks dat jij je vaak in een donkere omgeving bevindt.

Ik vind het knap dat Nintendo een wat spannendere game op de markt heeft gezet, maar dat het toch ook voor kinderen aantrekkelijk is gebleken.
Luigi’s Mansion 2
Cijfer:
7,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Luigi’s Mansion 2

Tips en geheimen, cheats en codes

14 tips: 7 Persoonlijke tips - 4 Easter Eggs en Glitches - 3 Geheimen

Persoonlijke tip:
Kijk goed om je heen!
Wesleye98
22290
15 jaar
Natuurlijk kijkt Luigi wel eens over zijn schouder, omdat hij eigenlijk niet door zo'n eng landhuis durft te lopen. Als jij nou ook nog eens goed om je heen kijkt, helpt dat bij je avontuur. Waarom zit daar een scheur in het behang? Een ventilator en een draaiwiel, wat kan ik daarmee? Let op zulke dingen. Dit kan geld opleveren, of het kan je verder helpen in de missie. Natuurlijk zijn er per landhuis 13 juwelen te vinden. Deze zijn extra goed verstopt. Probeer ze allemaal te vinden.
In Duister Huis kijk je achter de gordijnen in het atelier, ontdooi je een ijsblok in de keuken of zie je dat er een standbeeld op de binnenplaats is verdwenen. Elk juweel dat je vind, kun je bekijken in K. Wibus' kluis.

Persoonlijke tip:
Sterkere Spookzuiger 5000
Sporttv
464
18 jaar
Als je de Spookzuiger 5000 sterker wilt maken, komen kostbaarheden als munten goed van pas. Je trekkrachtmeter wordt groter en je beschikt over een sterkere uv-lamp. Heb je genoeg geld verzameld, dan krijg je de nieuwe krachten vanzelf. Ook al ben je niet zo bezig met allerlei schatten zoeken, dan nog helpen deze upgrades je bij het spoken opzuigen!

Geheimen:
Word sterker!
Wesleye98
22290
Je kunt je Spookzuiger 5000 sterker maken, maar daar moet je natuurlijk wat voor doen. Verzamel zoveel mogelijk munten, biljetten, en andere kostbaarheden. Hoe meer geld, des te sterker je Spookzuiger 5000. Zo wordt de trekkrachtmeter groter en kun je beschikken over een sterkere uv-lamp. De nieuwe hulpmiddelen krijg je vanzelf, zodra je genoeg money hebt. Dus als je die spoken zoekt, kijk dan meteen of er wat leuks voor jezelf bij ligt.
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Meer cash!
Wesleye98
22290
Soms zie je geld op de grond vallen als je een spook opzuigt. Zijn er meer in dezelfde ruimte? Probeer ze dan allemaal tegelijk op te zuigen! Dan krijg je dubbel, 3-dubbel of zelfs 4-dubbel geld. Als je dit bij alle spoken doet, brengt dat veel geld in het laatje.

Easter Eggs en Glitches:
Verwijzingen naar Mario Strikers, Donkey Kong en meer!
Bramd de Groot
39210
In dit filmpje is een immens aantal easter eggs en verwijzingen te zien naar andere games en zelfs een klassieke horrorfilm!

 

Persoonlijke tip:
Alle eindbazen
Bramd de Groot
39210
16 jaar
Heb je moeite met het verslaan van de eindbazen? In dit filmpje zie je hoe je elk van hen verslaat!

 

Easter Eggs en Glitches:
Alle 23 Boo's!
Bramd de Groot
39210
In deze video zie je hoe je alle geheime Boo's in Luigi's Mansion 2 vindt.

 

Geheimen:
Alle 65 gems
Bramd de Groot
39210
Met het onderstaande filmpje wordt het een makkie om alle 65 gems te vinden!

 

Persoonlijke tip:
De douche geest
Royvvugt
1039
24 jaar
De douche geest die achter het douche gordijn zit, moet je niet meteen vangen. Wacht even, dan hoor je dat hij een bekend deuntje zingt.

Easter Eggs en Glitches:
Originele Luigi's Mansion-muziek
Bramd de Groot
39210
De ringtone die je hoort als professor E. Gadd je belt, is een remix van de titelsong van de oorspronkelijke Luigi's Mansion voor de GameCube.

 

Persoonlijke tip:
Cutscenes!
Super Dekker
6768
14 jaar
Luigi's Mansion 2 zit vol met super leuke cutscenes! Hier is een filmpje die ze allemaal laat zien in de goede volgorde. Veel kijk plezier!

 

Persoonlijke tip:
Mario Strikers Charged Football (Wii) Muziek
Royvvugt
1039
24 jaar
Ga de lift in bij het laatste level van de eerste mansion en je hoort Mario Strikers Charged Football Muziek op de achtergrond.

Persoonlijke tip:
Alle Spoken!
Super Dekker
6768
14 jaar
In Luigi's Mansion 2 zitten super veel spoken. En al helemaal als je de spoken uit de Tumult Toren nog moet meetellen. Altijd al benieuwd naar al de spoken? Bekijk ze hier!

 

Easter Eggs en Glitches:
Spookachtige Glitches!
Super Dekker
6768
Hier zijn wat geweldige glitches in Luigi's Mansion 2. Ze zijn super grappig dus probeer ze zelf zeker uit!

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg